Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Onkruidbrander en scheermesjes zeer snel geleverd: sneller dan aangegeven! Alles in uitstekende staat ontvangen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Rien, hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij waarderen het enorm dat u zo te spreken bent over de levering van uw bestelling.

Team Webcare Koopjedeal.nl

Zeer tevreden had 4 led tl balken gekocht bleek dat 1 lamp kapot was gegaan tijdentransport dit werd zeer snel opgelost zeer tevreden klant

✓ Koopjedeal.nl Beste Eddy, wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent met de afhandeling van uw klacht. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

De presentatie van de producten zijn duidelijk.Ook de Beschrijving klopt met de werkelijkheid. De verzending gaat steeds prima. Goed ingepakt en de tijd, die beloofd is waarop het pakket thuis bezorgt wordt, klopt.

✓ Koopjedeal.nl Beste Ellie, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij waarderen het enorm dat u zo te spreken bent over de presentatie van de producten op onze website en de aflevering hiervan. Graag zien wij u terug op Koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Altijd de voordeligste aanbiedingen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Hans, wat een leuke slogan! Wij waarderen het enorm dat u kopen bij Koopjedeal op deze manier ervaart. Graag zien wij u terug op Koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Koopjesdeal is een uitstekende site voor vele koopjes. Ze hebben een uitstekende afhandeling en de verzending is vlot en keurig!

✓ Koopjedeal.nl Beste Margriet, ten eerste willen wij u bedanken dat u de moeite heeft genomen om een positieve ervaring te plaatsen. Mocht u nog bepaalde koopjes missen, dan vernemen wij het graag van u. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Altijd goed en fijn behandeld door koopjesdeal en leuken koopjes

✓ Koopjedeal.nl Beste Jo, hartelijk bedankt voor uw recensie. Wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent over de geboden service. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Ik heb nu een paar keer wat besteld bij Koopjedeal.nl en ben enthousiast! Wat wordt beloofd, wordt waargemaakt en je bent voor goede producten veel minder geld kwijt dan voor hetzelfde elders!

✓ Koopjedeal.nl Beste Irene, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij waarderen het enorm dat u Koopjedeal kiest boven de andere dag-aanbieding sites. Graag zien wij u dan ook terug op Koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Goede producten, mooie kwaliteit en snelle levering

✓ Koopjedeal.nl Beste San, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent over de aflevering van u bestelde artikelen. Wij streven er ten alle tijden naar om een bestelling binnen de gestelde termijn te leveren bij de klant. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Zoals altijd top prijzen en superlevertijd. Ik had alleen voor een specifieke afleverdag gekozen, maar die info ging blijkbaar ergens in het proces verloren. Maar goed, mijn aankoop is veilig gearriveerd en ik ga ervan genieten.

✓ Koopjedeal.nl Beste Ronko, ten eerste bedankt voor het plaatsen van een recensie. Wij vinden het heel fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de prijzen en aflevering van uw bestelling. Wij wensen u heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Hou vooral de kwaliteit in de gaten en bespreek intern hoe om te gaan met garantie gevallen. Dit laatste is mij na aankoop van een artikel enorm tegen gevallen en daarom niks meer besteld.

✓ Koopjedeal.nl Beste Sjef, hartelijk bedankt voor uw bericht. Het spijt ons om te vernemen dat u bovenstaande heeft ervaren met het door u bestelde artikel. Mocht u in de toekomst nog ergens tegenaan lopen dan vernemen wij het graag via info@koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Snelle en betrouwbare levering tegen concurrerende prijzen

✓ Koopjedeal.nl Beste Piet, hartelijk bedankt voor het plaatsen van een positieve recensie. Wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent over de levering van uw bestelling.

Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

De fietstas kwam wat later, maar daar werd goede informatie over gegeven!

✓ Koopjedeal.nl Beste Nel, hartelijk bedankt voor uw recensie. Wij streven er ten alle tijden naar om een bestelling binnen de gestelde termijn bij de klant af te leveren, helaas komt het wel eens voor dat een product is vertraagd vanuit de leverancier en dan proberen wij de klanten tijdig te informeren hierover. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Ik ben zeer tevreden onze onlangs bestelde traag schuim hoofd kussens bevallen prima!

✓ Koopjedeal.nl Beste Richard, hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring van de door u bestelde hoofdkussens. Wij wensen u veel goede nachten toe met de traagschuim hoofdkussens. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Koopjedeal heeft altijd super voordelige deals. Ik heb al veel artikelen besteld. De levering is altijd snel en voor eventuele vragen zijn ze altijd bereikbaar. Mijn voorkeur gaat uit naar schatten.

✓ Koopjedeal.nl Beste Mieke, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij waarderen het enorm dat u een terugkerende klant bij ons bent. Tevens vinden wij het fijn om te horen dat u onze chatservice een fijne manier vind van communiceren! Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Diverse keren artikelen besteld via Koopjedeal. Iedere keer is alles tot in de puntjes goed geregeld.

✓ Koopjedeal.nl Beste Martin, hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring. Wij vinden het heel fijn om te vernemen dat u vind dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wij streven er ten alle tijden naar om de klant naar tevredenheid te helpen. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Eindelijk geen getob met gaatjes prikken. Altijd op juiste lengte. Beslist een aanrader. Ook wat betreft de prijs. (Koopje voor een uitstekend product).

✓ Koopjedeal.nl Beste Leen, wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de door u bestelde riem. Mocht u nog bepaalde artikelen missen op de website, dan vernemen wij dat uiteraard heel graag van u. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Vaak handige en praktische spullen, met aantrekkelijke kortingen voor maar weinig geld. Maar per nieuwsbrief of advertentie ook vaak slechts enkele laag geprijsde bruikbare spullen, waardoor het moeilijk is om voor gratis verzending in aanmerking te komen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Wout, heel erg bedankt dat u de moeite heeft genomen om een positieve recensie te plaatsen en dat u het winkelen op Koopjedeal.nl als prettig ervaart. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Iedere bestelling zorgvuldig en netjes afgeleverd.

✓ Koopjedeal.nl Beste Betsie, ten eerste willen wij u bedanken dat u de moeite heeft genomen om een positieve recensie te plaatsen. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel! Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Zien er netjes uit, mooie kwaliteit, snelle levering

✓ Koopjedeal.nl Beste Artje, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het heel fijn om te vernemen dat u zo content bent met de bestelde gordijnen. Heel veel plezier hiermee! Met vriendelijke groet,

Snel en goed

✓ Koopjedeal.nl Beste Nard, hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met onze website. Wij waarderen het enorm dat u onze service snel en goed vind. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Er is genoeg keuze en de koopjes worden snel geleverd. Ook de kwaliteit is goed. Ik ben er erg tevreden mee.

✓ Koopjedeal.nl Beste JH, ten eerste willen wij u bedanken voor de moeite die u heeft genomen om een positieve recensie te plaatsen. Wij stellen het ook zeer op prijs dat u tevreden bent over de kwaliteit en aflevering van de door u bestelde koopjes! Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Snelle levering van producten en met een kortingscode extra goedkoop. Goede bereikbaarheid, beschrijvingen bij producten mag soms wat uitgebreider (denk aan afmetingen).

✓ Koopjedeal.nl Beste Tim, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u ons een geweldige webwinkel vind. Bedankt voor de tip! Hier kunnen wij zeker iets mee en gaan dit ook doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Koopjedeal .nl Heeft mij nog nooit teleur gesteld voor wat betreft levering en kwaliteit van de producten die ik heb besteld

✓ Koopjedeal.nl Beste Joos, wij vinden het fijn om te vernemen dat wij u nog nooit teleur hebben gesteld. Klant is immers Koning bij ons! Met vriendelijke groet,

Je krijgt wat je ziet

✓ Koopjedeal.nl Beste Emy, hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring. Heel fijn om te lezen dat u onze website als goed ervaart. Graag zien wij u dan ook terug op Koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Verschillende levering ontving ik tot nu toe. De snelheid van levering en verdere afhandeling zijn voortreffelijk, zo is mijn mening. Waar ik wel kleine vraagtekens bij zet is de kwaliteit van de producten. Als voorbeeld: onlangs kreeg ik solarlamppen toegestuurd na bestelling, ik plaatste ze direct. Na een dag voldoende licht te hebben ontvangen, bleven enkele lampjes -2 van de vijf- maar een beperkte tijd licht geven. Pas nadat ikwas overgegaan tot het vervangen van de oplaadbare baterijen van die 2, voldoen ze aan de verwachtingen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Joost, hartelijk bedankt voor uw recensie. Wij streven er ten alle tijden naar om een bestelling binnen de gestelde termijn af te leveren. Het spijt ons om te vernemen dat u bovenstaande heeft ervaren met de bestelde lampen. Mocht u in de toekomst nog ergens tegenaan lopen dan vernemen wij dat uiteraard graag van u, zodat wij uw klacht naar tevredenheid af kunnen handelen. Met vriendelijke groet,

Blij met aankoop

✓ Koopjedeal.nl Beste HJ, hartelijk bedankt voor het plaatsen van een positieve recensie. Wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent over de snelle aflevering van uw bestelling en wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet,

Snellerre levering dan verwacht

✓ Koopjedeal.nl Beste Wim-Jan, ten eerste heel erg bedankt dat u de moeite heeft genomen om een positieve recensie te plaatsen. Wij streven er ten alle tijden naar om een bestelling zo snel mogelijk af te leveren bij de klant. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Artikel door mij besteld werd de volgende dag al geleverd.

✓ Koopjedeal.nl Beste Henk, bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring. Wij doen er alles aan om een bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren bij de klant. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Bestellingen werden steeds netjes, overeenkomstig de informatie vooraf(!), en ingoede staat afgeleverd

✓ Koopjedeal.nl Beste Louis, hartelijk bedankt voor het plaatsen van een positieve recensie. Wij zijn blij om te vernemen dat u een tevreden klant bent. Mocht u in de toekomst nog ergens tegenaan lopen, dan vernemen wij het uiteraard ook heel graag van u. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Per abuis verkeerd besteld. Afwikkeling voor terugzenden verloopt voortreffelijk. Terugbetaling zal daarom ook vast goed komen. Heus échte klantenservice.

✓ Koopjedeal.nl Beste Joseph, hartelijk bedankt voor uw recensie. Wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent over onze geboden klantenservice. Met vriendelijke groet,

Meer Koopjedeal.nl reviews