Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Afspraak is afspraak, dus keurig op tijd geleverd. De tafelstoelen zitten erg lekker en passen bij mijn interieur. Betaling gaat snel en gemakkelijk met Ideal. Alleen de punten bij het bestellen er af trekken gaat niet gemakkelijk.

✓ Koopjedeal.nl Beste Mieke, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent met de door u bestelde stoelen. Tevens vinden wij het spijtig om te vernemen dat het u niet helemaal duidelijk is hoe u de gespaarde punten kon toepassen. Wij gaan dit doorgeven aan de ICT afdeling, wellicht kunnen zij dit duidelijker maken. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Ik heb pas geleden 4 solar led tuinlampen gekocht via Koopjedeal.nl. Dit was niet mijn eerste aankoop. Mijn ervaring is zeer goed. Betrouwbaar en een snelle levering welke óók nog online te volgen is.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jos, hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij hopen dat u in de toekomst nog meerdere positieve ervaringen met ons al ervaren. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

4 prachtige eetkamerstoelen gekocht Alles correct geleverd. Prima deal.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan, ten eerste willen wij u bedanken voor het delen van uw positieve ervaring. Wij wensen u heel plezier van uw aankoop, maar aan uw bericht te zien denken wij dat dit helemaal goedkomt! Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

De bestelde artikelen zijn van uitstekende kwaliteit en de levering was zoals gewoonlijk super snel.

✓ Koopjedeal.nl Beste Ton, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het fijn om te lezen dat u de snelle aflevering van uw bestelling zo waardeert. Met vriendelijke groet,

Prima klant vriendelijk

✓ Koopjedeal.nl Beste Martin, hartelijk bedankt voor uw positieve ervaring. Wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent over de service die wij aanbieden. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Binnen een dag ontvangen en je kan achteraf betalen

✓ Koopjedeal.nl Beste Monique, hartelijk bedankt voor het plaatsen van een positieve recensie. Tevens vinden wij het fijn om te vernemen dat u de verschillende betaalwijzen waardeert die wij aanbieden. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Ik heb al diverse keren diverse zaken bij Koopjedeal.nl besteld en deze zijn altijd snel geleverd en van uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs !

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan, ten eerste willen wij u bedanken voor het plaatsen van uw positieve recensie. Graag zien wij u terug op Koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Alles wat ik besteld heb bij jullie is verder goed geleverd. Ik ben dik tevreden

✓ Koopjedeal.nl Beste Franca, hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij waarderen het enorm dat u dik tevreden bent over de geleverde bestellingen. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Meestal vlot geleverd en ook de kwaliteit is goed. Een slechte ervaring betreft levering van planten, die veel kleiner bleken dan beloofd (15 cm. ipv 45 cm. hoog).

✓ Koopjedeal.nl Beste Govert, hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons om te vernemen dat de aflevering van uw bestelde planten niet naar wens was. Mocht u in de toekomst nog ergens tegenaan lopen, dan vernemen wij het graag van u via info@koopjedeal.nl, zodat wij zo spoedig mogelijk met een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Vanmiddag besteld en morgen in huis

✓ Koopjedeal.nl Beste Willy, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij streven er ten alle tijden naar om een bestelling zo spoedig mogelijk te leveren bij de klant. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Alles word netjes verpakt. Je word heel goed via de mail op de hoogte gehouden van je pakketje. En een zeer snelle levering.

✓ Koopjedeal.nl Beste Anuschka, hartelijk bedankt voor het plaatsen van een positieve recensie. Wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent over de levering en status van uw bestelling. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Wat ik bestel, komt supersnel in keurige verpakking. Voor betaalbare prijs.

✓ Koopjedeal.nl Beste Aad, heel erg bedankt dat u onze accuratesse zo waardeert. Klant is immers Koning bij ons. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Als ik iets leuks zie is het goedkoop, makkelijk te bestellen en vervolgens snel in huis

✓ Koopjedeal.nl Beste Tom, ten eerste heel erg bedankt dat u de moeite heeft genomen om een positieve recensie te plaatsen. Mocht u nog bepaalde artikelen missen op de website, dan vernemen wij het uiteraard heel graag van u. Alle tips zijn welkom! Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Je hoeft helemaal niet te dealen en krijgt toch de beste deal!

✓ Koopjedeal.nl Beste Remie, hartelijk bedankt voor uw leuke recensie. Graag zien wij u terug voor een nieuwe deal zonder te dealen! Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Mijn ervaring met koopjesdeal is goed verlopen. Bestelling zou 5 dagen duren maar was er toch al 2 eerder in huis!

✓ Koopjedeal.nl Beste Joke, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij waarderen het enorm dat u de snelle aflevering van uw bestelling zo waardeert. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Correcte en snelle levering volgens afspraak

✓ Koopjedeal.nl Beste Jos, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het heel fijn om te lezen dat de bestelling op correcte wijze en volgens afspraak is geleverd. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Jullie hebben altijd leuke aanbiedingen en de service is uitstekend.

✓ Koopjedeal.nl Beste Annelies, hartelijk bedankt voor het plaatsen van een positieve recensie. Graag zien wij u terug op Koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Snel direct leverbaar over het algemeen.zeer betrouwbaar.

✓ Koopjedeal.nl Beste Klaas, wij willen u heel erg bedanken voor het plaatsen van een positieve recensie. Wij waarderen het enorm dat u onze website als betrouwbaar ervaart. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Grapje natuurlijk, deze titel. Veel spullen via koopjesdeal gekocht omdat de prijzen minimaal 25% onder het gemiddelde liggen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Ben, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij waarderen het enorm dat u een terugkerende klant bent. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Bestelde goederen steeds volgens verwachting goed. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Jammer dat post.nl bij de laatste bestelling niet heeft aangebeld en twee keer een niet-thuisbericht heeft achter gelaten terwijlik gewoon thuis was.

✓ Koopjedeal.nl Beste Henk, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent over de prijs/kwaliteit van de producten. Wij gaan uw klacht doorgeven aan Post NL, want dit is uiteraard niet de bedoeling. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Een goed serviceen ook kwaliteit. ook al kan het gebeuren, dat iets tegenvalt. Niet erg. Retourneren kan eenvoudig. Hartelijk dank en ga zo door. M.v.g. Milena Kolfoort

✓ Koopjedeal.nl Beste Milena, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent over de service die wij bieden. Met vriendelijke groet,

Alles top geregeld!

✓ Koopjedeal.nl Beste Ronald, ten eerste willen wij u bedanken voor de genomen moeite om een recensie te plaatsen. Graag zien wij u terug op Koopjedeal.nl. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Ik koop veel via internet en heb met Koopjedeal uitsluitend positieve ervaringen. De prijzen zijn zeer laag, de artikelen worden snel geleverd en voldoen aan de verwachtingen. Ook bij een telefonisch contact word je prettig en deskundig te woord gestaan. Aan koopjedeal kunnen veel webwinkels een voorbeeld nemen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jo, hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Koopjedeal.nl. Wij waarderen het enorm dat u zo te spreken bent over onze klantenservice. De klant is immers Koning bij ons! Met vriendelijke groet,

Snel en goed

✓ Koopjedeal.nl Beste Marcel, hartelijk bedankt voor uw positieve recensie. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Nu besteld en de aflevering volgens afspraak is afspraak. Retourneren wordt uitstekend begeleid.

✓ Koopjedeal.nl Beste Tom Rosa, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij zijn blij om te lezen dat u onze service als super ervaart. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Bestellen en als het niet bevalt zonder problemen retourneren. Ik ben zonder meer tevreden.

✓ Koopjedeal.nl Beste Elisa, ten eerste heel erg bedankt voor het plaatsen van een positieve recensie. Wij zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Mijn ervaring is bij koopjedeal.nl heel goed. Heb wel eens iets niet in orde gevonden. Even een mailje of telefoontje en het is altijd opgelost. Super

✓ Koopjedeal.nl Beste Daan, heel erg bedankt dat u de moeite heeft genomen om een positieve recensie te plaatsen. Wij waarderen het enorm dat u het op deze manier heeft ervaren. Met vriendelijke groet,

Mijn bestelling was niet binnen 3 werdagen geleverd maar binnen 1 dag, toppie

✓ Koopjedeal.nl Beste Nico, hartelijk bedankt voor uw positieve recensie. Wij vinden het fijn om te horen dat u de snelle aflevering van uw bestelling zo waardeert. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Heb een prima bureaustoel besteld en ontvangen die mij heel goed bevalt voor een prima prijs.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan, hartelijk bedankt voor het plaatsen van een positieve recensie. Wij wensen u heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Ik geef mijn mening met korte woorden/zinnen: betrouwbaar snelle afwikkeling prima communicatie alert op vertraagde leveringen goede omruilmogelijkheden ruime keuze nuttige gadgets overzichtelijke website

✓ Koopjedeal.nl Beste Jaap, ten eerste willen wij u bedanken voor het plaatsen van een positieve recensie. Wij waarderen het enorm hoe u ons met korte woorden/zinnen omschrijft. Met vriendelijke groet,

Meer Koopjedeal.nl reviews