Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Ik kocht voor E 34,95 een hotelbon voor een overnachting voor 2 in een Fletcherhotel en wilde die nu inwisselen omdat we naar familie in Kerkrade gaan. Naast de begrijpelijke reserveringskosten komt er een weekendtoeslag bij van E20,-, plus nog een toeslag van E10,- omdat het een 4-sterrenhotel is. Dus die overnachting wordt E35,- duurder! Gebeld met klantenservice; dat stond volgens hun in de produktinformatie vermeld. Nou, ik lees altijd de kleine lettertjes, maar ik heb toen niks gezien. Misschien is het mijn fout, maar dat een bon 2x zo duur wordt dan in de advertentie wis beloofd vind ik te gek voor woorden.

✓ Koopjedeal.nl Beste Anita,

Vervelend om te vernemen dat er onverwacht kosten zijn bij gekomen.

Deze informatie heeft inderdaad bij de productinformatie gestaan. Wij hebben de advertentie hieronder nog even voor u toegevoegd, zodat u het nog kunt nalezen. Excuses voor de geleden ongemakken.

Ik vind Koopjedeal een webshop met een snelle en correcte leverantie. Ook geen problemen bij retournering en garanties. Voor mij: een aanrader !

Ik had een nachtbril besteld. Ik kreeg een overzetzonnebril geleverd ter waarde van ongeveer 25 euro. Vervolgens kreeg ik van Koopjedeal bericht over de verkeerde levering en werd de juiste bril alsnog opgestuurd. Ik kon beide brillen behouden. Dat vind ik meer dan goede service.

✓ Koopjedeal.nl Beste Cokkie,

Wat leuk om te vernemen dat u de service meer dan goed omschrijft. Dit is natuurlijk hartstikke fijn om te horen.

Ten alle tijden proberen wij de service te verbeteren. Wanneer u enige positieve tips heeft, horen wij dit natuurlijk ook graag! Wij wensen u veel plezier met de nacht en zonnebril!

Team Webcare Koopjedeal.nl

Kocht begin december een Star Laser Projector. Deed het niet goed. In overleg via Kiala-punt gratis geretourneerd, maar hadden geen vervangende, i.t.t. belofte dat ze nog 6 hadden voor retouren. Binnen 1 week factuur gecrediteerd en geld terug op mijn rekening. Prima service dus!

✓ Koopjedeal.nl Beste Marten,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service. Bij ons is de klant echt koning!

Wij wensen u een gezond 2017 toe!

Team Webcare. Koopjedeal B.V.

Helemaal geen service als Iets kapot gaat binnen 3 weken !

✓ Koopjedeal.nl Beste HK,

Vervelend om te vernemen dat u een product gekocht heeft en deze defect is gegaan. Voor deze situaties hebben wij een kosteloze retour-service waarmee u het product gratis terugstuurt en kunt omruilen.

Op 13 december heeft u per mail contact met ons opgenomen om aan te geven dat er 2 van de 3 lampen defect gegaan zijn. Dit is natuurlijk hartstikke vervelend en willen wij graag voor u oplossen. Mijn collega heeft u daarom op 15 december de retour-procedure toegestuurd, zodat u de lampen kosteloos kunt retourneren en omruilen. U kunt de aanvraag indienen via de website. Hiervoor kunt u de onderstaande link gebruiken.

www.koopjedeal.nl/retourneren

Koopjedeal, 4 buitenlampen op zonne energie gekocht. 1 lamp deed het niet goed. Kan gebeuren, via retourformulier heb ik een nieuwe vervangende lamp ontvangen. Snel reactie via Mail contact en probleem keurig opgelost.

Producten worden voor aan de straat geleverd, bij de voordeur neerzetten kan niet. Vervolgens ontbreken er materialen en moeten er zelf gaten worden geboord voordat de stoelen in elkaar kunnen worden gezet. Eens en noooooit weer!

✓ Koopjedeal.nl Geachte Ojp,

Vervelend om te vernemen dat de levering en de bestelling niet volledig waren. Het is niet de bedoeling dat de de bestelling voor aan de straat geleverd wordt. De pakketten dienen tot aan de deur geleverd te worden. Er behoren ook al gaten in de stoelen te zitten voordat u deze in elkaar zet.

Graag wil ik u verzoeken een mail te verzenden aan info@koopjedeal.nl onder vermelding van uw ordernummer en klacht. Zo kunnen wij het vervoers-bedrijf aanspreken en de leverancier ook, want dit behoort niet tot het imago van Koopjedeal.nl Excuses voor het ongemak!

Ik heb een solar buitenlamp gekocht. Binnen 3 weken en dus misschien maar 2 branduren later, ging dat ding kapot. Retourneren naar Koopjedeal ging keurig. Maar toen begonnen de problemen: repareren kon niet en een nieuwe was er niet. Ik verzocht het betaalde bedrag te crediteren. Dat is niet mogelijk bij dit bedrijf. Je ontvangt het bedrag pas terug als je een ander, even duur dan wel duurder artikel koopt. Dit wil ik niet, ik wil niet gebonden zijn om iets anders te kopen. Geen geld terug dus. Dit bedrijf gaat volledig voorbij aan het feit dat bij wet bepaald is dat zij mij (en u dus ook) het betaalde bedrag moeten crediteren. Dat staat in Boek 7 artikel 22. Ik heb hen daarop gewezen. Zij hebben lak aan de wet. Weet dus welk risico u loopt als u bij dit bedrijf een -ogenschijnlijk aantrekkelijk en voordelig - artikel koopt: u kunt naar uw centen fluiten als het gekochte binnen een redelijke termijn stuk gaat.

✓ Koopjedeal.nl Geachte meneer/mevrouw,

Vervelend om te vernemen dat u een buitenlamp heeft aangeschaft en deze defect is gegaan. U heeft bij ons op 19 oktober een buitenlamp besteld(Order # 201652147 | 19 okt. 2016 15:28:28). Deze is helaas kapot gegaan en u heeft hier op 30 november melding van gemaakt. Mijn collega heeft op aangeven van u de retour-instructies per mail doorgestuurd. De retour-zending is bij ons teruggekomen op 8 december. De collega van de retouren-afdeling heeft u een mail verzonden, omdat dezelfde lamp helaas niet meer op voorraad was. Dit kan natuurlijk gebeuren, want wij zijn een dag-aanbieding site en de voorraad is hierdoor beperkt. Mijn collega heeft u een alternatief artikel aangeboden(wij bieden op het moment 2 soortgelijke buitenlampen aan) of u kon ervoor kiezen het artikel gecrediteerd te krijgen aan spaarpunten. U heeft ervoor gekozen om het artikel gecrediteerd te krijgen in spaarpunten. De collega van de retouren heeft dit ook direct voor u in orde gemaakt op 8 december. Op 12 december stuurt u ons een mail dat u toch niet akkoord gaat met het voorstel en u wilt het bedrag gecrediteerd krijgen. Mijn collega heeft hierop aangegeven dat dit niet mogelijk is, omdat u buiten het zichttermijn zit en u wel een alternatief artikel zou mogen uitkiezen of dus de spaarpunten waarvoor u gekozen heeft. Op 14 december ontvangen wij een mail en u geeft hierin aan dat wij niet in staat zijn tot repareren en geen vervangend product kunnen leveren. Op het moment hebben wij 2 soortgelijke buitenlampen van dezelfde prijscategorie in de aanbieding ter vervanging. Wij kunnen de lamp ook voor u laten repareren dat is geen enkel probleem echter neemt dit 4-12 weken in beslag, omdat het artikel naar het reparatie-centrum gezonden moet worden. De collega van de retouren-afdeling vond 4-12 weken geen schappelijk termijn voor reparatie waarnaar de persoon in kwestie u een aantal alternatieven heeft geboden. U heeft voor de spaarpunten gekozen en dit is per direct in orde gemaakt. Het is helaas niet mogelijk om de keuze achteraf ongedaan te maken, u heeft immers in eerste instantie gekozen voor de alternatieve oplossing. Voor de zekerheid heb ik geverifieerd of de spaarpunten gestort zijn en dit blijkt wel degelijk het geval!

Excuses voor de geleden ongemakken.

Desondanks wensen wij u namens team Koopjedeal prettige feestdagen.

Vertrouwend erop u hiermee van dienst te zijn geweest. Mocht u andere vragen of opmerkingen hebben, aarzel vooral niet om contact op te nemen. Mijn collega's of ik helpen u graag verder.

Met vriendelijke groeten,

Quincy Blom Supervisor Klant-Contact Koopjedeal.nl

Sommige producten zijn best aardig. Als je verwachting maar niet te groot is. Andere producten zijn ronduit slecht. Verwacht niet dat je hier voor 20 to 25% van de werkelijke prijs een top-product koop, je krijgt hooguit waar voor je geld. Wat veel erger is is de service, of het gebrek daaraan. In mijn geval bij een defect product. De door mij bestelde powerbank werkte niet. De behuizing stond bol dus waarschijnlijk een defecte interne batterij. Dit gemeld, buiten de zichttermijn van 14 dagen. Maar omdat het product defect was heb ik recht op een nieuw exemplaar. Men kwam met de reactie dat een nieuwe niet meer leverbaar was ondanks dat men verschillende leveranciers had afgebeld. Vervangen was dus geen optie. Ik had toen verwacht, zoals bij veel andere gerenomeerde webwinkels, dat ik mijn aankoopbedrag gecrediteerd zou krijgen. Helaas, u kunt wel waardepunten krijgen, zodat u daarmee iets anders kunt kopen. Ik wil niets anders kopen, want er staat niets meer op hun site wat ik nodig heb. Ik heb alleen een powerbank nodig. Na verschillende mails hierover aangegeven dat volgens Nederlands en Europees recht, men gehouden is mij te crediteren. Zelfs volgens hun eigen algemene voorwaarden ( die overigens heel popie-Jopie maar zonder veel inhoud en kwaliteit zijn opgesteld) heb ik recht op vervanging van een "gewenst" product. Maar men blijft volhouden dat ik waardepunten kan krijgen. Kortom, geen geld terug dus gewoon diefstal. Ik ga nu een klacht indienen bij Webwinkelkeur waarbij ze zijn aangesloten en anders de klacht doorzetten naar het Europees ODR Forum. Mijn advies, voorkom ernstige teleurstellingen en koop bij een goede web-winkel, die zijn er genoeg.

Dit is de eerste keer dat ik heb besteld bij Koopjedeal en ik word nog niet echt enthousiast. Okay, niet iedereen biedt 'vandaag bestellen voor 15.00u, morgen bezorgd', maar op de website staat levering binnen 3 werkdagen en na 4 werkdagen krijg ik eindelijk een mail met het bericht dat ik de levering binnen 5 werkdagen zal ontvangen. Inmiddels zijn we anderhalve week verder en nog steeds geen verzendbericht. Jammer!

Er wordt alles aan gedaan om een retour te vermijden als klant raak je meer dan gefrustreerd.

✓ Koopjedeal.nl Beste Sjoerd,

Vervelend om te lezen dat u gefrustreerd raakt bij het aanvragen van een retour-zending. Wanneer een artikel niet bevalt, heeft u 14 dagen bedenktijd om een artikel kosteloos te retourneren voor een creditering. Hieronder vallen een aantal uitzonderingen welke niet geretourneerd mogen worden in verband met; hygiëne, verbruiksartikelen of technische redenen.

Deze uitzonderingen worden expliciet op de website weergeven; https://www.koopjedeal.nl/uitzonderingen-retour Retourneren voor creditering is bij deze producten helaas niet mogelijk. Indien het artikel defect is, kunt u opnieuw een retour-aanvraag doen en ditmaal kiezen voor: 'vervanging'.

Na een besteld artikel van batterijen geen levering ondanks na 3keer gebeld te hebben met de gedane belofte van KOOPJEDEAL het wordt verstuurd Geen levering geeen batterijen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Carel,

Vervelend om te lezen dat u de bestelling nog niet thuis ontvangen heeft. De bestelling is geplaatst op 23 nov. 2016 13:06:21 Order # 201725840. De bestelling had inderdaad helaas wat vertraging opgeleverd door de bestellingen welke geplaatst waren. Wij hebben batterijen moeten bij bestellen bij de leverancier om aan ieders wensen te voldoen. Hierdoor konden de batterijen van u helaas niet op tijd verzonden worden. Hierover hebben alle klanten een mail ontvangen.

Zojuist vernomen van de financiële afdeling dat uw bestelling gecrediteerd is. U ontvangt hier een creditnota van en met maximaal 5 werkdagen zal het geld weer terug staan bij u op de rekening. Excuses voor de geleden ongemakken.

Koopjedeal.nl Team Webcare

Heb een keer besteld via hen. Drama! Na hun excuses vorige week nog een bestelling geplaatst. Afgelopen woensdag zou men leveren. Maar thuis gaan werken. Niemand gezien. Vanavond mail gekregen dat het nog 5 werkdagen gaat duren. Ik geef ze nog geen jaar. Een online shop houdt dit niet vol tegen concurrenten. Daarbij beloven ze zaken die ze niet na kunnen komen. Niet meer van deze tijd.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jos,

De betreffende mail is verzonden op 1 Dec 2016 16:04. Dit is geweest voordat de recensie geplaatst is en voordat de levertijd verstreken was (zaterdag 3 december 2016). Dit neemt niet weg dat het natuurlijk hartstikke vervelend is dat de bestelling later uitgeleverd wordt. Nogmaals onze excuses voor dit ongemak.

Van daag de bestelde gereedschaps trolley met gereedschap binnen gekregen , ter waarde van ruim 900 Euro, kost mij 195 Euro 80% korting. Ik stuur hem niet terug , maar als ik geweten had dat het flut zooi was had ik hem nooit besteld. Een zelfde kist kun je overal voor dat geld kopen.misleidend dus.en zeker geen 900 Euro waard.

✓ Koopjedeal.nl Beste Peter,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met de aanschaf van uw gereedschaps-trolley. Onze producten worden ten alle tijden aan kwaliteits-eisen onderworpen voordat deze worden verkocht. De trolley is hier geen uitzondering op. De adviesprijs waar u het over heeft is een prijs welke wij meegeleverd krijgen vanuit de leverancier. De uiteindelijke prijs mogen wij zelf bepalen uiteraard.

U geeft aan dat dit gereedschap niet goed zou zijn. Graag vernemen wij ook waarom het gereedschap ''flut zooi'' is, zodat wij dit kunnen onderzoeken. Wij hebben namelijk ontzettend veel van deze trolley's verkocht en geen klachten ontvangen. U kunt de mail verzenden aan info@koopjedeal.nl onder vermelding van uw ordernummer en klacht. Zo kunnen wij dit het snelste oppakken. Alvast bedankt.

Koopjedeal.nl Team Webcare

8 november 2016 zijn de door mij bestelde ledlampjes (set van 5) bezorgd. Kon geplakt worden. Na een dag de eerste er afgevallen. Dag later weer een. Toen maar met klein schroefje vastgezet. Nieuwe, Duracel batterijen erin. Na 14 dagen al weinig licht meer. 5 x 3 dus 15 batterijen al bijna leeg. Vandaag, 27 november : helemaal geen licht meer en dus totaal leeg. Gechat en gebeld met Koopjedeal. Jammer maar helaas, de 14 dagen zicht zijn voorbij. Kan ze wel retourneren maar dan krijg ik dezelfde. Ik wil gewoon mijn geld terug en dat is NIET mogelijk. Was voor het eerst en voor het LAATST dat ik iets koop bij Koopjedeal.nl.

✓ Koopjedeal.nl Beste Wil,

Vervelend om te lezen dat uw product niet naar behoren werkt. Dit is uiteraard niet de bedoeling. U heeft bij ons Order # 201690098 | 7 nov. 2016 11:47:23 geplaatst. Wij hanteren een 14 dagen bedenktermijn om een artikel te retourneren wanneer deze niet bevalt. Na deze 14 dagen kunt u het artikel niet meer retourneren voor een terugbetaling. Onze artikelen worden aan kwaliteits-eisen onderworpen en de elektrische apparaten hebben minimaal 1 jaar garantie. Wanneer een product binnen dit jaar defect gaat door een technische of fabrieksfout, kunt u het artikel kosteloos terugsturen en laten repareren/vervangen.

De bestelling 201690098 is op Dinsdag 8 november 19:04 uur afgeleverd. De retour-aanvraag is geplaatst op 24 november 18:42. Helaas is dit buiten het 14 dagenzichttermijn. Uiteraard heeft u wel gewoon garantie op het product. U kunt het artikel voor retour aanmelden via de website en dan ''vervanging'' selecteren. Binnen 24 uur zult u bericht terugkrijgen betreffende uw retour-aanvraag.

Met vriendelijke groeten,

Team Koopjedeal Webcare

Wat een slechte service en misleidende tekst op de site van Koopjedeal.nl Op hun site zeggen ze "altijd gratis retourneren" maar dat is dus niet altijd het geval. Ik woon op een wadden eiland waar geen Kiala punt is en moet ik dus maar retourneren via PostNL voor 6,75. Ik vindt dit misleidend en ga dus nooit meer kopen bij Koopjeplein.nl Een keer en nooit weer!

✓ Koopjedeal.nl Wat vervelend om te horen dat u het gratis retourneren alsnog als misleiding ervaart. Van misleiding is er sprake wanneer er een opzettelijke en geslaagde poging is geweest om iemand een onjuiste indruk te geven. Wij adverteren met 'gratis retourneren' en dit is ook geheel gratis mits u gebruik kunt maken van de Kiala/UPS punten.

U woont op een waddeneiland, waar geen kiala/ups punt te vinden is. In onze algemene voorwaarden onder artikel 7.6 vermelden wij expliciet: "Het gratis retourneren wordt mogelijk gemaakt middels Kiala/UPS points. Heeft u geen mogelijkheid om pakketjes bij een kiala of UPS point af te leveren om welke reden dan ook? Dan vervalt het "gratis" retourrecht. "

Bij het afronden van de bestelling bent u akkoord gegaan met de algemene voorwaarden waarin het bovenstaande opgenomen is. Wij betreuren het feit dat er geen kiala punt te vinden is op het waddeneiland waar u woont. Helaas kunnen wij in deze kwestie niets voor u betekenen.

Zodra wij uw retour ontvangen hebben, ontvang u bericht van ons met daarin de verwachte verwerkingstijd. In het mailtje wordt aangegeven dat wij uw retour binnen 5 werkdagen behandelen, echter in de praktijk is dit vaak een dagje of 2.

Desondanks wens ik u een prettig weekend.

Vertrouwend erop u hiermee van dienst te zijn geweest. Mochten er vragen of opmerkingen resteren, aarzel vooral niet om dit kenbaar te maken bij ons. Mijn collega's of ik helpen u gedurende 7 dagen per week met genoegen verder.

2 stekkerdozen met USB besteld. 1 ervan is zo warm geworden bij normaal gebruik met Iphone dat deze schroeilucht begon te verspreiden en bijna in brand had kunnen vliegen. Mail gestuurd maar alleen standaard mail terug gekregen. Retourneren zou moeten kunnen, maar gestuurde link werkt niet. Kost nu meer tijd dan het product waard is. Je zou bijna denken dat ze daar van uit gaan. Verder moet het in originele verpakking maar die is allang weg. Ik laat het er maar bij zitten en gooi alles weg, maar wil anderen waarschuwen voor kwaliteit van de spullen van dit bedrijf.

✓ Koopjedeal.nl Geachte Werner,

Vervelend om te lezen dat het u niet lukt met retourneren. Helaas komt het wel eens voor dat er een verkeerd product tussen zit en dat een retour-zending nodig is. Uw bestelling dateert van 23 april 2016 dus er zit gewoon garantie op het product. De originele verpakking dient aanwezig te zijn wanneer u een artikel binnen de 14 dagen wenst terug te zenden voor een terugbetaling voor garantie hoeft dit niet, maar is wel gewenst. Wij kunnen niet zien hoe er met het product is omgegaan in de tussentijd dus dit zal bekeken worden wanneer het artikel retour is, omdat onze artikelen aan kwaliteits-eisen worden onderworpen.

Retourneren zou zeer gemakkelijk moeten zijn. Graag wil ik u verzoeken een mail te sturen aan info@koopjedeal.nl onder vermelding van uw ordernummer. Onze medewerkers zijn meer dan bereid om u hierbij te assisteren. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen wanneer u dat liever heeft. Wij zijn elke doordeweekse dag van 9:00 tot 21:00 uur geopend en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Erg jammer dat er misleidende foto's bij de producten worden geplaatst. Onjuiste foto's bij de producten. Foto's van de A-merken plaatsen bij het product huismerk. Zo zie je dus niet wat je koopt.

✓ Koopjedeal.nl Geachte JT,

Vervelend om te lezen dat u de foto's bij onze opzetborstels misleidend vind. Deze foto's dienen ervoor om aan te geven hoe de opzetborstels eruit zien. Deze foto's zijn van onze opzetborstels. De merken Oral-B en Phillips staan erbij om aan te geven voor welke borstels onze opzetstukken geschikt zijn. Er wordt nergens beweerd dat deze opzetstukken van Oral-B of Phillips zijn. In de productinformatie wordt expliciet beschreven dat dit opzetstukken van ons eigen huismerk zijn.

Topkwaliteit huismerk.

Wij zijn zelf al helemaal fan van deze opzetborstels. Deze huismerk opzetborstels zijn net zo goed als de originele, maar dan tientallen euro's goedkoper!

Koopjedeal werkt met spaarpunten. Bij aankoop krijg je spaarpunten, die kun je bij volgende aankoop inleveren en korting krijgen. Maar die korting krijg je pas bij 40 spaarpunten. Staat nergens op de site, zo geeft de medewerker zelf ook toe. Niet echt transparant en klantvriendelijk dus

✓ Koopjedeal.nl Geachte Cor,

Wij werken inderdaad met een spaarsysteem. Wanneer je een bestelling bij ons hebt gedaan ontvang je voor elke euro 2 punten, wanneer je bij ons bent geregistreerd. Deze punten kunt u sparen op uw account. U kunt de punten bij ons inzetten per 10 punten.

De inlichting welke u heeft gekregen klopt dus niet.

Voor de multitool van koopjedeal zijn nergens zaagbladen en accessoires te koop.

Heb via de deal 2 heerlijke matrassen gekocht. Levering na ca 1 week op de telefonisch afgesproken dag en tijdstip. Geen klachten dus!

Mooie schoenen besteld, Helaas te klein. Getourneerd. Helaas zoek geraakt. Steeds heel vriendelijk geholpen en gelukkig kwamen de schoenen boven tafel, Het heeft even geduurd, maar geen moment gedacht dat ik mijn geld niet terug zou krijgen. Wied Pollé

✓ Koopjedeal.nl Beste Wied,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de geleverde service. Het kan inderdaad gebeuren dat een product niet past of niet helemaal naar wens is. Hiervoor hebben wij de 14 dagen bedenktijd ingesteld, omdat wij natuurlijk ook begrijpen dat het product even bekeken moet worden om het te beoordelen.

Wij proberen ten alle tijden onze service en producten te verbeteren. Wanneer u een tip heeft, horen wij dit ook dit heel graag! Bedankt voor de positieve feedback en wij hopen u snel terug te zien bij Koopjedeal.nl!

Lampje gekocht dat al na week begon te haperen en na drie weken niets meer doet: is na de 14 dagen; heb nu al vier keer onmogelijk formulier ingediend, en krijg de hele dag mails terug dat ik iets anders zou moeten doen. Ook hier: het bedrag is minimaal, maar wat een stelletje domoren. Heel slechte spullen, ook nog. Niet kopen! En die advertenties zijn misleidend.

✓ Koopjedeal.nl Beste Clas,

Wat vervelend om te horen dat uw product niet naar behoren werkt. Uw bestelling samen met het mail-contact heb ik even nagekeken en zal ik voor u op een rijtje zetten.

Op 25 september 2016 heeft u bij ons een bestelling gedaan van Stijlvolle Italiaanse Overhemden en een Eco Solar LED Buitenlamp met Bewegingssensor onder ordernummer; 201605267. De bestelling heeft bij ons op 27 september het magazijn verlaten en is de volgende dag 28 september bij u afgeleverd zoals u kunt zien in de onderstaande track & trace van PostNL. https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/3SMOQ436364801/NL/3511VD

Op 28 september heeft u een aanvraag ingediend om het overhemd terug te sturen, want deze bleek helaas te klein. Deze aanvraag was dezelfde dag nog goedgekeurd en u kreeg een etiket om het overhemd terug te zenden. Het overhemd was bij ons op 7 oktober teruggekomen en dezelfde dag terugbetaald naar de rekening waarmee betaald was. De Eco Solar lamp begon kuren te vertonen en u was hier uiteraard niet blij mee, maar dat is geen probleem bij Koopjedeal.nl, want u heeft hier een jaar garantie op en u kunt zo een nieuwe lamp toegestuurd krijgen.

Wij hanteren een 14 dagen bedenktermijn voor crediteringen. Dit betekent dat wanneer u een product in huis heeft en deze bevalt niet u het product zonder opgaaf van reden terug kunt sturen en uw geld terug kunt vragen (uitzonderingen zoals hygiëne-artikelen vallen hier niet onder, maar dat doet niet ter zake). Bij ons is er een retour-aanvraag ingediend op 8 november (levering bestelling 28 september) onder ordernummer; 201605267. Bij deze aanvraag is aangeven dat u graag het geld terug wilde voor deze lamp. Wij hanteren een 14 dagen bedenktermijn, dus u heeft geen recht meer op creditering.

Uiteraard kunnen wij de lamp kosteloos vervangen voor een nieuwe, want er zit wel gewoon garantie op de lamp. Hoe graag ik ook de gewenste oplossing wil uitvoeren voor u, ben ik hier helaas niet toe in staat, want dit is in strijd met de regels en hier dienen wij natuurlijk één lijn in te trekken voor al onze klanten.

Tot slot heb ik gezien dat het u gelukt is de retour-aanvraag in te dienen voor een vervanging. Direct zodra de bestelling bij ons retour is, zal ik er persoonlijk voor zorgen dat uw retour verwerkt wordt.

Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Quincy Blom Supervisor E. info@koopjedeal.nl T. 0320-417539

Bij Koopjedeal dekbedden besteld die nooit kwamen. Gecancelled, al 4 keer gebeld, creditnota gekregen maar zit nu op mijn geld te wachten. De klantenservice neemt op en dan krijg je een ingewikkeld verhaal over systemen die niet werken etc. etc. Het treurige is dat ik dit verwacht had. Als ik deze week mijn geld niet terug krijg, ga ik ze maar formeel aanklagen denk ik.

Koopjedeal adverteert in de krant met een niet-tevreden-geld-terug garantie (zonder beperkende voorwaarden). Ik heb een nanovloeistof gekocht om de voorruit van mijn auto te beschermen tegen vuil, maar ben zeer teleurgesteld in het product, het werkt gewoon niet. Dus ontevreden. Bij de retourmelding wordt er door de klantenservice gemeld dat een vloeistof niet geretourneerd mag worden, en ze verwijzen dan naar de kleine lettertjes op de website. Het klopt juridisch niet dat Koopjedeal in de krant adverteert zonder (vermelding van) beperkende retour voorwaarden, en het retour weigert op basis van website-voorwaarden. Na veel heen-en-weer mailen biedt Koopjedeal uiteindelijk een tegoed aan voor een volgende aankoop, maar ik wil gewoon mijn geld terug. En ik wil dat Koopjedeal stopt met misleidend te adverteren. Het gaat bij mijn aankoop maar om Euro 20,- , maar het principe is hier belangrijker dan het geld. Koopjedeal, kappen met deze misleidende krant-advertenties.

Stelletje dieven, mijn schouders (oude mensen) hebben een dekbed besteld, heeft zolang geduurd dat ze ergens anders en deknpbed hebben gehaald, komt de bestelde dekbed. Ze sturen hetbterug en na meer dan 6 maanden komen ze ermee dat het niet is ontvangen, maar ja wie gaat een stuurbewijs 6 maanden of langer bewaren. Maar mooi dat ze het bedrag van ruim 400 euro wel moeten betalen

Heb ruim 2 weken geleden een Fletcher hotelaanbieding gekocht voor 34,95 euro. Tot nu toe 2 x gemaild, 4 x gebeld en nog steeds geen voucher(s) ontvangen. Gewoon super slecht van Koopjedeal. Ik trap hier nooit meer in

✓ Koopjedeal.nl Beste Henk,

Vervelend om te horen dat u de voucher nog niet heeft mogen ontvangen. Direct heb ik dit aangegeven bij onze ICT afdeling en de voucher opnieuw laten versturen. U kunt deze vandaag nog in de mailbox verwachten! Excuses voor het ongemak!

Ruim een maand geleden een bestelling gedaan en betaald. Verder niets meer gehoord. Bij na bellen bleek het voor hun ook onduidelijk wat er aan de hand was. Verder weer niets; dus maar weer bellen. Het blijkt, dat ze 2 systemen hebben die niet met elkaar over weg kunnen - dus mijn bestelling was 2 x gedaan, maar net zo hard weer verwijderd. Het kwam allemaal, omdat er 1 art. van de bestelling ( 5 art.) niet door de leverancier werd geleverd. Weer bellen; nu met een meneer Cohen. Hij bezwoer me, dat hij het persoonlijk zou regelen, inpakken en opsturen. Verder zou hij me afgelopen maandag om 16.15 u. bellen en kijken of alles naar wens was verlopen én kijken wat er aan compensatie gedaan zou kunnen worden. Ondertussen op 23/10 een mailtje dat er nu een ander art. niet voorradig was. Maar de dag erop een mailtje dat de bestelling was ingepakt en 1,5 uur later, dat het verstuurd was. Vandaag weer gebeld met mevr. Kerira Simons: nee de bestelling was nog niet verstuurd, maar ze had er alle begrip voor dat ik "niet helemaal tevreden was". Ik heb haar uitgelegd dat dat na 6 of 7 keer bellen wel zo ongeveer de understatement van de dag was! Ze kon mij ook niet doorverbinden met een leidinggevende ("want die was in gesprek"!) Ik ben ondertussen laaiend en heb gezegd mijn geld terug te storten. Dat gaat dan ook nog eens zo'n 14 dagen duren. Kort en goed: Ik ga er nooit meer bestellen en raad ook iedereen hier nog eens goed over na te denken. Ik heb de klacht ondertussen ook bij CONSUWIJZER neergelegd en zij gaan het oppakken.

✓ Koopjedeal.nl Beste Rob,

Vervelend om te lezen dat de bestelling niet goed was verlopen. Er waren inderdaad wat problemen met dubbele bestellingen. Excuses hiervoor. Is het mogelijk dat u het order-nummer nog even doorgeeft, dan kan ik dit in ieder geval neerleggen bij de ICT om dit in de toekomst te minimaliseren.

Denk je een bruin leren Smart Wallet Case voor je iPhone te kopen is het hartstikke NEP Staat er met grote letters lederen Wallet Case.

✓ Koopjedeal.nl Beste Annie,

Vervelend om te horen dat uw product niet aan de wensen voldoet. U heeft de case nog binnen de 14 dagen bedenktijd. U kunt deze kosteloos retourneren waarna u uw geld teruggestort krijgt. Excuses voor het ongemak.

In juli Lederen Cardhouder gekocht. Na twee maanden scheurt leer in en is het mechanisme om de kaarten uit de houder te drukken defect. Bij navraag en klacht ingediend te hebben (geheel niet klantvriendelijke procudure en zinloos blijkt) het ding opgestuurd en mijn geld terug gevraagd ivm aantoonbare ondeugdelijkheid. Vergeet t, je kunt tegoed krijgen om nog meer van die rotzooit te bestellen, maar je geld kun je naar fluiten. Nooit kopen daar!

✓ Koopjedeal.nl Beste Rene,

Vervelend om te horen dat uw card holder defect is gegaan na 2 maanden. Wij geven een garantie op deze producten, maar u heeft 14 dagen bedenktijd om uw geld terug te vragen. Na 2 maanden kunt u inderdaad niet meer uw geld gecrediteerd krijgen. U kunt een vervanging kiezen of uit coulance kunnen wij spaarpunten toevoegen ter waarde van het aankoopbedrag.
Meer Koopjedeal.nl reviews