Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Grote variatie in aanbiedingen en altijd hoge kortingen. Prima service en snelle levering.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan,

Fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde service. Wij proberen ten alle tijden de service en de website te verbeteren.

Wanneer u een tip heeft om iets in positieve zin te veranderen, horen wij dit graag van u! Wij hopen u snel terug te zien bij www.koopjedeal.nl!

100% goed ga zo door

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan,

Bedankt voor uw feedback. Het is altijd fijn om te horen dat de producten/service helemaal goed is/zijn.

Team Klantenservice Koopjedeal

Ik heb hele fijne en goede ervaringen met koopjedeal.nl En wat je koop het is echt geen rommel. Het is heel goed. altijd op tijd geleverd en als het anders is krijg je bericht. Ik hoop dat ik nog veel koopjes binnen te halen. Ga zo door prima. Gerrie Leliveld

✓ Koopjedeal.nl Beste Gerrie,

Team Klantenservice Koopjedeal

Ze hebben zulke super aanbiedingen en de kwaliteit is prima! Ben zeer tevreden over datgene wat ik besteld heb.

✓ Koopjedeal.nl Beste Inge,

Zeer fijn om te horen dat u tevreden bent met de service. Ten alle tijden willen wij de service. Wanneer u iets op de website ziet wat beter zou kunnen, vernemen wij dit ook graag!

Team Klantenservice Koopjedeal

Goede en vlotte correcte afhandeling!

✓ Koopjedeal.nl Beste Werner,

Team Klantenservice Koopjedeal

Interessante aanbiedingen. Wij hebben reeds diverse producten besteld die prima bevallen en snel aan huis worden afgeleverd.

✓ Koopjedeal.nl Beste Artie,

Team Klantenservice Koopjedeal

Via de nieuwsbrief ontvang ik wekelijks aanbiedingen van producten die je vaak gebruikt. Erg nuttig dus. En eenmaal besteld, snel in huis. A-merk producten!

✓ Koopjedeal.nl Beste Harald,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te informeren over de status van uw bestelling.

Alle bestellingen keurig ontvangen

✓ Koopjedeal.nl Beste Kees,

Team Klantenservice Koopjedeal

Camera en diverse items gekocht, snel en goed afgeleverd

✓ Koopjedeal.nl Beste Chris,

Wat fijn om te horen dat uw bestelling naar wens verlopen is.

Wij streven ernaar om de informatie en website zo up-to-date mogelijk te houden.

Wanneer u iets opmerkt wat verbeterd zou kunnen worden, horen wij dit graag van u! Wij hopen u snel terug te zien bij www.koopjedeal.nl!

Team Klantenservice Koopjedeal

Zeer snelle levering en goede prijs zeker een aanrader

✓ Koopjedeal.nl Beste Rob,

Team Klantenservice Koopjedeal

De bestellingen die ik gedaan heb werden correct en vlot geleverd. Ik raad koopjesdeal dan ook aan bij vrienden en bekende!

✓ Koopjedeal.nl Beste Gerda,

Team Klantenservice Koopjedeal

Ooit schoenen besteld voor mijn man, hoge kwaliteit en een stuk goedkoper als ik andere winkels. Nu tandenborstels besteld en die zijn ook stukken goedkoper.

✓ Koopjedeal.nl Beste Mark,

Team Klantenservice Koopjedeal

Als de klok 17.00h slaat, dan zakken jullie bijna door je knieen. want 3000 cliënten zijn er flink veel. Sucses. Jan

✓ Koopjedeal.nl Beste Ian,

Team Klantenservice Koopjedeal

Het duurt heel lang voordat mijn geld vazn een teruggestuurd product weer op mijn rekening staat.

✓ Koopjedeal.nl Beste An,

Vervelend om te horen dat uw retour-zending nog niet volledig is afgehandeld. Graag wil ik u verzoeken een mail te sturen aan info@koopjedeal.nl onder vermelding van uw bestel/ordernummer. U richt de mail aan Quincy Blom, deze zal dan direct in behandeling worden genomen zodra hij binnen is.

Wij kunnen gelijk even kijken wat de status van uw retour-zending is en hiernaar handelen. U krijgt dan ook gelijk even een bericht met wat er aan de hand is.

Wij zien uw mail tegemoet!

De producten die jullie aanbieden zijn niet goedkoper dan ergens anders. M.a.w. in het algemeen valt het wel tegen met de aanbiedingen!

✓ Koopjedeal.nl Beste Wil,

Jammer om te moeten lezen dat u producten ergens anders voor een zelfde prijs heeft zien staan. Wij bieden ten alle tijden de laagste prijs aan. Wanneer u een product wat wij verkopen elders goedkoper ziet, horen wij dit graag. Wij kunnen dan altijd even kijken wat we kunnen betekenen voor u!

Pakje wordt altijd snel verzonden en goed verpakt, nog steeds Geen slechte ervaring gehad. Ga zo door.

✓ Koopjedeal.nl Beste Arjen,

Team Klantenservice Koopjedeal

Heb een stoomreiniger bij jullie besteld een waardeloos ding krijg allemaal vlekken op de vloer.

✓ Koopjedeal.nl Beste Riet,

Vervelend om te lezen dat de stoomreiniger niet naar wens werkt! Graag wil ik u verzoeken een mail te sturen aan info@koopjedeal.nl onder vermelding van uw ordernummer en klacht. U kunt de mail richten aan Quincy Blom. Zodra de mail binnen is, zal deze direct worden opgepakt en gaan we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Excuses voor het geleden ongemak!

Wij zien uw mail graag tegemoet.

Diverse malen aanbiedingen van Koopjedeal aangeschaft en steeds tot volle tevredenheid.Ik kijk ook steeds met belangstelling uit naar nieuwe aanbiedingen. Goedkoop = Duurkoop gaat bij Koopjedeal niet op.

✓ Koopjedeal.nl Beste Rob,

Team Klantenservice Koopjedeal

Zeer mooie deals en altijd netjes geleverd. Als er iets mis is kun je makkelijk contact opnemen met ze en ze lossen het naar wens op. Kortom zeer tevreden!

✓ Koopjedeal.nl Beste Bart,

Team Klantenservice Koopjedeal

Wij hebben nu diverse zaken gekocht bij koopjesdeal.nl. Zoals een jeans, hoeslakens, scheermesjes enz. Altijd voldeden de producten aan onze verwachtingen en was de bestelling snel binnen. Zeer tevreden dus.

✓ Koopjedeal.nl Beste Willem,

Team Klantenservice Koopjedeal

Ik heb verscheiden malen deals gekocht. Ze zijn allemaal op een correcte en snelle wijze afgehandeld en bezorgd; slechts een keer heb ik een zending geretourneerd omdat de leverancier niet alle onderdelen had geleverd.

✓ Koopjedeal.nl Beste ben,

Team Klantenservice Koopjedeal

Heel erg gemakkelijk om te bestellen. Altijd keurig op tijd geleverd! Daar boven op ook vaak nog korting voor de volgende bestelling. Wat geleverd is, is van goede kwaliteit! Ik ben een zeer tevreden klant! Complimenten voor het team van Koopjedeal.nl!

✓ Koopjedeal.nl Beste Greetje,

Team Klantenservice Koopjedeal

Het kan wel even duren voordat de bestelling komt, maar binnen 2 weken waren onze bestellingen bezorgd.

✓ Koopjedeal.nl Beste,

Bedankt voor uw feedback. Het is altijd fijn om te horen dat de producten/service helemaal goed is/zijn ook al is de bestelling wat later bezorgd.

Team Klantenservice Koopjedeal

Klachten worden correct afgehandeld.

✓ Koopjedeal.nl Beste Ruud,

Team Klantenservice Koopjedeal

Super makkelijk te bestellen voor scherpenprijzen. Snelle levering, en gemakkelijk en gratis te retourneren.

✓ Koopjedeal.nl Beste Martin,

Team Klantenservice Koopjedeal

Bestellingen altijd correct en snel afgehandeld.

✓ Koopjedeal.nl Beste Hans,

Team Klantenservice Koopjedeal

Nerf pistool besteld. Was snel geleverd. Na een paar keer schieten deed deze het echter niet meer. Opgebeld en heel vriendelijk te woord gestaan. De volgende dag had mijn zoontje al een nieuw Nerf pistol om mee te spelen. Dus ook als het misgaat wordt er snel actief ondernomen. Heel fijn!

✓ Koopjedeal.nl Beste Babs,

Goed afgehandeld. Geweldig

✓ Koopjedeal.nl Beste Elsje,

Team Klantenservice Koopjedeal

Steeds alles goed verlopen.!

✓ Koopjedeal.nl Beste Daan,

Team Klantenservice Koopjedeal

Ik hoef nooit lang te wachten op mijn bestelling. Binnen een paar dagen is het meestal in huis.

✓ Koopjedeal.nl Beste Joke,

Meer Koopjedeal.nl reviews