Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.169 recente reviews uit 2 bronnen.

Ook deze keer weer een prima ervaring met onze aankopen bij koopjesdeal. De bestelling en levering verliepen vlot en we zijn uiterst tevreden over onze scherp geprijsde aankopen. Dus volgende keer bestellen we hier zeker weer!

Ik heb het als cadeau gegeven en zij was er erg blij mee. Natuurlijk heb ik het eerst ook bekeken en het zat erg top uit net als de foto’s.

Snelle levering door PostNL. goed product, makkelijk te installeren, heldere toelichting in Gebruiksaanwijzing, functie beantwoordt geheel aan de verwachtingen.

Door geld te besparen met een goeie deal, bleef er genoeg over voor een heerlijk “meal”

Snel bezorgd, goed spul - altijd betrouwbaar!

Ruime keuze en voordelige prijzen. snel geleverd.

Plezierig bedrijf met snelle leveringen met zeer goede producten

De producten van Koopjedeal zijn goed en te kopen voor een zeer gunstige prijs.

Toelichting over een verlate bestelling verhelderend

Heb al vaak wat besteld en tot nu toe gekregen wat werd beschreven. Dit geeft mij een betrouwbaar gevoel.

Veel keuze tegen spot prijzen en altijd een vlotte service.

Mail gestuurd over de levering, hier geen antwoord op gekregen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan,

Wat vervelend om te lezen dat u nog geen antwoord heeft mogen ontvangen op de door u toegezonden e-mail.

Wij zullen nu gelijk contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet, Team Koopjedeal.

Bij deze wil ik jullie laten weten dat jullie geen blaam treft,want jullie hebben zoals altijd perfect gehandeld. de schuld ligt bij mezelf,want jullie hebben alles netjes bezorgd maar ik heb dezwarte doosjes aangezien voor een soort kledingborstels omdat ik ze in eerste instantie niet open kon krijgen,en die er gratis bijkreeg.Toen kreeg ik gisteravond al heel snel de nieuwe zending met dus de zelfde doosjes, en ging er een lichtje bij me branden, Na wat morrelenkreeg ik de doosjes wel open met waarempel de armbandjes.Dus sorrie voor mijn vergissing. Ik zal ook deze zending gewoon betalen. Ik ben al 80 jaar,dan werkt het allemaal niet meer zo snel .GR. guus dielen

Leuke producten Goede prijs verhouding Snelle service

De tondeuse ziet er heel mooi uit en werkt heel goed

Levering was uitmuntend

Mijn bestelling, mondkapjes en scheermesjes werd echt super snel en zeer netjes bezorgd. Ook de kwaliteit is gewoon top. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en kan Koopjedeal van harte aanbevelen. MVG Rob uit Tilburg

Heb nou al een aantal keren wat besteld bij Koopjesdeal, en ben uitermate tevreden.

Beter kan niet

Koopjedeal heeft altijd wel een leuke en praktische hebbedingetjes voor een scherpe prijs.

Simpele bestelling snel in de inbox gekregen een geweldige ervaring

Weinig problemen gehad

Een goede airco, werkt en koelt uitstekend, enig nadeel is wel dat hij erg rumoerig is, en daardoor gezien de nachtrust, eigenlijk s`nachts niet in werking kan zijn, wat een beetje jammer is. Verder een uitstekend werkende koeler.

Airco besteld, snel geleverd en goef product. Voorbeeld voor andere webshops!

Beloven is een maar uitvoeren is twee van 4 bestellingen in mei zijn er 2 niet compleet geleverd ,15 mei mis ik 2 multi-color jappanse -esdoorns 3 kleur blad.21 mei mis ik een olijfboompje?en dan beloven ze u hebt het voor 29 mei binnen! ik denk dat dit mijn laatste bestellingen zijn! GEGROET>>>

✓ Koopjedeal.nl Beste Toon,

Wat vervelend om te lezen dat u tot op heden nog geen complete bestelling in ontvangst heeft mogen nemen.

Helaas heeft u bij het schrijven van deze review geen gegevens achtergelaten en wij willen u daarom ook verzoeken om ons hier alsnog van te voorzien.

Alvast bedankt voor de genomen moeite.

Met vriendelijke groet, Team Koopjedeal.

Alleen maar toppie de top

De levering van de mondkapjes zijn in de CORONATIJD! op tijd en snel bezorgd. De mondkapjes zijn van een prima kwaliteit.

En was op tijd

Goede service en betrouwbaar.

18 april 5 vruchtboompjes besteld en niets geleverd gekregen ondanks op verzoek 4 x mijn adres te hebben door gegeven . Het zijn gewoon oplichters!

✓ Koopjedeal.nl Beste Louis,

Wat vervelend om te lezen dat u uw bestelling tot op heden nog niet in ontvangst heeft mogen nemen.

Wij zullen nu gelijk contact met u opnemen en het naar wens voor u oplossen.

Meer Koopjedeal.nl reviews