Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Kijk altijd de aanbiedingen als er wat tussen zit bestel ik het en Heb het met 2 dagen in huis. Dat vind ik erg prettig.

Onderstussen 4 jaar klant. Gaat er iets fout wordt het snel opgelost. Prima service te vreden klant.

De ervaring welke ik met mijn bestelling heb ondervonden van bestelling tot ontvangst en betaling is een 10 in de schaal van een Tevredenheidsdeal onderzoek op zijn plaats. Met vriendelijke groet, Cees Waasdorp

Ervaringen zijn goed te noemen maar ik heb ook nog niets hoeven terugsturen.

Enorm veel goede aanbiedingen welke zeer scherp geprijsd zijn.

no nonsense- fast delivery- items are as descripted- great doing business with

Ik vind het goed, nog geen problemen er mee en ook kan je punten sparen voor korting al valt het heel goed mee met de prijzen. Gaat zo Door. Mvrg Marilyn

Alle leveringen zijn steeds correct afgewerkt. Retourzending geeft geen probleem en terugbetaling was snel geregeld.

Tot nu toe is er bij mij niets verkeerd gegaan bij mijn bestellingen. Alles werd steedst na de bestelling geleverd en kon ik plezier beleven van mijn bestellingen.

1 keer besteld en netjes geleverd

Nu al diverse malen aanbiedingen besteld en nooit een probleem ondervonden met levering, betaling of slechte kwaliteit. Koopjesdeal heeft voor mij een leuk assortiment en kijk altijd met plezier naar de dagelijkse nieuwsbrief. Ik ben dus heel tevreden.

Ben zeer tevreden over Koopjedeal Aparte aanbiedingen Snelle levering en correcte afhandeling ,ook bij een retour geen probleem en snel geregeld,.

Ik heb er een goede ervaring mee opgedaan. Gemakkelijk bestellen en een snelle gevolgde levering.

mijn ervaring met koopje deal is prima, leuke acties en prima service als er iets mis gaat. Het is een keer wat anders dan andere sites. Duidelijke site een aanrader voor iedereen die van koopjes houd

Bril met gele glazen gegeven na ernstige operastie aan makula in haar oog. zonneschijn en lichten waren zeer storend met autorijden. ik heb haar bril kado gegeven en ze is er heeeeeel gelukkig mee.ik wacht op de volgende advertentie om weer zo'n bril aan mijn buurman te geven die 26 aptil jarig is en hem ook dringend nodig heeft. kula

super snelle levering en geweldige produkten.

Bestelling geplaatst, goede communicatie omtrent levering, bestelling goed verpakt, bestelling geleverd op afgesproken tijdstip.

Altijd op tijd en goed afgeleverd en....goedkoop. Ik kijk ook altijd uit naar de advertenties in de krant. Mijn meisjesachternaam is Kooper en ik ben zo langzamerhand ook een vaste koper bij u. Ook vertel ik het mijn familie en bestel soms ook voor hen iets.

Ik heb nu een flink aantal keren zaken besteld in verschillende categorieën en altijd is dit naar volle tevredenheid afgehandeld en bezorgd.

zeer goede en fijne service

afspraken over leveringen zijn altijd correct nagekomen zoals afgesproken.

Geen klachten Bij retouren geld binnen een paar dagen terug gestort super

Regelmatig aankopen gedaan, steeds naar tevredenheid!

Mijn ervaringen met Koopjedeal makkelijk te bestellen simpel te betalen en vlot bezorgd

Werkelijk héél héél goedkoop en betrouwbaar.

altijd nieuwe aanbiedingen, goede prijzen, snelle levering goede service. Als je vragen hebt krijg je een echte telefoniste aan de telefoon en niet een doorkies bandje

Elke dag eerst e-mail dan facebook en daarna koopjesdeal voor leuke hebbedingetjes.

goede service wanneer een product defect was. Wel vind ik de portokosten te hoog bij kleine producten.

Jazeker het is goedkoper dan andere Internet winkels en het wordt ook nogeens snel geleverd !

Al geruime tijd heb ik artikelen besteld via koopjedeal. De aanbiedingen zijn scherp geprijsd, want ik vergelijk deze uiteraard met andere aanbieders zoals een goed Nederlander betaamt. De levering van de bestelde artikelen is tot op heden altijd prima in orde. Slechts bij een bestelling was er iets niet goed gegaan. Na telefonisch contact werd het probleem meteen opgelost met excuses van de medewerkers van koopjedeal voor de overlast. Bij vertraging van een eventuele bestelling word ik keurig geïnformeerd. Al met al een prima, overzichtelijke website, met goede aanbiedingen.

Meer Koopjedeal.nl reviews