Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.169 recente reviews uit 2 bronnen.

Zeer slechte ervaring met koopjedeal. Men leest de mails heel slecht, als men ze ooit leest. En wat nog erger is: Men heeft er maling aan. De aanbiedingen zijn prima, maar men doet er niets aan. Het is mij een raadsel dat u nog wat verkoopt.

✓ Koopjedeal.nl Beste Bardienus,

Wat vervelend om te vernemen dat uw ervaring met Koopjedeal.nl negatief is geweest. Helaas zie ik geen bestelgegevens staan, waardoor ik uw bestelling niet kan inzien en ook het mailcontact niet kan nakijken. Bent u in de gelegenheid om mij hiervan te voorzien in een privé bericht?

In afwachting op uw reactie.

Roos Team Webcare

Wij hebben geweldige ervaringen met koopjedeal! Zijn dolgelukkig met Koopjedeal! Vanaf het eerste moment! Betrouwbaar, doen wat ze beloven! En . hele goede artikelen! Hartelijk dank dat jullie bestaan!

✓ Koopjedeal.nl Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat leuk om dit allemaal te horen!

Roos Team Webcare

Ik bestel wel erg veel maar goed te gebruiken en leuke prijs Meestal binnen een zeer korte termijn bezorgd Ga zo door goede service ben zeer tevreden Gr fam van kooten

✓ Koopjedeal.nl Beste Pie,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve recensie! Wat leuk om te horen dat u vaste klant bent bij Koopjedeal.nl.

Roos Team Webcare

Ik heb al een aantal keren artikelen gekocht in verschillende categorieën, van tuinlampen tot een grote airconditioner. Die hebben altijd aan de verwachtingen voldaan door de goede kwaliteit van het product, de vlotte bezorging en de uitstekende service (snelle vertaling van een Poolse handleiding). Ik kan daarom Koopjedeal van harte aanbevelen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Beste,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw ervaringen. Wat leuk dat u regelmatig wat besteld bij Koopjedeal.nl en dat vrijwel alles aan uw verwachtingen voldoet.

Roos Team Webcare

Regelmatig artikelen besteld bij Koopjesdeal voor mooie deals. In 9 van de 10 keer is alles prima verlopen. Gemakkelijk bestellen en vaak binnen de levertijd binnen. Die ene keer is het niet goed gegaan in de communicatie. Doordat niet was aangegeven dat het artikel niet voorradig was, heeft de levering lang geduurd. Vandaar de 8.

✓ Koopjedeal.nl Beste Hans,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw ervaring bij Koopjedeal.nl. Wat fijn dat alles bijna altijd goed is verlopen.

Roos Team Webcare

Service is niets op aan te merken: product snel ik huis. Het product zelf is waardeloos: het zou reageren op beweging en dan hoge tonen produceren waardoor dieren weggaan. Nou op nog geen meter afstand van het apparaat spelen de honden vrolijk door. Het verjaagt in ieder geval geen honden.

✓ Koopjedeal.nl Beste Diana,

Wat jammer dat uw ervaring bij Koopjedeal.nl dusdanig slecht is geweest, dat u een negatieve beoordeling heeft achtergelaten. Fijn om te vernemen dat u niks heeft aan te merken over de service.

Ik adviseer u om een retour aanvraag in te dienen via https://www.koopjedeal.nl/retourneren om dit probleem te verhelpen. Mocht u er niet uitkomen, dan adviseer ik u om contact op te nemen met onze klantenservice via 0320-417539.

Excuses voor het ongemak!

Roos Team Webcare

Op 6 april wat artikelen besteld, over 2 een mail gestuurd nadat ik totaal 3 kwartier in de wacht had gehangen! en nu geven ze geen thuis meer als ik wil retourneren Professionele LED Projector - Optioneel met 100 inch Projectiescherm Projector heeft een te klein afspeel bereik nr 8719325402186 e 69,99

✓ Koopjedeal.nl Beste Kaatje,

Uw klacht is reeds opgepakt via Trustpilot. Wij hebben vanmiddag telefonisch contact gehad betreffende uw klacht. Ik heb u per e-mail voorzien van de retour instructies.

Roos Team Webcare

Vlotte levering/service , ook met afterpay heel comfortabel , grote keuze uit goeie producten!

✓ Koopjedeal.nl Beste Christiaan,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve recensie!

Roos Team Webcare

Het is een top voor leuke koopjes en de levering is ook klasse heb helemaal geen klachten ging nog steeds naar wens

✓ Koopjedeal.nl Beste Corrie,

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent met onze service! Bedankt voor de positieve feedback!

Doenia Team Webcare

Twee tuinstoelen besteld. Snelle levering en alles zat keurig in de doos bij afleveren. Nu het cijfer 8 gegeven omdat ik het product nog moet gaan gebruiken dus weet nog niet wat de gebruikerservaring is.

✓ Koopjedeal.nl Beste Elena,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve ervaring. Fijn om te vernemen dat uw bestelling snel is geleverd. Veel plezier met uw aankoop.

Olga Team Webcare

Tot nu toe (1 jaar ) prima service duidelijke werkwijze ook de retouren cor.afgehandelt aanbevolen bij onze ken.en fam

✓ Koopjedeal.nl Beste Anton,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve ervaring. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over Koopjedeal.

Olga Team Webcare

Prima verzorgd en alles keurig op tijd geleverd. Zeer tevreden.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jo,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve ervaring. Fijn om te vernemen dat uw bestelling correct en op tijd is geleverd. Veel plezier met uw aankoop.

Olga Team Webcare

Ik heb meerdere artikelen besteld en alles was snel geleverd .met een goed resultaat alles was super

✓ Koopjedeal.nl Beste Joke,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw zeer positieve beoordeling over Koopjedeal.nl. Wat fijn om te horen dat uw ervaring tot op heden altijd goed is geweest.

Roos Team Webcare

De hangmatstoel die we kochten bij koopjedeal bevalt super goed en de prijs kwaliteitverhouding is goed. Snelle levering.

✓ Koopjedeal.nl Beste Macha,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve ervaring. Fijn om te vernemen dat de prijs- kwaliteitsverhouding aan uw verwachting voldoet!

Roos Team Webcare

Wordt altijd uitstekend geleverd ddor de bezorgers.

✓ Koopjedeal.nl Beste Aaldrik,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring over Koopjedeal.nl. Wat fijn om te vernemen dat uw bestellingen keurig en op tijd worden geleverd.

Roos Team Webcare

Mooie passende naam voor een bedrijf. Er zijn veel koopjes. Voor elk wat wils. Een deal is dan ook snel en makkelijk gesloten. Tot nu toe geen enkele vervelende ervaring gehad en al heel wat deals kunnen sluiten.

✓ Koopjedeal.nl Beste Ed,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve recensie. Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent met ons aanbod en inderdaad, zoals u al aangeeft, voor elk van wils!

Roos Team Webcare

Het gaat immers uitstekend met de `bedrijfsvoering `. Niets aan doen, ook al is innovatie niet weg te denken. Dat vind ik belangrijker dan verbeteren. Niet iedere verbetering kan vooruitgang zijn. Altijd scherp blijven, immers slaapt de concurrentie `nooit `.

✓ Koopjedeal.nl Beste Joop,

Hartelijk dank voor uw mooie en inspirerende woorden!

Roos Team Webcare

Mijn ervaring is heel goed ,als je bestelt ,komen ze naar 2 dagen al binnen ,en ze zijn nog goedkoop ook ,en ze komen heel aan bij me thuis ,ik wil dan ook iedereen aanraden om bij koopjedeal wat te gaan kopen,voor zeer lage prijzen . gr danny

✓ Koopjedeal.nl Beste Danny,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw zeer positieve beoordeling over Koopjedeal.nl. Wat fijn om te horen dat uw ervaring tot op heden altijd goed is geweest en dat u ons bij iedereen zou aanraden!

Roos Team Webcare

Al meerdere keren hier besteld en altijd tevreden. Als je een vraag hebt krijg je goede reactie terug . Ik ben er heel tevreden over en raad het andere mensen aan .

✓ Koopjedeal.nl Beste Lysette,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Koopjedeal.nl. Fijn om te vernemen dat uw alles tot op heden naar tevredenheid is verlopen!

Team Webcare

Ik vind jullie echt goed en goedkoop! Alleen wij hebben ALTIJD pech met de bezorging! Dat komt wij wonen op MunsterPAD en de bezorging gaat naar MunsterHOF! Maar daar kunnen jullie niets aan doen. Dus jullie zijn gewoon super!zo doorgaan

✓ Koopjedeal.nl Beste Marita,

Wat vreemd, dit hoort zeker niet! Ik wil u vragen uw ordernummer zodat ik kan inzien of dit wellicht verkeerd staat in uw bestelaccount. Verder wil ik u, ondanks de verkeerde bezorging, bedanken voor uw positieve feedback!

Doenia Team Webcare

Koop Best vaak div. dingen bij jullie , en ben zeker zeer tevreden , Prijs kwaliteit super.

✓ Koopjedeal.nl Beste Evert,

Super leuk om te lezen, fijn om te lezen dat het bevalt!

Doenia Team Webcare

Wat een aanfluiting de aankoop van 8 fruitboompjes. Wat een leuke aankoop leek te zijn was een flop.wat nog erger was dat koopjedeal er ook nog een niks aan doet. De boompjes moesten tussen de 30/40 cm incl pot zijn nou hoger dan 20 cm komen ze niet. Antwoord koppjedeal was zet ze maar in de volle grond dan groeien ze wel wat een teleurstelling! ik wilde ze retourneren maar dat kan niet en uiteindelijk werdt er 5% korting op de volgende aankoop aangeboden pff die mogen ze ook houden. Voor mij geen koopjedeal meer

✓ Koopjedeal.nl Beste Anke,

Wat vervelend om te vernemen! Voor planten gelden aparte voorwaarden omdat wij nooit van te voren weten hoe het aankomt. Hoe de planten daadwerkelijk aankomen en vervolgens onderhoud worden is voor ons in de meeste gevallen onbekend. Wanneer een plant er niet 'goed' uitziet dan kan dat aan verschillende factoren liggen. Dit kan afhankelijk zijn van de hoeveelheid licht, temperatuur, de kamer waarin de plant staat en zo zijn er nog meer factoren die hierbij een rol kunnen spelen. Ik wil u vriendelijk vragen wat het juiste ordernummer is, zodat ik uw bestelling kan nakijken.

Doenia Team Webcare

Ik wacht al een maand op een bestelde zweefparasol, maar nog steeds niet ontvangen. Tevens twee olijfboompjes besteld, waarvan je de olijven zou kunnen eten, maar die informatie klopt niet. Op mijn mails wordt niet gereageerd en telefonisch sta je gemiddeld 20 minuten in de wacht, ondanks dat je de eerst volgende bent! Als klant hang je dan wel op. Tja, als koopjedeal aan elk wachtend minuut aan de telefoon door hun klanten geld krijgen, is het geen wonder, dat koopjedeal zo goedkoop kan zijn.

✓ Koopjedeal.nl Beste Inge,

Wat vervelend om te vernemen dat u uw bestelling tot op heden nog niet in ontvangst heeft mogen nemen. Ik heb uw bestelling zojuist nagekeken enik zie dat u 2 parasols had besteld, waarvan u heeft per e-mail heeft bevestigd 1 al te hebben ontvangen (de blauwe).

Voor de ontbrekende parasol zal ik direct contact opnemen met onze leverancier. Ik zal u per e-mail informeren zodra hier meer over bekend is.

Wat betreft de olijfboom: De olijven kunt u gewoon eten, wel even goed wassen natuurlijk. Wij hebben contact gehad met de leverancier hierover, echter geldt de regel voor de boom zelf. Er zijn misverstanden geweest in het verleden, waardoor zij genoodzaakt zijn dit te vermelden op het kaartje.

Ik snap dat het erg vervelend is dat u geen terugkoppeling ontvangt op uw e-mails of als u lang moet wachten aan de lijn, waarvoor mijn excuses. Ons telefoonnummer is een netnummer. U betaald dus alleen uw gebruikelijke belkosten.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Roos Team Webcare

Ik werd getipt door een vriendin om bij jullie te kopen, nou mijn reactie was , mmmm hou niet van dat gedoe, ik koop het wel ergens! Toch liet het me niet los en dacht waarom niet, stuur het terug als het niet goed is! Nu de klanten die ik naar jullie site gestuurd hebt zijn niet meer te tellen, en altijd weer hoor ik super, wat een goed bedrijf, ik koop hier zeker meer! dus hier een positive klant die altijd weer snuffelt of er iets te scoren valt, ga zo door,ik ben blij met jullie!

✓ Koopjedeal.nl Beste Jannie,

Wat een leuk bericht om te lezen! Fijn dat u tevreden bent, hier doen wij ook ons uiterste best voor! Bedankt voor de positieve feedback!

Leuke koopjes,snel verzonden.

✓ Koopjedeal.nl Beste Alex,

Top! Bedankt voor de positieve feedback!

Doenia Team Webcare

Gaat eigenlijk altijd goed en als het een keertje niet goed gaat zijn er altijd vriendelijke dames op het service nummer die je helpen om tot een goede oplossing te komen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Harry,

Fijn dat u ons zo waardeert. Ik wil u namens alle DAMES op de klantenservice bedanken voor de positieve feedback!

Doenia Team Webcare

In de loop der tijd vele malen met Koopjedeal een goede deal gesloten! Altijd correcte levering tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wanneer er een enkele keer telefonisch contact was werden wij vriendelijk en terzake kundig geholpen. Moeilijk doen komt in het woordenboek van Koopjedeal niet voor! Met Koopjedeal kun je thuiskomen!

✓ Koopjedeal.nl Beste Leendert,

Wat een geweldig bericht om te lezen! Fijn om te lezen dat u Koopjedeal op deze manier ervaart. Namens het gehele team: BEDANKT!

Doenia Team Webcare

Al meerdere keren besteld bij Koopjedeal.nl en iedere keer weer een top prestatie. Snel en makkelijk bestellen, betrouwbare informatie over levering en kwalitatief goede artikelen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Dustin,

Wat fijn om te vernemen dat u het allemaal positief ervaart, hier doen we het namelijk voor! Bedankt!

Doenia Team Webcare

Ben tot heden zeer tevreden ,kan niks anders zeggen.Ga zo door.

✓ Koopjedeal.nl Beste Cees,

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent! Bedankt voor de positieve feedback!

Doenia Team Webcare

Al zo vaak iets besteld.echt A merken.alleen veel goedkoper en.snel geleverd!

✓ Koopjedeal.nl Beste Annemieke,

Hartelijk dank voor deze zeer positieve recensie! Wat fijn om te vernemen dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoen.

Meer Koopjedeal.nl reviews