Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.169 recente reviews uit 2 bronnen.

3st buitenlampen besteld. Binnen "redelijke" tijd bestelling ontvangen. 2 lampen oké, 1 lamp deed het niet. Na diverse keren bellen, 59 wachtende en 29 wachtende voor u en zeer lang wachten, meer dan 40 minuten, contact gehad. Daarna nog meerdere keren een mail moeten sturen voordat ik de informatie kreeg over retour zending. Van bestellen tot bevestiging van terug betaling ( geld is nog niet overgemaakt) 8 weken bezig geweest. Dit kan alleen als je vasthoudend bent en met pensioen. Werkende mensen kunnen de benodigde tijd hiervoor niet vrij maken. Dit moet beter worden. Met deze ervaring bestellen wij voorlopig niets meer bij " Koopjedeal".

✓ Koopjedeal.nl Beste Frits,

Ik heb uw bestelling nagekeken, echter zie ik dat er op 12 januari een bedrag van €12.49 is gecrediteerd. Dit zou inmiddels ook al op uw rekening moeten staan. Het bedrag wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee u in de eerste instantie heeft betaald.

Roos Team Webcare

Eind november een laptop besteld, die zou wat later komen in verband met de feestdagen, eind december kregen we dan de laptop echter zonder code om windows te activeren. Na uren bellen en 7 mailtjes verder nog steeds geen code, 1 x vroeg de klantenservice om een bestelnummer, geeft ik die door krijg ik een mail terug dat de klantenservice niet bestaat, nou kan ik me dat ook wel voorstellen. Koop nooit bij koopjedeal

✓ Koopjedeal.nl Beste Margareth,

Wat jammer dat uw contact met de klantenservice moeizaam is verlopen. Daarnaast is het ook erg vervelend dat u nog geen gebruik kunt maken van het door u aangeschafte artikel.

Helaas zie ik geen bestelnummer of bestelgegevens staan. Kunt u mij hiervan voorzien, zodat ik het een en ander voor u kan uitzoeken?

Roos Team Webcare

Een enkele keer is er wat terug gestuurd. Dit werd goed afgehandeld. Geld stond weer gauw op de rekening Koopjedeal is de moeite waard.

Eigenlijk altijd leveren zoals beloofd

Bestelling #203110803dd. 2-12-2018 Defect ontvangen veel contact met Femce. Klacht nog steeds niet opgelost. Ballentent?

✓ Koopjedeal.nl Beste Kees,

Ik zie inderdaad dat u mailcontact heeft gehad met Femke. Er is een retouraanvraag ingediend en deze is ook al goedgekeurd. U kunt het artikel kosteloos retourneren met de toegezonden formulieren.

Indien u mij kunt voorzien van het verzendbewijs, kan ik uw retourzending meteen laten verwerken.

Roos Team Webcare

Ik heb op 26 oktober twee keer een pannenset gekocht. 29,99 per stuk. Ik dacht wat een koopje maar helaas. Ik zou de set op 6 november geleverd krijgen maar op 10 november nog steeds niets. Ik dacht toen nog nou het kan wat later worden. Maar op 10 november toch maar eens gebeld. Toen nog een aardige meneer heeft de bestelling op nieuw geplaatst. Maar omdat ik daar geen gegevens van had gekregen weer netjes een week gewacht. Nou nogsteeds geen pannenset. Dus ging ik weer bellen. Nu was ik nummer 40 in de wachtrij.na meer dan twee uur aan de telefoon te wachten was mijn batterij van de telefoon leeg en had ik nog niemand aan de telefoon gehad. Dus dacht ik.ik ga een mail sturen. Kreeg ik een automatisch antwoord dat binnen 8 werkdagen mijn mail beantwoord zou worden. 8 werkdagen dat is twee weken.uiteindelijk kreeg ik na twee weken antwoord. Ik had mijn nummer er niet bij vermeld. Ik reageerde daarop.en vervolgens.niets meer. Dus mijn telefoon op de lader gehad.de hele nacht en vol goede moed weer gaan bellen. Nummer 42 in de wachtrij. Dat betekend meer dan 2 uur wachten met steeds hetzelfde eentonige deuntje. Nou het werd 2,5 uur wachten. En toen ik eindelijk aan de beurt was hoorde ik wel iemand maar die was niet met mij in gesprek en vervolgens werd de verbinding door koopjedeal verbroken. Had ik 2,5 uur voor niets gewacht. Nu was de maat vol. Ik weer een mail gestuurd. Niet zo’n aardige. Wat ik per uur kost en dat het ook met de pannenset vergoed moest worden. En natuurlijk kreeg ik daar na 8 werkdagen reactie op.ik had er geen nummer bij gezet?. Vervolgens uiteindelijk op 11 januari gebeld. Ik was 14 de in de wachtrij.maar dat was toch nog 1,5 uur wachten. Ik kreeg iemand aan de telefoon. Gloria was haar naam. Nou Gloria was het niet echt. Want de pannenset, geld terug, ze zou het doorsturen naar de crediteuren afdeling. Ik zei, verbind mij maar doorzet de crediteuren afdeling. Want ik wil mijn geld morgen op mijn rekening hebben. Op de crediteurenafdeling is er nu niemand? vertelde Gloria. Niemand zei ik, het is midden op de dag. Nu snap ik waarom het allemaal zo lang moet duren. En alle uren die ik heb moeten wachten, worden die ook vergoed? Ik zal her na vragen zei ze nog en ik werd weg gedrukt. Na ongeveer een halve minuut werd de verbinding weer door koopjedeal verbroken. En of ik morgen mijn geld terug heb? Ik weet het niet, ik zal weer afwachten.

Mooie aanbiedingen en zelden wat retour hoeven sturen .Heb een keer een product retour gedaan en zo mijn geld weer terug gestort?

Wij hebben een elektrische boxspring gekocht de levertijd is max maal 10 dagen wordt er beweerd. De dag voor de levering even gebeld en gevraagd naar het tijdstip van levering dit was nog niet bekend.De dag dat het bed geleverd zou worden laat in de middag maar weer eens gebeld met de vraag waar het bed blijft? De dame vertelde dat er een probleem was met de levering op de vraag waarom mij dat gisteren niet is verteld had ze geen antwoord en wanneer het bed nu wel zou komen wist ze ook niet.Na alles wat ik nu lees over dit bedrijf ben ik er nu niet zeker van of er wel wordt geleverd.Ik wacht daarom zeker niet te lang voordat ik juridische actie onderneem.

✓ Koopjedeal.nl Beste Inge,

Wat vervelend om te vernemen dat het bed nog niet is afgeleverd.

Ik heb uw case nader bekeken en ik zie inderdaad dat de leverancier is gecontacteerd. Naar verwachting wordt hier binnen 2 werkdagen een terugkoppeling op gegeven.

Roos Team Webcare

In november 4 stoelen besteld. 3december verkeerde stoelen geleverd. even bellen +-2uuren15minuten moeten wachten. nog een lang verhaal maar bekijk dat maar in uw eigen mail. maar ondertussen nog steeds niets gehoord. over de retoer ontvangst of datum levering het is nu ondertussen 10 januari. gr adri van leeuwen. bestelling no:203071992

✓ Koopjedeal.nl Beste Adri,

Wat vervelend dat de verkeerde stoelen zijn afgeleverd.

Ik heb uw bestelling nader bekeken en ik zie dat er een bericht naar u was toegezonden dat de stoelen in januari weer leverbaar zouden zijn.

Ik zal de leverancier contacteren wat betreft de omruiling van de stoelen.

Excuses voor het ongemak.

Roos Team Webcare

De aankoop en betaling liep goed volgens plan! Het bestelde artikel werkt naar behoren en de kwaliteit voldoet. Echter de bezorging was bedroevend. Via de PC kan men zien wanneer de bezorger komt, tot in detail is zichtbaar hoe laat het bestelde op de locatie zal zijn. Maar als ik op de pc zie dat " men "vóór de deur staat en ik gewoon thuis ben verwacht ik de deurbel. Helaas er gebeurt niets. Dan verteld de PC mij dat " MEN " niemand heeft thuis getroffen en vind ik in de brievenbus een adres waar ik het pakket kan gaan HALEN! Boos bel ik de DPD koerier die mij nauwelijks te woord staat. En zal ik moeten wachten op de tijd dat ik het gekochte MAG gaan ophalen. Waarvan AKTE!

✓ Koopjedeal.nl Beste Rob,

Wat fijn dat het bestelproces goed is verlopen.

Erg vervelend dat de bezorging daarentegen niet naar wens is verlopen. Helaas hadden wij tot kort geleden geen invloed op de bezorgdienst welke de leverancier kiest voor de bezorging. Echter heb ik vernomen dat er binnenkort meerdere leveranciers zullen overstappen naar PostNL, waarmee wij voornamelijk leveren. Wij hopen dat het probleem hiermee voor een groot deel opgelost zal zijn.

Excuses voor het ongemak!

Roos Team Webcare

Vlotte bestelling, snelle levering en goede prijs

Half december een lamp gekocht bij koopjedeal.nl. Nu na een maand order kunnen annuleren en hopen dat ik mijn geld terug krijg. Koopjedeal is per email zeer slecht te bereiken, auto reply is dat er binnen 7! werkdagen gereageerd "mag" worden. Elke keer weer een ander excuus: de goederen zijn al geleverd, zal de leverancier contact die zal reageren etc. Vandaag na 45 minuten in de wacht te hebben gestaan de order kunnen annuleren waarbij eerst nog gemeld werd dat de leverancier daarvoor akkoord moet geven. Waardeloos bedrijf, slecht bezette klantenservice en ik hoop maar dat ik mijn geld retour ga ontvangen.

✓ Koopjedeal.nl Beste MG,

Wat jammer dat uw contact met de klantenservice moeizaam is verlopen.

Helaas zie ik geen bestelnummer staan, waardoor ik uw bestelling niet kan nakijken. Kunt u mij hiervan voorzien, zodat ik kan controleren of het aankoopbedrag reeds is gecrediteerd?

Roos Team Webcare

Ik ben al vanaf 27 december 2018 bezig met een retour zending. Deze is al op 27 - 12- 2018 verzonden met DHL. Nog geen resultaat.

✓ Koopjedeal.nl Beste Ben,

Wat vervelend dat uw retourzending tot op heden niet is verwerkt.

Kunt u mij voorzien van uw bestelnummer en het verzendbewijs? Dan zal ik dit meteen voor u in orde maken.

Roos Team Webcare

Normaal ben ik vol lof, maar laatste bestelling loopt allerminst lekker. 19 december 3 artikelen besteld. 21 december 1 artikel geleverd via post. Bericht van after-pay dat betaling uiterlijk 9 januari dient te geschieden. Op 3 januari gebeld en na 30 minuten wachttijd een verhaal waar ik niets wijzer van werd en dat mijn betalingsplicht 14 dagen zou worden uitgesteld en de levering nog wel 5 werkdagen zou duren. Inmiddels 8 januari weer gebeld, maar nog langere wachttijd, dus maar gemaild, want ik moet de volgende dag betalen, want van after-pay geen uitstel ontvangen. Krijg ik een automatische mail terug om vanwege de drukte nog maar eens 7 werkdagen te wachten. Dus geen antwoord op mijn vragen over de aflevering en ook niet over de betaling aan after-pay, die uitgesteld zou worden. m niet in de problemen te komen toch after-pay maar betaald op 9 januari, maar van Koopjedeal geen reactie. Dit valt me zwaar tegen. Vandaar een lage score,

✓ Koopjedeal.nl Beste Henny,

Wat vervelend dat het niet lukt om het artikel te retourneren. Dit komt omdat de bestelling nog niet compleet is afgeleverd. Ik kan de retour aanvraag intern voor u laten indienen. Kunt u voor mij de vragen beantwoorden die ik in een prive bericht naar u toe heb gezonden?

Roos Team Webcare

Eind november een boxspring besteld welke naar verwachting op 10 december zou worden geleverd. Tot op heden nog steeds geen boxspring. Talloze keren gebeld en gemaild en steeds opnieuw worden er beloftes gemaakt die niet worden nagekomen (u wordt week 52 gebeld voor een afspraak voor de levering, dan wordt het toch week 1 en nu zijn we nog steeds niet gebeld). Telefonisten schuiven de schuld af op de leverancier waar wij natuurlijk geen boodschap aan hebben. Koopjedeal zou zijn verantwoordelijkheid moeten nemen. Ondertussen is er ook nog steeds een dekbedovertrek niet geleverd welke volgens de telefoniste gewoon op voorraad ligt en ook al in november is besteld. We voelen ons opgelicht, alles is namelijk wel betaald.
Update van 31/01/2019:
Inmiddels is het bed geleverd. De beloofde en betaalde installatie van het bed bleek niet doorgeven te zijn aan de leverancier. Dus alsnog het bed zelf in elkaar gezet. Geld wel retour. Dit geldt niet voor het overtrek welke nog steeds niet geleverd is en niet meer geleverd zal worden. Door de vele correspondentie en betalingen over en weer zijn z e het overzicht bij koopjedeal kwijt en krijg ik mijn geld van het overtrek niet terug. Omdat ik het vertrouwen op een goede afloop inmiddels helemaal verloren heb, heb ik besloten het contact met koopjedeal te verbreken. Het is te frustrerend. Hopelijk zijn mensen op deze manier in ieder geval gewaarschuwd.

✓ Koopjedeal.nl Beste Tr,

U bent reeds per e-mail gecontacteerd wat betreft uw bestelling. Controleer altijd uw ongewenste mail/spam op onze e-mails. Mocht u vragen hebben, dan kunt u op de e-mail reageren.

Roos Team Webcare

Geachte lezer, De aanbiedingen en de afhandeling daarvan zijn om van te smullen. Wat je ziet aan artikelen en bijbehorende prijs kan menigeen verleiden tot en ongemerkt is het artikel ook snel binnen. Een mand met glimmende en ook nog lekker smakende appeltjes dus. Echter is er ook wel eens een rotte appel en, o wee, die kan de hele mand bederven. Dat is zonde van de energie en trots die je werk steekt. Maar met 1-0 achter betekent nog niet dat je de wedstrijd hebt verloren. In mijn geval betekent het een bestelling van een 2-tal ledlampen op 20 november jl. die ik tot op heden nog niet heb mogen ontvangen. Ondanks diverse mailtjes en standaard reacties dat het druk is, hoor en ontvang je verder niets. Echt jammer. Maar elk probleem kent zijn oplossing en in deze is dat misschien de "Koeman solution". Gewoon even een briefje het veld in, de mannen aan het werk zetten en zie het resultaat. Een mand met mooie, oranje in deze, appels. Ik daag jullie uit.

✓ Koopjedeal.nl Beste Cor,

Het aankoopbedrag is zojuist gecrediteerd en zal binnen 2 werkdagen terug te zien zijn op uw rekening.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Roos Team Webcare

Nooit geen problemen bij aan koop.Snelle en keurige afhandeling.

Ik heb ervaren dat wat ik had besteld ook inderdaad wordt geleverd prima service!

Ik heb al diverse keren wat besteld en de artikelen zijn altijd naar verwachting en snel geleverd

Prima en duidelijke website met leuke koopjes. Afhandeling vlot en accuraat Ook retourneren wordt keurig afgehandel. Ben erg tevreden.

4 artikelen besteld. Er is er 1 direct geleverd. Nu 1 maand later en talloze keren wachtend in de telefonische wachtrij met steeds een oneindig aantal personen nog steeds geen enkele opheldering waar mijn betaalde producten (rond de 100€) blijven. Men belooft opheldering en je hoort nooit meer wat.

✓ Koopjedeal.nl Beste Paul,

Wat vervelend dat uw bestelling tot op heden niet is afgeleverd.

Helaas zie ik geen bestelnummer staan, waardoor ik uw bestelling niet kan inzien. Bent u in de gelegenheid om mij hiervan te voorzien?

Roos Team Webcare

Ik ben zeer tevreden overde service.

‘S middags een tapijt besteld, na 2 dagen gratis en keurig thuisbezorgd. Hoewel geen absolute topkwaliteit, maar dat kan ook niet voor dat geld, ziet het er behoorlijk goed uit en zijn we er zeker wel tevreden mee.

Prijzen zijn super en goede producten

Bestelling vlak voor de feestdagen toch op tijd geleverd. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Groet Hemmo

Na verschillende aankopen ben ik zeer tevreden er is niks mis gegaan en de ene keer dat het niet goed ging is dit direct opgelost petje af.

Zoals beloofd keurig op tijd geleverd en correct afgehandeld. Zeer tevreden en groeten uit Schiedam,Marcel

Snelle correcte levering

Tot nu toe, alleen maar positieve ervaringen!

Eind november 2019 4 producten bij deze "organisatie" gekocht middels Afterpay. Binnen de gestelde termijn alles weer terug gestuurd omdat ik er niet tevreden over was. Armbandjes konden niet dicht etc. Toen begon de bak met ellende. Ik moest en zou volgens hen toch eerst het resterende bedrag, want 1 product bleek volgens hen wel aangekomen te zijn, te moeten betalen. Aangezien ik voor Afterpay heb gekozen wist ik 100% zeker dat dit niet hoefde. Na minimaal 4 pogingen om hen telefonisch te bereiken en telkens minimaal 1 uur "in de wachtrij" te hebben gestaan en nog minimaal 25 wachtenden voor mij heb ik het maar via de mail kenbaar gemaakt wat mijn klacht is. Totaal geen reactie op gekomen behalve de standaard "bevestigingsmail". Vervolgens op 04-01 jl. laatste poging telefonisch contact met hen te zoeken uiteindelijk na 50 minuten "slechts" gelukt om iemand aan de telefoon te krijgen. Hier kreeg ik wederom als consument alles op mijn bordje geschoven terwijl de fouten en mis/geen communicatie aan hun kant ligt! Ik heb nog nooit eerder zo'n onbetrouwbaar, slecht en zelfs helemaal niet communicerend (online) bedrijf meegemaakt! Dit was mijn eerste en zeer zeker laatste keer dat ik hier iets betaald heb. Volgens hen zullen ze de situatie nu in orde maken maar ik moet het nog zien.

✓ Koopjedeal.nl Beste Gul,

Wat vervelend dat uw ervaring met de klantenservice van Koopjedeal.nl negatief is geweest.

Helaas zie ik geen bestelnummer staan, waardoor ik uw bestelling niet kan inzien. Kunt u mij hiervan voorzien, zodat ik nader onderzoek kan doen?

Meer Koopjedeal.nl reviews