Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.169 recente reviews uit 2 bronnen.

Leuk en gevarieerd aanbod. Inmiddels koop ik al enkele jaren spullen bij koopjedeal. Tot op heden is alles prima gegaan. Van de bestelling tot de ontvangst.

Ervaringen.nl wil mijn probleem oplossen en vraagt naar een bestelnummer maar dat heb ik natuurlijk niet want ik heb het artikel bij de telegraaf gekocht

✓ Koopjedeal.nl Beste Henk,

Het bestelnummer kunt u terugzien in de bestelbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen. Indien u per iDeal heeft betaald, kunt u dit ook onder Omschrijving terugzien.

Roos Team Webcare

Nog net voor de feestdagen iets besteld.op tijd ontvangen??

Ik haal de draadloze oordopjes uit de verpakking, laad de oordopjes op. Wanneer de oordopjes opgeladen zijn haal ik ze uit het doosje en wil de bluetooth aanzetten. Ik krijg er wel muziek uit, maar merk dat 1 oortje het niet doet. Wil ze retour sturen, maar zie dat je oordopjes niet mag retourneren! Komen ze lekker mee weg, nooit meer wat bestellen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jos,

U kunt reageren op mijn e-mail van 8 januari. Mocht u deze niet hebben ontvangen, dan kunt u deze mailen naar info@koopjedeal.nl t.a.v. Webcare Roos o.v.v. uw bestelnummer.

Roos Team Webcare

Prima artikelen, leuke dingen, worden netjes thuisbezorgd, ook nog aantrekkelijke prijzen, dus wat willen we nog meer. Hier een tevreden klant.

Al die medewerkers zijn er maar 1. Totaal 1 Volgens mij zit de winst in de telefoontikken, want 20 wachtenden duurt al gauw 45 minuten. En dan heb je het op 26/11 bestelde en betaalde product nog niet in huis. Het is nu 4/1-2009. Het was een product voor 5/12 of evt. de Kerst. En als je "Ilse" eenmaal aan de lijn hebt, gebeurt er nog niets. Een walgelijk bedrijf.

✓ Koopjedeal.nl Beste Hans,

Wat vervelend om te vernemen dat uw ervaring bij Koopjedeal.nl negatief is geweest.

Helaas zie ik geen bestelnummer staan, waardoor ik uw gegevens er niet bij kan halen. Bent u in de gelegenheid om mij te voorzien van het bestelnummer?

Roos Team Webcare

Duidelijke informatie over wat je koopt.

Mijn 1e koopje deal aankopen voldoen prima.

Besteld en betaald 41,93 Op 21 nov nog altijd niks gekregen Ik wacht met spanning af waneer het geleverd word Een ontevreden klant Monique

✓ Koopjedeal.nl Beste Monique,

Ik heb het een en ander voor u nagekeken en ik zie dat er zojuist een nieuwe order voor u is aangemaakt: 203166375. De reden hiertoe is dat uw bestelling niet goed was doorgekomen bij de desbetreffende leverancier. Ik hoop dat u spoedig wordt voorzien van de bestelde artikelen.

Roos Team Webcare

1 bestellingen zou ik 20 december ontvangen. Tot op vandaag nog niets. Dan schrijf je een mail, krijg je in het Engels een antwoord terug. Een week later reageert er iemand in het Nederlands. Ik bestel er niets meer.

✓ Koopjedeal.nl Beste Willy,

Wat vervelend dat uw bestelling tot op heden niet is afgeleverd.

Helaas zie ik geen bestelnummer staan, waardoor ik uw bestelling niet nader kan inzien. Kunt u mij voorzien van het bestelnummer, zodat ik dit nader kan onderzoeken?

Roos Team Webcare

Uitstekende service en snelle levering van bestelde producten.

Artikel besteld en niet ontvangen. Verschillende mails gestuurd, geen antwoord of pas weken later. Telefonisch contact opgenomen, 2 uur in de wacht, en toen is beloofd dat ik mijn geld terug zou krijgen. Inmiddels 3 weken verder en nog geen geld ontvangen. Ik ben nu sinds 11 november bezig.

✓ Koopjedeal.nl Beste Astrid,

Hartelijk dank voor het bestelnummer. Ik heb het een en ander voor u uitgezocht. Ik heb inderdaad een T&T code van DHL ontvangen van de leverancier waarin staat aangegeven dat het pakket op woensdag 14 november is afgeleverd. Hierbij stuur ik u de T&T code toe: JVGL06045132015225448610

Deze kunt u op de website van DHL invoeren. In combinatie met uw postcode kunt u de code invoeren en zo alle gegevens inzien.

U geeft aan het pakket niet te hebben ontvangen. Ik adviseer u dan ook om het formulier door te nemen en ingevuld te retourneren. Vervolgens kan uw gewenste oplossing worden uitgevoerd.

Roos Team Webcare

Bestelling avond voor Black Friday gedaan. De levering was vrij vlot, maar ik wilde 1 wake up light en geen 4 . Verklaring was dat het computersysteem het niet aan had gekund. Oke dat kan nog. Toen 3 stuks teruggestuurd mbv een telefoniste die voor mij de retourmelding heeft aangemaakt. Nl 3 stuks retour zenden met 4 ordernummers kan het systeem ook niet aan. Helaas blijf ik herinneringen krijgen van afterpay! Ik heb al een klacht ingediend bij Koopjedeal en gesmeekt of ze hun eigen administratie en voorraadbeheer willen controleren. De fout ligt nl bij hen. Van mij mag je fouten maken, maar probeer ze zsm te herstellen! Ik heb vandaag proberen te bellen; nr 16 in de wachtrij. Als ze allemaal zo’n lastig probleem hebben als ik begrijp ik dat. Dus maar weer een mail gestuurd met opnieuw mijn probleem daarin uitgelegd. Dit was overigens mijn eerste bestelling bij Koopjedeal. En mijn laatste! Als ze het vlot goedmaken, zal ik dat ook hier vermelden overigens. Gijsbertha Reiling-van de Kemp ( van de 4 wake up lights)

✓ Koopjedeal.nl Beste Gijsbertha,

Wat vervelend dat het zo uit de hand is gelopen. Ik heb het een en ander nagekeken en ik zie het volgende staan:

Er zijn in totaal 5 bestellingen binnen gekomen. Hiervan zijn er 2 geannuleerd en 3 zijn er bij ons binnen gekomen. In het systeem van AfterPay staan er dan ook 3 rekeningen open.

Kunt u mij voorzien van het verzendbewijs? Dan zal ik uw retourzending meteen verwerken.

Excuses voor het ongemak!

Roos Team Webcare

Zeer trage levering, telefonisch en via email zeer slecht bereikbaar, annuleren blijkt niet zo simpel als ze aangeven! 2 maanden na bestelling nog niets ontvangen (uiterlijke leverdatum maand gepasseerd), 5 x gebeld, steeds minimaal 45 min. in de wacht. kunnen niets zeggen over de levering, een berichtje sturen naar de leverancier is het enige wat ze kunnen. Leveringsinformatie op de portal klopt ook niet. Zeer frustrerend, alleen maar verontschuldiging en geen resultaat. Eens maar nooit meer koopjedeal!

✓ Koopjedeal.nl Beste Remco,

Ik dien op alle klachten te reageren, of ik nu wel of niet over nieuwe informatie beschik, vandaar mijn reactie. Het waren inderdaad flink wat conversaties, ik hoop dan ook dat dit spoedig zal worden opgelost.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Roos Team Webcare

Als ik contact zoek omdat de levering veel te laat is, wil ik alles annuleren. Beloven binnen 7 werkdagen te reageren: doen ze niet. Al eerder slechte ervaring doorgegeven. Ik kreeg goed nieuws van ervaringen.nl te horen. Men zou contact met ons opnemen: Wordt niet nagekomen!

✓ Koopjedeal.nl Beste Thea,

Ik zie inderdaad dat er niet is gereageerd op uw e-mails. Dit is uiteraard niet de bedoeling en ik zal dit meteen opnemen met mijn teamleidster, zodat dit niet nogmaals gebeurd in de toekomst.

Nogmaals onze excuses.

Roos Team Webcare

Bestel geen 2 artikelen te gelijk wordt er 1 geleverd en de andere zie je nooit,ook na diverse mails. Dus 1 artikel bestellen 2 artikels kunnen ze niet aan wacht al weken op het tweede product!

✓ Koopjedeal.nl Beste Kees,

Wat vervelend dat u slechts 1 van de 2 artikelen heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Helaas zie ik geen gegevens wat betreft uw bestelling staan.

Bent u in de gelegenheid om mij te voorzien van het bestelnummer? Dan kan ik namelijk uw gegevens erbij halen.

Roos Team Webcare

Bestellingen worden snel en goed afgeleverd op het gevraagde adres. Ook retourzendingen worden snel en goed afgewikkeld,

Goedkoop en snelle bezorging Prima kwalitiet

Redelijk veel gekocht met goede ervaring. Artikelen/producten voldoen aan mijn verwachting. Korte levertijden.

Stel je voor dat ik 79 euro betaald zou hebben voor deze oordopjes die er weliswaar leuk uit zien maar een storend geluid geven, een soort ruis, alleen hoorbaar wanneer er spraak, muziek of ander geluid is. Heel irritant. Goedkope kwaliteit.

✓ Koopjedeal.nl Beste Kaatje,

Wat jammer dat het artikel niet aan uw verwachting voldoen. Uiteraard betaald u voor een goed artikel. Ik adviseer u dan ook om een retour aanvraag in te dienen via https://www.koopjedeal.nl/retourneren.

Roos Team Webcare

Echt super interessante aanbiedingen en kadotips. Ook sparen voor korting per aankoop is erg mooi meegenomen!

Afgelopen behoorlijk wat koopjes gedaan via social deal. Altijd vlot bezorgd en met een leuk prijsje spullen gescoord. Ik houdt de website inmiddels bijna dagelijks in de gaten!

We zijn al enkele jaren vaste klant bij koopjes deal , omdat het goed en goedkopen produckten levert voor weinig geld! Daarbij is het leveren van het product altijd op tijd in huis en is betaling snel en makkelijk te regelen! Super, ga zo door

Ja, wel ontvangen, niet duur, echter ze waren gerecycled. Uit de vuilisbakken gehaald, afgespoeld gewassen en opgestuurd naar de klanten als nieuw; en .natuurlijk zo bot als een tang, anders gooi je ze niet weg!

✓ Koopjedeal.nl Beste Wietse,

Wat jammer dat de scheermesjes niet aan uw verwachting voldoen. Uiteraard is dit niet de bedoeling.

Kunt u mij voorzien van het bestelnummer? Dan kan ik uw bestelling nader bekijken.

Roos Team Webcare

Koopje deal maakt waar , wat ze zeggen!

Goede service en een tevreden klant.

Bij mijn laatste bestelling is maar een besteld product geleverd (Gillette scheermesjes) Het ander bestelde product (onderbroeken) is tot op heden niet geleverd

✓ Koopjedeal.nl Beste Piet,

Ik heb het een en ander onderzocht, echter kan ik zo snel geen spoor herleiden wat betreft de verzending van dit artikel. Wenst u het artikel nog te ontvangen?

Roos Team Webcare

Ook ik heb de ervaring. Ervaringen.nl geeft aan dat koopjedeal een oplossing voor het probleem zal zoeken, en vervolgens krijg je nul reactie. SCHANDALIG

✓ Koopjedeal.nl Beste Ed,

Ik heb zojuist uw case erbij gehaald en doorgelezen. U heeft de Circulation Maxx Reviver Elektrische Spierstimulator aangeschaft, echter voldeed deze niet aan uw verwachting, waardoor u deze wilt retourneren.

In de advertentie van de spierstimulator staat het volgende aangegeven: - In verband met hygiënevoorschriften gelden afwijkende retourvoorwaarden. (https://www.koopjedeal.nl/circulation-maxx-elektrische-spierstimulator-aanbieding.html)

Als u vervolgens naar de retouren pagina gaat met de uitzonderingen (https://www.koopjedeal.nl/uitzonderingen-retour), kunt u zien dat de spierstimulator onder de uitzonderingen valt. Deze mag dus niet geretourneerd worden vanwege hygiënische redenen.

Ik neem aan dat u het ook niet prettig zou vinden als u een gebruikte spierstimulator zou ontvangen, waar een ander al met de blote voeten op is geweest.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Roos Team Webcare

Kijk naar de bovenstaande revieuws! Een doffe ellende! Dat zo’n bedrijf nog bestaat? En elke dag met grote advertenties in de krant. Onbegrijpelijk! Wanneer gaat Kassa! hier iets aan doen?

Wei een paar dagen extra moeten wachten op mijn eerste bestelling maar de volgende waren keurig volgens afspraak.

Meer Koopjedeal.nl reviews