Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.169 recente reviews uit 2 bronnen.

Uiteindelijk krijg je wel wat je hebt besteld maar het duurt soms wat lang.

Mijn ervaring is:wil je zeker zijn vän een goed product,tegen de juiste prijs en correct geleverd kies dan voor een leverancier waar je op kan rekenen! En, laat ik nou net die ervaring met Koopjedeal hebben! Voor alle duidelijkheid Ben geen aandeelhouder, geen medewerker , maar gewoon een tevreden klant!

Er is in jaren nooit iets mis gegaan.betaal altjid vooraf gelijk met de bestelling.

Op 25 oktober twee bestellingen van elk 3 aankopen gedaan. Tot op heden nog steeds 2 aankopen niet geleverd. Wel betaald. Slechte telefonische bereikbaarheid. Meer dan een uur aan de lijn gehangen.De bezorging met DPD is meer dan slecht. Zij presteren het om wel briefjes in de bus te doen maar niet aan te bellen terwijl wij wel thuis zijn. Te veel moeite in een appartement te bezorgen blijkbaar. Verder duurt het lang eer het bij de parcelshop afgeleverd wordt. Het wachten is nog steeds op een antwoord. Ga nu mijn geld maar eens terugvragen want dit wordt niets.

✓ Koopjedeal.nl Beste Mia,

Wat vervelend dat u 2 bestellingen incompleet heeft mogen ontvangen.

Ik heb het een en ander nagekeken, echter zijn de bestelnummers welke u heeft vermeld van 25 november.

Wilt u de ontbrekende artikelen nog ontvangen of wilt u liever het aankoopbedrag hiervoor retour ontvangen?

Roos Team Webcare

Bestelling gedaan een week voor sinterklaas 4 artikelen besteld. inmiddels 1 artikel ontvangen! 2 artikelen inmiddels elders besteld. Zat een foutje in het verzendadres! gelijk gemaild om dit aan tepassen enigste antwoord was dat het momenteel 7 dagen duurt om een antwoord tekrijgen daarna ook gebeld 46 wachtende voor mij na 30 minuten afgehaakt nog steeds 39 wachtende voor mij. Dus opnieuw gemaild weer 7 dagen wachttijd en nog steeds niets gehoord of ontvangen. boze ontevreden klant Rens Vos

Kom er weer niet door Pakje ( gordijnen) was kwijtgeraakt, geloof ik niets van. Er werd gevraagd of ik geld terug wil hebben of opnieuw besteden Heb opnieuw besteld. Omdat ik al eerder de zelfde gordijn had besteld. Nu is het weer dood stil.

✓ Koopjedeal.nl Best Hans,

Er is zojuist een nieuwe order voor u aangemaakt met bestelnummer 203174475. Voor dit artikel staat een levertijd van 5 werkdagen. Graag verneem ik van u of u de bestelling in de loop van volgende week heeft ontvangen.

Roos Team Webcare

Heb alleen maar goeds te vertellen. Het is gewoon niet anders. Altijd correct geholpen en op tijd bezorgd. Ja dan kan men lopen zeuren of zoeken, maar daar heb ik geen zin in. Dus gewoon goed!

Mijn bestelling van 2 led plafondlampen zijn correct en op de aangegeven termijn geleverd. Inmiddels geïnstalleerd en het bevalt zeer goed.

Het produkt is goed maar verzending duurt redelijk lang.

Heb een aantal keren nu iets besteld bij Koopjedeal en ben nog nooit teleurgesteld.

Na lang wachten is het toch geleverd, dat is wel een pluim waard.

Een prima site, met mooie spullen tegen prima prijzen en die hun belofte nakomen. Wat wil je nog meer tegenwoordig .

Ik heb een bestelling gedaan die uit eindelijk niet geleverd kon worden,hier over diverse keren gemaild. Het duurt dan erg lang voordat er reactie komt,ook een keer gebeld en een uur in de wacht gestaan. Het heeft ruim twee en een halve maand geduurd voor dat het product gecrediteerd is. Ik zou als iets niet geleverd kan worden(door wat voor oorzaak dan ook)een termijn van max 15 dagen aanhouden,en dan over gaan op creditering . Want nu is jullie reactie ,we gaan het controleren en u kunt het verwachten binnen 5 werkdagen,en blijkt dan niet te lukken,hier wordt een klant niet blij van. Dus snelle communicatie is gewenst en de klant niet aan het lijntje houden.

Snel en goedkoop.

Wij werden prima over de te leveren zendingen geïnformeerd. Het was nl. een super drukke tijd rond black Friday

Hallo Ilse Sorry dat ik niet erg te spreken ben, ik heb diverse keren een mail gestuurd over het retour nemen van mijn defect geleverde hoofdtelefoon. Hoop dat het nu snel voor elkaar komt. Fijne feestdagen! met vriendelijke groet, Han Verhoeven

✓ Koopjedeal.nl Beste Han,

Ik heb uw retour aanvraag nagekeken, echter was deze niet goed binnen gekomen. Ik heb deze daarom nogmaals voor u ingediend en de retour afdeling hierover gecontacteerd met een verzoek dit voor u op te pakken.

Excuses voor het ongemak!

Roos Team Webcare

Deze kenmerken staan in het kwaliteitprofiel en zit in het DNA van Koopjesdeal.

Tijdens de Sinterklaasweken kreeg ik problemen met online bestellen. De telefonische hulp was super en zeer behulpzaam. Alle tijd voor deze 86 jarige!

Goede en duidelijke artikelen en wat het meest belangrijk is,betaalbaar,goed materiaal en er wordt waar gemaakt wat er wordt aangeboden.Snelle levering.Anita Walraven Zuid-Limburg.

Een bestelling gedaan, word deze dubbel besteld. Wil je bellen om de ene te annuleren. (want 1 was genoeg). heb je 26 wachtende voor je aan de lijn, ben je eindelijk aan de beurt, verbinding verbroken! Mails gestuurd, via fb messenger berichten gestuurd, geen reactie! Vind alles aan deze webwinkel gewoon slecht! Het artikel was niet wat we er van verwachte!

✓ Koopjedeal.nl Beste Catharina,

Allereerst excuses voor de verlate reactie.

Wat vervelend dat u geen reactie heeft ontvangen op uw berichten. Helaas zie ik geen bestelnummers staan, waardoor ik uw gegevens niet kan inzien. Kunt u mij hiervan voorzien indien het probleem nog niet is opgelost?

Roos Team Webcare

Bijna alles wat je besteld kun je niet terugsturen en klanten service is niet te bereiken of je moet n paar uur aan de telefoon blijven . Dus kijk uit wat je doet bestel niks

✓ Koopjedeal.nl Beste Sj,

Allereerst excuses voor de verlate reactie.

Uiteraard is het wel mogelijk om artikelen te retourneren bij Koopjedeal.nl, echter zijn er uitzonderingen, deze kunt u vinden op https://www.koopjedeal.nl/retourneren. Dit zijn over het algemeen verbruiks- en hygiëne artikelen. Daarnaast staat het in de meeste gevallen ook in de advertentie op de website aangegeven er afwijkende retour voorwaarden van toepassing zijn.

Excuses voor het ongemak.

Roos Team Webcare

Bij de bestelling die je plaatst , wordt je goed voor gelicht en zijn er vertragingen goed ingelicht , het is een feest om bij koopjedeal te kijken of te kopen

Mijn aankoop was prima in orde en heel makkelijk te installeren zoals in de aanbieding stond. Het was de regendouche

Was allemaal heel snel binnen,zelfs in de drukke tijd

Altijd voldaan aan de voorwaarden, nooit problemen

Mijn ervaring is super positief altijd perfecte ahandeling en verzending. groetjes maria v kalkeren

Op 23 november een dekbed bestelt. Het zou 30 november geleverd worden. Tot op heden niets ontvangen. Gisteren maar weer eens gebeld (voor de 2e keer). Deze medewerkster (Britt)was tenminste slagvaardig en ging er meteen achteraan. Enkele minuten later had ik een mail waarin mij beloofd werd dat het artikel binnen 5 dagen geleverd worden. Dus ben ik benieuwd!

Alle sis goe dbinne gekomen op de airpod oordopjes die waren stuk we vonden het vervelend dat we geen nieuwe kregen of ons geld terug kregen

✓ Koopjedeal.nl Beste Killian,

Ik heb het helaas verkeerd begrepen, ik zie hier staan dat 1 van de 2 het niet doet. Voor deze oordopjes is er een specifieke gebruiksaanwijzing. Ik zal deze per e-mail naar u toezenden. Mochten de oordopjes het desondanks niet doen, dan ontvang ik hier graag een foto/filmpje van zodat ik dit kan doorzetten naar de desbetreffende leverancier.

Roos Team Webcare

Bestellen gaat soepel en de eerste info lijkt prima. Maar het vervolg laat te wensen over. Het op de hoogte houden van het verloop van jouw bestelling klopt voor geen meter. De mail met wanneer het geleverd wordt komt niet en de bestelling wordt dan onverwachts door een gestreste bezorger om de hoek gegooid.Dan komt het grootste knelpunt de communicatie. Niet tot zeer moeilijk bereikbaar met als vreemd detail dat s´morgens 5 minuten na aanvang kantoortijd de wachttijd al 38 minuten wordt gemeld. Bij de afhandeling van orders vallen er nog grote stappen te maken voor Koopjedeal

✓ Koopjedeal.nl Beste Fré,

Allereerst excuses voor de verlate reactie. Wat vervelend dat uw ervaring bij Koopjedeal.nl negatief is geweest.

Uiteraard zal uw feedback worden meegenomen om het proces te verbeteren. Hartelijk dank hiervoor.

Excuses voor het ongemak.

Roos Team Webcare

Twee artikelen bestelt bij jullie ze waren snel bezorgen en goed verpakt

Meer Koopjedeal.nl reviews