Met aanvankelijk de nodige scepsis en achterdocht 2 jaar geleden toch maar een internet-aankoop bij Koopjedeal gewaagd. En dat smaakte naar meer, want bestelprocedure, levering en kwaliteit van product bleek de eerste keer maar ook bij vervolg-bestellingen telkens dik in orde! Kan het nog beter, ja de track en trace, de info over bezorging was in het begin niet geweldig. Maar ook dat hebben ze daar in middels beter voor elkaar. Blijft over: de prijzen van de deals. Hier slechts 1 woord van toepassing: SCHERP! Robert. Ps. heb geen belangen of familie werken bij Koopjedeal!
Nadat ik iets besteld had, dat stuk aangekomen bij ons, kon ik dat met de hulp van koopjedeal retourneren en nadien een vergelijkbaar product ontvangen. Tof Met vriendelijke groet, Willy van Oorschot
De bestelde producten worden op tijd geleverd en als er iets is krijg je altijd een berichtje over status van zending, helemaal goed
De afgelopen periode zijn door mij verschillende producten besteld. het mooie is dat je na de bestelling direct een inzicht krijgt in de leveringsdatum en tijd. de communicatielijnen zijn goed want indien er een vertraging in levering is wordt dit gelijk doorgegeven. dat maakt het voor de ontvanger een stuk makkelijker. ga zo door.
Snelle levering, goed verpakt, verder geen flauwe kul.
Ik ben al ruim 2 maanden bezig een artikel nageleverd te krijgen. Wel betaald! Excuses voor de vertraging ontvang ik regelmatig. Het artikel wordt regelmatig "doorgeschoten"naar de betreffende afdeling. Ik ontvang voortdurend e mails dat men er mee bezig is maar tot op heden niets ontvangen. Mijn vertrouwen in dit bedrijf is inmiddels tot het 0 punt gedaald. Ik vraag mij af of ik het betreffende artikel ooit ontvang.
Je aankoop komt bijna altijd op tijd en mocht er een probleem zijn, wordt je perfect op de hoogte gehouden over wat het probleem is enhoe ze het oplossen of ze geven je een nieuwe levertijd.
Voor het eerst besteld, best eng het was een duur apparaat. Maar niets aan de hand alles in goede orde ontvangen.
Mijn ervaringen met koopjedeal zijn prima. Ook de door mij gekochte producten voldoen allemaal goed. Bij deze wil ik iedereen koopjedeal aan bevelen en bespaar daar door veel eurootjes.
Het bestellen gaat zeer makkelijk en mocht je hulp nodig hebben, dat wordt je prettig en deskundig verder geholpen.Vriendelijke groet J. van den Heuvel.
De acties zijn voortreffelijk. Het aanbod voor ieders wat wils. Verzenden duurt soms wat lang, maar aanvaardbaar. Alleen als er iets misgaat met de bestelling en daar vragen over hebt, krijg je als antwoord dat het druk is en het wat langer duurt, of helemaal geen antwoord. Mijn bestelling die op 27-11 had moeten binnenkomen is tot op heden 11-12 niet aangekomen. Op mijn mails wordt ook niet gereageerd. Jammer, maar dat is geen service.
Zeer zeer tevreden!
Een prachtig vloerkleed gekocht voor een hele goede prijs. Zag er precies zo uit als op de website. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Dank jullie voor snelle levering.
Jammer dat de 3 gelijkertijd bestelde artikelen op 3 verschillende dagen zijn geleverd. Anders was t een 10 geweest!
Bestellen ging makkelijk, site vriendelijk, snel in huis.
Ik heb zojuist weer gebeld krijg te horen dat er 32 wachtende voor je zijn daar moet ik dan hartelijk om lachen. Mijn ervaring met dit bedrijf is reuze slecht op 23 oktober een bestelling gedaan daar is tot op heden de helft van geleverd. De goederen die wel geleverd zijn heb ik op 8 november retour gezonden tot op heden heel veel emailverkeer geweest maar nog geen oplossing al 2 keer retour bewijs gescand. Het is pure diefstal ze geven gewoon geen antwoord meer.
Weigeren consumentenrecht te handhaven. Medewerkers zo dom, niet te geloven. Hebben het leven nier begrepen.
Telefonisch is koopjedeal niet bereikbaar Defecte stofzuiger op 14/11 retour gezonden. Binnen 7 werkdagen zou een antwoord volgen. Na herhaald vragen stellen per mal krijg ik telkens antwoord dat het druk is en binnen 7 werkdagen antwoord zal volgen OF dat ik een retourzending moet aanvragen terwijl artikel reeds op 14/11 retour gezonden heb!
Niks dan positiefs! Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, zeer goede deals, Alles volgens afspraak. Een verder positief punt vind ik persoonlijk dat afterpay tot de mogelijkheden behoort.
Mooie stoelen. Ik heb gechat om informatie die direct werd beantwoord. Kwamen op tijd. Prima. Ook een laptop en afdak werden optijd geleverd. alles perfect
Het is prettig om zaken te doen met koopjedeal.nl daar de bestelling je snel bereikt en steeds weer van hoge kwaliteit is en dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Ik ben best tevreden over koopjedeal maar de bezorging kan iets beter en duidelijker. Ik laast iets besteld en is prima aan gekomen maar was mij niet duidelijk van wat het was een ándere bezorg dienst en geen duikelijke communicatie tussen mij en en hun. Voor de rest leuke aanbiedingen en veel koop plezier op de site. Met vriendelijke groet Willem-Jan Visser
Elke deal verliep supersnel en ben er super tevreden over. Top top top
Ik heb mijn bestelling geplaatst voor BF en de Sint en ondanks de te voorziene drukte geven jullie aan dat ik mijn pakketje binnen een paar dagen mag verwachten. Naar mijn mening is het dan verstandiger om aan te geven, dat ivm de aankomende drukte het goed inschatten van de bestelling bijna niet mogelijk is. Ik was vorig jaar niet op de hoogte van de gekte omtrent BF
Koopjedeal kent een forse lijst van artikelen die je na aanschaf niet retour mag zenden! Als argument geeft Koopjedeal hygiëne. Terecht als het gaat om geopende en/of gedragen artikelen. Maar het is ook van toepassing als de originele verpakking nog niet geopend is. Koopjedeal zou er goed aan doen bij het aanbieden van die artikelen een waarschuwing te plaatsen over het niet retour mogen zenden.
Ik ben niet te vrede. Verkeerd artikel geleverd. Probeer je contact te leggen via de mail, na bijna 2 weken nog geen antwoord terug. Gebeld, ben je de 73ste in de wachtrij. Word je uiteindelijk geholpen duurt het 3 dagdn voor je weer antwoord krijgt. En kan ik nog niks met het antwoord.
Meerdere keren iets besteld en altijd naar tevredenheid ontvangen, mooie kwaliteit en netjes verpakt verzonden.
Ik probeer al vier wek en een roteren cover terug te sturen lukt van geen kanten ik had graag een retour adres gehad maar terug sturen lijk bij jullie niet in orde te zijn ze zouden een nieuwe sturen maar door de drukte nog steeds niet jammer want ik vind koopjes deal leuk maar zo niet meer ik hoef die andere cover ook niet meer daar ik veel te lang moet wachten ik heb wat gemaild gebeld gechat ik geef de moed op ik ben 83 dat kan ik er niet bij hebben heb een zware taak man ziek en dan heb ik zo wie zo geen tijd voor andere dingen hoop dat ik nu eindelijk een goed antwoord krijg groet van mij Tdewaal leblanc
Tafel besteld en betaald .zou begin november geleverd worden, na diverse mails en telefonisch contact (na 50 wachten voor me) blijkt t product niet meer geleverd te kunnen worden en verzoeken we ons geld terug te storten maar dat is tot op heden na meerdere mails nog niet gebeurd. Ben bang dat we dat ook niet krijgen. T ligt nu bij onze rechtsbijstandverzekering. T is voor mij onbegrijpelijk dat deze mensen nog steeds mogen adverteren. Zo te lezen afzetters
Niet te bereiken niet leveren geen mail contact veel beloven niks geven doet de consument echt niet in vreugde leven. zijn het echt oplichters?
Wat vervelend dat u slechts 1 van de 2 pullovers heeft mogen ontvangen. Ik heb zojuist de leverancier voorzien van het ontbrekende artikel, met daarin het verzoek om deze met spoed na te leveren.
Excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Roos Team Webcare