Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.169 recente reviews uit 2 bronnen.

Zit verdomme 1 uur en een kwartier aan de tel. ben meer als een kwartier no 2 dus pak de huislijn en bel het zelfde no krijg ik te hoeren dat de klanten dienst morgen vroeg er weer is. Wie zijn wij? Zomaar een jan lul of mensen die netje behandeld horen te worden? Peter Willems Hernen

Koopjedeal reageet niet meer.

Al 2 maanden bezig mijn geld terug te krijgen van een bestelling die ik retour heb gestuurd en waar Koopjedeal mij bevestigd heeft de goederen in goede orde retour te hebben ontvangen. Mailen naar "Ilse " lost niets op. Bellen kost 45 tot 75 min en na 4x een toezegging te hebben gekregen dat er betaald zou worden nog geen geld ontvangen. Rampzalige service van Koopjedeal die wel elke dag pagina's vol blijft adverteren en doet voorkomen alsof alles perfect is bij hun gaat terwijl de klachten zich steeds meer opstapelen.

Bestelling geplaatst (oor thermometer)betaald en na 1 maand nog niet geleverd. Conform bevestiging zou deze afgeleverd moet zijn. Wordt niet gereageerd op email verzoeken/ telefonisch niet te bereiken. Kortom oplichterij! Raad af niets te bestellen!

Afwachtend op mijn levering van industriele stoel bleek dat op verwachte leverdatum nog niets bekend. Na tel contact na 3 kwartier in de wacht werd ik te woord gestaan dat dit uitgezocht moest worden maar dat ik geinformeerd zou worden per mail. Na 2 dagen nog geen bericht dus mail gestuurd, na 2 dagen ook hierop geen antwoord en nog een mail gestuurd omdaat telefonisch er 45 wachtende voor mij waren . Na 2 dagen nog geen antwoord. Weer peprobeer te bellen , weer 44 wachtende voor mij. Uiteindelijk toch maar weer een telefonische poging gewaagd en na 34 wachtende voor mij en 3 kwartier weer aan de lijn kreeg ik te horen dat het vreemd was en dat het uitgezocht moest worden. Nou, dat zou ongeveer 5 dagen geleden ook gebeuren. Dus boos omdat er niet wordt gereageerd en niet een fatsoenlijke telefonische bereikbaarheid is. Wie heeft er nu tijd en beltegoed genoeg om steeds maar 3 kwartier te wachten aan de lijn. Geen fatsoenlijk feedbachk over je bestelling. Nee, koopje deal verdient echt geen 9.5 aan goede beoordeling maar een 1. Heel jammer dat er niet zorgvuldiger met klanten wordt omgegaan want ik had graag nog 5 stoelen willen bestellen als deze goed zou bevallen. Nu maar hopen dat mijn geld op tijd wordt terug gestort en dat ik hier niet tig keer over hoef te mailen of bellen.

Heb een artikel 5 november besteld is wrong niet telefonischs zijn ze onbereikbaar en op e-mail wordt niet gereageerd waardeloos bedrijf mensen beslist niet bestellen hier

✓ Koopjedeal.nl Beste Peter,

Wat vervelend dat u uw bestelling nog niet in ontvangst heeft mogen nemen.

Ik heb uw bestelling nagekeken, echter zie ik helaas nog geen verzendgegevens staan. Ik heb uw case doorgezet naar mijn manager. Zij zal dit voor u uitzoeken. Wij zullen u contacteren zodra er meer bekend is. Hier gaan helaas wel enkele dagen overheen.

Roos Team Webcare

BESTELLING #202956101 (geplaatst op 25 september 2018 15:17:47 CEST) Op 25 sept. een kussen besteld, kosten €25,- Tot op heden niet ontvangen en Koopjedeal.nl is niet telefonisch bereikbaar en reageert niet op mijn mails! Waar blijft mijn bestelling? mw. Hamoen

✓ Koopjedeal.nl Beste Maja,

Helaas zie ik dat uw bestelling geplaatst is vlak voor onze magazijn brand.

Wenst u de artikelen nog te ontvangen? Dan zal ik deze bestelling nogmaals doorzetten naar onze inkoopafdeling. Indien u deze niet meer wenst te ontvangen, zullen wij deze voor u crediteren.

Roos Team Webcare

Fijne site om te bestellen. Ze hebben vaak leuke koopjes voor het huis. Helaas laat de bezorging wel eens op zich wachten, vandaar de 7. Maar, naar mijn mening, voor elk wat wils!

✓ Koopjedeal.nl Beste Dani,

Wat fijn om een positieve beoordeling te zien in deze donkere tijden. Hartelijk dank hiervoor!

Roos Team Webcare

Ik krijg de verkeerde maat gordijnen toegezonden. ze worden te laat bezorgd. Ik retourneer ze en stuur bewijsretour terug. Ik heb vanaf 10 november jl niets meer gehoord. Emails worden niet beantwoord en het is niet mogelijk iemand aan de telefoon te krijgen ivm de drukte. Geld wordt niet terugbetaald. Erg slechte ervaring. Ik koop hier nooit meer

✓ Koopjedeal.nl Beste Lisa,

Wat vervelend dat u geen terugkoppeling heeft ontvangen wat betreft uw retour aanvraag. Heeft u uw ongewenste e-mail/spam hiervoor nagekeken?

Ik zie helaas geen ordernummer staan, waardoor ik uw bestelling niet kan inzien. Kunt u mij hiervan voorzien, zodat ik dit voor u kan uitzoeken?

Roos Team Webcare

8okt jl besteld en betaald.geen levering en reactie op email muv een automatisch gegenereerd dooddoener.onbetrouwbaar bedijf

✓ Koopjedeal.nl Beste Gon,

Helaas heb ik van onze inkoopafdeling vernomen dat het artikel niet meer leverbaar is. Het aankoopbedrag is gecrediteerd en zal binnen 2 werkdagen terug te zien zijn op dezelfde rekening waarmee u de betaling heeft verricht.

Nogmaals excuses voor het ongemak!

Roos Team Webcare

Al een paar keer wat besteld bij koopjedeal naar tevredenheid. Nu wacht ik echter al 3 weken op een stel lakens. Bellen lukt niet. Mailen wel, maar krijg geen antwoord. Heb nu een limiet gesteld: als ik het vrijdag niet heb, doe ik aangifte bij de politie.

✓ Koopjedeal.nl Beste Marian,

Excuses voor de verlate reactie. Ik heb uw case bekeken en ik zie dat mijn collega u reeds heeft voorzien van de nodige informatie.

Helaas is het artikel zodanig vertraagd, dat de verwachte levering vanuit de leverancier gepland staat omstreeks 5 december.

Roos Team Webcare

5 nov besteld en betaald en nog steeds niet geleverd! bijzonder slecht!

✓ Koopjedeal.nl Beste Ria.

Wat vervelend dat u dit artikel nog niet heeft ontvangen. Helaas heeft dit artikel een langere vertraging gehad dan wij hadden verwacht. Naar verwachting zullen deze uiterlijk eind deze week worden verzonden.

Roos Team Webcare

Geen contact mogelijk over vragen status bestelling. Wanneer je belt, ben nummer 35 in de wachtrij. Absoluut onbetrouwbaar

✓ Koopjedeal.nl Beste Carp,

Helaas is het inderdaad erg druk bij de klantenservice van Koopjedeal.nl. Ik zie geen bestelnummer staan, waardoor ik uw bestelling niet kan inzien. Kunt u mij hiervan voorzien, zodat ik u verder kan helpen?

Roos Team Webcare

Het is een puinhoop geen levering geen contact mogelijk en geen geld terug

✓ Koopjedeal.nl Beste Bert,

Wat jammer dat u een slechte ervaring heeft gehad bij Koopjedeal.nl.

Helaas zie ik geen bestelnummer staan, waardoor ik uw bestelling niet kan inzien. Kunt u mij hiervan voorzien, zodat ik dit nader kan bekijken?

Roos Team Webcare

Ik heb op 3 november 2018 een mini kachel besteld en betaald, de levertijd zou 5 werkdagen zijn. Ik heb nog steeds niets ontvangen. Na Mijn bestelling (3 november) is er nog 2 keer geadverteerd voor de kachel in de krant. En ook nog een keer op Black Friday en ook nog eens 5 euro goedkoper. Hoe is dit mogelijk? Gaarne antwoord en definitieve levertijd. M. Vr.Gr. R A Nauta.

✓ Koopjedeal.nl Beste Ale,

Uw bestelling betreft de Plug-in Mini Kachel met Digitaal Display. Deze zijn helaas al enige tijd vertraagd. Ik heb navraag gedaan bij onze inkoopafdeling en deze zullen in de loop van komende week verzonden worden.

Excuses voor het ongemak.

Roos Team Webcare

Op 4 november een paar gordijnen gekocht die op 9 november zouden worden geleverd. Na een week had ik nog niets ontvangen en heb ik om informatie gevraagd per email. Na één mailtje van Koopjedeal waarin distributieproblemen worden aangegeven niets meer gehoord. Er wordt door Koopjedeal op dit moment waanzinnig veel reclame gemaakt. Het AD van 23 november bevat bijvoorbeeld 7 bladzijden advertenties met 60 verschillende artikelen. Dat beeld in combinatie met mijn eigen ervaring en de reviews die ik lees duidt er naar mijn mening op dat dit bedrijf zoveel mogelijk cash probeert binnen te krijgen waarna ze mogelijk ineens verdwenen zijn. De positieve reviews heb ik met de nodige argwaan bekeken. Er staat wel steeds een positieve bovenaan; alleen nu even niet. Opnieuw na per ongeluk verwijderde ervaring.

Meerdere artikelen ontvangen die naar wens waren. nu een product ontvangen dat anders dan op de site niet per USB oplaadbaar is. Heb dat laten weten, vertrouw er op dat dit goed wordt opgelost.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jac,

Ik zie dat u reeds een retour aanvraag heeft ingediend en dat deze vandaag is goedgekeurd. Met de formulieren kunt u het pakket kosteloos retourneren. Zodra wij uw retour hebben ontvangen zullen wij het juiste artikel naar u toezenden.

Controleer overigens altijd uw ongewenste e-mail/spam op onze e-mails.

Roos Team Webcare

Zondag 2 buitenlampen op batterijen besteld en donderdag al binnen :)

✓ Koopjedeal.nl Beste Paula,

Hartelijk dank voor deze top recensie!

Roos Team Webcare

Op 10 nov. heb ik een bestelling gedaan bij jullie, een dag later keurig dat het in behandeling is en op 16 nov. geleverd zou worden, op dinsdag 20 nov. heb ik jullie een mail gestuurd die automatisch is beantwoord maar tot vandaag heb ik niets meer vernomen. Op 17 nov. heb ik wel bericht van after pay gehad dat ik voor 1 dec. moet betalen maar zolang ik niets ontvang zal er ook geen betaling worden gedaan.

✓ Koopjedeal.nl Beste Nanny,

Wat vervelend dat uw bestelling nog niet is afgeleverd.

Kunt u mij voorzien van uw bestelnummer? Dan kan ik uw bestelling nader bekijken. Het bestelnummer begint met 203 en bestaat uit totaal 9 cijfers. Deze kunt u overigens terugvinden in de bestelbevestiging.

Roos Team Webcare

Goedgekeurde retourzending: na meer dan 3 weken nog geen cent terugbetaald! Communicatie hierover: een standaard mail. Leveringsdata worden niet gerespecteerd. Klantvriendelijkheid en efficiëntie laten zwaar te wensen over. "gelukkig komt dit alleen sporadisch voor" Waarom dan zoveel negatieve reacties over jullie manier van handelen?

✓ Koopjedeal.nl Beste Chris,

Wat vervelend dat uw retourzending nog niet is verwerkt. Kunt u mij voorzien van het verzendbewijs? Dan zal ik deze voor u verwerken.

U kunt hiervoor mijn e-mail van vandaag beantwoorden met daarin het verzendbewijs.

Roos Team Webcare

1e stap nemen koste wat moeite, maar met deze prijs en selle levering was ik snel over de streep getrokken

✓ Koopjedeal.nl Beste Piet,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw ervaring. Wat fijn dat u zo tevreden bent over Koopjedeal.nl.

Roos Team Webcare

In deze tijd van Sinterklaas, Geeft koopjesdeal een goed gevoel Vlug bestel en rap geleverd Niet te duur dat is wat ik bedoel Piet

✓ Koopjedeal.nl Beste Piet,

Hartelijk dank voor uw positieve, maar vooral leuke recensie!

Roos Team Webcare

Ik heb op 5 november een miniheater besteld. Deze zou op 12 november bij mij aankomen. Op donderdag 15 november ontving ik het bericht dat de levering 3 werkdagen waren uitgesteld. Op mijn reactie van een vraag ivm koopjes deal kreeg ik op vrijdag 16 november de vraag om mijn bestellingsnummer door te geven. Dat heb ik maandag 19 november gedaan. Yot nu geen reactie. Mijn bestellingsnummer is 202032259

Super slechte communicatie zoals telefoon dagelijks 22/28 wachtende geen chat geen e-mail alleen de standaard binnen 7dagen , totaal geen antwoord waarom de bestelling uitblijft. kijk op you tube radar chekt:klachten over koopjedeal.nl en je weet waar ze mee bezig zijn!

✓ Koopjedeal.nl Beste Bob,

Wat vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft mogen ontvangen. Ik zie dat mijn collega uw verzoek tot annuleren heeft doorgezet naar onze inkoopafdeling. Zodra uw bestelling is geannuleerd zullen wij het aankoopbedrag crediteren.

Als u de uitzending van Radar heeft bekeken, dan weet u ook dat er een grote magazijn brand is geweest, waardoor onze bestellingen ontzettend veel vertraging hebben opgelopen.

Meer dan ons best kunnen we helaas niet doen. Nogmaals excuses het ongemak.

Roos Team Webcare

Ik heb voor de eerste keer een vloerkleed besteld en deze voldeed niet ad verwachting . Keurig retour gestuurd met bewijs, betaald via Klarna. Van post nl vernomen dat koopjedeal nu in de lead is. Ik probeer contact te krijgen omdat ik aanmaning krijg van klarna en het lukt me niet om een reactie en/of contact te krijgen . Dit loopt al twee weken. Klarna rekent al extra kosten!

✓ Koopjedeal.nl Beste Marinel,

Wat vervelend dat dit zo lang loopt. Helaas komt het door u opgegeven bestelnummer niet overeen met wat u aangeeft te hebben besteld. Graag ontvang ik van u het juiste bestelnummer, zodat ik er voor u achteraan kan.

Overigens werken wij met AfterPay en niet met Klarna. Zou u mij ook kunnen voorzien van het verzendbewijs?

Roos Team Webcare

Vroeger keurige website, maar na de overname dit jaar allerlei smoesjes van interne brand, belachelijk veel reclame maken in dagbladen, nu in leverings- en financiële problemen gekomen. Jammer

Ik heb op 22 oktober 2 producten besteld. het ene product is snel geleverd, maar duurde lang om geld terug te krijgen voor retour zending. het tweede product is een maand later nog steeds niet geleverd. ik heb geen informatie ontvangen over de levering, geen updates oid. ook is het onmogelijk om in contact te komen met koopjedeal. ik zou graag mijn bestelling willen ontvangen of in ieder geval geinformeerd willen worden over de levering.

Door een interne brand was er een vertraging ontstaan in de levering. Door goede communicatie is de bestelling vertraagd maar tijdig geleverd. Chapeau!

Diverse artikelen gekocht en alleen maar positieve ervaringen.

Op 15 oktober jl een bestelling gedaan van 3 x verpakking Gilette fusion scheermesjes. Ondanks allerlei beloftes tav levering uiteindelijk een maand later bestelling ontvangen van 2x verpakking Gilette fusion scheermesjes ipv 3. Tot op de dag van vandaag nog steeds bezig om restant binn een te krijgen. Reeds diverse keren mail gestuurd en via Messenger gereageerd echter steeds zelfde antwoord dat ze verwachten dat binnenkort restant geleverd gaat worden. NOOIT MEER!

✓ Koopjedeal.nl Beste Anno,

Wij hebben reeds mailcontact hierover gehad. Er is een nieuwe order aangemaakt voor het ontbrekende artikel.

Helaas is het artikel nog niet bij ons binnen gekomen, waardoor deze nog niet is verzonden.

Roos
Meer Koopjedeal.nl reviews