Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Aan mijn hoela, hartstikke dun, maar dat zou kunnen. Na de vakantie in gebruik genomen, kreukt ontzettend, overtrek blijft haken aan ingescheurde nagel, eeltplekjes op de voeten. Kussensloop pluist aan de kin / wangen van mijn man ondanks dt ie zich avonds scheert. Veel te ruim, dekbed blijft niet op de plaats zitten. Bij omdraaien in bed 'kleeft' het overtrek aan de pyjama. Contact opgenomen het is gebuikt en de verpakking is er iet meer .en na de 30 dagen (besteld 28 juli, aangekomen 9 dagen later, in gebruik sinds 2 september Slecht slecht, jammer dat je geen reviews bij de producten kan plaatsen zodat andere aspirant klanten t kunnen lezen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Rianne,

Wat vervelend om te vernemen dat u zo ontevreden bent over de aangeschafte dekbedovertrekken, helaas is het inderdaad zo dat deze dan niet meer terug mogen nemen voor geld retour. Wij willen u hierin tegemoet komen met een bon voor gratis verzending bij eventueel een nieuwe bestelling.

Marloes Team Webcare

Ongelo oflijke slechte contacten met de klanten. Op e-mails krijg je antwoord dat binen 24 uur contact met je wordt genomen, is iets wat dus niet gebeurd.Dit gebeurd na elke mail die je stuurd maar er wordt geen enkele keer contact met je gezocht.Als je gaat chatten en dat lukte mij maar 1 keer daarna was chatten gesloten krijg je een vriendelijke persoon aan de lijn maar deze weet werkelijk nergens van. Ik heb hierna de waarchuwing van Tros Radar gelezen en ben dan ook niet van plan ooit nog iets hier te bestellen ook kan ik het iedereen afraden om het te doen. Het bedrijf komt zeer dicht bij een oplichterszooitje dus nooit meer iets bestellen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Karel,

Ik heb uw case persoonlijk opgepakt en u reeds geïnformeerd wat betreft uw bestelling. Echter heb ik na mijn laatste e-mail van 27 augustus geen response meer gehad.

Naar mijn weten was uw case hiermee dan ook afgerond. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik dit uiteraard graag, zoals ik ook had aangegeven in mijn e-mail.

Roos Team Webcare

Twee weken geleden een Toshiba Tecra Z40 gekocht bij Koopjedeal. Deze zou refurbished zijn, hetgeen inhoudt dat het apparaat geheel is nagekeken, waar nodig technisch in orde gemaakt en voorzien van de laatste updates.De laptops zouden er zgan uitzien op misschien wat kleine gebruikssporen na. Moest lang wachten op de levering, maar eindelijk kwam het dan toch. Wat opviel: geen handleiding meegeleverd. Bij het opstarten geen Toshiba bios melding. Fingerprint ontgrendeling werkt niet en de HDMI werkt niet. Maar het ergste komt nog. Na een dag installeren van alles en nog wat, ontdek ik dat er data van derden op de machine staat en er een Dropbox account van iemand anders op staat die aktief is! Direct gemeld aan Koopjedeal die eerst ontkennen dat dit niet kan! Bewijs opgestuurd, waarna correspondentie alleen maar buiten de standaard procedure om kon. Ondertussen bleven dagenlang data van derden binnen komen op mijn laptop. Deze mensen gewaarschuwd uiteraard. Ik heb om compensatie gevraagd voor mijn verloren werk en tijd, maar kon dat alleen maar krijgen NA OPSTUREN van de laptop, die dan in orde gemaakt zou worden. Is dat compensatie? Computer teruggestuurd en geld teruggevraagd. Het geld heb ik gelukkig wel teruggekregen, na 1 aanmaning, dat wel. De machine was trouwens bij Toshiba onbekend als zijnde refurbished (is na te gaan aan de hand van het serienummer). De laptop kwam uit een faillissement van een bedrijf in Amersfoort. Het betrof ca 10 laptops. Dit heb ik allemaal na kunnen gaan a.d.h.v. de data die op de machine stond, evenals andere gevoelige prive informatie. Ik wil mensen hierbij waarschuwen NOOIT zgn refurbished laptops te kopen bij Koopjedeal. Deze machines zijn dus niet refurbished! Zie ook een andere ervaring van iemand anders onder deze beoordelingen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Hans,

Wat vervelend dat u uw bestelling in deze staat heeft ontvangen! Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest.

Helaas zie ik geen bestel-/ordernummer staan, waardoor ik uw bestelling niet kan inzien.

Mijn advies zou dan ook zijn om het artikel te retourneren. Ik zie dat u dat ook heeft gedaan en dat u het aankoopbedrag ook retour heeft ontvangen.

Excuses voor de geleden ongemakken die u heeft ervaren bij Koopjedeal.nl.

Roos Team Webcare

Dit is dan vast een wereldreis. Bestelling ongedaan maken kan niet, want hij is al verzonden. Niet leverbare producten die ook als verzonden staan kunnen wel na een maand worden gecrediteerd en worden doorgegeven aan AfterPay. Voor de overige producten moet ik voor de zoveelste keer 5 werkdagen wachten alvorens te reageren. Een brok ellende, voor mij geen koopjedeal meer!

✓ Koopjedeal.nl Beste Rose,

Wat vervelend dat uw bestelling niet tijdig is afgeleverd.

Helaas hebben wij pas laat vernomen dat vanwege een voorraadfout artikelen niet meer leverbaar waren. Onze excuses hiervoor.

Ik zie dat mijn collega's u afgelopen vrijdag telefonisch hebben geprobeerd te contacteren, echter zonder succes.

Nogmaals onze welgemeende excuses.

Roos Team Webcare.

Begin juli een matras geretourneerd. Nog altijd heb ik geen retourbedrag ontvangen ondanks een retourbewijs. Aanvankelijk werd op mails niet gereageerd, en per telefoon was het bedrijf onbereikbaar. Recent alleen vage, ontwijkende mails van de kant van het bedrijf ontvangen. Uiterst onbetrouwbaar!

✓ Koopjedeal.nl Beste,

Wat vervelend dat u het aankoopbedrag tot op heden niet retour heeft ontvangen.

Ik heb uw bestelling meteen nader bekeken. Het aankoopbedrag is zojuist gecrediteerd en u kunt dit binnen 2 werkdagen op uw rekening terug zien. U ontvangt ter bevestiging de credit nota per e-mail.

Excuses voor het ongemak!

Roos Team Webcare

Dit is mijn 5e reactie onder deze tittel op dit forum. Heb 3 maanden (echt, bestelling was 1 juni) geprobeerd om verkeerd geleverde fiets te retourneren. Iedere keer verhaaltjes dat je gebeld wordt, en dat gebeurd nooit. Via VISA chargeback heb ik wel mijn 1000 euro terug. En omdat koopjedeal naar VISA na 5 weken ook niet reageert (daar zijn ze wel wel consequent in :) is daar het dossier gesloten. Maar ik heb nog steeds een vouwfietsje in de gang staan dat ik niet wil. Ik stop er nu mee en ze bekijken het maar verder. Mijn tip: als je iets voor een groter bedrag bestelt bij Koopjedeal gebruik dan of pay after of Creditcard, dan is de ellende niet weg maar krijg je wel je geld terug. Veel plezier allemaal nog op dit forum.

Vloerkleed gekocht via dit bedrijf. Kleed is geleverd doch kleur was niet wat we zochten. Dezelfde week geretourneerd, binnen termijn en in originele verpakking met verzoek terugbetaling. Na ruim 3 maanden nog geen geld retour. Bellen en mailen. Krijgen een mail dat we het kleed vuil en niet in de originele verpakking hebben geretourneerd en daarom maar 75% retour krijgen. Nou weten we natuurlijk hoe we het kleed hebben geretourneerd, schoon en in originele verpakking. Vraag ik of ze dat willen aantonen omdat ze ons niet geloven. Krijg ik een foto van een heel ander kleed in een vuilniszak. Dit is niet mijn kleed. Jawel volgens de leverancier is dit wel uw kleed. Nee dat is niet ons kleed, niet onze vuilniszak en dat is ook niet onze vloer op de foto. Nee dat kan, want deze foto is in het magazijn van de leverancier gemaakt. Wie dat is kunnen we niet zeggen want wij beroepen ons op geheimhouding. Graag wil ik mijn geld terug want het kleed is dezelfde dag terug gegaan in originele verpakking, geretourneerd, en we wonen in een mooie villa dus kleed kan hier in ieder geval niet vies zijn geworden want je kunt hier van de vloer eten en bovendien is het ons kleed niet op de foto. Jawel zegt de zoveelste dame van Koopjedeal, de leverancier zegt dat het uw kleed is. Waarom zie ik dan geen adres etc op dit kleed staan van mij? Daar hebben ze geen antwoord op. Tot op heden worden we voor leugenaars uitgemaakt. Het gaat om een paar tientjes, maar deze service is te triest voor woorden. Nooit iets gehoord in 4 maanden tijd op onze mails, ook geen aanbod om het kleed alsnog te houden conform de voorwaarden en nog steeds ons geld niet terug. Kijk uit voor dit soort praktijken van koopjedeal. Zaak aangespannen via onze rechtsbijstand. Triest voor een paar tientjes, maar we laten ons als klant niet uitmaken voor leugenaars als we dat niet zijn. Wij houden van eerlijk zaken doen. Tip: koop niet bij koopjedeal want zo is het geen koopje.

✓ Koopjedeal.nl Beste Peter,

Wat vervelend om te vernemen dat u tot op heden het aankoopbedrag niet retour heeft ontvangen.

Ik heb uw case doorgenomen en dit is uiteraard niet de bedoeling. Ik zie dat mijn collega's van de retour afdeling evenals mijn teamleidster met uw case bezig zijn. Zodra zij reactie ontvangen, zullen zij u contacteren. Ik ga ervan uit dat dit op de juiste manier wordt opgelost!

Nogmaals excuses voor de geleden ongemakken die u heeft ervaren bij Koopjedeal.nl.

Roos Team Webcare

Na een misverstand bij de eerste bestelling heb ik hetzelfde produkt na lange correspondente bij de tweede bestelling ontvangen.ik hoefde hier als compensatie geen verzendkosten voor te betalen.maar de rfid pasjeshouder zou van echt leder zijn.dit is volgens mij niet het geval.bovendien werkt de sluiting van fe pasjeshouder niet goed.nu heb ik bewust iets gekocht voor een laag bedrag en ieder weldenkend mens kan verwachten dat dit produkt niet aan de wensen voldoet want echt lederen rfid pasjeshouders zijn normaal veel duurder.nu ik dit weet neem ik niet de moeite om het produkt retour te zenden maar ik zou als alles naar tevredenheid was mischien wel een grotere aankoop gedaan hebben.dat doe ik dus niet ik wil dus ook geen klant meer zijn bij koopjedeal.nl.

Maandje geleden 8-pack boxershorts besteld. Blijkt het een ander model te zijn dan op de site stond afgebeeld. Toen voelde ik me al ge-naaid maar o.k., je verwacht dat het gewoon op een normale nette manier wordt opgelost. Maar vervolgens een week lang elke dag meerdere keren geprobeerd te bellen: altijd voicemail. Mail gestuurd met terugbelverzoek: geen reactie. Op 13 aug. mail gestuurd met verzoek tot toezending juiste model danwel creditering volledige bedrag: nooit reactie gekregen. Zoveel schijt hebben aan een klant die gewoon netjes betaalt: ronduit onbeschoft. Ik ga het hier zeker niet bij laten zitten. Ik raad dan ook iedereen af ook maar iets te kopen op deze site!

✓ Koopjedeal.nl Beste Maarten,

Wat vervelend om te vernemen dat u geen reactie heeft ontvangen op uw e-mails.

Ik zie dat mijn collega de retour aanvraag reeds voor u heeft ingediend. Mijn collega van de retour afdeling heeft u hier per e-mail over gecontacteerd. Mogelijk dat deze e-mail in uw ongewenste e-mail/spam terecht is gekomen, controleer deze daarom altijd op onze mails.

Excuses voor het ongemak.

Roos Team Webcare

Ik heb 2 korte broeken besteld die helaas te groot zijn. Deze wil ik retourneren. Maar er zit geen retourbon of iets dergelijks in. Op 10 augustus een email gestuurd. Tot op heden nog geen enkele reactie ontvangen. Ook proberen te bellen maar je krijgt gelijk te horen dat het erg lang kan duren en dat je beter een email kan sturen. Erg teleurstellend en vervelend.

✓ Koopjedeal.nl Beste Cora,

Wat vervelend om te vernemen dat u geen reactie heeft ontvangen op uw e-mail van 10 augustus.

Om een artikel te retourneren, dient u een retour aanvraag te doen via onze website https://www.koopjedeal.nl/retourneren/.

Helaas zie ik geen bestel-/ordernummer staan. Bent u in de gelegenheid om deze toe te voegen? Hiermee kan ik namelijk uw bestelling inzien.

Roos Team Webcare

Bestelling retour gedaan,ontvang nog steeds openstaande rekeningen. 3 x gemaild,geen reactie.daarna gebeld nadat ik anderhalf uur aan de lijn zat. Volgens telefoniste was het retour ontvangen maar nog niet verwerkt,het was verder akkoord en hoefde mij geen zorgen te maken. Nu 2 maanden later,nog niet opgelost en zijn ze telefonisch niet meer te bereiken. Ik bestel nooit weer iets bij koopjesdeal

✓ Koopjedeal.nl Beste Betty,

Wat vervelend om te vernemen dat u het aankoopbedrag nog steeds niet retour heeft ontvangen.

Ik zie dat mijn collega uw case al heeft opgepakt. Ik zal u zelf ook nog een e-mail toezenden voor extra informatie welke ik nodig heb om een onderzoek te starten.

Roos Team Webcare

15 augustus besteld, zou 21 augustus (gisteren dus) geleverd worden Afgelopen maandag 20 augustus gebeld waar mijn bestelling is, want de status nog steeds bezig met verwerken en deze zou volgens website afgelopen vrijdag al eigenlijk naar postnl gaan. Ja mevrouw deze wordt morgen op 21 augustus bij u geleverd. Tussen 16.30 en 19.00 Dit is sowieso een rare tijd en geen levertijd voor post nl. Dus ik gistermorgen nog geen bericht van post nl over wanneer mijn pakket kwam Ik post nl opgebeld, Nee mevrouw onder uw adres hebben wij systematisch nog niks staan dat er vandaag wat wordt geleverd bij u. Ik weer opnieuw een half uur in de wachtrij gewacht aan de telefoon want het contactformulier doet het niet. Ja mevrouw uw bestelling komt morgen binnen ( dus vandaag ) , tussen 16.00 en 18.30 Al weer nu nog steeds niks van post nl ontvangen van een melding voor een pakket wat gaat komen. Wat moet ik nu?

✓ Koopjedeal.nl Beste Kim,

Uw pakket is reeds verzonden en overgedragen aan PostNL. Ik heb de T&T per e-mail naar u toegezonden.

Roos Team Webcare

Bed bestellen en betalen werkt prima, vanaf dat moment: -Geen contact opgenomen over levering (zoals beloofd) -Bed zou na 7 dagen geleverd worden, het ziet er naar uit dat het een maand gaat worden. Niet erg prettig in het geval je een bed besteld en je bij de levering ook zeker aanwezig moet zijn. Heeft mij al een vrije dag gekost. -Geen Reactie op meerdere mails -Lange wachttijden bij de klantenservice -Na contact met klantenservice geen duidelijkheid, wordt veel gesproken met misschien, waarschijnlijk etc. Na een aantal gesprekken ontving ik een mail met daarin een code: excuus genaamd, voor een volgende bestelling te gebruiken. Gratis verzendkosten. Nounou wat een oplossing. Ze moeten stoppen met het adverteren van leveringsdata die niet haalbaar zijn voor de organisatie. Consumenten nemen beslissingen obv verschillende zaken, waaronder de leveringstermijn. Nu zit ik met de gebakken peren. Aangezien ik hier vergellijkbare berichten lees, is dit geen uitzonderlijk geval. Waardeloos.

✓ Koopjedeal.nl Beste Sjon,

Het betreurt ons te moeten vernemen dat u slechte ervaringen hebt bij Koopjedeal.nl. Helaas zie ik geen ordernummer staan, waardoor ik dit niet meteen voor u kan oppakken.

Roos Team Webcare

De toren was kapot wou alles terug sturen kunnen ze de bestellng niet meer vinden 25 min aan de telefoon gezeten van morgen leggen ze de hoorn erop shandalig

✓ Koopjedeal.nl Beste,

Wij hebben u meerdere malen gemaild met een verzoek om enkele vragen te beantwoorden zodat wij de retour aanvraag kunnen indienen. Echter hebben wij tot op heden geen reactie ontvangen op onze e-mails. Controleer altijd uw ongewenste mail/spam op onze e-mails.

Roos Team Webcare

Inmiddels is het nu 4 weken na mijn bestelling en nog steeds is er niets geleverd terwijl het gewoon op voorraad is. Smoesjes het is vakantie, het is druk etc. etc. Er wordt niet gereageerd op mijn mails en proberen er telefonisch door te komen heeft geen zin. Dit is mijn slechtste ervaring ooit op internet! maar ondertussen heb ik wel vooruit betaald.

✓ Koopjedeal.nl Beste,

Wat vervelend dat u een slechte ervaring heeft gehad bij Koopjedeal.nl. Uw pakketten waren op maandag 30 juli en op vrijdag 3 augustus bij u afgeleverd, ik zal de tracking codes per e-mail naar u toezenden. Wij hebben beide zendingen retour ontvangen met als gewenste oplossing dat u het aankoopbedrag gecrediteerd wilt hebben.

Ik zal u per e-mail contacteren hierover, zodat dit alsnog opgelost kan worden. In afwachting op uw reactie verblijf ik.

Roos Team Webcare

8 augustus jl. een bestelling gedaan en via Ideal betaald. Levering zou maandag 13 tussen 10:30 en 13:00 plaatsvinden. Dus niet. Gisteren 15 augustus toch maar gebeld, ik was nummer 22 in de wachtlijst. Hoe langer het duurde, hoe kwaader ik werdt. Uiteindelijk, na drie kwartier een (vriendelijke) mevrouw aan de lijn gehad en zij vertelde dat mijn bestelling in back-order stond en dat ik een mail zou ontvangen met daar in iedergeval in vermeld de nieuwe bezorgdatum en excuses. Nog niks gehoord. Ordernr. 202879560.

Dag allen, De ervaringen zijn zo herkenbaar. De bestelling gaat fantastisch met de betaling. Daarna telkens mailtjes vanuit koopjedeal dat de juiste kleur er niet meer is etc. Ik wacht nu al wekenlang op mijn telefoon en nog steeds niets. Ze hebben automatisch bandje aanstaan als je belt dat "het momenteel erg druk is bij de klantenservice", ook een manier om lekker geld te verdienen met mensen urenlang tel in de wacht te laten staan. De chat is gesloten etc etc. Volgens mij bestaat dit bedrijf geen eens en moeten ze zo snel mogelijk aangeklaagd worden zodat ze nooit meer hun malafide praktijken kunnen voeren. Ik ga zo in overleg met mijn advocaat welke stappen we nemen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Mar, Wat vervelend om te vernemen dat u uw bestelling tot op heden nog niet heeft ontvangen. Ik heb uw e-mails nader bekeken en meteen voor u opgepakt. U zult vandaag nog reactie van mij krijgen! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet,

Roos Team Webcare

Bestelling wordt niet op de afgesproken datum verstuurd. Telefonisch niet bereikbaar. Op mails wordt niet gereageerd. Live chat uitgeschakeld. Logisch dat ze bij Radar en Kassa bekend staan.
Update van 14/08/2018:
Koopjedeal beweert wel dat mijn klacht is opgelost maar niks is minder waard . Mijn klacht is nog steeds NIET opgelost.

✓ Koopjedeal.nl Beste,

Wij hebben uw recensie reeds via KiyOh opgepakt.

Roos Team Webcare

Ik wacht al 4 maanden op mijn bestelling, elke keer word ik voorgelogen en aan het lijntje gehouden dat ik mijn product binnen een paar dagen krijg, als ik ze mail reageren ze gewoonweg niet en moet ik dus bellen. bij dit bellen wacht je gemiddeld 30 min. en dat al 3 x. dan krijg je nog meer leugens en loze beloften te horen en weer dat het binnen 2 dagen geleverd word, natuurlijk word dat weer niet gerealiseerd, ook beloven ze je een tegemoetkoming waar ze dan nog achteraan moeten gaan en dat ik dat dan van hun hoor wat ik als vergoeding krijg, inmiddels duurt dat ook alweer een aantal weken en heb ik dus zowel mijn product als een vergoeding/tegemoedkoming niet ontvangen. Ook heb ik al 2 x een week verlof genomen omdat het in die week 100% geleverd zou worden. en het zou nooit meer voorkomen. nu is mij weer beloofd dat het uiterlijk deze week geleverd gaat worden maar hier heb ik inmiddels nog steeds niet van ontvangen en ook erg weinig vertrouwen in! kortom; -ze liegen je continue voor en maken loze beloftes -tegemoetkoming hoef je niet te verwachtten -service naar klanten kennen ze niet -communicatie vanuit hun kant is er niet, je moet overal zelf achteraan -contact krijgen via de telefoon kost je 40 belminuten per keer! mijn ervaring is dus heel erg negatief bij dit bedrijf en ik ben er dan ook helemaal klaar mee, ik hoop dat dit via dit medium verspreid word onder de mensen zodat eenieder op de hoogte is hoe het er aan toe gaat bij dit bedrijf!

✓ Koopjedeal.nl Beste, Wij hebben namens Koopjedeal.nl een compensatie uitgevoerd van 50% van het totaal bedrag. Ik zal u ter bevestiging de creditnota's toezenden. Wat betreft de levering en de stand van zaken zult u nog bericht ontvangen.

Roos Koopjedeal.nl

Echt knaller deals, mooie prijzen prima producten. Top!

Zit al weken te wachten op polo's maar nog niets gezien. Typisch voor een webwinkel die zelf geen fysieke voorraad heeft, en dus afhankelijk is van derden voor voorraad en verzending. Kan maar een ding zeggen: NIET DOEN! WAARDELOOS!

✓ Koopjedeal.nl Beste Martin,

Volgens ons systeem heeft u de polo's reeds ontvangen. Excuses voor de geleden ongemakken die u heeft ervaren bij Koopjedeal.nl.

Roos Team Webcare

Zoals reeds hier al meerdere keren vermeld over de airco die koop was dat koopjedeal.nl hun.leveringstermijnen gewoon in de wind slagen! Levering vooropgesteld op ten laatste 02 augustus, my ass we zijn nu 06 augustus nog steeds geen airco geleverd! Dus, heb ik.proberen contact te leggen via mail, via telefoon en via messenger! Nergens antwoord of reactie! Tot je dreigt via facebook dat je het totale bedrag terug vraagt! Alle hens aan dek opeens! Wat vervelend dat u ons niet kon bereiken maar onze servers ondervonden problemen! Ofwel, wij hebben u een mail gestuurd maar wss is deze in uw map met ongewenste mails beland! Ofwel, wij hebben geprobeerd u telefonisch te bereiken zonder resultaat! Dan krijg ik via messenger een bericht van de afdeling webcare dat zij de transporteur gingen contacteren! My ass, transporteur niet bereikbaar! Dan krijg ik een bericht, sorry maar op dit moment hebben er geen zicht op wanneer de airco zal geleverd worden! Het enige wat telt voor die smerige hollanders is verkopen verkopen en nog is verkopen! De poen staat op hun rekening maar leveren, my fucking ass! Voor mij ook de laatste keer geweest! Ik zal dan ook niet nalaten om klacht neer te leggen tegen koopjedeal.nl voor het niet naleven van hun voorwaarden! Ook zal ik het zeker niet nalaten om fantastische reclame te maken! Koopjedeal.nl shame on you om jullie klanten zo te zeik te zetten, maar geloof mij en schrijf het daar maar op een briefje dat jullie tijd heel kort wordt er gaan serieuze schadevergoedingen geËist worden!

✓ Koopjedeal.nl Beste Danny,

Ik heb vernomen dat alle contact betreffende uw case enkel via mijn teamleidster mag lopen. Ik heb haar dan ook een bericht toegezonden dat u nog geen airco heeft mogen ontvangen.

Roos Team Webcare

Ik las een en ander over dit bedrijf nadat ik de bestelling van een airco geplaatst had uit een aanbieding van de krant en toen dacht ik.neeeee, daar gaat ons geld. Ik had een mailtje gedaan dat ik met inschrijving van de nieuwsbrief nog 5% extra korting zou krijgen, dit was namelijk nog niet verwerkt in de eindprijs. Van dit mailtje hoop ik nog antwoord te krijgen maar de airco was supersnel geleverd en zelfs binnen de gestelde termijn. Wij zitten er nu koeltjes bij want hij werkt prima. Ik zeg hierbij dat wij tot nu toe wel een goede ervaring hebben met koopjedeal.nl

✓ Koopjedeal.nl Beste Dennis, Wat fijn om te horen dat u de bestelling zo snel heeft ontvangen en dat u een positieve ervaring heeft gehad bij Koopjedeal.nl! Helaas is het niet mogelijk om korting achteraf te verrekenen. U kunt de kortingscode bewaren voor een toekomstige bestelling. Met vriendelijke groet, Roos Team Webcare

Zeer slechte ervaringen met koopjedeal, 5 artikelen besteld , na 26 dagen niets geleverd, besteltijd was max 3 dagen. Gebeld, 1 uur en 15 min in de wacht om iemand te spreken van de klantenservice. Van service is hier geen sprake, eerder van misleiding en bedrog , adverteren met artikelen die niet leverbaar zijn. Als ze zeggen dat niet alle artikelen er zijn, stel ik voor om wat wel leverbaar is dan te bezorgen. Gaan ze regelen, na 2 weken nog niets ontvangen , weer meer dan 1 uur in de wacht om iemand te spreken. antwoord , we weten van niets, is er iets beloofd? Geen idee. Resultaat , ik wil niets meer met jullie bedrijf te maken hebben.Cancel alles maar. Hoop dat ik mijn geld nog terug zie, ze kunnen de naam beter veranderen in ontvangnooitjedeal!

✓ Koopjedeal.nl Beste Caro,

Het betreurt ons te moeten vernemen dat u slechte ervaringen hebt bij Koopjedeal.nl. Het heeft helaas inderdaad te lang geduurd voordat uw bestelling compleet was, echter toen u ervoor heeft gekozen om de bestelling te annuleren en u uw geld terug wou, is dit meteen voor u geregeld. Excuses voor de ongemakken die u heeft ervaren bij Koopjedeal.nl

Roos Team Webcare

Deze mensen maken fout op fout, verschuilen zich achter een slecht werkende server én geven de klant de schuld van hun fouten! Oplossingsgericht denken hebben ze nog nooit van gehoord. Ik zeg: blijf hier zo ver mogelijk vandaan!

✓ Koopjedeal.nl Beste Bertha,

Het betreurt ons te moeten vernemen dat u slechte ervaringen hebt bij Koopjedeal.nl. We willen graag werken naar een passende oplossing. Bent u in de gelegenheid om mij hierover een mail te sturen? Dit bericht mag u sturen naar info@koopjedeal.nl, t.a.v. Webcare Roos en o.v.v. uw bestelnummer.

Roos Team Webcare

Als je ten einde raad, na weken tevergeefs via de mail gecommuniseert te hebben over een ondeugdelijk produkt, dan maar de telefoon pakt en als je dan na ruim een half uur eindelijk contakt hebt en vervolgens wordt afgescheept met een l*l verhaal zonder dat de oplossing geboden wordt , kun je alleen maar héél hard roepen koop hier niet!

✓ Koopjedeal.nl Beste Ed, Wat vervelend om te vernemen dat uw contact met Koopjedeal.nl zo slecht is verlopen. Ik ga uw case onder de loep nemen en ik ga mijn best doen om er het beste uit te kunnen halen! Ik zal u per e-mail contacteren hierover.

Roos Team Webcare.

De laptop zou snel worden geleverd na 2 weken kreeg ik hem binnen. Wat bleek geen windows 10 maar 7 contact gezocht met koopjesdeal zou omgeruild worden dus niet kreeg na 10 dagen een windows licentie thuis gestuurd.e- mail gestuurd naar koopjes wat ik daar mee moet geen antwoord .ben windows 10 gaan down loaden en tot mijn verbazing hoefde ik geen code in te voeren ik was meteen actieve , Maar nog meer was ik verbaasd dat op de laptop waar een schone windows 10 op staat gewoon documenten en gebruikers info opstaat van een andere computer van mij hoe kan dat? Dit is gewoon oplichterij hoe kan info van een andere computer op deze laptop staan.koop nooit meer iets bij koopjesdeal.

Heb vandaag getracht via de chat een net gesprek te voeren met een medewerker van Koopjedael. Maar als de vragen te krieties worden haken ze af en reageren ze niet meer. Voorbeelden : Als je beloofd is dat je terug gebeld zou worden, is in een keer de manager van klantencontact niet meer aanwezig . Als je niets besteld hebt en toch een pakket wordt aangeboden en ook niet betaald hebt, en dan ook nog de verkeerde zending volgens Koopjedael via een mail . En je wilt daar eerlijk over praten wat er allemaal mis is. wordt je aan je lot overgelaten. Je wordt aan het lijntje gehouden met leugens. De e-mails worden niet beantwoord.Uren lang wachten op een medewerker die er de ballen verstand van heeft. Weken lang wachten op een zending van ongeveer 1 tot 3 dagen levertijd ( zeggen zij ). Nou mooi niet! En dan een lullig code excuses mailtje waar je de volgende zending dan gratis mee kunt versturen.In het begin was dat niet zo! Bellen of mailen, je hoefde niet lang te wachten. Maar nu het bedrijf groter aan het worden is door klanten te informeren via dagelijks adverteren en op de reclame tijdens de rustpauze van het WK wat er allemaal te koop is,groeit het bedrijf zich naar hun hoofd. Ze kunnen het niet meer aan ( personeelsgebrek ), maar daar mag de klant niet de dupe van worden. Als het geld maar op hun rekening staat! De rest interesseert het bedrijf zich geen hol wat er met een klant gebeurt .( zie andere ervaringen op deze site ). Ik sluit mij daar mee aan. Ik begin er van te kotsen. Ik hoop dan ook dat dit gestopt wordt. Je wordt niet serieus genomen. Dus een heel slecht bedrijf! WEES GEWAARSCHUWD!

De bestelling zou per voucher geleverd worden. Het artikel moet daarna bij een ander bedrijf gedownload worden. De levering heeft langer geduurd dan de beloofde periode en werd pas geleverd de 3 uur bellen en mail die nooit wordt beantwoord.De koopjedeal organisatie is niet berekend op dit soort verkooporganisatie is mijn bevinding.

30 mei besteld, 2 parasols en een scherm. Steeds weer vertraging in de levering. Wordt tijd voor kassa, radar whatever, maar dit moet stoppen. Klantenservice is bijna niet te bereiken. Grote oplichters! En wel weer per advertentie de artikelen te koop aanbieden?!?!?! Renate

Meer Koopjedeal.nl reviews