Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Koop al jaren bij koopjedeal,er is een goede service en de levering is altijd als afgesproken.

✓ Koopjedeal.nl Hi André,

Bedankt dat je ons aanraad. We vinden het fijn te vernemen dat je tevreden bent met onze service.

Groetjes,

Krista Team Webcare

Ik ben zeer tevreden alles wordt correct afgehandeld

✓ Koopjedeal.nl Hi,

Wat fijn om te vernemen dat u zeer tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Heel veel plezier met uw aankopen!

Krista Team Webcare

Koopjes Deal kan je goed kopen

✓ Koopjedeal.nl Hi Johannes,

Bedankt voor je positieve feedback. Het doet ons goed te vernemen dat u tevreden bent.

Krista Team Webcare

Alles goed geregeld,voor uitstekende prijzen,en nooit geen klachten!

✓ Koopjedeal.nl Hi Huibert.

Goed om te vernemen dat je geen klachten hebt. Wij horen dit graag! Veel plezier met je aankopen en bedankt voor je bericht.

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Al verschillende keren besteld,en altijd heel goed gegaan,en het spaarsysteem is helemaal geweldig,ik ga daar nog dikwijls bestellen,ga zo door.

✓ Koopjedeal.nl Hi Wim,

Bedankt voor je positieve ervaring, goed om te horen dat je zo tevreden bent! Wij zullen zeker zo door gaan om u tevreden te houden. Wellicht tot snel?!

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Eettafel van Indonesisch Boothout besteld. Snelle levering, echter tafel is van zeer slechte kwaliteit. Verlijmde delen die loslaten en beschadigingen op de tafel. Ook de poten zijn niet echt stabiel. Na 3 weken eindelijk een retourformulier ontvangen, zou ik een loodzware eettafel als pakket naar een PostNL servicepunt moeten brengen. Na een wat bozig telefoontje eindelijk afspraak gemaakt om tafel om te ruilen. Niet alleen is deze tafel ineens een andere kleur, ook deze is weer beschadigd. nu in afwachting van een nieuw retourformulier en geld terug. hopelijk is het nu snel geregeld en hoef ik niks meer met koopjedeal te maken te hebben.

✓ Koopjedeal.nl Hi Peter,

Allereerst bedankt voor je bericht en onze excuses voor de geleden ongemakken. Klopt het dat wij hier al contact over hebben gehad via de chat?!

De retourzending is voor u aangevraagd en er wordt contact met u gelegd per mail. Zodra de tafel retour is ontvangen, zullen wij direct het aankoopbedrag aan u crediteren.

Heeft u nog verdere vragen of opmerkingen? Dan vernemen we dat uiteraard graag.

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Correcte en snelle afhandeling en goede kwaliteit van de producten

✓ Koopjedeal.nl Hi Trudy,

Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met onze service. Veel plezier van je aankoop!

Heel erg goed

Jammer dat ik niet gewacht heb totdat er 30% korting was, dat had mij meer als 10 Euro gescheeld. Nu had ik 20% korting. De service was verder goed.

✓ Koopjedeal.nl Hi Liane,

Bedankt voor je bericht. Wij hebben inderdaad een oudjaars-actie gehad waarbij er iedere dag een beetje korting bij komt. Excuses dat u de extra korting heeft misgelopen, gelukkig heeft u toch nog wel wat korting gehad op uw bestelling.

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Na een verwachte levertijd van vier weken, het product al na vier dagen in huis, echt top?

Bij mijn laatste bestelling werkte polseling mijn kortingscode niet meer

Goede kwaliteit. Precies zoals afgebeeld.Snelle verzending met correcte informatie .

✓ Koopjedeal.nl Hi Ingrid,

Daar doen we het voor! Bedankt voor je positieve beoordeling en veel plezier met uw aankopen. Groet,

Krista Team Webcare Koopjedeal.nlGroet,

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Service is erg goed, snelle levering, toppie.

✓ Koopjedeal.nl Hi Mieke,

Bedankt voor je positieve beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Wellicht tot de volgende keer!

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Bestelling snel binnen en goede kwaliteid, ook de opgespaarde punten zijn ideaal

✓ Koopjedeal.nl Hi Siem,

Fijn zijn die spaarpunten, hé?! Veel plezier met uw aankoop.

Snel goed en kwaliteit!

✓ Koopjedeal.nl Hi Ton,

Wat goed om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Veel plezier ermee en bedankt voor je bericht.

Snel besteld, snel geleverd

✓ Koopjedeal.nl Hi Jb,

Bedankt voor je bericht. Veel plezier met jouw producten, geniet ervan!

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Makkelijk bestellen en betrouwbaar afleveren.

✓ Koopjedeal.nl Hi Ceed,

Bedankt voor je positieve reactie. Wij proberen het altijd zo makkelijk mogelijk voor de klant te maken, dan doen wij de moeilijke dingen wel! Veel plezier met uw aankoop.

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Alles wordt altijd op tijd geleverd en retouren worden ook altijd netjes afgewerkt.

✓ Koopjedeal.nl Hi Janneke,

Fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de service die wij bieden. Hartelijk dank voor je reactie.

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Al mijn ervaringen zijn alleen maar positief

✓ Koopjedeal.nl Hi Nico,

Fijn dat je alleen maar positieve ervaringen hebt over Koopjedeal.nl! Wij vernemen dat graag. Bedankt voor je berichtje en misschien tot snel!

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Geen probleem bij koopjesdeal. Geld terug of omruilen wordt niet moeilijk gedaan. Prima service

✓ Koopjedeal.nl Hi Monique,

Wij hebben inderdaad een gratis retour-policy. Fijn is dat hé?! Hartelijk dank voor je positieve feedback.

Waar voor je geld

✓ Koopjedeal.nl Hi Remie,

Bedankt voor je positieve beoordeling. We zien je graag nog eens terug bij Koopjedeal.nl!

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Houden zich aan de afspraken, als het bestelde artikel later komt, wordt je op de hoogte gebracht.

✓ Koopjedeal.nl Hi Gé,

Daar zijn afspraken voor! We stellen u van iedere stap in het bestelproces graag op de hoogte. Veel plezier met uw aankopen.

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Fijne service met after pay voor het betalen plus een Spaarpuntensysteem voor kortingen op de volgende bestelling.

✓ Koopjedeal.nl Hi Paul,

Leuk hé, die spaarpunten. Veel plezier ermee en bedankt voor jouw mooie bericht.

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Prima ervaring, snelle reactie en informatiewisseling

✓ Koopjedeal.nl Hi Anton.

Bedankt voor je leuke bericht. Fijn om te vernemen dat je het goed hebt ervaren bij Koopjedeal.nl

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Een goede service, de beste prijzen, mooie en goede artikelen en dan vaak ook nog kortingcodes naast de al betaalbare prijzen. Bovendien heeft Koopjedeal ook nog eens een snelle levering.

✓ Koopjedeal.nl Hi Peter,

Wat een leuk bericht! Fijn om te horen dat alles naar jouw wensen is afgehandeld. Wellicht tot snel?!

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Product is datgene wat door de site verkocht werd. Op de hoogte gehouden van levering. Alles netjes verpakt. Goede service

✓ Koopjedeal.nl Hi Myriam,

Wat prettig om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je leuke bericht!

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

De titel zegt alles wel.

✓ Koopjedeal.nl Hi Wim,

Bedankt voor je positieve beoordeling. We zien je graag nog eens terug.

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Na goed overleg is mijn order professioneel gecrediteerd Complimenten Koopjesdeal erg loyaal

Gisteren besteld, vandaag in de bus!

✓ Koopjedeal.nl Hi Hans,

Snel hé?! Veel plezier met uw aankoop.

Zeer bruikbare aanbiedingen

Meer Koopjedeal.nl reviews