Kunststofplatenshop.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 4.949 recente reviews uit 4 bronnen.

Ik heb voor een raam voor mijn camper een polycarbonaatplaat met vijf hoeken besteld. Dxf tekening aangeleverd op de website en drie dagen later exact op maat ontvangen. Echt topwerk.

Heel snelle levering van perfect op maat gemaakte platen

Als particulier een plexiplaat besteld. Een duidelijke website, goed aan te geven wat je wil. Het vervoersbedrijf waar ze mee werken krijgt ook een pluim. Laatste moment verandering werd door beiden goed opgepakt. Top stel!

Zeer snel geleverd, en zelfs op maat, binnen 24 uur! En heel erg betaalbaar. Echt een aanrader

Handige website waar je op maar je materiaal kunt bestellen. Vervolgens snelle levering te volgen door een track en trace nummer. Exact op de opgegeven maten gezaagd. Top!!

Platen moesten op maat gemaakt worden. Keurig gedaan. Levering heel snel, zelfs binnen 24 uur verzonden. Heel tevreden.

Snelle levering. Eerste levering werd beschadigd afgeleverd door fout van UPS. Er werd zonder probleem nieuwe plaat verstuurd.

Pakket is door DPD in goede staat afgeleverd, geen transportschade oid. Bovenal zijn de beide plexiglasplaten conform de bestelling (maatvoering) secuur op maat gemaakt. Hierdoor geen problemen ondervonden bij het plaatsen van deze plexiglasplaten.

Prima, hpl plaat perfect op maat en prima kwaliteit. Aanrader

Snelle levering en top materiaal Geheel naar wens gemaakt.

Plexiglas raamafdichting airco besteld. Online bestellen ging niet vanwege fout op de website. Toen offerte laten opmaken door medewerkster met de juiste maten. Bleek kortingscode niet te werken, dus moest opnieuw online bestellen. Dat lukte uiteindelijk, maar de knevels die ik via de offerte had besteld kwamen niet mee met de levering en bleken niet bij de bestelling te zitten. Foutje van mezelf door al het geharrewar. Knevels opnieuw besteld. Bij de 1e levering bleek de plaat beschadigd, nieuw ex besteld. Bij de nalevering was de plaat wederom beschadigd en uiteindelijk maar gekozen voor de schadevergoeding van 25% op de productprijs. Al met al een beschadigde plaat geïnstalleerd zonder knevels, want die zijn nog steeds onderweg, dit keer via DHL. Opmerking: de platen werden door UPS voor de deur achtergelaten terwijl ik niet thuis was. Ook wel apart. Zeggen ook niet wanneer ze komen. Al met al niet zo tevreden, ook al kreeg ik wel snel reacties op mijn mails van de klantenservice.

Alles volgens afspraak

Levering was binnen een paar dagen na betaling. Product zag er netjes uit.

Prima afwerking, juiste maat, heel tevreden over.

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle levering, goede prijs en product is zoals verwacht

Perfect verlopen, snelle levering, aanrader.

Alles gewoon top!

Prima platen, perfecte passing en netjes bezorgd.

Problemen worden gelijk opgelost mocht je die hebben perfect afgeleverd zeker en snel