Lidl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.801 recente reviews uit 4 bronnen.
1 maand geleden

Ik merk als consument dat ze steeds flinker willen besparen en ons veel meer geld vragen. Een voorbeeld, ze hadden bij de lidl gewoon extra mager rundergehakt van 8 procent vet. Nu is dat gestegen naar 10% vet, met een lagere hoeveelheid per pak. Je verwacht dit niet als consument en koopt het blindelings denkende dat het toch extra mager is die ie gewend was. Misschien denk je dat de prijs is gestegen wat normaal is. Maar ook de kwaliteit is slechter. Ik koop hier geen vlees meer.

6 maanden geleden

Wilt u iets bestellen dan sla de lidl aub snel over aangezien ze hun afspraken zelf niet nakomen en de klantenservice ronduit onbeschoft is en de verbinding maar gewoon verbreekt De bestelling zou volgens jullie eigen opgaves eerst gisteren 28-10-2025 worden geleverd toen vandaag 29-10-2025 en nu is het helemaal niet bekent wanneer het wordt geleverd. PS als je beld met jullie klanten service wordt je te woordt gestaan door mensen die : 1 ) heel slecht nederlands spreken 2) gewoonweg onbeschoft zijn 3) je niet kunnen/ willen helpen en maar een verhaaltje afsteken en dan maar gewoon de telefoon ophangen.

11 maanden geleden

Lidl Vuurplaat Rotterdam: misleidende aanbiedingen en slechte service Ik ben echt teleurgesteld over hoe Lidl met acties en prijzen omgaat. Zondag 8 juni ging ik boodschappen doen bij Lidl Vuurplaat Rotterdam. Er hing een groot bord bij de Douwe Egberts koffie (500g, verschillende varianten) met een aanbieding: 5,99 euro. Dat leek me een mooie deal, maar toen ik wilde afrekenen, bleek het opeens 8,15 euro te zijn! Ik sprak een manager aan en liet zelfs een foto zien van het bord waarop duidelijk stond: “IN VERSCHILLENDE VARIANTEN 500g voor 5,99.” Maar hij bleef erbij dat deze prijs alleen voor de decaf versie blauw, terwijl dat nergens op het bord stond. Hij weigerde gewoon om de korting te geven. Ik heb ook een lidl plus kaart . Een ander voorbeeld van deze misleiding: Vaak staat er een actieprijs op een bord, maar eenmaal bij de kassa blijkt de aanbieding toch niet te gelden voor het product waar het bord boven hangt. Of er staat een bord bij meerdere producten, maar dan blijkt die prijs maar voor één specifieke variant of smaak te zijn. Zo lokken ze je de winkel in en word je als klant misleid. Het is toch te gek voor woorden dat je als klant de kleine lettertjes moet uitpluizen om te weten wat de echte prijs is, terwijl de kaart boven het product gewoon duidelijk hoort te zijn. Ik vind dit erg slecht van Lidl. Zorg gewoon dat de prijskaartjes kloppen met wat je bij de kassa moet betalen!

CRIVIT Urban E-Bike gekocht eind mei 2024. Is ondertussen 5 van de 6 maanden niet bruikbaar. En als eindelijk gefietst kan worden, dan branden alle lampen tegelijk. Er wordt in Nederland niet gerepareerd, dus elke keer naar Frankrijk, Doctibike, met een transporteur die fietsen kapot gooit. Deltasport die naar Lidl wijst. En een klantenservice die gewoon niets van zich laat horen. Wat een waardeloos bedrijf, dat weigert om garantie te geven op hun waardeloze fietsen.

Niet bereikbaar, geen service, Bad Vibe Telefonisch niet bereikbaar, medewerkers die gebrekkig Nederlands spreken, geen service. Gewoonweg niet meer leuk om boodschappen bij de lidl te doen. Niet meer herkenbaar. Bad Vibe!

Bij Lidl een matras gekocht en na 1 jaar zit er een kuil in. Fotoos gestuurd waarbij duidelijk een kuil te zien is. En er komt een reactie terug die echt ongelooflijk is. Volgens hun servicepartner, wie dat ook mag zijn, is er niets te zien en dus geen defect. Mijn advies is dat ze die servicepartner eens een keer naar een opticien sturen. Daarna in de tekst nog een of ander flutverhaal. Eind van het liedje: Lidl doet niets, wat een waardeloze service. Mijn waarschuwing voor iedereen: koop daar geen matras!!

Als je is wilt kopen bij de Lidl-webshop, moet je nu blijkbaar een plus-account hebben. Dit gaat op een agressieve manier. Nu slaan wij tegenwoordig de Lidl over voor aankopen op de webshop. Jammer, ze hadden een leuke interessante webshop.