Producten zijn gebruikt en beschadigd die worden opgestuurd. Het zijn oplichters.
Defect product, willen niet omruilen maar geld terug. Wel op mijn eigen kosten retour sturen en dan nieuwe bestellen en weer verzendkosten betalen. Echte boeven. Lijkt heel goed, maar aftersales en service kennen ze niet. Bah bah Omoda wat een slechte ontwikkeling
OPLICHTERS!Ik bestelde 3 artikelen en wanneer ik…
Ik bestelde 3 artikelen en wanneer ik ze dezelfde dag terug op stuur omdat ze echt te groot waren? Werden er maar 2 op retour gedaan. Wanneer ik hun hierover mail? Word ik weken genegeerd en na 10 keer bellen kreeg ik een mailtje? Ik werd uitgescholden voor dief. Nooit heb ik mij zo beledigd en vernederd gevoeld heb ik alsnog een factuur betaald van een artikel die ik niet eens heb gehouden… de grootste oplichters dat is wat omoda is.
Ben altijd zeer tevreden over het aanbod maar ook over de service van Omoda. Maar sinds ik een klacht heb en zij mij niet willen terug betalen omdat het via Klarna betaald is en ik ook via Klarna zelf mijn geld moet terug vragen laten ze je als klant gewoon zitten. Bij Klarna is het een puinhoop waarschijnlijk want ik wacht al 6 weken op mijn terug betaling. Iedere keer moet ik weer wachten tot er een bepaalde datum komt want dan is het echt op u rekening. Nou niet dus en Omoda zegt steeds hetzelfde wegens de privacywet kunnen wij u niet helpen. Super service.
Net en snelle afhandeling. Super om een retoursticker erbij te doen. Kunnen andere bedrijven nog wat van leren. De factuur (AfterPay) super snel aangepast. Echt top!
Snelle levering en ze hebben zelfs mijn maat : 35
Nooit meer in het buitenland schoenen halen.
Alles was keurig opgestuurd en niks was beschadigd !