Omoda.nl reviews

3.7
Positief29%
Neutraal0%
Negatief71%
PeriodeLaatste 12 maanden2022
Geen lid
Bilj
27-07-2023

Tot 2x toe de verkeerde maat schoenen in de doos geleverd. Bestel hier NOOIT iets er word bij de klantenservice TOTAAL NIET met je mee gedacht. Conclusie: Bestel gewoon opnieuw de volgende zullen vast beter gaan.

NOOIT MEER . OMODA!

Olrik
26-12-2022

Producten zijn gebruikt en beschadigd die worden opgestuurd. Het zijn oplichters.

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Jerry
16-08-2022

Defect product, willen niet omruilen maar geld terug. Wel op mijn eigen kosten retour sturen en dan nieuwe bestellen en weer verzendkosten betalen. Echte boeven. Lijkt heel goed, maar aftersales en service kennen ze niet. Bah bah Omoda wat een slechte ontwikkeling

Soumaia
22-02-2022

OPLICHTERS!Ik bestelde 3 artikelen en wanneer ik…

Ik bestelde 3 artikelen en wanneer ik ze dezelfde dag terug op stuur omdat ze echt te groot waren? Werden er maar 2 op retour gedaan. Wanneer ik hun hierover mail? Word ik weken genegeerd en na 10 keer bellen kreeg ik een mailtje? Ik werd uitgescholden voor dief. Nooit heb ik mij zo beledigd en vernederd gevoeld heb ik alsnog een factuur betaald van een artikel die ik niet eens heb gehouden… de grootste oplichters dat is wat omoda is.

Corina
21-11-2018

Teleurgesteld

Ben altijd zeer tevreden over het aanbod maar ook over de service van Omoda. Maar sinds ik een klacht heb en zij mij niet willen terug betalen omdat het via Klarna betaald is en ik ook via Klarna zelf mijn geld moet terug vragen laten ze je als klant gewoon zitten. Bij Klarna is het een puinhoop waarschijnlijk want ik wacht al 6 weken op mijn terug betaling. Iedere keer moet ik weer wachten tot er een bepaalde datum komt want dan is het echt op u rekening. Nou niet dus en Omoda zegt steeds hetzelfde wegens de privacywet kunnen wij u niet helpen. Super service.

Esmee
28-06-2016

Top bedrijf

Net en snelle afhandeling. Super om een retoursticker erbij te doen. Kunnen andere bedrijven nog wat van leren. De factuur (AfterPay) super snel aangepast. Echt top!

Cheyenne
23-09-2015

Snel geleverd

Snelle levering en ze hebben zelfs mijn maat : 35

Nooit meer in het buitenland schoenen halen.

Alles was keurig opgestuurd en niks was beschadigd !