Oxxio reviews

2.0
Positief8%
Neutraal2%
Negatief90%
PeriodeLaatste 12 maanden202220212020
Geen lid
Sas
20-01-2023

Pure oplichterij. Bij wijze van proef de verwarming een complete dag op 15 laten staan. Brrr. Vol verwachting kijk ik de volgende dag op de app die mijn slimme meterverbruik doorgeeft: 10 kuub verbruikt!, 3 kuub meer dan de dag ervoor waarin ik de verwarming gewoon op 18 had staan. Pardon? Die slimme meter gaat eruit. En wel direct.

Jop
17-12-2022

Dit zijn oplichters. Na afloop vast contract zou een los/vast contract van toepassing zijn met 1 jaar vaste tarieven. Ze ondertussen 3x de prijs verhoogd. Niet voor rede vatbaar. Na dreigingen van meerdere klanten komen ze eind januari 2023 (na 10 maanden) over de brug. Nog maar afwachten of ze een correcte eindafrekening kunnen maken.

George
03-12-2022

Heb geconstateerd dat jullie tarieven zo'n 30 % hoger zijn dan bij jullie collega's

Waarom is dit?

Als dit over een maand nog zo is, dan stappen wij en al onze vrienden over naar een andere leverancier

Dominic
25-10-2022

Zoals velen voor mij hier ook melding van maken is Oxxio zijn klanten aan het oplichten. Ik heb een onafhankelijke app die direct uitleest bij de slimme meter van Enexis. Ook kan ik dat zien in de oxxio app. Ik verbruik 40€ per maand. En zetten mijn maand bedrag op 250€. Ik heb maanden lang 92 euro betaald. Teveel dus . En wacht meer dan een maand op antwoord op mijn klacht

Danny
21-10-2022

Nou tis heel simpel heb dit jaar zeeer zeer zwaar bezuinigd heb maar op de hele jaar basis voor 600 verbruikt. Ik betaal 167 in de maand. X12 is 2004,-euro wat krijg ik terug 795. Dan mis ik nog een aardig bedrag en dan ook maand termijn bedrag van november er al af halen. Deze mensen belazeren ons. Weet je oxxio ik betaal helemaal niks meer. Als je mensen zo zwaar een poot uit trekt moeten jullie je kapot schamen

Raymond
09-09-2022

Oxxio zijn oplichters verhogen je maandbedrag in de app van 100 euro naar 396 euro dit mag niet.

Mike
29-04-2022

Ik wil Oxxio opzeggen. Online verwijzen ze naar de app en die zegt dat je het beste kunt bellen. 30 minuten wachttijd waarin meermaals wordt gezegd dat je het beste alles via de app kunt regelen. Blij dat ik ervan af ben. Althans zodra ze opnemen.

Cees
27-03-2022

Wij zijn nu voor de 2e keer klant van Oxxio en heb daar toch wel een prima ervaring mee anders zou ik een andere leverancier genomen hebben. Ik geen 2 punten in mindering omdat de app die Oxxio heeft een update heeft gehad en je raad het al.ja een regelrechte drama. Het zat prima in elkaar maar dit keer is het heel omslachtig en zal menigeen daar moeite mee hebben om daar iets uit op te maken. Oxxio waarom iets wat goed werkte weer veranderen.voor de lay-out?

Ronald
01-03-2022

Na verlengingsaanbod binnen 14 dagen aangegeven via ontbindingsformulier én de chat dat wij geen gebruik maken van het verlengingsaanbod. Het verlengingsaanbod is toch in gang gezet.

Na telefonisch contact blijkt dat zowel de chat als het ontbindingsformulier bij Oxxio niet zijn binnengekomen.

Andersom werkt het allemaal wel goed. Bij Oxxio sta je als klant in de kou! Advies: Kies een andere energieleverancier!

Joke
25-02-2022

Word geen klant. Geschat verbruik op jaarnota bijna 3 keer zo groot als werkelijk verbruik. Teruglevering zonnepanelen niet verwerkt. Die kwartier telefonisch contact en geen oplossing. De chat in de app werkt niet.

JHG. Esman.

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Nora
10-12-2021

I was an old client from Oxxio. Not recommended anymore! Bad service! Went Oxxion wanted the business from me to call me day and night for almost a year. I decided to come back because the App was good and I thought the customer service are helpful. Now, I can not even able to use OxxioApp or get help from any customer service. It was just because I was an old client I could not do anything about it. call and call many times no one answer the phone. finally, someone answer was not willing to help me. Tell me to delete the account by myself which I explained I could not do it there is no way to lead me into the account that able to delete it. I only have one official Gmail account. This is not possible if I could not even register or fill in my Gmail account because I was an old client before. Can you help me? He said NO! you have to do it yourself! Can you guide me? I ask again.still said no! I am feeling totally disappointed and helpless.!

Jeffrey
01-11-2021

Telefonisch onbereikbaar, wat een bedrijf zeg, mijn god.

Tot 3 maal geprobeerd iemand aan de telefoon te krijgen en na 45 min maar opgehangen, je krijg serieus NIEMAND aan de telefoon.

Robin
27-10-2021

Slechte service, zijn al twee weken in verzuim door het niet betalen van een creditnota na beëindiging contract. Maar bij het hierom storneren van de laatst betaalde bedrag door mij wel direct een mail met de melding dat ik een betalingsachterstand heb en binnen een week er incassokosten bij komen.

Tom
20-10-2021

Niet doen onbereikbaar geen mail geen chat geen telefoonnummer, onterechte aanmaningen wat een k bedrijf, nooit iets afsluiten bij hun!

Jan
14-10-2021

Oxxio is niet te bereiken , ben al een jaar bezig om de foute einddatum van mijn contract aan te passen maar het lukt niet. Telefonisch 45 minuten in de wacht. De app werkt niet. Doe aub geen zaken met oxxio, het is een bedrijf zonder een fatsoenlijke klantenservice

Joyce
11-10-2021

Vandaag al, bij elkaar, 1,5uur in de wacht. tjonge jonge wat een slechte bereikbaarheid. zo ontzettend klantonvriendelijk dit

San
11-10-2021

Niet bereikbaar, chat snapt mijn vraag niet,dus word niet doorgezet

Nu aan de telefoon en wacht al 45 minuten, te belachelijk dit

Gerben
07-10-2021

Telefonisch onbereikbaar, chat geeft alleen standaard antwoorden en snapt mijn vraag niet. Verschrikkelijk bedrijf

Ton
07-10-2021

Telefonisch onbereikbaar.

Chat werkt niet.

Een email adres hebben ze niet (we leven in 2021)

Opzeggen alleen via de post. Met een postzegel!

Pascal
23-09-2021

Wat een associale honden. Totaal geen service. Komen afspraken niet na. Helpen mensen met een betalingsachterstand nog verder in de shit door €40 incassokosten niet een keer maar 5x door te berekenen.

Meer Oxxio reviews