Op dinsdag zouden de plinten geleverd worden( dag vrij genomen) Niet gekomen. Na tel contact bleek dat er beschadigde plinten tussen zaten. De week er op netjes geleverd zoals afgesproken.
Helaas een zeer slechte ervaring met Plintenstunter. Er zijn verkeerde plinten geleverd en meerdere plinten waren beschadigd. Direct geprobeerd contact op te nemen, maar telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Uiteindelijk duurde het 7 dagen voordat ik überhaupt reactie kreeg op mijn mail. In de tussentijd zat ik vast aan een geplande afspraak met de plintenzetter en kitter, die ik niet kosteloos kon annuleren. Daardoor zijn de plinten al geplaatst. Nu krijg ik pas reactie en de enige “oplossing” die ze bieden is nieuwe plinten leveren, maar dan moeten de huidige terug. Dat is natuurlijk geen optie, aangezien alles al gemonteerd is en verwijderen alleen maar extra kosten en schade oplevert. Kort gezegd: verkeerde levering, beschadigde producten, slechte bereikbaarheid en geen passende oplossing. Zeker niet tevreden over zowel de service als de kwaliteit van de plinten.
Goede service! Telefonisch contact was erg prettig en werd goed geholpen. Snel geleverd en zeer netjes gemonteerd. Al met al erg tevreden!
Prima assortiment en kwaliteit.
Over de kwaliteit zijn we tevreden, helaas zijn ze wel later geleverd dan afgesproken. Ook waren we over deze vertraging niet geïnformeerd.
Slechte communicatie en geen opvolging. Ondanks meerdere contactpogingen bleef duidelijke informatie uit. Niet tevreden over de gang van zaken.
Net op tijd geleverd en de plinten zien er goed uit
Netjes op tijd geleverd. Goed verpakt en zonder beschadigingen geleverd. Had de gelakte plinten besteld. Superstrak!
Is goed gegaan maar zit al weer te wachten op de volgende bestelling hoop dat die er snel is we kwamen 2 plinten te kort
Lange plinten niet geleverd volgens bestelling. Lange plinten waren niet gelakt!
Mooie plinten besteld bij jullie. Ze zijn mooi strak
Keurig afgeleverd op de gewenste dag en tijd. Kwaliteit prima.
Plinten zijn van goede kwaliteit, echter de manier van communiceren indien manco's zich voordoen laat te wensen over.
Heldere site waardoor je makkelijk het juiste kan bestellen. Snel en netjes geleverd. Plinten zien er heel goed uit
Keurige levering, alles netjes verpakt. Goed materiaal, goed in de gekozen kleur geleverd. Top.
In eerste instantie werden de plinten niet geleverd maar na een klacht werd het alsnog snel ingepland en geleverd.
4 x bestelling niet juist geleverd op aangegeven adres . Geen excusses of korting op product dat 3 weken onderweg is geweest. Een paar plinten !
top service!
Ik heb kort na het plaatsen van de bestelling een mail gestuurd met de vraag of er nog wat extra plinten bijgeleverd kunnen worden met deze bestelling. Helaas is deze mail niet beantwoord en zijn de plinten geleverd zonder de extra plinten.
Helaas een zeer slechte ervaring met Plintenstunter. Bestelling geplaatst op 29 oktober en volledig vooruitbetaald. Bij het bestellen kon ik een voorkeursleverdatum kiezen, die ook werd bevestigd. Deze levering is niet nagekomen. Vervolgens zijn meerdere nieuwe leverdata toegezegd en telkens zonder uitleg verschoven. In totaal zijn er meerdere concrete leverdata bevestigd die simpelweg niet zijn nagekomen, zonder voorafgaande communicatie. Contact opnemen was extreem lastig. Telefonisch kreeg ik niemand te pakken en op e-mails werd vaak niet of pas na stevige mails gereageerd. Pas nadat ik een formele laatste termijn had gesteld en de overeenkomst had ontbonden, kwam er weer beweging in het proces. Uiteindelijk zijn de plinten pas op 23 december 2025 geleverd, zonder verdere toelichting of excuses. De kwaliteit van de plinten is op zich prima, maar de klantenservice, communicatie en betrouwbaarheid van afspraken zijn dat absoluut niet. Ik heb onnodig veel tijd en energie moeten steken in iets wat gewoon geleverd had moeten worden zoals afgesproken. Mijn advies: bestel hier alleen als je geen haast hebt en bereid bent om zelf achter je bestelling aan te gaan. Voor mij geen tweede keer.
Snelle levering van de plinten. Gekozen voor afgelakte plinten. Mooie kleur, goede kwaliteit, zeer netjes verpakt. Zeer tevreden over gelevert product.
Bestelling niet ontvangen maar wel vragen om een beoordeling dat lijkt me niet helemaal de bedoeling. Ik zou graag reactie op mijn mails willen ontvangen of telefonisch contact want dat is ook niet met jullie te krijgen
Nadat de bestelling op de leverdag niet is aangekomen heb ik geen contact kunnen krijgen met de klantenservice. Uit het niets kreeg ik 2 weken (!) later een mailtje dat ze de plinten op woensdag komen brengen terwijl onze voorkeursdag donderdag is. De plinten zijn wel van prima kwaliteit. Maar ik betaal liever 100,- meer dan dat je zo lang in het ongewis zit.
Super strak op tijd geleverd en kwaliteit is super!
Prima bedrijf, alles volgens afspraak, nette montage en prettige monteur
Prima plinten, nette bezorging. Helaas 1 plint met beschadiging, maar deze kon ik plaatsen achter waar een kast komt te staan.
Plinten besteld, maar werden niet op de afgesproken datum geleverd, kan gebeuren maar dan kun je op geen enkele manier kontact krijgen niet telefonisch of per mail Dat vind ik geen manier van zaken doen Dus ik zeg eens maar nooit weer iets bestellen bij de plintenstunter
Helaas zou een week geleden een levering komen, maar we hebben de plinten nooit ontvangen. Ik probeer via mail, contactformulier en bellen contact te leggen, maar toto heden niet gelukt. Erg jammer, want in het verleden veel positieve ervaringen gehad. Ik hoop dat we nog contact komt!
Bestellen ging makkelijk. Goede kwaliteit zoals beschreven. Levering ging super vlot en keurig.
Goede kwaliteit. Levering ging goed en netjes en goede prijs