8.4van de 10

Plintenstunter.nl100 ervaringen

Aanbevolen85
Neutraal5
Afgeraden10
Filter

reviews

John
23-11-2020

Aanrader!

Voor 27 meter plinten besteld, prima aflevering, prima materiaal, tegen zeer scherpe prijs. Dik tevreden.

Manon
22-11-2020

Verkeerde plinten besteld

Ondanks dat ik 15 dagen moest wachten had ik de plinten eindelijk binnen
Maar ik had de verkeerde besteld opzet plinten ipv overzetplinten
Meteen gebeld nieuwe besteld en die worden gebracht en de verkeerde worden dan weer mee retour genomen
Hoop dat het deze keer sneller gaat dan 15 dagen en de verbouwing voor kerst klaar is maar ondanks mijn eigen fout is het super opgelost
Ook wil ik de superaardige chauffeur bedanken voor het naar boven brengen met de lift
Dus ondanks mijn eigen fout toch tevreden en hoop dat de plinten nu sneller komen dan de 1e keer 2-5dagen is geen max 17 dagen
Dat is het enigste minpuntje dat het pas na betaling word vermeld
Maar houd goede hoop op snellere levering dan de 1e keer

Willem
19-11-2020

Gewoon top!

Ruime keuze, goede kwaliteit en vriendelijke levering

Jan
19-11-2020

Netjes afgewerkt en keurige aflevering

Mooi en goed product

Hennie
14-11-2020

Prima

Vriendelijke bezorger en de leveringstijd van 6 werkdagen klopte

Sander
Sander
12-11-2020

Superteam

Zeer goede afspraak omtrent de levering. Sympathieke mensen. Zeer goede kwaliteit

Clinton
11-11-2020

Goed product voor een mooie prijs

Ben zeer tevreden over het product en de levering hiervan. Ook goedkoper dan andere aanbieders. Echt een aanrader.

Claudia
Claudia
10-11-2020

Top service

We hebben bij dit bedrijf onze plinten besteld (44 stuks) voor ons hele huis! Plinten zijn prima en de service helemaal top!

Carmen
01-11-2020

Top service

Goede kwaliteit en snelle en goede service!

Jurrien
31-10-2020

Eiken plinten met kraal

Netjes materiaal en snel geleverd

MARIJE
31-10-2020

Plinten

Prima plinten. Meerdere keren bij dit bedrijf besteld. Geen verschil in kwaliteit vergeleken met 3 jaar geleden. Precies dezelfde plinten besteld omdat ze goed bevallen. Mooie afwerking.

Margriet
31-10-2020

Prima kwaliteit

En klantvriendelijkheid en goede service en niet duur

HW
30-10-2020

Kwaliteit, goede prijs.

Komen beloftes na. Correcte communicatie.

Boy
30-10-2020

Duidelijke afspraken

Volgens afspraak geleverd

Marc
30-10-2020

Goede service en kwaliteit voor goede prijs

Inmiddels twee bestellingen gedaan. Probleemloze levering. Plinten worden netjes verpakt aangeleverd. Daarnaast prima prijs/kwaliteitverhouding!

Freddy
29-10-2020

Mooi product

Levering werd volgens planning gedaan.
Geen commentaar ,TOP

Arjan
26-10-2020

Mooie plinten op afspraak geleverd

Goede prijs-kwaliteit verhouding
op afspraak geleverd
goede service

Miranda
24-10-2020

Prachtige plinten precies wat we hadden verwacht

Eenvoudig te bestellen en super eenvoudig via nummer je bestelling volgen en volgens afstraal afgeleverd

Linda
23-10-2020

Goede service. Volgens afspraak

Goede service en volgens afspraak.

Arne
Arne
21-10-2020

Zeer blij

Mooie plinten en goede prijs

Meer Plintenstunter.nl reviews
Welk cijfer geef jij Plintenstunter.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden