Plintenstunter.nl reviews

9.2
Positief90%
Neutraal5%
Negatief5%
Laatste 12 maanden202220212020
Lid

Recente Plintenstunter.nl ervaringen

Mark
06-02-2023

Goede prijs/kwaliteits verhouding. Telefonisch goed bereikbaar. Doordat ik gelakte plinten had besteld heeft het 9 werkdagen geduurt voordat de plinten werden bezorgd maar dit werd telefonisch al mede gedeeld. Plinten werden netjes in folie per 6 verpakt.

Alain
05-02-2023

Op 20/12/22 een bestelling gedaan van 10 stuks Koloniale plinten afgelakt en 5 stuks Toscaanse plinten 2x gegrond, waarbij ik 3x High tack lijmkit gratis kreeg. Op 28/12/22 reeds een email gekregen dat de levering zou gebeuren op 30/12/2022 en zo gebeurde het ook.

Deze week (eerste week Feb 2023) de plinten uitgepakt en gebruikt.

Mijn bestelling was perfect in orde ook dacht ik dat de levering veel langer zou duren, dus ben ik zeer aangenaam verrast.

Indien ik nog ooit plinten nodig heb weet ik wel zeker waar ik die zal bestellen.

Bedankt Plintenstunter

Michiel
02-02-2023

Perfecte levering van mooie plinten op de door mij gewenste dag. Hele dikke prima!

Jo
01-02-2023

Mooie kwaliteit

Goede service

Eigen levering

Filip
30-01-2023

Ook voor een kleine nabestelling werd eerste klasse service geleverd

Marc
27-01-2023

Bellen netjes van te voren op hoe laat ze voor de deur staan.

Remon
25-01-2023

Makkelijk bestellen goede prijs en vlot geleverd, wat wil je nog meer.

Ben
22-01-2023

Zeer correct geleverd

Bert
22-01-2023

Snel besteld, vlot geleverd

Latifa
20-01-2023

Snelle levering , goeie plinten en een top bezorger!

Astrid
20-01-2023

Top, snel geleverd

Doortje
19-01-2023

Snelle communicatie, goeie prijs kwaliteit verhouding en een vriendelijke bezorger. Een absolute aanrader!

Ken
19-01-2023

Levering was veel later dan de 4-6 werkdagen die ze vooraf deelden.

De afspraak met de leverancier (chauffeur) om van te voren even te bellen was goed

Tom
17-01-2023

Goede en snelle service. Bestelling en verzending mooi verpakt en op de afgesproken tijd

Nadine
15-01-2023

Snelle levering

goed produkt

Tee
11-01-2023

De afgelakte plinten waren netjes per 2 verpakt. De plinten zien er prachtig uit. Goede en snelle service.

Janine
11-01-2023

Prima plinten, maar komen afspraken over levering niet na. Op een klacht bij de klantenservice wordt heel raar gereageerd. Ik bestel hier nooit meer in ieder geval.

Eddy
11-01-2023

Prima plinten, nette levering. Wel een beetje jammer dat de beloofde gratis lijmkit er niet bij werd geleverd.

Ab
10-01-2023

Het bestelproces is eenvoudig, de keuze is ruim en het assortiment is ook ruim. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de e-mail en een dag voor de levering ook wordt er al telefonisch contact met je opgenomen met de melding dat ze overmorgen komen)ze belde op zaterdag). Op de dag van de levering wordt je nogmaals gebeld door de chauffeur ongeveer 30 minuten van te voren.

Martin
10-01-2023

Top geregeld ,op de afgesproken dag bezorgd door een heel nette chauffeur

Meer Plintenstunter.nl reviews