Voor de derde keer besteld in de laatste 3 jaar, en de kwaliteit en service is nog steeds uitmuntend!
Correcte en plezierige afhandeling van de bestelling. daarnaast een heel aantrekkelijke prijsvoering.
Wij hadden plinten in de juiste kleur besteld omdat dat ons makkelijk leek voor een keer.
Maar alle plinten hadden beschadigde plekken waar door we toch alles moesten schuren en schilderen.
We hebben het idee dat de plinten zijn ingepakt terwijl de verf nog niet goed droog was.
Jammer , hoop geld
Niks op aan te merken, goede overzichtelijke website en geleverd zoals afgesproken. Ben dik tevreden.
Zeer tevreden over de geleverde plinten. Helaas was de verkeerde verstekbak geleverd waardoor ik moest wachten (zat in tijdsnood vanwege verhuis) op een nieuwe. Deze werd me de week erop per post opgestuurd waarbij men zijn best deed om het op tijd te laten leveren. Reden van een iets mindere score te geven is dat ze geen goed terugstuurbeleid hebben. Ze hadden me 1 acrylaatkit toegestuurd om de kosten te compenseren maar helaas moest ik bij de post 18 euro betalen om terug te sturen wat dus helemaal niet gecompenseerd werd door de acrylaatkit.
Makkelijk te bestellen. Netjes afgeleverd. Goede kwaliteit. 1 kleine opmerking. Graag antwoord geven op vragen die gesteld worden via de bestellijst. Dit werd niet gedaan. Verder alles prima geregeld.
Hello ,
service perfect , top levering
nog bedankt
Hele goede kwaliteit MDF plinten inclusief gratis montage kit en acrylaat. De plinten zijn stevig en mooi gelakt. Netjes en op tijd geleverd op afspraak.
Top communicatie en levering!
Goede plint
Maar op de site staat 3 tot 5 werkdagen dat kan beter aangepast worden naar 8tot 10 werkdagen
Bestelling van de plinten liep vlot net als de levering. Nu het plaatsen nog.
Levering duurde wat lang, maar verder prima spullen.
Alles netjes volgens afspraak geleverd helemaal top
Makkelijke site , snel besteld en snel bezorgd. Top
Alles perfect geleverd en ik ben helemaal tevreden.
Het enigste minpunt vind ik de bereikbaarheid van Plintenstunter. Ik heb meerdere keren gebeld om de status van mijn bestelling op te vragen, maar kreeg geen gehoor, werd niet opgenomen. Ook via de e-mail, geen reactie gehad.
Gert
Snelle levering en goede kwaliteit
Probleemloze bestelling en levering
Goeie kwaliteit plinten aan een scherpe prijs. En vooral de levering is top. Door plintenstunter zelf. Telefoontje half uur voor levering. Vriendelijke behulpzame chauffeur.
Superblij met de plinten
Over de kwaliteit van de plinten kan ik nog niks zeggen maar ze zien er goed uit. Bezorging ook netjes: aardig en op tijd met een belletje vooraf.