Plintenstunter.nl reviews

9.0
Positief86%
Neutraal8%
Negatief6%
Laatste 12 maanden202120202019
Lid

Recente Plintenstunter.nl ervaringen

Oscar
05-10-2022

Top! Goede service, duidelijke communicatie en goede levering

Schulze
05-10-2022

Goede service en correcte afhandeling van bestelling. Helaas wat levertijd

Dirk
03-10-2022

Prima plinten, dekkend geschilderd.

Bij een paar plinten was er aan het einde een verdikking in de verf, maar dat kon ik er eigenlijk altijd zonder netto verlies afzagen.

Al met al dik tevreden.

Jan
30-09-2022

We hebben de bestelling retour gedaan, we hadden plinten op kleur besteld, ze waren slecht verpakt , enkel folie erom heen, en beschadigd, het spuit werk was heel slecht, we hadden zwarte plinten besteld maar het witte scheen er gewoon door

de koerier heeft ze mee retour genomen,

de plintenstunter wil nieuwe lten make en opnieuw versturen , hpen dat het dan goedkomt

vr gr jan mestenmaker

Peter
28-09-2022

Tijdige en vriendelijke levering. Product perfect in orde!👍

Peter
26-09-2022

Geleverd volgens wens, en stukken goedkoper dan plaatselijke bouwmarkt. En gratis bezorgen.

Rita
24-09-2022

Bestelling is keurig afgehandeld en de bezorger was ook keurig op tijd

Linda
23-09-2022

Keurige afhandeling per mail en verzending

Ajla
20-09-2022

Snel vlot. Belt vooraf! Aanrader!

Pieter jan
17-09-2022

Bestelling is keurig geleverd. Top plinten , mooi in de gewenste kleur gespoten. Vooraf gebeld wanneer ze zouden komen. Helemaal top.

Jan
15-09-2022

Prima plint, aardige bezorger

Anton
09-09-2022

Prima product voor prima prijs 👍

Kevin
06-09-2022

Zeer scherp geprijsd, goede kwaliteit en snelle levering. Bevestiging ontvangen van levering.

Kort voor aanvang werden wij netjes opgebeld.

Super! Zou het zeer zeker aanbevelen.

Dirk
03-09-2022

De plinten die ik besteld heb zijn mooi afgelakt en op tijd binnen gekomen.

Chris
03-09-2022

Perfect geholpen. zeer scherpe prijs. levering 1 week na de bestelling.

Chris
03-09-2022

Fijne bezorgster , bestellen ging erg goed . Maar de montage kit was niet echt geschikt voor plafond plinten . Je moet er 15 min blijven staan en vasthouden

Herman
02-09-2022

De plinten zijn veilig en wel geleverd. De plinten zijn reeds geplaatst, alles is in orde. Bedankt!

Herman

Steve
30-08-2022

24 meter RAL 9001 besteld. Netjes op tijd bezorgd en mooi afgelakt. Ik ben tevreden.

Francis
30-08-2022

Prima plinten, alleen jammer dat het bezorgen in de ochtend al om 6.20 u. is. Er werd 20 min. vooraf gebeld.

Misschien een iets later tijdstip, wat voor klanten fijner is.

Mario
30-08-2022

Ontzettend scherpe prijzen en duidelijke, snelle communicatie.

Alles volgens afspraak geleverd door de vriendelijkste bezorgen die ik tot nu toe aan de deur heb gehad. Had alle tijd voor me en legde de spullen keurig netjes in de huiskamer.

Meer Plintenstunter.nl reviews