Heb in de vestiging in Eindhoven een relax fauteuil gekocht. Ik werd heel goed geadviseerd door Kees die alle tijd nam om de stoel goed aan te meten. De prijzen zijn inderdaad hoog als je voor alle extra’s gaat, maar voor een standaard stoel vond ik de prijs met extra korting voor de opening van het nieuwe filiaal redelijk. Ik kreeg stof staaltjes mee om thuis de juiste kleur uit te kunnen zoeken. Die werden door Kees nog bij mij thuis weer opgehaald. Prima service. De prijzen voor de stoffen lopen wel heel sterk uiteen. Dus verstandig om hier does naar te kijken.
Prominent Eindhoven bezocht. Prima service, alle tijd, goede uitleg en deskundigheid. Kees heeft mij uitstekend geholpen.
2 banken en 2 relaxstoelen gekocht bij prominent in Best, gladde verkoop. Banken € 2600 per stuk De losse hoofdsteunen die bij de bank besteld kunnen worden erbij gekocht €119 per stuk. Bij het plaatsen van de hoofdsteun voel je in de rugleuning de stangen van de hoofdsteun, pijnlijk na 1 uur zitten. Prominent heeft verschillende keren met schuimrubber geprobeerd dit op te lossen echter zonder resultaat. Prominent biedt aan de bank op te halen en de rugleuning dikker te maken kosten € 550, Triest voor het oplossen van een niet fijn zittende bank van €2600.
Een stoel is net buiten de garantietermijn niet meer naar behoren gaan functioneren. Per e-mail heb ik contact gezocht met Prominent en eea uitgelegd en het juiste model doorgegeven. Prominent nam telefonisch contact met mij op met de uitleg dat het dat en dat gaat kosten. Prominent gewezen op de non-conformiteitsregel en direct ging het gesprek de andere kant op want alles wordt onder coulance vergoed. Afspraak gemaakt. De monteur zag de stoel en merkte direct op dat bij deze stoel een constructie- fabricagefout aanwezig is. Ik vraag mij af waarom Prominent niet eerder in contact met mij is getreden. Prominent weet via hun administratie wie welke stoel heeft aangeschaft. Moeten er eerst ongelukken gebeuren? Overigens had Prominent een onderdeel meegegeven van een ander type stoel. De monteur heeft foto’s van de stoel en de aankoopnota gemaakt en opgezonden naar Prominent en direct een afspraak gemaakt om de stoel te repareren. Vanmorgen wordt ik door Prominent gebeld met de mededeling dat het onderdeel besteld moet worden. Een andere afspraak volgt t.z.t. Wat is dit voor organisatie zeg, men weet al geruime tijd dat onderdelen voor een bepaald type stoel aanwezig moet zijn. Zeer slechte administratie, communicatie en organisatie. Dit is de eerste maar ook de laatste keer dat er iets wordt aangeschaft bij PROMINENT.
Nette en Vriendelijke winkel. Ook de bezorging was netjes en volgens afspraak. Dus een verdient compliment.
Voor de tweede aankoop gedaan bij outlet van prominent in Beneden-Leeuwen. Wederom zeer tevreden. Fantastische verkopers! Kan niet beter.
Vanmiddag hebben mijn man en ik een sta-op-stoel gekocht. Bas Lucas adviseerde ons en deed dat voortreffelijk en met zeer veel geduld! We zijn zéér tevreden, temeer omdat we een erg scherpe aanbieding kregen. We zijn allebei erg blij en kijken uit naar de levering van de stoelen. Ga zo door Bas 😃!
Zeer tevreden. Ik ben goed geholpen door de verkoopster. Prima product.