OZ sefa Meubel reviews

4.9
Positief45%
Neutraal0%
Negatief55%
PeriodeLaatste 12 maanden20212020
Geen lid
S loogman
28-10-2022

2 weken geleden visgraat vloer geleverd ……

Super veel keus en een xxxl store in rotterdam met veel bedden banken en kasten direct geleverd

Chris
28-10-2022

Onlangs een bed gekocht binnen 2 weken netjes geleverd op afgesproken dag.

Sobber
28-10-2022

Binnen 5 dagen mijn bed en mn bank afgeleverd en nog wel gemonteerd op zn plek

Binnenkort zien jullie me terug voor mijn vloer

S Sol
28-10-2022

Samen met mijn verloofde zijn wij echter diverse winkels afgegaan, maar Sefa meubelen sprak ons erg aan, met hun klantvriendelijkheid, prijzen etc. Afgelopen maandag hebben wij onze gehele inboedel geleverd gekregen. We zijn er tevreden , bedankt!

Hammouchi
26-08-2022

Supersnelle service en kwaliteit

Puck
24-08-2022

Ja waar zal ik eens beginnen, opgelicht worden waar je bij staat noem ik het maar. Veel te mooie praatjes had deze jonge man die ons deze troep spullen verkocht.

Op het oog ziet het er mooi uit maar de kwaliteit is een en al bagger, kussens van bank zakken in na 2 weken ( en ik ik schud ze elke dag op ) bank kraakt aan alle kanten als je erop gaat zitten, spullen komen beschadigd geleverd aan. Ze zijn zo snel weer weg dat je er niet eens wat over kan zeggen, mannen die spullen leveren spreken geen woord Nederlands.

Wachten echt al maaaaaanden op onze tafel stoelen, zeggen ze 100000x dat het er over 2 weken is maar die weken worden letterlijk maanden, ze zeggen dat ze je op de hoogte houden en je terug bellen ( ze bellen nooit terug) wat een tering zooitje is jullie bedrijf zeg. Lekker makkelijk geld verdienen zo voor jullie, kanker lijers

Ruben
20-08-2022

Beste meubelzaak die ik tot nu toe heb gehad.

In 5 jaar tijd 3 bedden gekocht, nog nooit gehad dat het optijd geleverd en gemonteerd word. Er is altijd wat, maar bij sefa meubelen alles volgens afspraak. Mijn complimenten! Zeker een aanrader!

Sorana
07-07-2022

Super snelle leveringen

Hel.a
20-06-2022

2 maanden geleden een bankstel gekocht, er waren een paar foutjes in de verwerking van de stof, heb gelijk gemaild met Sefa meubels. Vandaag een hele nieuwe hoekbank gekregen zonder foutjes. Ben zeer tevreden over dit bedrijf en de goede service. Gr. Helma

Asma
16-03-2022

Slechte ervaring

komen hun afspraken niet na en kwaliteit is bagger

Kortom niet gaan. En mensen die schrijven top servies en goed geholpen

Dat zijn helaas de mensen die daar zelf werken en hun bedrijf een handje helpen

Tamara
07-03-2022

Wat een slechte klantenservice heeft dit bedrijf, aantal maanden geleden hebben wij een bed gekocht. Het hoofdbord is gebroken en hangt nu helemaal naar voren. Wij hebben het met allerlei spullen klem gezet zodat het niet op onze hoofden valt. Al 2 maanden zijn we bezig een afspraak in te plannen, de monteurs spreken letterlijk 4 woorden nederlands en laten je gewoon zitten, ze spreken 5 uur s’middags af en bellen dan al om 10 uur s’morgens: over een kwartier ben ik er. Daarna bellen ze je gewoon op een random dag ‘kwartier ben ik er’. Dan meldt je dat je op je werk zit en schreeuwen ze letterlijk door de telefoon: kwartier kwartier. Echt te belachelijk voor woorden. Het verkopen kunnen ze goed maar daarna kan je letterlijk stikken met je spullen. Ze doen 0,0 moeite om je te helpen.

Koop hier nooit wat!

Ahmet
19-02-2022

Hier nooit je meubels halen. Het zijn de grootste oplichters. 1 maal het geld. Daarna helpen ze je nooit meer. Hoerenzonen 1 voor 1

Maurice
07-02-2022

Half haar geleden een bankstel gekocht, netjes geleverd maar het ging al fout bij de kussens. Deze waren iets kleiner als de bank zelf, maar oke dat namen we dan voor lief! Nu een half jaar verder, zijn er al 4 kussen doorgezakt en op het lounge gedeelte al een hele kale plek! Zojuist gebeld en alles uitgelegd en dan krijg je als antwoord, ja sorry kan gebeuren bij ieder bankstel. En je heb alleen garantie als het hout breekt van het bankstel of er een naadje ergens los zit. dus dat je kussen als zijn doorgezakt binnen een half jaar en kale plek heb, dat is volgens hun dikke pech hebben dus! Bankstel van 1600 euro.

Philip
29-01-2022

Top levering

Top kwaliteit

Bed via t raam naar binnen ivm smalle doorgang .

Super tevreden

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Sally
01-12-2021

Koooop hier asjeblieft niks! dit zijn de groootste oplichters oooit!

Mel
13-09-2021

Slechtste meubelzaak ooit.

Wanneer je er aankomt word je heel vriendelijk behandeld, maar dat is dus alles.

Ik heb een “boxspring” gekocht voor €1400,-.

Ik heb geen boxspring matras gekregen, omdat ze die niet meer hadden. Ze hebben mij zogezegt een betere matras gegeven die veel dunner is, je ziet gewoon het stuk hout van de hoofdbord.

We hebben ook GEEN POTEN, GEEN SCHROEVEN, GEEN HANDLEIDING meegekregen. Over de poten werd er gezegt dat een boxspring zonder poten hoort te zijn😂 dit is gewoon echt belachelijkste antwoord die je kon geven.

Nu krijg ik nergens meer een antwoord op, ze hebben whatsap vinkjes uitgezet heel slim, kunnen ze lekker negeren.

Maar op insta konden ze dat niet natuurlijk, bleef verder stalken kreeg daar een antwoord op dat ik het via de mail moest melden, OOK GEDAAN, allemaal tijdverlies, ook geen antwoord gekregen! Slechtste zaak ooit, hier nooit je meubels kopen!

Gelukkig is het alleen een bed wat ik daar heb gekocht, wou bijna alles daar gaan kopen.

Shan
04-07-2021

Slechtste winkel ooit!

Nooit hier iets kopen!

Hele inboedel gekocht en alles is al kapot in 2 weken tijd.

Al 2x aan toe het tafelblad kapot maar vervangen? Ho maar alleen tegen betalingen.

Stoelen doorgezakt. Noem maar op en dat terwijl je 3 maanden overal op heb moeten wachten. Wat een ellende!

Tanisha
03-07-2021

Slechtste zaak ooit

Slechtste zaak ooit!

Het begint met leugens en dat je bank 8 tot 12 weken onderweg is uiteindelijk 17 weken verder maar geen bank.

In de winkel zeide ze nog ja zeker is die dan binnen waarschijnlijk zelfs eerder!

nou dan begint het ze pakken nooit op en zeggen telkens nog 3 weken.

De vrouw aan de telefoon weet niet waar ze het over heeft en weet van niks.

Dan geven ze een datum aan wacht je de hele dag word je op het einde van de dag gebeld dat het niet meer doorgaat en ze “autopech” hebben.

Zeg je dat je dat niet normaal vind, schelden ze je uit , zeggen ze dat je het kan bekijken.

Vervolgens bel je nog een keer zeggen ze dat ze geen bank hebben en niet eens onderweg zijn.

1 grote grap OPLICHTERS.

Geen bank en aanbetaling gedaan

Koop hier niks je word zwaar opgelicht.

Ze blokken je ook nog is overal!

Esther
01-07-2021

Bankstel niet leverbaar

Wat een kut bedrijf

Mijn bankstel staat al 2 weken vast in de haven en gaat zeker nog 5 weken duren

Heb je 9 maart je spullen besteld

Krijg je een leenbankstel zonder leuningen effe serieus wat moet je hiermee

Annuleren kan niet dan ben je je 500 euro aanbetaling kwijt

Dus wees gewaarschuwd als je hier wat bestel

Ahmet
29-04-2021

Nieuwe bankstellen

Heb nieuwe bankstellen en een salontafel gekocht zeer tevreden en hele goeie kwaliteit ??

Meer OZ sefa Meubel reviews