Spiritueelboek.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.987 recente reviews uit 3 bronnen.
2 maanden geleden

31 januari iets besteld en op de bon stond binnen 10 werkdagen verzonden wat ik best apart vond maar oke het zou voor 14 februari binnen moeten komen. Dus niet! Niet reageren op mail verkeer want telefonisch zijn ze niet bereikbaar, tot ik in de mail zetten ik heb Klarna ingelicht want had via hun betaald. Kreeg gelijk een mail terug van sorry was iets verkeerds gegaan met de levering en het komt zsm naar je toe. Ik reageerde terug op 13 februari dat ik het niet meer wilde, geen reactie meer ontvangen en het is nu 19 februari en nog steeds geen zending terwijl er staat op DHL zending is aangemeld maar dat is al vanaf 31 januari. Ik vind het bizar als je je winkel spiritueel noemt maar zo met klanten omgaat.

7 maanden geleden

BESTEL HIER NIET !! Op 21 september heb ik 5 artikelen hier besteld die allen volgens de site ‘ruim op voorraad’ zouden zijn. Bij de bevestiging en de factuur stond echter dat één product toch een langere levertijd had, maar binnen 10 werkdagen zou zijn geleverd. Ik heb nu, drie en halve week later niet alleen de producten niet ontvangen maar ook nog steeds geen enkel idee of en wanneer ik ze ga ontvangen. Ook de vier producten die wel ‘ruim op voorraad’ waren willen ze niet leveren. Ik heb drie mailtjes gestuurd, op de eerste kreeg ik anderhalve week geleden te horen dat het ‘vandaag of morgen’ zou worden geleverd. Niet dus, ook geen verzendbevestiging tot op heden. Op de andere twee mailtjes is niet gereageerd. Bellen heeft geen zin, de telefoonnummers die online bekend zijn zijn buiten gebruik. Voor alle duidelijkheid: ik heb er begrip voor dat een artikel langere levertijd kan hebben. maar ga daar over in gesprek als het langer dan verwacht duurt en stuur als het als het zoveel langer duurt de rest dan alvast op. Het zijn nota bene boeken over rouw, die rouw kunnen we niet een maand on hold zetten omdat er een hanger uit China moet komen .... Ik ben mijn koop aan het ontbinden.