Bax-shop.nl reviews

7.2
Positief72%
Neutraal3%
Negatief25%
Laatste 12 maanden202320222021
Lid

Recente Bax-shop.nl ervaringen

Ron
13-06-2024

Netjes besteld kerig op de datum afgeleverd artikel goed ingepakt en dito verzonden dus als winkel een aanrader

Jean
12-06-2024

Zeer ruim assortiment met prima prijzen en ook aantrekkelijke B-stock artikelen. Daarnaast zijn er ook tal van interessante artikelen beschikbaar in de Bax Music Blog.

Afran
11-06-2024

Snel Geleverd.

Top aanbod.

Patrik
10-06-2024

Goede service, snelle levering, goed materiaal!

Karel
10-06-2024

Prima webwinkel, correcte afhandeling van bestelling tot aan aflevering.

Patrick
09-06-2024

Prima website. Overzichtelijk en goede snelle transactie.

Daisy
08-06-2024

Slechte communicatie. Zowel met de klant als met medewerkers onderling. Zending twee keer ontvangen en opgehaald door een jongeman die het nodig vond geen steekwagentje te gebruiken om een piano van ruim 50 kg over de vloer heen te trekken. Gevolg: twee dikke, onherstelbare krassen over mijn vloer. Op de klacht wordt vervolgens niet gereageerd. Beschamend is het!

Raimond
07-06-2024

Makkelijke site om producten te bestellen en snel in huis. Heb onlangs confettieshooters besteld en bij een muziek concert gebruikt en het was geweldig. 8 stuks tegelijk laten afvuren, het gaf een extra show eraan.

Nancy
07-06-2024

Goede snelle service!

Ferenc
07-06-2024

Pakket niet geleverd, handtekening vervalst. Mijn probleem volgens de vriendelijke mensen van Bax. Moet maar zelf aangifte doen, FANTASTISCH!

Fuat
05-06-2024

Was boven mijn verwachting

Zeer tevreden hierover.

Mark
04-06-2024

Koptelefoon gekocht en hij is echt super.

Goede service en goede levering.

Marcel
04-06-2024

Je wordt er goed en profesioneel geholpen door mensen die er echt verstand van hebben

Riet
04-06-2024

Mijn bestellingen worden altijd heel snel en zorgvuldig verwerkt.

Alles is prima verpakt en ik word goed op de hoogte gehouden.

Aileen
03-06-2024

Ik heb bij jullie besteld en het pakketje nooit ontvangen jullie overal op proberen te bereiken maar geen gehoord erg jammer

Barry
03-06-2024

Ik wacht al 3 weken op een retouroptie. Ik heb al 3 keer gebeld en er gebeurt helemaal niks.

Daniel
02-06-2024

Ik heb wat plectrums gehaald en ze waren al heel snel er en ook goed verpakt.

Wbi
02-06-2024

Altijd prima in orde

Arda
30-05-2024

Great store and customer service

Joost
30-05-2024

Customer support was moeilijk te bereiken, heb 3 keer kwartier in de wachtrij gestaan tijdens openingstijden

Meer Bax-shop.nl reviews