7.4van de 10

Koopjedeal.nl4.763 ervaringen

Aanbevolen3.478
Neutraal316
Afgeraden969
Filter

reviews

René
17-04-2019

Prima winkelen

Nooit geen problemen en snelle levering.

Hans
16-04-2019

Goed overzichtig en snelle levering

Ik heb verschillende maken via koopgedrag spullen besteld en altijd de juiste bestelling ontvangen.Nooit problemen ondervonden. Ik zou zeggen ga zo door op deze weg en je zult meer klanten krijgen. Ook ik zeg het voort.

Wim
16-04-2019

Geen trac en trace

Bestelling zou 4 april worden bezorgd, 2 dagen later en zonder trac en trace staat er opeens iemand voor de deur met pakket, als je dan vraagt hoe het een en ander kan krijg je geen antwoord!

Adri
16-04-2019

Alles zoals beloofd

Wij zijn zeer tevreden over koopjedeal.nl . Alles werd keurig op tijd bezorgd en was zeer goed verpakt, zeker een aanrader.

Maarten
16-04-2019

Nooit meer

Voor de Kerst vorig jaar 3 artikelen besteld. 1 geleverd . Na veel soebatten, mailen en bellen kwam de tweede. KJD was niet in staat het derde te leveren. Ook het beloofde terugstorten van het bedrag kwam niet binnen de beloofde termijn voor elkaar. Reageerde niet op klachten. Geen goedmaker of excuses. Legt verantwoordelijkheid bij klant of bij bezorger. Heel slechte service.
KJD slaat alle regels die in de boeken staan over klachtenmanagement in de wind.

J.c.kok
16-04-2019

Gewoon goed

Na de brand in 2018 ,was de bestelling even zoek en het duurde even ,voor alles weer normaal was ,ik kreeg een korting ,voor het lange wachten ,de volgende bestelling ging weer als vanouds ,chapeau grt j.c.kok

Anneke
15-04-2019

Een kapot hemd ontvangen ipv 2 boxershorts.

Helaas ben ik een van die 1,13% ontevreden klanten!
Ipv 2 boxershorts ontving ik een (kapot) hemd in doos van de boxershorts. Vervolgens wordt je ontmoedigd door te vragen dat je iets, dat je niet besteld hebt terug te sturen, ipv wél te bezorgen wat je besteld hebt!
Bovendien is de afhandeling van klachten slecht, ik moest 2 weken(!) wachten op een slecht voorstel over retourneren.

Kok
15-04-2019

Heel tevreden

Mijn ervaring met Koopjedeal. nl zijn heel goed. De bestelling klopte altijd, en niet onbelangrijk het kwam altijd op tijd aan.

Rianne
14-04-2019

Retour beleid

Parasol aangeschaft niet geschikt voor mijn tuin, zit een hele grote poot onder al 2 weken bezig om het retour te sturen, komen afhaal afspraken niet na en nu mag ik het opsturen en frankeren dat gaat op gewicht en dan is zo'n parasol best zwaar😳

Jan
Jan
13-04-2019

Gordijn

Goed op tijd bezorgd en goed gordijn

Peter
13-04-2019

Goede afhamd afhandeling levering en klachy

Zie bovenstaand bericht

EAM
12-04-2019

Trefzeker met een leuk prijsje

Voor alle aanbiedingen waar ik gebruik van heb gemaakt gold het volgende: Trefzeker zoals de beschrijving van de aanbieding en voor een leuk prijsje ook nog. Daarvoor hoef je het niet te laten. Verder tijdige levering volgens afspraak en goede aflevering. Complimenten.

Christiaan
Christiaan
11-04-2019

Deel Koopjedeal

Kort en bondig: Koopjedeal is Oké.
Veilig en betrouwbaar.

Ot
10-04-2019

Uitstekend

Snelle levering mooie producten

Ellen
10-04-2019

Goede service

Iet besteld wat kapot werd geleverd, contact erover gehad en terugsteren en binnen een maand geld terug

Pieter
09-04-2019

Bijna alles goed

Jet bestellen ging probleemloos. Het product is in orde. Alleen jammer dat het niet op de beloofde tijd bezorgd is. Voor niks een hele middag op de bezorger gewacht, terwijl deze pas de volgende dag kwam opdagen.

Jan
09-04-2019

1 fout met levering

2 weken voor kerst een bestelling voor 3 personen gedaan en na veel zeuren is de levering 2 weken in januari 2019 gedaan. hiermee veel goodwill verspeeld.

Wilma
09-04-2019

Superaanbiedingen

Erg mooie en voordelige aanbiedingen, levering snel en accuraat , ook retourenboek worden snel verwekt , een prima site

Marten
08-04-2019

2 duimen op

Zeer positief ervaren

Anton
08-04-2019

Koopjedeal, een zeer good feel !

Al vele jaren uitermate tevreden!

Meer Koopjedeal reviews
Welk cijfer geef jij Koopjedeal.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden