7.4van de 10

Koopjedeal.nl4.873 ervaringen

Aanbevolen3.559
Neutraal325
Afgeraden989
Filter

reviews

Yvo
16-06-2019

Bij Koopjesdeal. nee. daar betaal je niet veel

Ik was al een paar x gewezen om op Koopjes deal te gaan kijken en uiteindelijk heb ik het gedaan en ik werd inderdaad ook enthousiast en wanneer ik iets wil aanschaffen kijk ik eerst op Koopjesdeal of het daar te koop is en tot nu toe zijn de producten middelmatig tot zeer goed en de prijzen niet duur, de levering vlotjes. Ja, ik ben zeer tevreden.

Adri
15-06-2019

Betrouwbaar en goede service

Over het algemeen gaat alles goed. Mocht er een product niet (meer) zijn dan kijkt men naar een alternatief voor jou. Ook als het niet mocht zijn wat je wilt is retourneren geen probleem.

Marie-Cecile
Marie-Cecile
15-06-2019

Super service

Snelle levering, prima prijzen.
Als iets vertraging heeft, hoor je het meteen.

Nora
15-06-2019

Luxe ventilatoren.

Artikel zou op vrijdag bezorgd worden. Niet dus. Volgende dag ook niet. Na kontakt met koopjesdeal,was niet voorradig. Hadden ze best wel eerst kunnen melden. Hij was bij inelkaar zetten van de voet nog slordig afgewerkt. Jammer.

Mia
13-06-2019

Bleutooth smartwatch activity tracker

Het bandje van mijn Bluetooth Smartwatch Activity Tracker ging na 10 maanden stuk (afgebroken bij de sluiting). Ik kreeg zonder problemen een nieuwe tracker van Koopjedeal.
Echter dit bandje ging na 11 maanden op exact dezelfde wijze stuk (gebruik is normaal). Na herhaalde communicatie met Koopjedeal geven zij geen nieuwe. Ze gaan uit van de garantie van de eerste tracker. Dit product is echt ondeugdelijk en koopjedael neemt haar verantwoording niet

Rianne
12-06-2019

Opgelicht

Oordopjes besteld, bevestiging alles gekregen. In de mail stond afgeleverd 27 mei niks ontvangen.
Mail gestuurd binnen 2 dagen zal ik bericht krijgen, geen reactie. nadien reageren ze niet meer op de mail.

Frans
12-06-2019

Te late kortingscode.

Na de bestelling op 2e Pinksterdag helemaal afgerond is en afgesloten. Krijg je per email de bevestiging van mijn aankoop. Direct daarna een email met de mededeling dat verzending op beide pinksterdagen gratis is met de bijgevoegde kortingscode. Dus voor mij te laat. Een onbevredigend verhaal.

Ton
11-06-2019

Bestelling

Alles perfect geregeld

Suzan
11-06-2019

Prima, voordelige site

Al herhaaldelijk spullen gekocht bij Ilse en elke keer goed geleverd en prima kwaliteit. Veel mooie aanbiedingen.

Bertus
Bertus
11-06-2019

Niet ontvangen Vibroshaper trilplaat

Op 17 mei bestelde en beaalde ik boven vermeld artikel
Tot op heden nog niets ontvangen
op woensdag 12 juni wil ik het artikel ontvangen.
Zo niet dan z.s.m. mijn geld terug storten
Ik koop regelmatig bij jullie en heb nooit problemen gehad
gr,bertus damhuis
Skaverij 27
9001 DA Grou

Janneke
10-06-2019

Mooi artikel voor een bijna te mooie prijs

Koptelefoon besteld. ondertussen afgeleverd, prima artikel. helaas kreeg ik de melding dat het artikel wat later zou worden geleverd wel erg laat binnen. het late leveren is geen probleem maar er zat nu iemand op te wachten en het artikel werd niet op de beloofde datum geleverd. pas na die datum kreeg ik de mededeling dat de bestelling verlaat was.

Rob
10-06-2019

Betrouwbaar kopen!

Tot nu nog nooit problemen gehad. Zowel het winkelen als de verwerking. Altijd weer spannend als het bericht binnenkomt, dat je artikel onderweg is!

Tonnie
10-06-2019

Fruitboompjes

5 fruitboompjes besteld en betaald. 4 van de 5 boompjes komen geen blaadjes aan. Heb al 6 mailtjes en zou iedere keer antwoordt krijgen. Koop er nooit iets meer.
Van te voren betalen dat moet maar op service hoef je echt niet te rekenen.

Kees
10-06-2019

Leuke deals

Leuke deals en meestal snel geleverd

Stephan
10-06-2019

Bestelling nooit ontvangen.

Op 25 Maart plaats ik een bestelling en betaald 85,90
verschillende keren gemaild en gevraagd het bedrag terug te storten omdat ze niet konden leveren.

Tot op heden nog geen cent ontvangen het is nu 10 Juni het lijkt als of ik kan fluiten naar mijn centen.

Ton
10-06-2019

Hier doe je goede dealsI

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Koopjesdeal

Jan
10-06-2019

Niet tevreden

Deels snel met bezorgen maar nu wachten wij al 3 weken op een pakket.

Harrie
09-06-2019

Bluetooth Koptelefoon

Ik ben tevreden met bluetooth koptelefoon in het begin wel wat moeite om aan de gang te krijgen maar werkt perfect

Ger
Ger
09-06-2019

Correct afhandelen van een Super Kwaliteit tegen een lage prijs

Zie tekst hierboven

Louis
09-06-2019

Goede artikelen

Goede artiekelen leuke prijs

Meer Koopjedeal reviews
Welk cijfer geef jij Koopjedeal.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden