Koopjedeal.nl reviews

7.4
Positief74%
Neutraal6%
Negatief20%
PeriodeLaatste 12 maanden202120202019
Lid
Peter
14-05-2022

Bestelling vorige week geplaatst. Het zou zo snel mogelijk bezorgd worden. Blijkt dus gewoon dat het uit China moet komen. Vandaar dat die prijzen zo laag zijn. Bevalt het me niet, dan wordt er niet betaald. Makkelijk gewoon via “AfterPay” bestellen bij dit soort bedrijven. Dan heb je zelf de troef in handen. Want: Niet goed geld terug bij dit soort bedrijven bestaat niet. AfterPay weet zeer goed met klanten om te gaan en doen nooit moeilijk.

Dus mijn tip: Bestel altijd via AfterPay bij dit soort bedrijven.

Erik
09-05-2022

Jammer dat jullie telefonisch slecht te bereiken zijn en dat de informatie in jullie advertentie niet klopt.

Deze klacht is opgelost

"Snelle levering"

Staat er boven aan je deal!

Leuk zomer jack gezien. Ik hoop het voor de zomer van 2022 in huis te hebben.

Nu, na 10 dagen wachten zelfs nog geen verzend bevestiging.

Maar wel adverteren met een maximale levertijd van 5 dagen!

Koopjedeal, fijne wedstrijd.

Arjan
27-01-2022

Eigenlijk weet je het al zodra je iets goedkoops koopt, dan klopt er eigenlijk iets niet.

Je kunt het formeel geen oplichting noemen, want slinks geformuleerd klopt het wat je koopt. Maar je voelt je wel genept.

Wat gebeurt als je 5 keer op een 5-pack batterijen klikt? Dan krijg je gewoon 5 batterijtjes. In totaal. Want 5 = 5, toch?

Bespaar jezelf de teleurstelling, en koop bij een gewone winkel, dan krijg je wat je wilt hebben zonder dat nare gevoel met oplichters te maken te hebben.

Jaap
25-01-2022

De klacht is weliswaar opgelost maar het product dat zij mij verkocht hebben, is kwalitatief niet goed. Dit heeft mij tijd gekost en ergernis gegeven.

Deze klacht is opgelost

Enige tijd geleden 2 dimmers gekocht die voor LED lampen geschikt zouden zijn. Vandaag de LED lampen geïnstalleerd en de dimmer aangesloten. Alle lampen flikkerden. Waardeloze rommel deze zogenaamde koopjes. Even zoeken op internet geeft ook vaak betere prijzen dan Koopjesdeal. Kortom voor mij nooit meer een koopjesdeal! Afrader.

Martje
30-12-2021

25/12/2021 heb ik een kleed besteld.

Nu nog steeds geen kleed ontvangen.

Verzending zou plaats vinden via DPD een slechte bezorgdienst

zag ik bij referenties.

Ettelijke mails naar Koopjedeal, telefonisch geen bereik wel steeds in de wacht. Wel steeds mails terug. Ik vertrouw het niet meer en ga er dan ook vanuit dat ik mijn geld kwijt ben. Waarom ze bij DPD bezorgen is me een raadsel als je zulke slechte ervaringen van klanten hebt.

Ik vraag me af of ik Radar Kassa en Consumentenbond hierover ga inlichten. Wacht deze week nog af.

Hubertus
29-12-2021

Heb pakket van 4 Tshirts gekocht maat L, dit is mijn normale maat. Na 2x wassen zijn ze wat teveel gekrompen waardoor ze te krap waren. Heb dit gemeld en binnen 2 dagen had ik 4 nieuwe Tshirts een maat groter, XL

Perfect geregeld, betere service kan ik niet wensen. Bedankt Koopjedeal!

Emma
21-12-2021

Matrassen in april 2021 gekocht, in december rugpijnklachten en matrassen vertonen bobbels en lopen aan zijkanten af. Gemeld bij Koopjedeal. Fotoos opgestuurd. Niet goed geluisterd naar klacht want ze beginnen over het "pillen" van de matrassen.

Klacht niet opgelost.

Jan
22-12-2021

Ze hebben gemaild

Deze klacht is opgelost

Black Friday actie iPhone 11 gekocht bij Koopjedeal. Al een beetje huiverig, omdat ons al eerder is overkomen dat het gekochte artikel niet geleverd werd. We zijn hardleers. En ja hoor, ook nu weer niks ontvangen. Erg teleurgesteld, met name onze dochter. De ware reden verneem je nooit. Voor ons geen Koopjedeal meer. Komen hun afspraken niet na.

Mon
Deze klacht is opgelost
07-12-2021

Een keukentrolley besteld bij koopjesdeal.

De deurtjes waren allemaal beschadigd.

Kiopjesdeal gemaild, bieden ze een korting van 20 euro, maar ik wil gewoon mijn geld terug. Ik heb ze dat ook gemaild, maar vervolgens hoor ik weer niets.

AL
29-10-2021

Probleem met handgreep opgelost

Ruud
21-09-2021

Uiterst snel en goed geleverd voor een hele mooie prijs. Jammer dat om een of andere reden het email, contact verkeer niet werkte en er daardoor geen duidelijkheid was. Dit lag waarschijnlijk aan beide partijen.

Deze klacht is opgelost

Koop hier niet. Oplichting. Positieve Reviews hebben ze volgens mij zelf geplaats. Al verschillende mails gestuurd hoe de status van het bestelde product is. Ook nooit een bevestiging ontvangen van het vooraf betaalde product. Ze reageren nergens op. laten je telefonisch in de wachtrij staan bij steeds 1 of 2 wachtende voor je.

Kevin
Deze klacht is opgelost
26-07-2021

Zweefparasol

Iets meer dan een jaar een parasol gekocht. nu kan hij helaas niet meer worden ingeklapt. Contact gehad met Koopjedeal, maar ze kunnen niks meer voor mij doen omdat hij net iets ouder is dan een jaar.

Ik vind dit niet kunnen voor wat je ervoor betaald. Een beetje raar om dan elk jaar een nieuwe parasol te moeten kopen als de kwaliteit niet goed is.

John
30-06-2021

Mijn complimenten. Ik had een klacht over een bestelling maar Koopjedeal heeft direct actie ondernomen en mijn klacht op sublieme wijze opgelost. Complimenten daarvoor

Deze klacht is opgelost

Misleidend

Ze verkopen artikelen en je krijgt na een dag te horen dat het niet geleverd kan worden. Stomverbaasd dat een dag later het product gewoon nog steeds besteld kan worden op hun site. Zelfs na een melding is het artikel nog steeds niet als uitverkocht aangemerkt

Albert
Deze klacht is opgelost
27-06-2021

Waardeloze zuignap

Zuignap voor op de douchetegels gekocht,maar vertrouwen om m vast te pakken voor steun is voorgoed weg doordat ie bij regelmaat spontaan van de muur valt, heeft ook al voor beschadiging in de zgan douchebak gezorgd,echt geen aanrader om te kopen

Frank
25-06-2021

Wat een service; GEWELDIG!

In mei 6 ledlampjes gekocht bij koopjedeal. Één was er in de loop van tijd stuk gegaan, werkte niet meer. Even gechat en via de mail dinsdag 22 juni contact gehad en om een nieuw lampje gevraagd. Donderdag bericht dat het verstuurd was en tot mijn grote verbazing kreeg ik vandaag 25 juni een set van 6 stuks thuisbezorgd. Wat een service! KLASSE Koopjedeal.

Scott
Scott
23-06-2021

Ledlampjes kapot na overleg met de klantenservice opgelost

Na een paar dagen waren mijn ledlampjes die ik had aangeschaft kapot gegaan. Na contact te hebben gehad met de klantenservice hebben ze dit direct opgepakt en mij een nieuwe set kosteloos opgestuurd.

Johanna
Johanna
Deze klacht is opgelost
18-06-2021

Koopjedeal.nl

Afraden oplichters 2 juli 2019 konden hun betalingsverplichting Door Surseance,Brand in magazijn 27 september 2018, Een jaar eerder, hoe konden ze dan bijna een jaar een aanbieding van een Mobiele Airconditiona€699 voor €299 ,Een paar maande later stond de aanbieding weer in de aanbieding, Niet te geloven, Smerige dieven

Eva
Eva
10-06-2021

Klacht goed opgelost

Deze klacht is opgelost

Nostalgische Tuinbank van Gietijzer en Massief hout | Optimaal zitcomfort

Alleen de zijkanten zijn van een metaal, de rugleuning van dun plastic. Metaal is erg lelijk geverft om het oud te doen lijken (erg leijke, te lichte kleur groen). Het hout haald de kwaliteit van een pallet nog niet.

Goedkoop is miskoop.

Harry
27-05-2021

Prima

Deze klacht is opgelost

T-shirts worden steeds slechter

Ik koop al enkele jaren witte T-shirts bij Koopjedeal. Bij de laatste bestellingen merk ik dat de kwaliteit terugloopt en de prijs aanzienlijk hoger is. Volgens mij wordt de stof steeds dunner en na 1 keer wassen zijn de ronde halzen meteen slap en ook het strijken gaat niet meer zonder plooien over te houden.

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Janny
Janny
14-05-2021
Deze klacht is opgelost

Buitenbox besteld nooit ontvangen!

Meerdere keren een mailtje gestuurd geen gehoor. Wel mijn geld kwijt maar nooit iets ontvangen! Aub bestel hier nooit!

Meer Koopjedeal.nl reviews