Ik heb een tegelsnijder gekocht. Op website stond leveren 2 januari tot op heden heb ik nog steeds niks ontvangen. Nu krijg ik een email dat het 8 januari wordt geleverd dat is aanzienlijke verschil. Wij hadden het hier besteld om in kerstvakantie door te kunnen werken. Maar niks binnen dus hierdoor ook extra onnodige kosten gelopen. Volgens mij bestellen zij het zelf ook via ali express ofzo. Dus mijn advies is als jullie iets dringend nodig hebben absoluut hier niet bestellen. Over tegelsnijder kan ik nu niks zeggen heb het nog niet binnen. Vind het ook een zeer slechte service late reacties reacties waar je niks aan hebt. Dus wees zuinig met jullie geld en bestel bij meer betrouwbare webshop of bedrijven. Dit wordt ook mijn laatste bestelling hier.
Kluis en metaaldetector voor kleinkids besteld Nou ben al week bezig met hun, kluis defect metaaldetector gaat af op alles,.niet oke. Ze komen niet met een oplossing. Krijg alleen maar mails u word binnen 48uur geholpen,.als u niet binnen 48uur reageert word uw case gesloten etcetc. Moet foto's en video's blijven sturen etcetc, echt walgelijk. Boos!