Voordeligetandenborstels.nl reviews

6.9
Positief64%
Neutraal5%
Negatief31%
PeriodeLaatste 12 maanden202120202019
Lid
Chantal
22-02-2022

Snel geleverd binnen 1 werkdag.

VanLoo
17-02-2022

Fijn afgehandeld, vermissing van poststuk, gemaild met oplossing en nazending gezonden, gisteren ontvangen erg tevreden.

Loek
16-02-2022

Ik ben er niet gerust dat mijn tandenborstels nog komen. Na een mail dat waarschijnlijk post.nl de borstels na het buitenland had gestuurd de nieuwe zending uiterlijk woensdag bezorgd had moeten worden.

Tot nu toe nog niets gezien

Rosanne
16-02-2022

Eerste zending verkeerd gesorteerd bij PostNL stond in buitenland was hun vermoeden. Nieuwe zending gestuurd en vanmorgen mijn zending ontvangen. Adequaat en proactief gereageerd, zonder zelf te hoeven mailen hadden ze het probleem al gesignaleerd. Kunnen vele anderen een voorbeeld aan nemen.

Mik
Deze klacht is opgelost
15-02-2022

Toen ik in de voorwaarde zag, dat ze al een excuus maakten, over een eventuele vertraagde levering heb ik het er toch maar op gewaagd. Nu een week verder en nog steeds niets mogen ontvangen, er wordt gezegd dat het pakketje waarschijnlijk naar een ander land is gestuurd. Heel speciaal, ik wacht het af.

Johan
14-10-2021

Het brievenbuspakket met opzetborstels was door PostNL niet bezorgd terwijl ze het wel ontvangen hadden. PostNL kon niets voor mij doen. Na mijn bericht hierover aan voordeligetandenborstels.nl hebben zij, ondanks dat de schuld niet bij hen lag, direct een nieuw pakket gratis naar mij gestuurd!

100% uitstekende service!

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Aaltje
13-09-2021

Super

Ik poets al jaren met deze borstels.Super kwaliteit en zeer goedkoop.

Meijke
03-06-2021

4 opzetborstels geschikt voor Philips sonicare

Topproduct voor een prima prijs, echt een aanrader! Mn tanden voelen echt schoon aan na een poetsbeurt, ondanks dat de borstelhaartjes wat zacht lijken. Als je toe bent aan een nieuwe opzetborstel, is de 2e rij van boven niet meer blauw, maar wit.

Marjo
14-04-2021

Goede kwaliteit

Zeer tevreden met de opzetborstels, poets er nu 4 maand mee en ik heb de 2e erop gedaan zoals geadviseerd, maar eigenlijk was die nog niet af.

Linda
23-07-2020

Voordelig én op tijd geleverd

De recensies verschillen nogal. Toch heb ik de gok gewaagd en een bestelling geplaatst. Binnen 3 werkdagen ontvangen (na 17 uur besteld). De kwaliteit is niet dezelfde als Oral-B, maar prima in relatie tot de prijs die je betaalt.

Nes
05-07-2020

Klacht opgelost

Nadat ik mijn klacht hier heb neergelegd, hebben de medewerkers van voordelige tandenborstels het goed opgepakt en mijn klacht opgelost!

Charlie
30-06-2020

Snelle levering

Maandag de borstels besteld via de site en dinsdag per brievenbus post bij mij binnen gekomen.

voor mij een positieve ervaring ondanks dat er mensen zijn die nog niets ontvangen hebben.

HvdV
17-03-2020

Goede opzetborstels en snelle levering.

Goede opzetborstels en snelle levering.

Helma
20-02-2020

Blij mee

Gisterenmiddag besteld, beetje bang door slechte revieuws, maar zojuist al geleverd, en ben er erg tevreden over. Voor herhaling vatbaar

Martina
10-02-2020
Deze klacht is opgelost

Niets ontvangen, reageert niet op mail, geen contact mogelijk

Bestelling niet ontvangen, 2 keer een mail gestuurd maar geen reactie van Voordeeltandenborstels.nl mogen ontvangen.Achteraf had ik moeten zien dat er geen adres en geen telefoonnr. op de site vermeld staan. Niet betrouwbaar!

Ra
Deze klacht is opgelost
09-02-2020

Geen spullen; geen communicatie

Geen reactie op email, geen producten ontvangen.

Laurens
08-02-2020
Deze klacht is opgelost

Niks ontvangen

4 opzetborstels van sonicare besteld. Na lang wachten nog niks ontvangen. Das pech, geld weg.

Els
29-01-2020

Heel tevreden

Netjes verpakt, op tijd in de bus gekregen. Tandenborstels poetsen erg fijn.

Lorraine
29-01-2020

Gewoon goed

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik gewoon heel tevreden ben over de opzetborstels en levering ervan.

Anita
25-01-2020

Zwaar af te raden webwinkel

Opzetborstels betaald, niet ontvangen. Mail gestuurd werd niet gereageerd. Vervolgens reactie geplaatst. Ik kreeg reactie, mijn klacht werd behandeld. Vervolgens niets meer vernomen. Niet te vertrouwen een webwinkel.

Meer Voordeligetandenborstels.nl reviews