Snel geleverd binnen 1 werkdag.
Fijn afgehandeld, vermissing van poststuk, gemaild met oplossing en nazending gezonden, gisteren ontvangen erg tevreden.
Ik ben er niet gerust dat mijn tandenborstels nog komen. Na een mail dat waarschijnlijk post.nl de borstels na het buitenland had gestuurd de nieuwe zending uiterlijk woensdag bezorgd had moeten worden.
Tot nu toe nog niets gezien
Eerste zending verkeerd gesorteerd bij PostNL stond in buitenland was hun vermoeden. Nieuwe zending gestuurd en vanmorgen mijn zending ontvangen. Adequaat en proactief gereageerd, zonder zelf te hoeven mailen hadden ze het probleem al gesignaleerd. Kunnen vele anderen een voorbeeld aan nemen.
Het brievenbuspakket met opzetborstels was door PostNL niet bezorgd terwijl ze het wel ontvangen hadden. PostNL kon niets voor mij doen. Na mijn bericht hierover aan voordeligetandenborstels.nl hebben zij, ondanks dat de schuld niet bij hen lag, direct een nieuw pakket gratis naar mij gestuurd!
100% uitstekende service!
Ik poets al jaren met deze borstels.Super kwaliteit en zeer goedkoop.
Topproduct voor een prima prijs, echt een aanrader! Mn tanden voelen echt schoon aan na een poetsbeurt, ondanks dat de borstelhaartjes wat zacht lijken. Als je toe bent aan een nieuwe opzetborstel, is de 2e rij van boven niet meer blauw, maar wit.
Zeer tevreden met de opzetborstels, poets er nu 4 maand mee en ik heb de 2e erop gedaan zoals geadviseerd, maar eigenlijk was die nog niet af.
De recensies verschillen nogal. Toch heb ik de gok gewaagd en een bestelling geplaatst. Binnen 3 werkdagen ontvangen (na 17 uur besteld). De kwaliteit is niet dezelfde als Oral-B, maar prima in relatie tot de prijs die je betaalt.
Nadat ik mijn klacht hier heb neergelegd, hebben de medewerkers van voordelige tandenborstels het goed opgepakt en mijn klacht opgelost!
Maandag de borstels besteld via de site en dinsdag per brievenbus post bij mij binnen gekomen.
voor mij een positieve ervaring ondanks dat er mensen zijn die nog niets ontvangen hebben.
Goede opzetborstels en snelle levering.
Bestelling niet ontvangen, 2 keer een mail gestuurd maar geen reactie van Voordeeltandenborstels.nl mogen ontvangen.Achteraf had ik moeten zien dat er geen adres en geen telefoonnr. op de site vermeld staan. Niet betrouwbaar!
4 opzetborstels van sonicare besteld. Na lang wachten nog niks ontvangen. Das pech, geld weg.
Netjes verpakt, op tijd in de bus gekregen. Tandenborstels poetsen erg fijn.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik gewoon heel tevreden ben over de opzetborstels en levering ervan.
Opzetborstels betaald, niet ontvangen. Mail gestuurd werd niet gereageerd. Vervolgens reactie geplaatst. Ik kreeg reactie, mijn klacht werd behandeld. Vervolgens niets meer vernomen. Niet te vertrouwen een webwinkel.
Bestelling niet ontvangen, mail gestuurd en reactie via de site, maar geen reactie.