Youfone reviews

1.9
Positief5%
Neutraal0%
Negatief95%
Laatste 12 maanden202220212020
Lid

Recente Youfone ervaringen

Annemarie
26-03-2023

Sinds december 22 lid, 2x Sim only en tv/bellen. Mooie aanbieding, let op: wel op 1 e-mailadres registreren voor korting. omdat we alles in 1 hebben extra MB’s per maand. Installateur inplannen ging makkelijk maar met elektricien in huis die afgemeld.

in het begin wat gek gekleurd beeld maar na enkele aanpassingen zelf nu niet meer. Tot nu toe overal bereik met gsm, tv doet ook prima (alleen Netflix mist als app) en het scheelt honderden euro’s met de concurrent! App werkt prima, zowel tv als gsm.

Margreet
25-03-2023

Abonnement afgesloten na 15 dagen 12gb weg, daarna 50 euro extra omdat je buiten je bundel zit omdat je nooit bedenkt dat je 12gb in 15 dagen opmaakt. Daarna maar weer bijgekocht. Goedkoop is duurkoop.maandbedrag nu 75 euro en ze kunnen niet zeggen waar die 12gb naar toe is gegaan. Kind zit alleen op school en thuis( opde wifi dus). Wij vermoeden de youfone app.

Kees
21-03-2023

Ik heb onlangs een internetabonnement afgesloten bij Youfone en ben zeer ontevreden over de kwaliteit. Ik heb gelukkig 15 dagen bedenktijd en kan er dus vanaf zou je zeggen, het probleem is alleen dat ik niet in mijn myyoufone account kan komen omdat ik geen wachtwoord heb. Ik heb al 100 x aangeklikt dat ik het wachtwoord vergeten ben maar er wordt niets naar mij toegezonden, ook niet in mijn spambox. Ik moet hierin komen om te achterhalen wat mijn klantnummer is omdat je dit nodig hebt bij de opzegging. Youfone reageerde onlangs op deze ervaring met de volgende mededeling: Geachte heer . om uw klacht in behandeling te kunnen nemen hebben wij uw klantnummer nodig.

Michail
09-03-2023

Ik voel me gedupeerd, ze telen 3keer meer MB dat ik gebruikt hebt. Zelfs na 20 december hebben ze internet uit gedaan, maar toch op dag 27 staat in specificatie dat ik heb internet gebruikt.

Asha
Deze klacht is opgelost
05-03-2023

In 2020 abonnement bij ze afgesloten voor tv en internet. Was vanaf het begin klote beeld. Na tig keer klagen was ik te moe en dacht mijn jaar uit te zitten.Wegens omstandigheden moest ik verhuizen, een paar blokken verder waar youfone niet levert. Toen begon de ellende met hun over hun afkoopsom, mails van Intrum enz. Maar na een lang gevecht ben ik sinds kort helemaal af van hun, en ik heb gewonnen. Niet alleen zij kunnen dreigen, wij als klanten ook. Je kan een bedrijf aanklagen wegens levering wanprestatie en een vergoeding eisen. Alles staat op internet, je bedenktijd gaat in op het moment je apparaten zijn aangesloten. Bij consuwijzer kunnen ze je goed helpen. Of eerst een officiële klacht indienen en kom je er samen niet uit dan naar de Geschillencommissie. Als je alle bewijzen hebt (foto's, video's, alles via mail doen), kan je niet verliezen, bedrijven mogen niet hun eigen wetten maken, dat is hun manier van intimidatie! Succes!

Johan
27-02-2023

Traag ADSL, Youfone geeft je maar 50% van je (abonnement) bandbreedte, regelmatig uitvallen van ADSL, syotterende TV, Youfone helpdesk niet of heel moeilijk bereikbaar :-((

Jo
20-02-2023

OPLICHTERS Afkoopnota voor niet geleverde diensten/producten

Youfone geen ster waardig. sturen rekeningen die niet kloppen! Afkoop nota voor niet geleverde diensten/producten. daarbij is ook verteld dat er geen kosten verbonden waren aan de opzegging. maar de meesten laten het erbij zitten en dan hebben ze weer extra geld verdiend. het zijn OPLICHTERS trap er niet in!

Datum van ervaring: 20 februari 2023

Maarten
08-02-2023

App werk bijna nooit. Echt heel slecht, niet mee inname gaan

Lucy
31-01-2023

Bij youfone een telefoon/internet abonnement afgesloten per 29-11-2022. De monteur kwam de 29e, maar internet en televisie werkten niet doordat het glasvezelnetwerk buiten het huis niet was geactiveerd. Eindeloos bellen, meermaals is aangegeven dat het was opgelost. Dit was echter niet het geval. Youfone belooft terug te bellen, dit doen ze niet! weken geen internet en tv gehad. Ook nu nog steeds geen televisie of een haperend beeld. Ondertussen heeft youfone de oude provider te laat opgezegd waardoor je nog een extra rekening krijgt. Kortom, één grote verschrikking. Ik kies nooit meer voor youfone!

Piet
29-01-2023

Werkelijk alles is bagger aan dit bedrijf. Slechte hardware, throttling, klantenservice die je laat denken dat het aan jou ligt en tot slot een onwettige boete van 24,99 (jaja dat klinkt als een deal) als je een keer niet op tijd kan betalen. Laat dit bedrijf maar snel failliet gaan.

Kees
18-01-2023

Ben sinds juni 2022 klant van youfone thuis.

Een groot drama…

# vaak storing, met name op tv.

# youfone ‘probeert’ telkens een andere oplossing.

# problemen nog steeds niet opgelost!

# wil contract ontbinden, maar kan alleen weg na €321,- boete!

# klant wordt niet serieus genomen.

Ga niet met dit bedrijf in zee!

Marco
18-01-2023

Sinds vier weken internet only thuis,alleen maar narigheid,valt steeds uit.Hun oplossing voor de zoveelste keer een nieuwe modem opsturen en zelfde verhaaltje door callcenter mannetje oplepelen.Waardeloos bedrijf.

Petra
12-01-2023

Totaal niet flexibel, geen medewerking en verkeerde info gekregen.

Sinds 2 januari nieuw contract afgesloten en blijkt dat na 6 dagen al 15000 mb op is en € 6,66 kosten buiten bundel (?) Dit klopt echt voor geen meter.

Bij vorige provider had ze 7000 mb en die waren nooit op.

Op school, thuis en op werk heeft ze wifi (mobiele gegevens worden dan uitgezet). Dat dan nu al 15000 mb op is moet echt een fout zijn maar ze kunnen ons nu niet helpen of alvast tegemoetkomen dus zit ze nu 3 weken zonder.

Men gaf eerder aan het contract te kunnen ontbinden. Hier wilde we gebruik van maken maar bij het 2e gesprek was het niet mogelijk. Ik vertik het om 5 euro te gaan betalen voor 500 mb .

Heel jammer dat ik niet eerder de reviews heb gelezen voordat ik hieraan begon.

Ruud
04-01-2023

Lijkt leuk zoon goedkopen sim only tot je 1 keer buiten je bundel komt 1gb 100 euro oplichters

Gabriela
28-12-2022

Extreem oplichter. U moet al hun overeenkomstdocumenten volledig lezen. Wanneer u hun sim-only-optie krijgt, is uw eerste maand "activeringsmaand", waarin u slechts een "pro rata" aantal gb's krijgt, ongeacht hoeveel u voor activering hebt betaald. Je 14 dagen bedenktijd gaan in vanaf de besteldatum, maar je "pro rata" hoeveelheid data gaat in op de activeringsdatum van de simkaart.

Dit staat nergens beschreven in het contract. Slechts korte vermelding over pro-rata kosten.

U betaalt dus voor de hele maand, krijgt een halve maand data en betaalt 10 cent per mb voor alles wat u boven uw limiet gebruikt. Om een datalimiet te hebben dien je ook 50ct per maand extra te betalen, anders stopt je data ook niet als je over je limiet zit.

Willem
22-12-2022

Meest slechte klantenservice ooit. Al een maand aan het proberen internet te regelen. Elke dag telefonisch contact en email. Nog geen enkele afspraak is nagekomen. Inmiddels overgestapt naar een andere provider zonder ooit enige normale reactie van youfone gekregen te hebben. Eerlijkwaar de slechtste ervaring met een klantenservice ooit. Bespaar je die moeite en ergernis om een paar euro goedkoper uit te zijn dat is het absoluut niet waard!

Tasje
19-12-2022

Internet en tv besteld. Monteur komt langs om te installeren, maar het werkt niet. Lang aan de lijn met de klantenservice. Niet terug gebeld zoals beloofd. Reactie: het duurt nog een paar dagen, het ligt aan kpn. Maar we hebben het toch een maand vooraf besteld?! Resultaat: geen internet en tv. Maar wel betalen.

Tessa
Deze klacht is opgelost
18-12-2022

Begin er niet aan!

He
Deze klacht is opgelost
24-11-2022

Betaal voor abbonement dat niet geleverd word en krijg geen reactie.

Coen
10-11-2022

Na overstapbericht kan ik steeds minder programmas terugzien.

NPO 1 journaal van gisteren niet.

Dat zegt voldoende.

Youfone neemt wraak.

Meer Youfone reviews