Youfone reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 17.181 recente reviews uit 5 bronnen.
3 maanden geleden

Stap NOOIT over naar Youfone – Een technologisch drama ​Score: ⭐☆☆☆☆ (1/5) ​Bespaar jezelf de hoofdpijn en blijf weg bij Youfone. Ik ben overgestapt van Ziggo (waar alles perfect werkte) en ik heb er elke seconde spijt van. ​De "hoogtepunten" van mijn ervaring: ​Wifi-bereik van niks: Op de eerste verdieping, letterlijk recht boven de modem, heb ik al geen bereik meer. De zolder is een totale dode zone. ​De "3-meter regel": Toen ik de klantenservice belde, kreeg ik te horen dat ze alleen wifi-garantie geven binnen DRIE METER van het modem. Pardon? Moet ik dan met mijn vrouw en twee kinderen in een kringetje om dat modem heen gaan zitten in de gang? Absurd. ​TV & IPTV drama: Het officiële Youfone tv-kastje doet het, maar dat is ook het enige. Zelfs mijn eigen IPTV-instellingen werken niet, en dat terwijl het kastje met een bekabelde verbinding vastzit. Geen beweging in te krijgen. ​Klantenservice bakt er niks van: Ik heb nu drie keer gebeld. Er wordt van alles beloofd, maar er gebeurt werkelijk niets. In het begin wilden ze me niet eens helpen. ​Conclusie: Het is goedkoper, maar je krijgt ook letterlijk niks. Als je waarde hecht aan internet dat verder reikt dan je deurmat: STAP NIET OVER NAAR YOUFONE!

10 maanden geleden

Nog nooit zo slecht meegemaakt. Stuurt rekeningen die aantoonbaar niet kloppen maar reageert gewoon helemaal nergens op. Bellen met youfone is zinloos meerdere telefoontjes gepleegd maar die blijven maar met smoesjes komen. Als je alle smoesjes heb weerlegd zeggen ze het uit te zoeken maar doen vervolgens niks. Behalve negatieve reacties verwijderen. Ga nooit met dit bedrijf in zee.

Altijd goede ervaringen gehad, totdat... op mijn laatste factuur een bedrag van 23 euro stond voor een onbekend telefoonnummer. Geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Dat lukte dus niet. Vervolgens 'gesproken' met de chatbox die mij wist te vertellen dat het nummer van de berichtencentrale van Youfone is en dat het bedrag voor SMS-berichten is. Ik stuur helemaal geen SMS-berichten en ben dus ook niet bereid daar 23 euro voor te betalen! Ik heb om een oplossing gevraagd en meerdere emails gestuurd, zonder een reactie te krijgen. Na jarenlang klant geweest te zijn, houd ik het voor gezien. Absoluut waardeloze support.

✓ Youfone Beste klant,

Bedankt voor je bericht! Ik wil je vragen om je klacht naar ons te mailen naar e-mailadres klacht@youfone.nl. Vermeld hierbij ook je klantnummer, wij kunnen je dan van een inhoudelijke reactie voorzien!

Groet, Viktor

Youfone verhoogt zo maar de abonnementskosten onder het mom van inflatiecorrectie. Hierbij mag je niet het contract opzeggen omdat je met deze voorwaarden akkoord bent gegaan. Echt nog nooit meegemaakt. Was hiervoor 10 jaar klant bij Simyo en deze hebben nog nooit verhoging van dergelijke aard doorgevoerd. Geef de klant dan minstens de mogelijkheid om het contract op te zeggen als je het contract aanpast. Vervolgens bel je met de klantenservice en krijg je iemand te spreken die gewoon niet te verstaan is en slecht Nederlands spreekt. Dit helpt dan ook niet echt mee. Mij zijn ze kwijt als klant zodra mijn abonnement afloopt ga ik naar een ander en zal ook nooit meer terugkomen.

✓ Youfone Beste Klant,

Bedankt voor je bericht! Een inflatiecorrectie wordt nagenoeg door iederen provider of dienst toegepast, hier kunnen wij helaas geen uitzondering in maken, onze excuses voor het ongemak.

Groet,

Harry

Gezien de reactie tijd op een mail letterlijk 7,5 week duurt en telefonisch iedereen doet alsof ze je begrijpen maar vervolgens doen ze niks is dit helaas de enigste manier om binnen normale tijd reactie te krijgen. Per december is mijn factuur (mobiel) duurder geworden terwijl dit een contract is, als ik dan mijn dataplafond uit wil zetten (dit is een extra dienst) dan ben ik in totaal juist nog meer kwijt. Hierover heb ik 16 december 2024 gemaild en 6 februari 2025 kreeg ik pas antwoord. Het zou nu netjes zijn opgelost en de prijs zou zijn terug gezet. Ik betaalde eerst €7,50, toen werd dit dus €8,- euro en na het “terugzetten” betaal ik nu vervolgens €8,25. Dat is dus precies het tegenovergestelde als wat ze beloven!! Daarom dat ik nu opnieuw via deze weg contact opneem, ik verwacht dat ook dat alles netjes met terugwerkende kracht netjes wordt rechtgezet.

Groet, Jake

Slechtste service dan welk bedrijf ik ooit contact mee heb gehad. Medewerkers zijn soms wel aardig maar het systeem werkt absoluut niet. Heb je geen problemen opzich prima maar als je maar ook iets van hulp nodig heb bereid je maar voor op maanden!! van frustratie. Vervolgens geld terug of iets bij fouten is honderd keer naar vragen voor er iets terug komt

✓ Youfone Best klant,

Bedankt voor je review! Wat vervelend om te vernemen dat het contact met onze klantenservice onbevredigend is geweest. Wij werken continue aan de verbetering van onze dienstverlening en ik wil je dan ook vragen je klacht op mail te zetten richting klacht@youfone.nl onder vermelding van je klantennummer, dan krijg je een inhoudelijke reactie van ons terug.

Groet, Jake

Contractueel zou mijn overstap op 2-1-2025 zijn. DUS NIET. Het werd 3-1--2025. Ik kreeg vroeg in de ochtend een paar mails dat ik kon installeren en dat mijn internet geactiveerd zou worden. DUS NIET. De hele dag geprobeerd om mijn tv, laptop en mobiel te verbinden. Resetten, opnieuw opstarten etc...diverse keren. Netwerk van Youfone kon ik helemaal niet traceren. Youfone had het dus nog helemaal niet geactiveerd. Contact gezocht, eerst via chat, niet echt adequaat en accuraat. Toen via whatsapp, dat is helemaal een lachertje. Kreeg als antwoord, rond 16 uur wordt het geactiveerd. We zijn inmiddels 1,5 uren verder. Bel maar deze nummer. Natuurlijk, je weet wat er gaat gebeuren...uren in de wacht. Goede service Youfone...DUS NIET. Heb nu al spijt dat ik bij Youfone ben.

✓ Youfone Beste klant,

Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat er wat tegenslagen zijn bij het opleveren van je internetverbinding. Een opleverdatum kan door tal van redenen wijzigen en op de opleverdatum zelf kan er altijd iets gebeuren waardoor het internet vertraagd actief word. Dit is in de praktijk dan meestal rond 16.00 uur. Indien je op dit moment nog geen gebruik kan maken van onze diensten wil ik je toch vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Die zullen dan een gedegen onderzoek opstarten en indien nodig onze netwerkbeheerder inschakelen om je probleem op te lossen!

Groet, Jake

Ik ben weg gegaan bij youfone op 20 oktober maar de laatste factuur liep door tot 31 oktober. Ik heb dit toen ook direct aangekaart en diverse mails gestuurd maar alles bleven ze negeren, de aanmaningen konden ze daarentegen dan wel weer versturen. Bellen kon niet altijd omdat ze alleen tijdens kantoortijden open zijn en ik dan werk (en de gemiddelde wachttijd 20 minuten is voordat je pas met iemand spreekt). Ik heb uiteindelijk wel diverse malen gebeld en dan zeggen ze dat ze het op pakken, rekken tijd en doen er niks mee. Net zolang tot ze de administratiekosten van €40,- euro kunnen doorbelasten. Dan kan de factuur opeens wel correct worden aangepast maar gooien ze daar ook nog deze €40,- bovenop die er dan volgens hun niet meer vanaf kan want dan had ik maar moeten betalen (voor een onjuiste factuur dus).

✓ Youfone Beste klant,

Bedankt voor je review. Dit klinkt als een vervelende situatie maar ik heb er vertrouwen in dat we hier samen uit zullen komen. Ik wil je vragen om je klacht te mailen en in te dienen bij klacht@youfone.nl, vergeet niet je klantnummer bij je e-mail te vermelden. Mijn collega's zullen hier spoedig op reageren en de benodigde vervolgstappen uitzetten!

Groet, Jake

Youfone basically tries to scam you with the bundle I bought with data ceiling applied. They took away the ceiling and charged me with 150+ euro for just one hour of internet. I complained about it and they said oh the data ceiling was not activated.

Als je klant bent dan kun je de aanbiedingen zoals black Friday en andere aanbiedingen, niet gebruiken is alleen voor nieuwe klanten. Zoooo jammer voor trouwe klanten. Voor mij ook een reden om over te stappen.

Al dagen bezig om internet aangesloten te krijgen. Volgens Youfone is er een monteur langsgeweest, wij zijn de hele dag niet weggeweest dus er wordt gelogen? Na vele telefoontjes en uren in de wacht nog steeds geen WiFi. Had ik dat geweten dan nooit Youfone als provider gekozen!

Inmiddels een half jaar klant bij Youfone glasvezel abbonement. Meerdere storingen gehad (momenteel weer.). Tot op heden heb ik nog nooit een provider en klantenservice meegemaakt dat dusdanig slecht is als dit. Momenteel in het proces om de hele boel op te zeggen. Oproep aan allen: niet met deze partij in zee gaan. De klantenservice neemt nooit op en als je eindelijk iemand te pakken hebt zijn ze lastig tot niet te verstaan (slecht Nederlands)

Heel slecht traag

✓ Youfone Beste Julian,

Bedankt voor je review!

Graag horen we van je wat er precies slecht en traag is, kan je wat meer toelichting geven? En we ontvangen ook graag je klantnummer zodat we inhoudelijk het dossier kunnen bekijken.

Je kunt reageren op dit bericht!

Groet, Jake

Na via mail en telefonisch contact te hebben gehad over het niet meer functioneren van een simkaart die we pas sinds augustus in bezit hebben, wil ik via deze weg een klacht indienen over de afhandeling van ons probleem. Ik heb een contract afgesloten voor 2 jaar ben dus pas drie maanden in het bezit van deze sim. Sinds afgelopen week geeft de Sim geen netwerk verbinding meer aan. Na meerdere stappen doorlopen te hebben (mobiel aan/uit, andere mobieltjes) en daar ook geen succes te hebben, krijgen we eerst via mail alle procedures die we al doorlopen hadden. Daarna naar een gsm shop in de buurt geweest die simpelweg aangaf 'sim is defect' als we nog een samenwerking hadden gehad met Youfone had je gewoon een simkaart kunnen krijgen. Helaas geen samenwerking meer. Dus telefonisch contact om vervolgens afgewimpeld te worden met het antwoord we geven een maand garantie daarbuiten zijn er kosten aan verbonden. Te belachelijk voor woorden!

✓ Youfone Beste Virgie,

Bedankt voor je review! Heb je voor mij je klantnummer, dan kan ik meekijken in het dossier, wellicht dat ik tot een andere conclusie kom namelijk.

Graag hoor ik van je!

Groet, Jake

Vanaf 10 oktober zou mijn abbonement opgezegd worden. Ineens een mail dat het geannuleerd is en nu op 07-11-24 ben ik 15 telefoontjes en honderden belminuten, whatsApp contact, mail contact en chat contact niks opgeschoten. Op dit moment ben ik bijna 18 minuten met de klantenservice aan het bellen en daarvan ben ik al 3x meer als 4 minuten in de wacht gezet. Het enige wat ik nu weet is dat mijn contract nog steeds loopt en hij nu weer met 30 dagen opschoven is ivm opzegtermijn. Dit is dezelfde zin die ik iedere week te horen krijg. Dit zou betekenen dat ik straks 3x 45 euro kwijt ben. Voor een service die ik niet ontvang. Hoe gaan we dit oplossen youfone? Tijdens het schrijven hiervan hang ik nog steeds aan de telefoon

Klantenservice met tunnelvisie en moelijk te verstaan. Wij hebben een contract voor 1 jaar (tevens ook het laatste jaar) voor internet, tv en vast bellen. € 64,00 per jaar en de eerste 6 maanden € 32,00. Op 27 juli kreeg ik ineens een e-mail met andere bedragen. Daar heb ik op gereageerd met een screenshot van ons contract. Daar wordt niet op gereageerd. Vervolgens wordt er iedere maan € 5,00 meer afgeschreven als wat er in het contract staat. Vandaag gebeld maar kreeg een vrouw met tunnelvisie aan de lijn. Die had het maar over een extra ontvanger hebben. Ons contract interesseerde haar niet. Bij mij weten is een contract bindend voor beide partijen. Je kan namelijk zonder kastje geen tv kijken omdat Youfoon geen tv app heeft. Wij zij zwaar teleurgesteld in youfoon.

Nou inmiddels 5 medewekers gesproken? Ja moet wel vertaal app bij dehand houden versta er niks van ook al 5 tikets aangemaakt Kpn zeggen ze maar noggern internet of tv dusmensen denk na voor overstap

Kies een andere provider en bespaar jezelf een fortuin! Mijn ervaring met youfone is absoluut teleurstellend. Ik sloot een abonnement af met de belofte dat ik slechts €7 per maand zou betalen. Dat klonk geweldig, maar de realiteit is heel anders. Youfone maakt het ongelooflijk eenvoudig om over je databundel heen te gaan, en dat leidt tot torenhoge kosten voor elk extra megabyte. Pas wanneer je een absurd hoge rekening ontvangt, besef je hoeveel je werkelijk hebt verbruikt. Deze maand ging ik maar 622 mb over mijn bundel, wat resulteerde in een rekening van €62,30. Aangezien ik een sim-only abonnement heb, ontdekte ik de 28e dat mijn data bijna op was. Toen ik data wilde bijkopen, kwam ik erachter dat dit alleen mogelijk is als je een dataplafond hebt ingesteld. Kortom, denk goed na voordat je met youfone in zee gaat!

Ik raad Youfone sterk af. Voor mijn verblijf in het buitenland had ik een wereldbundel aangeschaft om internet te gebruiken, maar bij aankomst bleek ik geen bereik te hebben gedurende mijn gehele verblijf van twee weken. Dit probleem had grote invloed op mijn vakantie, waardoor ik uit nood de klantenservice heb moeten bellen. Ondanks dat Youfone wist dat ik in het buitenland zat, werd ik minutenlang in de wacht gezet zonder dat er hulp werd geboden. Na meerdere gesprekken werd duidelijk dat mijn probleem hen niet interesseerde en dat ik het zelf maar moest uitzoeken. Na terugkomst ontving ik een rekening van €235, inclusief kosten voor de niet-werkende wereldbundel en de gesprekken met de klantenservice. Op basis van deze ervaring kan ik Youfone niet aanbevelen vanwege hun klantonvriendelijkheid en gebrek aan service.

Heb of had 2 abbonementen lopen bij Youfone en op 1 wilde wij een contract overname laten plaats vinden. Mijn moeder zou er 1 overnemen. Contract overname nam plaats maar beide abbonementen werden overgezet naar mijn moeder. Foutje bedankt. Youfone maakt een fout maar na vele telefoontjes en mails is het nog steeds niet opgelost! Groetjes Johnny

Niet doen! Uitslovers! Ik ben gejat van mijn geld, hoofdpijn, tijd. Ze beloven van alles maar komen niks na! Alsjebieft, bespaar jezelf hoofdpijn!

Overzetten mobiele abonnement naar mijn zoon via mail ingediend met alle documenten erbij. Na 21 dagen nog niks gehoord en na 16 minuten aan de telefoon te hebben gehangen is het abonnement eindelijk overgezet!

Diverse spookkosten in rekening gebracht. Bij klagen geven ze niet thuis en zeer slechte klantenservice als je belt. Waardeloos bedrijf!

Overgestapt naar Youfone vanaf Ziggo. Wat een enorm fiasco. Ze hebben mijn Ziggo abbo opgezegd vóór dat ik werkend internet heb via Youfone. Hierdoor zit ik al een paar dagen zonder internet, bij de klantenservice wijzen ze naar KPN en zij op hun beurt naar Youfone. Niemand bij de klantenservice pakt verantwoordelijkheid en doorverbinden is uberhaupt geen optie. Bespaar jezelf uren bellen en dagen zonder internet. Betaal die paar eurotjes meer dan weet je in ieder geval dat je wél internet hebt.

In Maart 2023 gebruik gemaakt van de proefperiode Viaplay. Echter na twee weken gebeld, dat ik het niet wilde. Wat doet Youfone: U heeft een jaarcontract en kunt tussentijds niet opzeggen! Nergens staat dat ik een jaarcontract heb, maar ik moet wel betalen! Vijf medewerkers gesproken en "ze snappen het allemaal weet je" was hun antwoord. Mails gestuurd en dan een reactie krijgen waarin ze zeggen: wij van Youfon willen je WIJSMAKEN dat je niet kunt opzeggen met een jaarcontract. Goedkoper kun je je niet verkopen denk je dan. Het is zelf zo sterk, dat gisteren 10-10-2023 een medewerker zijn excuses aan bood voor de puinhoop. Nu is mijn vraag hoe moet ik dit oplossen?

Verschrikkelijk. Al dagen geen internet en inmiddels nog steeds geen oplossing ondanks meermaals contact met klantenservice

Scherper qua prijs ga je het niet vinden. En dan ook nog met KPN netwerk en 5g. Echt een verademing t.o.v. andere prijsvechters zoals Simpel.

Instabiele verbinding en slechte klantenservice. Totaal niet bereid om een oplossing te bieden voor het probleem. We hebben in de loop der jaren meerdere providers gehad en dit is beslist een waardeloze partij.

Zojuist overgestapt naar Youfone en echt super tevreden! Top bereik en goede service.

Eigenlijk komt het heel simpel neer op; Wil je 9 maanden een paar tientjes minder betalen en vind je het niet erg om een kapot kastje te krijgen, het welbekende bandje 'het is drukker dan verwacht, bel later terug' urenlang aan te horen, keer op keer moeten terugbellen en wanneer je eindelijk weer iemand aan de lijn hebt geholpen worden zonder oplossingen in gebrekkig Nederlands? Dan Youfone het helemaal! Wil je dat niet, betaal dan een paar tientjes meer en doe jezelf en plezier.

Meer Youfone reviews