Zalando reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.827 recente reviews uit 2 bronnen.

Zalando was een bedrijf waar ik net als meerdere klanten zoals ik hier lees, jaren lang kleding heb gekocht. Ik had echter geen klachten of vervelende ervaringen. Het laatste jaar is de klantenservice zodanig achteruit gegaan in hun dienstverlening, dat er naar mijn idee zelfs misbruik wordt gemaakt van klanten. Zoals bij meerdere klanten is ook bij mij zogenaamd een pakket zonder inhoud aangetroffen door Zalando nadat ik mijn pakket met een Zalando retour etiket heb terug geretourneerd. Met de track en trace code van DHL, hebben we gezien dat alles netjes is aangekomen (ook met het gewicht van het pakket). Schade en gemiste items waren niet van toepassing omdat DHL dit wettelijk moet melden. Zalando weigert mee te doen aan het onderzoek die DHL wil gaan uitvoeren zodat er kan worden gekeken waar het probleem ligt.

Zalando is een van de slechtste webshops waar ik ooit heb gewinkeld. ik had een kortingsbon van 20% en die heb ik gebruikt om een trui te kopen. het duurde een maand en mijn trui werd niet verzonden. toen ik contact opnam met de klantenservice, verontschuldigden ze zich niet alleen, maar zeiden ze ook dat ze me geen kortingsbon van 20% meer zouden geven omdat het een artikel van hun derde partner was. Het spijt me echt dat ik mijn geld heb verspild aan Zalando. hun klantenservice is gewoon een nachtmerrie

Cadeaubon van €50 is al verzilverd maar door wie?! Voor kerstmis ontving ik van mijn tante een Zalando cadeaubon van €50. Bij mijn poging tot verzilvering in januari kreeg ik een foutmelding. Na contact met de klantendienst bleek de bon al verzilverd te zijn op een andere account. Ondanks herhaalde pogingen via de klantendienst hebben mijn tante en/of ik geen oplossing ontvangen en hoor we enkel dat ze ons NIET willen helpen. We hebben nu een formele claim ingediend voor de diefstal van onze cadeaubon en verzoeken een onmiddellijke terugbetaling. Deze ervaring heeft ons vertrouwen in Zalando geschaad, vooral omdat de klantenservice niet adequaat heeft gereageerd op ons probleem. Mocht je toch nog een aankoop plannen, gebruik dan uw Visa kaart. Dan kan u indien nodig een claim indienen. Ons zijn ze natuurlijk kwijt als klant.

Ik heb een pakket netjes retour gestuurd naar Zalando Dit gaat om de body en bh van Intimissimi. Zalando weigert de retour in zijn geheel te verwerken terwijl ik beide artikelen retour heb verzonden. Dit kan je ook zien aan het gewicht van het pakket. Zalando blijft aangeven dat de bh niet in het pakket zit en durft ook nog eens te beweren dat ik het nog in bezit heb. Ze weigeren het in zijn geheel retour te verwerken. Ik heb contact gehad per e-mail en telefonisch en ze blijven met hetzelfde verhaal aankomen. Ik ben geen dief en ook geen leugenaar en ben extreem gefrustreerd hierdoor. Zalando is een oplichter en een fraudeur!  Ze horen netjes de retour verwerken zoals ik ook netjes hun pakket retour heb gestuurd!

Oplichters je besteld dan komt het aan een maand later moet je opnieuw voor de bestelling betalen en als je weigert krijg je er 50€ kosten erbij beter jullie gaan failliet geen schaamte

Ik had een bestelling geplaatst het was een cadeau. Alles helemaal goed. Krijg ik 3 dagen later in de ochtend en mail dat hij over 2 dagen geleverd wordt. Die zelfde avond krijg ik een mail waarin staat dat ik hem retour gemeld heb!? Weet daar niks van. Weg cadeau en lang moeten wachten op de terugbetaling.

Waardeloze klantenservice pakketje niet ontvangen hun zeggen van wel. Waar het pakket wel is geen idee maar rekening van bijna 300 euro voor lucht. Zalando doet er niks aan is nu een rechtsbijstand zaak geworden

Ik vind moeilijk om juiste maat te vinden 3 keer jas geprobeerd moest gele zijn de ene te groot maar 1maat kleiner raar genoeg te smal aan heupen dan ander model geprobeerd poef weer andere maten pff na 4 a 5 keer over en weer gedoe stop ik ermee maattabellen kloppen niet gelukkig niks betaald maar op rekening gevraagd .revieuws hadden mij geholpen vroeger .

Zalando zouden ze moeten opdoeken Zalando zouden ze moeten opdoeken! Je doet een bestelling en nauwelijks een halve dag later staat er op hun site dat er 15% korting is met een bepaalde kortingscode. Ik heb onmiddellijk gereageerd en na veelvuldig mailverkeer weigerden ze deze korting toe te passen, hoewel de bestelling nog niet geleverd werd. Het was mijn eerste bestelling bij Zalando, maar NOOIT meer Zalando! Je wordt daar gewoon bedrogen!

Ik wist niet meer dat ik nog een tegoed had. Bij afrekenen was dit verrekend. Ben er zeer blij mee.

Bestelling na 8 dagen nog steeds niet geleverd.Na het lezen van deze reviews ga ik hier NOOIT meer wat bestellen. En blijkbaar , na al deze negatieve reviews gaan ze hier ook niets aan veranderen.

Ik heb meerdere bestellingen geplaatst en bij de post.nl laten aankomen. De bestellingen zijn nooit geleverd. En iedere keer alsje contact neemt met klantenservice wordt je aan de lijntje gehouden.

Ik krijg ineens een mail dat ze me hebben aangemeld voor Zalando Plus, eerst een maand kosteloos en dan moet ik €9,95 betalen. Voor wat? Heb me nooit aangemeld? Vervolgens is het bijna onmogelijk om contactgegevens te vinden. Wat is dit voor iets idioots, zomaar eenzijdig een nutteloos abonnement afsluiten?

De app werk prima, maar wanneer je de klantenservice belt met een vraag over een retour label dat niet juist is meegestuurd word er zomaar een retour label gemaild. Vervolgens blijkt dit niet de juiste te zijn waardoor ik wederom de klantenservice bel en ik alleen maar een zuchtende en onverstaanbare mevrouw aan de telefoon krijg.

Laarzen besteld bij Zalando krijg opgestuurd 1laars maat 42 en 1laars maat 38. Kan gebeuren helaas. Op 9december terug gestuurd via post nl punt. Door Zalando niet ontvangen dan begint de shit. Ontdanks mijn verzendbewijs meerdere mailen en formulieren ontvangen die ik moet aanvoeren/invullen. Tot 3x nieuwe mail met excuus of ik het nogmaals wil invullen. Wat een slechte service bah!

Een week voor kerst m'n kleding besteld en betaald en niets geleverd,te laat ,doel gemist. Via hun site voor verkoop is er geen communicatie mogelijk . Er zijn bedrijven die continu correct en snel leveren ,ook met de feestdagen ,in het vervolg ga ik kopen bij bedrijven met een veel snellere levering en een correcte service waar communicatie wel mogelijk is. 0 op 10

Bestelling gedaan. Zonder enig bericht is de bestelling zomaar geannuleerd en het geld weer op mijn rekening teruggestort. Want toen ik navraag deed, bleek dus dat het product niet meer op voorraad was en dat ze daarom mijn bestelling geannuleerd hadden. Ook leuk dat ze dit even laten weten. Vervolgens mag je het product alsnog bestellen met de korting. Zodra de bestelling opnieuw gedaan was (want het product was gewoon weer op voorraad) zouden zo zelf het compensatie bedrag terugstorten. Uiteindelijk ook weer zelf achteraan gemoeten… want nee dat hadden ze een maand later nog steeds niet gedaan. Klantenservice is echt een teleurstelling, nergens ook maar willen compenseren of tegemoetkomen. Jammer.

1. Sinds dit jaar staan er geen reviews meer op de website. 2. Verzenden duurt belachelijk lang. 3. Retour sturen moet soms naar 3 verschillende adressen. 4. Je moet soms zelfs betalen voor verzenden/ retouren. Voor mij zo min mogelijk Zalando. Vermoed dat ik niet de enige ban die er zo over denkt. Ze hebben hun eigen concept verziekt. Zeker door de reviews te verwijderen. weet ik niet meer wat een juiste keuze is bij de aankoop.

Zalando: annuleert een bevestigde bestelling waarop korting zat, zodat je het artikel een dag later zonder korting zou moeten kopen. En stort het geld niet meteen terug?! 🤬 Zalando cancels confirmed order for discount-article, in order to make you re-order for full price, the next day! And does not immediately refund?! 🤬

Voor de derde keer contact gehad met de klantenservice van Zalando. Oprecht nog nooit zo vaak vervelende ervaringen gehad met klantenservice, ik snap niet dat ze dit callcenter nog draaiende. ik bestel heel graag bij Zalando maar het is echt schandalig. Klantenservice personeel praat constant door je heen, denken je zinnen al te weten voor je je zin afmaakt en luisterd vervolgens niet naar wat je zegt. Zijn ondertussen afgeleid van andere collega's en zitten gewoon te lachen met elkaar tijdens het gesprek. Begrijpen niet altijd van je klacht/vraag is en bieden ook geen excuses aan ondanks dat ik het verkeerde product kreeg met daarin een formulier van een heel ander persoon/adres wat ook totaal niet anw technisch is toe gestaan. Het is bijna knap hoe onprofessioneel zo'n grote leverancier inschakelt!

Bestelling mooi op tijd gedaan. Zou maandag of dinsdag geleverd worden. Ik krijg op maandag ochtend een mail dat het dinsdag geleverd wordt. Prima dacht ik nog bij mezelf! S'middags krijg ik mail dat de bestelling geretourneerd is. Klantenservice weet van niets en kan eerst niet achterhalen waar de fout zit. Vraag je verder schuiven ze het ineens af op PostNL terwijl ze geen track en trace kunnen aangeven. Persoon waarmee ik contact had ging verder ook vrij geïrriteerd reageren en typte al in halfbakken Nederlands. Prachtig stukje customerservice dus.

Hallo jarenlang klant geweest bij zalando altijd netjes op tijd betaald nu opeens kan ik niet meer op rekening bestellen slecht bedrijf!

Mooie schoenen gekocht, warm van binnen, weinig gebruikt, meteen zichtbaar voering ging kapot, hoe langer lopen hoe erger met de dag. buitenkant ging het stof ook scheuren en viel uit elkaar. was pijnlijk om zo te lopen. jammer zo slechte kwaliteit. geld kwijt. kreeg geen hulp van zalando. wil aan zalando vragen om betere schoenen te maken voor wie zijn draagkrachtwallet dan ook. graag menselijk blijven en blijf eco vriendelijk, zo blijven de klanten juist bij je.

Niet eens een ster waardig. Vandaag mijn “bestelling” binnen gekregen. Lege nike doos. Neem ik contact op met zalando moet ik een formulier invullen. Doe ik dat netjes krijg ik na 5 minuten al een berichtje terug. “Na meerdere grondige onderzoeken zijn we tot het besluit gekomen dat we geen terug betaling kunnen doen”. Nou heb ik ook niet gevraagd om een terug betaling maar wilde ik gewoon weten waar de schoenen zijn. En heel bijzonder dat ze om 6 uur savonds binnen n uur meerdere grondige onderzoeken kunnen doen. Makkelijk geld verdienen zo. Gewoon lege dozen opsturen

Mega trage verzending

Ik bestelde een tas die 147,95 kostte. Tijdens het bestellen werd de prijs verhoogd naar 185 euro. Navraag doen heeft geen zin bij Zalando. Vage antwoorden en misleiding.

Wat is dit een achterlijke site en service zeg! Ten eerste een maat besteld deze is maat groter aangeleverd. Tenslotte klantenservice gebeld die doen hier helemaal niks mee en beloven mij een kortingscode terwijl dit helemaal niet mogelijk is. Ik weer opgebeld en word afgedaan met een onze excuses. Belachelijke service! Niet bestellen!

Zalando heeft een klote klantenservice! en een achterlijke handhaving rondom de cadeaubonnen! Voor mijn zoontje zijn verjaardag een cadeaubon ontvangen van €100-, van familie, deze ingezet voor winter schoenen, echter 2 maten besteld ivm het niet zeker weten van de maat. 1 paar geretourneerd. Zalando heeft toen ook even bepaald voor mij dat het €100-, shoptegoed terug gestort werd aan mijn account. Conclusie ik kan als nog even de schoenen betalen van €109,95-, en ben verplicht. Opnieuw te bestellen voor €100-, Ik zal nooit meer een cadeaubon van zalando vragen als cadeau! wat een flut bedrijf

Zalando stuurt een verkeerd product op. Vervolgens moet je het product zelf terugsturen en proberen opnieuw te bestellen. Als het dan nog beschikbaar is. en zo had ik een Sinterklaascadeau dus niet in huis. Hele slechte service: een fout van Zalando leidt tot veel moeite en gedoe voor de klant, en je krijgt geen compensatie of oprechte excuses voor.

Iets besteld met korting tijdens black friday, order geannuleerd door Zalando (1 week later), omdat de vervoerder het pakket niet zou accepteren? En nu kan ik de korting niet meer krijgen, maar als tegemoetkoming krijg ik 10%?!? Oplichters! Ik raad niemand aan hier te bestellen.

Meer Zalando reviews