Zalando.nl reviews

1.9
Positief10%
Neutraal0%
Negatief90%
Laatste 12 maanden202220212020
Geen lid

Recente Zalando.nl ervaringen

Sergey Rusev
27-09-2023

Ik raad niet oplichters

Ik heb winter jas besteld en betaald 249 euro

Geretourneerd maar geen geld geen jas meer

Ik raad niet aan

Charif
25-09-2023

Zalando schaam je. Ik ben als trouwe klant gestopt met bestellen bij dit waardeloze bedrijf. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik voor duizenden euro's bestel op jaarbasis. Dit doe ik nu dus elders! Klantenservice is waardeloos zit ergens in Suriname of Aruba. Dit is geen grap. De mensen snappen je niet praten slecht NL en zijn traag. Betaalwijzen die altijd werkten in je account die je al jaren hebt werken niet en je wordt gedwongen om te betalen met creditcard etc. Bestellingen komen niet aan 3men je krijgt je geld niet terug wat je hebt betaald met iDeal voor een bestelling die retour verzender is gegaan. Bestel hier niet beste mensen want Zalando is een hele vreemde koers opgegaan waarbij de klant niet meet centraal staat en de service ver te zoeken is.

Ksenia
22-09-2023

Ze verdienen dikke min tien! Slecht bedrijf! Bestel nooit daar iets . Als jij op een of andere manier gebeld terug gaat vragen doen ze het niet.

Martine
30-08-2023

Bestel veel bij Zalando en ineens is de betaaldwijze veranderd in creditcard. Omdat ik dit niet bezit kan ik dus niets meer bestellen.

Heel vreemd dat de klantenservice hier helemaal niets aan kan veranderen. Jammer dan bestel ik gewoon helemaal niets meer en niet omdat ik dat wil maar gewoon omdat het niet kan.

Erika
31-07-2023

Zalando is een geweldig webshop, zolang alles goed gaat. Mijn account werd gehackt nadat ik kleding heb besteld; deze zou ik in de eerste instantie in 5 verschillende pakketten ontvangen. De hacker heeft het afleveradres veranderd naar een ander adres en ik moest “meekijken” hoe de hacker één voor één mijn pakketten bij zijn adres afgeleverd kreeg. Zalando’s reactie – “geen zorgen, zodra u aangifte doet en de politie contact met ons zoekt, krijgt u al uw geld terug.” Dit is ook gebeurd, maar je komt er wel achter dat ze misbruik maken van het verzekeringsstelsel.

Ze konden elk moment het verzenden van de pakketjes stopzetten door bij dhl en/of postnl een melding te maken (dit werd door beide postbedrijven bevestigd), maar ze namen de moeite niet.

En ondanks mijn herhaaldelijke verzoeken lieten ze de gestolen artikelen bij een ander bezorgen.

Janine
28-07-2023

Bestel er al jaaaaren en ze doen het geweldig. Kreeg zelfs korting omdat ik iets gekocht had wat daarna met korting werd aangeboden. Als er iets niet klopt aan de kleding krijg je soms zelfs een vergoeding én mag je het product houden. Het blijft mijn favoriete winkel. Er is ook eens iets niet aangekomen dat retour was gestuurd, maar na het overleggen van een verzendbewijs werd dat ook opgelost. Niets dan goeds tot nu toe, hoewel zoekopdrachten niet altijd even goed werken.

Rob
26-07-2023

Ook opgelicht door Zalando?! Wij bestellen al ruim 10 jaar bij Zalando. Maar dit is de druppel, ik heb een RayBan zonnebril besteld en een NEP RayBan zonnebril ontvangen. Ik neem contact op met de klantenservice en stuur de bril terug. EN nu krijg ik mijn geld niet terug van Zalando omdat het een valse Rayban is,. JAAAAAH dat had ik al laten weten. Dus nu betaal ik 126 euro voor net RayBan en ik krijg dat lelijke ding ook nog terug gestuurd,.

GRRRRRRRRRRRRRR, en dan laat de klantenservice weten dat ze het vervelend vinden,. Nou meer dan teleurgesteld dan ik ben kan niet.

Sai
24-07-2023

Let op! Ik wil graag mijn recente afschuwelijke ervaring met Zalando delen. Hoewel we keurig hadden betaald voor een product, vergaten we per ongeluk een kenmerk te vermelden. In plaats van begrip te tonen, schakelde Zalando zonder waarschuwing een incassobureau in. We waren echter in actief contact met Zalando om het probleem op te lossen en hadden zelfs bewijs van de betaling. Desondanks weigerde de klantenservice om ons geld terug te storten of een redelijke oplossing te bieden. Dit onaanvaardbare gedrag en hun gebrek aan klantgerichtheid hebben me diep teleurgesteld. Ik wil anderen waarschuwen om voorzichtig te zijn met Zalando en elders een betrouwbaarder bedrijf te zoeken dat eerlijke service biedt

Trijnie
18-07-2023

Ik bestel al jaren bij Zalando. In het begin een probleempje gehad met een terugbetaling van een retourtje, maar dat is netjes opgelost.

Daarna bestelde ik alleen nog als ik achteraf kon betalen en dit was mogelijk. Nooit meer een probleem gehad.

Geen verzendkosten, ook niet voor retourzendingen. Het is mijn favoriete winkel.

Helaas wel jammer dat de kleding reviews zijn verdwenen. Die reviews waren voor mij altijd de doorslag om een bestelling te doen.

Dana
14-07-2023

Ik snap dat er overal een personeelstekort is maar bij een klantenservice mag je toch ten minste verwachten dat je fatsoenlijk te wordt gestaan. 1. Word ik door 1 of andere snotneus aangesproken alsof we samen tikkertje hebben gespeeld op het schoolplein en 2. Als er staat dat er binnen 5 werkdagen contact met mij wordt opgenomen heb je dus 4 werkdagen om het op te lossen. Als je dan vraagt naar een leidinggevende, zijn zij geen aanspreekpunt. Ik vraag mij af of er wél een leidinggevende is, als dit soort mensen gewoon bij een klantenservice kunnen werken.

Ro
13-07-2023

Al jarenlang zorgeloos bestellen bij Zalando. Tot afgelopen maand. Zalando wat een verschrikkelijke klantenservice hebben jullie?

Een bestelling voor 500 euro doen, vervolgens 1 artikel terugsturen en te horen krijgen dat Zalando dat pakketje nooit heeft ontvangen. Weken heen en weer gemail, wil Zalando geen onderzoek starten samen met PostNL en wij als klant worden maar van kastje naar muur gestuurd. Telefoon wordt in je gezicht opgehangen, foute informatie wordt verschaft om maar te zwijgen over de gehorige callcenters met mensen die amper te verstaan zijn.

Waar kan ik terecht voor een klacht? @thuiswinkelwaarborg @consumentenbond

@Zalando get your shit together!

Row
29-06-2023

Weet niet waroom mensen aan het zuren zijn. Zo vaak Zalando besteld en nooit een probleem. Zalando je doet het goed!

Yorieke
28-03-2023

Ik heb in de afgelopen jaren meermaals bij Zalando besteld. Een aantal maal was er sprake van een productfout en werd me een deel van het aankoopbedrag aangeboden of kon ik het product retour sturen. Ik heb echt nog nooit gedoe met ze gehad, het gaat juist altijd goed. Ik snap wel dat mensen zich laten afschrikken door al deze negatieve reviews, maar bedenk wel dat wanneer mensen besluiten om een review te plaatsen dat meeestal gedreven wordt door een negatieve ervaring en het gevoel niet gehoord te worden door een bedrijf. Met andere woorden: veel mensen met positieve ervaringen hebben geen reden om een review te plaatsen.

Hans
26-03-2023

Retourzending wel ontvangen maar volgens Zalando zonder inhoud. Conclusie: vette pech, geld weg. Wanneer ik kijk naar de reviews over Zalando blijkt dat ze dit truukje vaker uithalen. Makkelijk geld verdienen door klanten te belazeren. Je zou het niet verwachten van zo’n grote organisatie maar het blijken gewoon oplichters te zijn. Dus ik zou iedereen afraden hier te bestellen want het is gewoon een criminele organisatie die er nog mee wegkomt ook.

GP
01-03-2023

Zeer ontevreden.

Ik had schoenen besteld van €125 en het leer kreeg na twee keer dragen scheurtjes. Ik mocht ze terugsturen.

Ik deed dat met het verzendlabel van zalando en ik had alles netjes verpakt. Bij post nl zie je dat het een pakket met inhoud is (1,64kg) maar mijn retour is niet geaccepteerd omdat deze leeg is. Zalando helpt mij niet verder omdat ze zeggen dat ze op basis van hun onderzoek hebben besloten dat ik de schoenen toch moet betalen. Op de mail krijg ik geen reactie, op de chat blijven ze hetzelfde herhalen en telefonisch zeggen ze dat het om een andere afdeling gaat. Post NL zegt dat Zalando fout bezig is. Dat zij een claim horen in te dienen aangezien zij een zakelijk contract hebben met Post NL en zij het verzendlabel verzorgd hebben. Daarnaast kunnen ze inzien dat er helemaal geen onderzoek heeft plaatsgevonden. Ik was een trouwe klant, maar dit kan echt niet. Het lijkt wel een scam.

Aa
24-02-2023

Zalando is een van de slechtste webshops waar ik ooit heb gewinkeld. ik had een kortingsbon van 20% en die heb ik gebruikt om een trui te kopen. het duurde een maand en mijn trui werd niet verzonden. toen ik contact opnam met de klantenservice, verontschuldigden ze zich niet alleen, maar zeiden ze ook dat ze me geen kortingsbon van 20% meer zouden geven omdat het een artikel van hun derde partner was. Het spijt me echt dat ik mijn geld heb verspild aan Zalando. hun klantenservice is gewoon een nachtmerrie

Eyla
14-02-2023

Oplichters je besteld dan komt het aan een maand later moet je opnieuw voor de bestelling betalen en als je weigert krijg je er 50€ kosten erbij beter jullie gaan failliet geen schaamte

Raul
08-02-2023

Ik had een bestelling geplaatst het was een cadeau. Alles helemaal goed. Krijg ik 3 dagen later in de ochtend en mail dat hij over 2 dagen geleverd wordt. Die zelfde avond krijg ik een mail waarin staat dat ik hem retour gemeld heb!? Weet daar niks van. Weg cadeau en lang moeten wachten op de terugbetaling.

Filip
16-01-2023

Zalando zouden ze moeten opdoeken

Zalando zouden ze moeten opdoeken! Je doet een bestelling en nauwelijks een halve dag later staat er op hun site dat er 15% korting is met een bepaalde kortingscode. Ik heb onmiddellijk gereageerd en na veelvuldig mailverkeer weigerden ze deze korting toe te passen, hoewel de bestelling nog niet geleverd werd. Het was mijn eerste bestelling bij Zalando, maar NOOIT meer Zalando! Je wordt daar gewoon bedrogen!

Anja
13-01-2023

Bestelling na 8 dagen nog steeds niet geleverd.Na het lezen van deze reviews ga ik hier NOOIT meer wat bestellen.

En blijkbaar , na al deze negatieve reviews gaan ze hier ook niets aan veranderen.

Meer Zalando.nl reviews