ABN AMRO reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 865 recente reviews uit 5 bronnen.
7 maanden geleden

Gezamenlijke rekening openen verliep zeer gemakkelijk, binnen paar tellen zo geopend via de ABN AMRO app

8 maanden geleden

Telefoonnummer op site is niet bereikbaar, geen app meer omdat rekeningen (door eerdere slechte contactmogelijkheden) reeds te hebben opgezegd. Brief ontvangen met verkeerd rekeningnummer om nog rekeningkosten naar over te maken terwijl je wel je rekening helemaal leeg moet maken voordat je het op kunt zeggen...allemaal probleem van de klant, die mag er nu weer achteraan gaan maar krijgt dus geen contact.

9 maanden geleden

Vandaag om 17:10 gebeld met de klantenservice over het beëindigen van onze en/of rekening. Mijn partner en ik belden samen, zoals logisch is bij een gezamenlijke rekening. Tot onze verbazing kregen we te maken met een onvriendelijke en ongastvrije medewerker, Ayeska, die op een botte manier aangaf dat alleen mijn man mocht spreken alsof ik als mede-rekeninghouder geen zeggenschap heb. Haar beheersing van de Nederlandse taal was ondermaats, waardoor ze het simpele feit niet begreep dat we gezamenlijk de rekening hadden beëindigd en alleen wilden weten waarom we een nieuwe pas ontvingen. Bovendien vroeg ze ons oude adres op, terwijl we daar allang niet meer wonen. Hoe kan dat nog in het systeem staan? Deze ervaring was ronduit frustrerend en allesbehalve professioneel. Als dit de standaard is van de klantenservice, dan is er werk aan de winkel bij ABN AMRO.

10 maanden geleden

Houden zich niet aan de zelf opgestelde regels mbt Hypotheek. In eerste instantie bepaalde ze dat de schuren te groot zijn voor eigen gebruik. Dus hierop ketste de hypotheek af. Aangegeven dat we die dan zelf financieren dan vragen we hypotheek aan op alleen het huis. Ook hiermee gingen ze niet akkoord, wat in tegenspraak is met hun eigen reglement, nooit geen uitleg gehad (terwijl we meerdere malen de vraag hebben gesteld) als alleen we financieren niet! Dus beide vertrokken bij deze bank en hypotheek bij de Rabobank genomen. Wil nooit meer iets re maken hebben met deze bank!

ik wil gewoon betalen met een QR code en niet met zo'n identifier, ik kom er niet uit met de chat er is geen icoontje met een telefoon waardeloze service

Betreft een schademelding op de reisverzekering. Nav een mail wil ik telefonisch contact opnemen met de behandelaar. In de online/inlog omgeving zie de naam en een telefoonnummer staan. Die bel ik en tot 3x toe!! wordt de verbinding verbroken omdat ze gesloten zijn. Op dinsdagmiddag 14:00 uur. Wat blijkt ze zijn maar tot 12:00 uur tele bereikbaar. Ongelooflijk. Daarnaast hebben ze in de online omgeving bij de naam van de behandelaar een kopje "bereikbaarheid" staan dat niet is ingevuld!!

Ik heb een nieuwe creditcard uit abn amro gevraagd in 11 december met zijn 25 euro cashback actie nog geldig is (Zie zijn e-mail beneden). Ik heb mijn credit card gekregen maar mijn cashback is nergens betaald, ook na een maand gebruik. Ik heb klantenservice ABN amro erover gebeld maar 2 maal ping pong tussen ICS card services en Abn Amro klantenservices doorgestuurd en door absoluut niemand geholpen.. -Reply, ik heb origineel e-mail bericht en schermshot uit jouw webpage als bewijsstukken. Ze zijn zelfs niet bekend met zijn acties. Geloof acties van ABN-AMRO niet en ik raad iederen aan met ABN-AMRO geen enkele zaak doen. : " Dear client This is the perfect time to apply for a credit card, a must-have for the holidays. Credit cards let you make secure payments, both online and in shops, and everything you buy is automatically insured against loss, theft or damage for 180 days. Apply for an ABN AMRO Credit Card before 15 December 2024 and receive €25 cashback. Kind regards, Team International Clients Retail ABN AMRO Bank N.V."

Jarenlang daar autoverzekering gehad, kleine schade gemeld en via slinkse wegen afgewezen

Voor het afhandelen van een simpele klacht over popups in de app hebben we 7x heen en weer moeten mailen. Iedere keer sloot de medewerker het dossier, waarna ik weer mailde dat de klacht verder opgelost moest worden. Dan werd er toch maar weer gereageerd en kwam er weer een nieuw stapje in de oplossing. En dat dus 7x. Door drukte met werk had ik geen tijd om te bellen, wat de medewerker in eerste instantie prima vond. Het enige dat de medewerker had moeten doen was even bellen/mailen naar de technische afdeling en het was opgelost. Bij het indienen van de klacht in eerste instantie kwam er al meteen een bericht dat het 'erg' druk is dus dat het langer kon duren. Vandaar waarschijnlijk dat de medewerker het dossier steeds probeerde te sluiten zonder oplossing, weer een ticket weg. Zwaar onder de maat dat je klanten lastig valt met ongewenste reclame in hun rekeningoverzicht, en vervolgens steeds het dossier probeert te sluiten en dus de klacht niet op wilt lossen. Te lui om een belletje met een andere afdeling te plegen.

1: Asociaal, onbeschoft, de telefoon of chat verbreken wanneer de waarheid wordt gesproken. 2: je eigen geld wordt bevroren zonder klanten op de hoogte te stellen. 3: je pas blokkeren ze zonder je in te lichten.

Helaas gaat het cijfer niet lager dan 1 anders had ik een 0 gegeven. Een nieuwe telefoon en telefoonnummer en dit is niet te wijzigen via telefonisch contact met de bank, en niet per email. Alleen door het uitprinten (anno 2024) en aangetekend opsturen is dit mogelijk. Ik heb een huis verkocht en nieuw gekocht via tekenen docusign en bij de bank kan dit niet, de arrogantie. Snel een andere bank zoeken

Slecht onvriendelijk aan de telefoon documenten van ons liggen gewoon op straat niks komt aan zeggen ze aangetekend gestuurd en later nog weer documenten voor de zoveelste keer weer niet goed ze hebben je nummer ze weten wat je terug moet krijgen maar omdat ze er onderuit proberen te komen flikken ze dit sturen we een aangetekend document moet het weer opnieuw wat een simpele zielen en dombo's daar ze kunnen het zo overmaken maar laten we lekker moeilijke doen en onbeschoft door de telefoon abn amro het is mijn geld hé waar wij recht op hebben

Op zich een prima bank maar wat ik erg jammer vind (en wat ik bij veel bedrijven merk) is dat ik in de app van alles vind over allerlei diensten van de bank die ik nooit nodig op, vermoedelijk ingegeven door commercie, en dat ik iets simpels als mijn periodieke overboekingen en hoe ik die kan wijzigen dus gewoon niet eens kan vinden. Het doet me ook denken aan WORD, ooit was dat een super fijn programma om je teksten in te verwerken. Tegenwoordig vind ik het zo goed as onbegrijpelijk, zoveel is erin gepropt. Soms denk ik wel eens: die enorme zucht om te verbeteren (en waarschijnlijk dus meer geld te verdienen) leidt er te vaak toe dat waar het in de basis om gaat, uit het oog verloren wordt.

Waardeloos. Je word van het kastje naar de muur gestuurd. Ze zijn zelf vergeten 4 jr terug na de scheiding de spaarverzekering op 1 naam te zetten. Inmiddels al 10 mnd bezig om het voor elkaar te krijgen. Is het bijna klaar.neemt de N N de polis over van de ABN AMRO. Nu zit je met 2 bedrijven opgescheept die naar elkaar wijzen ipv je te helpen. Nou eindelijk kreeg ik vorige week de zakelijke brief dat het geregeld is. Hiep hoi. Na lang wachten, veel frustratie, eindeloos bellen/mailen door mij en mijn tussenpersoon. Geen excuses, geen bloemen.niets.Jammer

Ok klanten a.u.b. niet met acties/welkomstcadeau's die ze nooit zullen ontvangen. Ik maakte voor mijn dochter gebruik van een actie, als we voor een bepaalde datum een kindertoekomst spaarrekening en/of een jongerengroeirekening zouden openen zou ze op die rekening 10 euro als welkomstcadeau ontvangen. Dit dus op beide rekeningen. Dit zou binnen 3 maanden gebeuren. We zijn nu bijna een half jaar verder en ze heeft nog niets ontvangen. Ik heb zo ongeveer 10 keer met de klantenservice contact opgenomen (zowel telefonisch als via de chat). De medewerkers weten telkens helemaal van niets, halen acties door elkaar en beloven dan, nadat ik ze op weg help, dat het op het "einde van de week" gestort word. Keer op keer gebeurd het niet. De ergste ervaring was nog een medewerker die beloofde dat hij er persoonlijk op zou toezien dat ze het zou ontvangen en me terug zou bellen zodra het zou gebeuren. Ook dit is niet gebeurd.

Ik nog weleens de mist in met telebankieren en betalen door MS (oogzenuwen liggen aan flarden) en dan blokkeer ik mijn bankpas. Dus krujg ik hulp maar gisteren ging de bel en stond er een dame voor de deur met een prachtige bos bloemen, ik stond bijna te huilen, vreselijk lief, ben heel dankbaar. Heel fijne bank.

Trage afhandeling van papieren overschrijfformulieren.Of het word in een paar dagen verwerkt,dan weer tijden wachten tot 12 dagen op de verwerking.Zeer slechr.Naar mijn idee worden ze opgespaard tot dat ze er zin in hebben.Het gaat in deze om betaalopdrachten Niet om ansichtkaarten.De laatste tijd super slecht.Ik kan het beter zelf gaan brengen,naar deze afdeling.

Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Personeel heeft geen enkel benut hoe om te gaan met klanten. Een rekening openen is hele oefening, onodig veel papperas, gecompliceerd en super enerverend.

Reeds jaren gemachtigd voor een familielid. Pas is verlopen. Nimmer een nieuwe ontvangen. Kan weer worden verlengd als de procedure weer opnieuw wordt ingezet. Betrokkene woont elders in het land. Al mijn gegevens zijn bij de bank bekend. Deze bank is nog ambtelijker dan ambtelijk.

Ben inmiddels 4 weken bezig om een "en of" rekening te maken van mijn lopende rekening en spaarrekeningen. communicatie is zwaar beneden pijl en contact krijgen is onmogelijk. Reageren niet of veel te laat op mail. Ik ben van plan om alles op te zeggen en naar een andere bank te gaan. Wat een lamzakken zijn het met een belabberde klantenservice.

Je kan ze telefonisch niet bereiken, als je wel contact hebt, dan weten ze het niet en wordt je in de wacht gezet. Afspraak maken kan ook niet, via de chat wordt je doorverwezen naar een telefoonnummer die dan niet te bereiken is. Ga nooit in zee met deze bank, het is echt te erg voor woorden. Je kunt beter naar de Knab gaan of de SNS, daar kunnen ze je tenminste helpen.

Wil eigenlijk nog een 0 geven maar helaas, zonder enig bericht ineens alles geblokkeerd, ben je slachtoffer van fraude, maar qua klantenservice geven ze niet thuis, moet maar overstappen naar een andere bank, prima doeg abn amro.

Gegijzeld door ABNAMRO! . Zo frustrerend! Aangifte doen te veel moeite. Melding maken bij Kifid en Persoons Autoriteit Gegevens ga ik doen als ik de energie er weer voor heb. Maar eerst deel ik het met jullie zodat je weet dat je niet de enige bent in gevecht met je bank! Na 2x! mijn ingestuurde rente compensatie documenten te zijn kwijtgeraakt inclusief copy bankpas en copy paspoort helemaal klaar met ze! Ze vragen nu of ik voor de 3de keer de documenten wil opsturen! Helemaal gek zijn ze. Dit is klant pesten op de max! Lees mijn volledige verhaal op tweakers in het Forum Rentecompensatie banken voor consumptief krediet bij Sjoefke op vrijdag 24 mei om 15:20 uur.

Van het kastje naar de muur gestuurd. Wat een nare ervaring

Doordat mijn vrouw is overleden is de tenaamstelling van de rekening veranderd. Geen 'en/of' meer. Hierdoor kan ik niet het jaaroverzicht over 2022 via het web opvragen en uitprinten. Hoezo en waarom niet? Dus gebeld en het zou handmatig worden opgestuurd. Na enige tijd niets ontvangen. Weer gebeld. Allerlei excuses van Koningsdag, een weekend etc maar geen Jaaroverzicht ontvangen. Nu vanmorgen voor de 3e keer gebeld -14 (!) minuten in de wacht- en wat blijkt, er is niets maar dan ook niets gedaan! Nog erger dan ambtenaren. De jaaroverzichten worden me weer toegestuurd. Wat een hopeloze bank is het geworden. Er is niets van over. De melkboer op de hoek.

Oneerlijke bank. Raad iedereen deze bank af

Is een bank die strak staats van managers en doorschuiven.klant staat niet op 1. Winst staat op 1 Als er iets is moet je iedere keer het zelfde plaatje afdraaien. O dat staat niet genoteerd. Maar medereerkers verhaal staat wel genoteerd. Bank denkt kortzichtig eigen belang gaat voor. Anders loopt men zijn provisie mis. En dat doet zeer. Zei denken alleen aan hun eigen belang. WALGELIJK.

Wij proberen een 2e pas aan te vragen. Zijn nu ca 3 uur bezig en nog geen resultaat. Deze pas is prive en gekoppeld aan tevens een zakelijke rekening. Blijkt dat de medewerker het woord zakelijk hoort en direct de app gesloten wordt…. Ga je naar zakelijk, geven ze aan je moet naar prive……. Vervolgens wachten we weer in de chatroom…. Zodra het kan sluiten wij al onze rekeningen en gaan naar een andere bank. Frank

Twee brieven zouden niet ontvangen zijn door de afdeling Bewindvoering, waarvan 1 aangetekend! Ik neem aan als je moet tekenen voor ontvangst, er op zijn minst inkijkt voor wie het betemd is, maar zal ze wel niet interesseren. Omdat het een gedeeltelijke fout (hoezo gedeeltelijk, 100% fout ABN), mocht ik een mail sturen met de benodigde documenten en die zou direct in behandeling worden genomen. U raadt het al, geen reactie. Heel slecht.

Persoonlijke aanbod van 16 december 2023 moet de bank 180 euro betalen over teveel betaalde rente aan mij ni half februari nog geen eurocent terug gehad van de abn amro maar wel rente betaald over rood staan bij de bank en dan op nos nieuws horen dat ze weer miljarden verdient hebben heel slechte bank graaien en niet voor je consumenten opkomen

Meer ABN AMRO reviews