AliExpress reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.432 recente reviews uit 3 bronnen.
1 maand geleden

In een week tijd 2 keer mis met dit bedrijf. Ik had badkamer lampen besteld een set van 2x 2 lampen en i x 3 lampen. Nu die van 3 lampen is nooit geleverd en Post.nl blijft gewoon volhouden van wel wordt van kastje naar de muur gestuurd nu al meer dan een week, dat is 62 euro en dan van de twee andere lampen is er maar 1 geleverd dus dat is nog eens 37,85 weg. Dus in een week tijd 100 euro weg

2 maanden geleden

blijf weg van die leverancier, bij schade gevallen wordt je gewoon van het katjse naar de muur gestuurd. Geld kwijt en ik blijf over met een beschadigde item. Oplichters!

2 maanden geleden

Kleine artikelen kun je beter niet bij Aliexpress meer bestellen. Tegenwoordig worden kleine artikelen in een simpel plastic zakje verstuurd i.p.v een degelijk kartonnen doosje.

2 maanden geleden

Geen terugbetaling, geen echte communicatie Ik heb al vaker kleine onderdelen bij AliExpress besteld, wat meestal goed gaat en de kwaliteit is over het algemeen prima. 20251218 Toen bestelde ik drie Tuya Wi-Fi lichtsensoren en ontving ik de Zigbee-versie. Ik heb ze teruggestuurd met hun eigen verzendlabel, en dat was het. Ik heb meerdere geschillen aangespannen en kreeg alleen maar robotreacties. €17 weggegooid geld. Ik zal wel twee keer nadenken voordat ik daar iets bestel dat meer dan €5 kost. 20260214 Na een post op Trustpilot heb ik inderdaad een e-mail ontvangen... Blijkbaar bestaat de klantenservice ook uit robots, want ze stellen precies dezelfde vragen die ik al zo vaak heb beantwoord, dus we draaien nog steeds in een kringetje rond. Ze weigeren te geloven dat ik het pakket heb teruggestuurd, ondanks dat ik ze al twintig keer het verzendbewijs hebben gestuurd. Het is een retourzending die door AliExpress wordt betaald, dus ZIJ moeten het met DHL regelen. Met een verzendbewijs hoef ik niets meer te bewijzen. 20260226 Geen reacties meer... ongelooflijk onbeleefd en onbetrouwbaar bedrijf.

3 maanden geleden

Bij AliExpress bouw je een zeker krediet op wanneer je meerdere keren artikelen besteld. Echter na een paar fout gelopen zendingen is het gedaan en loopt het fout. Bij een bestelling van 2 artikelen. (Om de verzendkosten te kunnen annuleren) enorm in de steek gelaten door AliExpress. PAS goed op met bestellen, je zal geen teruggave krijgen als je je bestelling maar voor de helft ontvangen hebt, AliExpress vraagt het onmogelijke om te bewijzen dat je iets NIET gekregen hebt, wij kopen hier nooit meer !!!! Het enige positieve is dat de locale verkoper wel meewerkte en het item opnieuw opgestuurd heeft

5 maanden geleden

Dure robotmaaier besteld en dat komen er extra kosten bij, oke prima. maar als je de eerste betaling bij de verkoper rechtstreeks hebt gedaan wordt plotseling je bedrag gecrediteerd door de verkoper en moet je rechtstreeks betalen. Heb om credit gevraagd van de extra betaling maar kan niet meer want pakket is onderweg. Dan moet je wel verder in de hoop dat het goedkomt. Betaal je het gecrediteerde bedrag ook rechtstreeks en dat komt pakket op .. dag bij je thuis. dan wordt deze bij de douane op HOLD gezet en moet je verzekeringsgeld betalen. inmiddels is het product zo duur dat je dit beter in Nederland had kunnen kopen en dat scheelt een hoop ellende. Geprobeerd een oplosisng te zoeken met Ailexpre maar dit houden hun handen er vanaf. erg jameer en 400 euro lichter. Weg vertrouwen in Aliexpres. Let op met duurder elektronische apparaten

5 maanden geleden

Bestelling ontvangen en terug gestuurd omdat het een slechte copy is van makita Was volgens website een originele .makita maar een waardeloos product Prijs product terug ontvangen maar retour verzendkosten niet Voortdurend vragen om bewijs van retour sturen die al 5 keer gestuurd zijn Klacht wordt door AI behandeld en werkt dus niet Advies van mij koop nooit meer bij aliexpres

5 maanden geleden

Product retour gestuurd. Van kastje naar de muur gestuurd en nooit meer mijn geld terug ontvangen case closed volgens Ali Express. Niet kopen.

6 maanden geleden

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren Zeer slechte kwaliteit en klantenservice! Zeer slechte kwaliteit en klantenservice. Wij hebben 2 kranen ontvangen voor de badkamer. Na 1 jaar bladdert de verf er af en oxideren de kranen. Er wordt gevraagd naar bewijsmateriaal, video en foto’s gestuurd waarop alles duidelijk te zien is. Krijg reactie dat bewijs niet geleverd is, hoe dan?? Zeer duidelijk beeldmateriaal van toestand van kranen. Koop sowieso niet van MYQualife Official Store!!

6 maanden geleden

The carrier DPN have pictures at the outside door , but they were never in. I was home all day , the package was not delivered anywhere. No refund. There are many complains about same occurrence. I find it a spam

8 maanden geleden

Deze bedrijf is zeer slecht . Onbetrouwbaar...neppe klantenservice. Neppe systeem Slechte bezorging Met problemen of klacht is er nergens een emailadres waar je met je verhaal terecht kunt.

9 maanden geleden

Ik heb misschien wel 2000 keer dingen besteld via aliexpress. 99% gaat goed en krijg je eens wat dat defect is of het komt niet aan dan was het meestal wel snel geregeld dat ik een refund kreeg. Ditmaal echter is het totaal anders. Ik bestel een artikel bij een local warehouse puur omdat ik wilde dat het deze week bezorgd werd. Ik had nog wat anders besteld bij een Pools warehouse dat netjes aankwam afgelopen week. Het artikel dat ik in Frankrijk bestelde echter werd niet verzonden. Wel beloofde de shop dat ze het snel zouden sturen nu. Toen dat afgelopen maandag nog niet het geval was en het tussen maandag en vrijdag zou worden bezorgd volgens belofte besloot ik te canceled. En daar gaat deze review over. Verkopers halrn vaker streken uit. Deze verkoper reageerde niet meer op mijn berichten en heeft tot 3x aan toe mijn cancel geweigerd. Aliexpress heb ik meerdere keren mee gechat, iets dat normaal gesproken NIET nodig is. Normaal gesproken is de order cancelen of een refund aanvragen voor defecte spullen genoeg. Je stuurt nog een paar foto's of filmpje en het is geregeld. Niet dit maal... "don't worry we got your back" blijf ik horen maandag en ook woensdag. Ik blijf aandringen, REFUND ME ik heb gecanceled. Nix NADA doen ze. Na wat onderzoek naar "Bee shop" scoren ze de laatste maanden alleen maar 1 ster. Aliexpress echter laat mij zitten. Product is nu onderweg, op het moment dat de shop al had beloofd dat het aangekomen zou zijn. ALIEXPRESS ik hoop dat jullie dit lezen. Ik weet niet wat je bezielt maar je laat een verkoper je klant belazeren en soet er NUL tegen voor mij. Ik ben er dus klaar mee, ik geb letterlijk duizenden euro's aan spullen besteld de afgelopen jaren en het is nu over. Mensen, lees dit en pas goed op. Aliexpress is veranderd de laatste tijd, geef ze je geld niet want je raakt het kwijt als er wat mis gaat. Aliexpress jullie hadden dit afgelopen maandag al moeten stoppen, in plaats daarvan laat je dexe malafide shop zijn ganf gaan. Dit is geen local shop dit zit gewoon in China en wat ze beloven is een leugen de spullen zijn er niet met 5 werkdagen

10 maanden geleden

long term customer, or I used to, AliExpress disappoint me now I was very positive about AliExpress, always was defending them when family or friends where afraid about there services. And off course I also had my mishaps with certain orders, but their customer service and refund policy always came with a fair solution that matched my expectations. But now they changed, they are not the AliExpress anymore that I'm used to. In the past few months somehow AliExpress removed my full address details from my account. Probably due to some maintenance, system updates or just a system bug, which can happen, but I'm sure I never did this myself. When I ordered with one-click order from my iPad, the order got processed and goods got send to my country, but with incomplete address details. I tried to contact the local postage couriers, but they can not make any changes to the adres on my request, this needs to come from the sender, so they returned the goods to the sender address. AliExpress refuses to pay back my money without proof and say they have not changed my address details. Anything I send in the dispute communication about my contact with the local courier service and screenshots from their track and trace is being ignore. I ordered a lot with AliExpress in the past, I'm have been a long term customer. But since I had issues earlier this year with products not being not delivered, things are not the same anymore and I'm not feeling comfortable ordering with AliExpress anymore and I was already ordering less. This situation now again with not getting my goods delivered and not getting a refund is for me the signal to stop ordering at all. I don't know what happened, but AliExpress is not the same anymore. Time to show elsewhere !

Ik heb verzendlabels van AliExpress ontvangen voor retourneren van producten. Helaas heb ik op dit moment 18,79 niet terug ontvangen. Vele malen contact gezocht met klanten service. Ja, je krijgt het terug. Ik beloof het. Allemaal loze belofte. Ik zou nog een mailtje erover ontvangen. Ook dit krijg ik niet. Wie weet wordt het via deze weg opgelost

Ik heb met Aliexpress al vaak issues gehad. Soms gaat het goed, maar vaak ook niet. Het probleem ligt meestal niet bij de verkopers, die via Aliexpress hun producten verkopen, maar bij hun onbetrouwbare verzendservices en daar nemen ze niet de verantwoording voor, al zegt hun helpcenter dat ze er veel problemen mee hebben. Zo had ik laatst een 'combined delivery', waarbij 3 van de 4 producten ontbraken. Dan blijven ze vragen om bewijs, maar hoe kun je bewijzen dat je iets ontbreekt? Hun conclusie zal nooit zijn dat jij een refund krijgt. Ze betalen de verkoper en jij kunt fluiten naar je centen. En ze leggen ook niet uit waarom. Ik raad het dus af om daar te bestellen, tenzij je het acceptabel vindt dat je je bestelling zo nu en dan niet ontvangt en dan je geld kwijt bent.

Mini camera gekocht bij Aliexpress die niet werkt, als ik er mee schud dan rammeld er iets binnenin, de laadkabel word heet, er brand geen lampje hij doet helemaal niets, disput geopend de eindconclusie was camera terug sturen op mijn kosten € 32 dan pas krijg ik mijn geld terug € 4,82. dit is nu al de derde keer dat ik ben opgelicht door aliexpress en heb mijn acount laten verwijderen, nooit meer die troep van Aliexpress.

Artikel retour gestuurd, 37,99 via een officiele retour etiket van leverancier Aliexpress. Inloggen om te kijken van hoe of wat gaat erg moeilijk, geen duidelijke weergave status van retour, geen bevestigingen geen geld retour. Schandalig dat dit kan

Retour kosten voor je eigen rekening, zelfs als de verkoper eist dat je naar de Maan zou het sturen. Trap niet in. Nooit meer ali voor mij. Misleidende advertentie staan nog steeds om volgende slachtoffers te maken en een feedback - waarschuwing te schrijven mag ook niet. Dan een feedback online

Dit is zo'n slecht bedrijf. Volgens track and trace zou het pakket bezorgd zijn en dat is het niet. Nu al 2 maanden bezig mijn geld terug te krijgen maar ze weigeren zelf een onderzoek in te laten stellen. Zij zijn hiervoor verantwoordelijk maar die die verantwoordelijkheid nemen ze niet. Ik heb inmiddels zelf een brief ontvangen van PostNL waarin staat dat het zoekgeraakt is omdat dit is wat zij wilden maar evengoed krijg ik mijn geld niet terug. Stelletje oplichters zijn het.

Bestelling nooit afgeleverd bij mij. Dispuut geopend. Zij verwijzen door om naar een postkantoor te gaan…. Die hebben we hier al heel lang niet en bovendien heb ik nooit een niet thuis bericht ontvangen! Aliexpres geeft aan dat zij het geld niet terugstorten of het geschil anders oplossen.

Kapotte levering, retour verstuurd maar geen geld terug ontvangen. Standaard antwoorden in de chat maak je geen zorgen komt goed. Binnen 24/48 hoort u meer ect. Twee maanden verder en nog geen stap verder

Ze laten je een spel spelen voor prijzen. Maar naarmate je dichter bij de prijs komt, gaat de voortgang steeds langzamer. Uiteindelijk duurt het maanden voordat je eindelijk een prijs hebt. En vervolgens is de prijs niet beschikbaar voor verzending naar je adres. Het zijn oplichters!

Radio besteld maar die bleek kapot Ik heb contact gehad met aliexpress en kon hem terug sturen Maar ik was op dat moment net op vakantie .Ik moest de radio voor 11augustus terugsturen maar was tot 18 augustus op vakantie . Contact gehad. met aliexpress.Was geen probleem ik kon hem als ik terug was terugsturen en zou en retour ticket krijgen .Ik kraag 11 augustus en mail dat ik geen geld terug kreeg omdat ik de radio niet had terug gestuurd.Ik weer contact met aliexpress op genomen vanaf mn vakantie adres ,en kreeg weer de bevestiging.meneer als u terug bent neemt u even contact op en dan krijgt u en retour ticket. Terug van vakantie contact opgenomen met aliexpress maar krijg geen retour ticket en geen geld terug.bezwaar gemaakt en als reactie kreeg ik .U krijgt u geld niet terug want u hebt de radio niet op tijd terug gestuurd.nu na 3 maand en 100 keer bellen en mailen heb ik nog steeds mn geld niet terug .Ze houden het aan het lijntje .Het zijn dikke oplichters daar .

Vreselijk, ik heb al een paar dingetjes besteld, niet zo bijzonder eigenlijk maar ook goedkoop,nu een douchegordijn gekocht, maar deze is zo groot als een handoek! Maat groot gekocht! Het godijn kost wel 21,25 euro! Dus niet een koopje! Zat in een ininmini zakje Dus kan er nóóit meer in terug! Ik heb geschat en gedaan, maar nee hoor, even ja, sorry mevrouw, niks aan te doen! Ik ga dan ook het hoger op zoeken zelfs een kortgeding! Ik wil mijn geld terug! Koop nooit meer! Alice van der Horst Thomasse

Ze verkopen USB Flash drives van 16TB. Dezen bestaan niet. Dit gemeld aan AliExpress. Krijg bericht terug dat dit gewoon verkocht mag worden volgens hun voorwaarden. Onbetrouwbare verkopers en geen controle door AliExpress.

Dit was de eerste keer dat ik bij AliExpress heb besteld, en wat een ramp! Ik heb op 7 september vier artikelen besteld die in mijn brievenbus zouden passen. Volgens de melding van PostNL zou mijn pakket bezorgd zijn, maar toen ik mijn brievenbus opende… niks! Helemaal leeg. Ik heb contact opgenomen met PostNL en zij konden niet bewijzen dat mijn pakket echt was afgeleverd. Dit heb ik gedeeld met AliExpress, inclusief screenshots van de chats met PostNL, waaruit blijkt dat ze geen bewijs kunnen geven. Toch blijft AliExpress maar vragen om bewijs dat ik het pakket niet heb ontvangen. Hoe kan ik dat leveren als PostNL weigert dit te bevestigen? En het ergste is dat AliExpress helemaal geen contact opneemt met PostNL om dit uit te zoeken. Als jullie om bewijs vragen, zouden jullie dat zelf bij de bezorgdienst moeten checken. Dat gebeurt echter niet, en nu sta ik er alleen voor. Ik heb geen producten én mijn geld niet terug!

Liever niet bestellen. Ze sturen die product niet zeggen ze is al geleverd. En nog als je wat retour wilt opsturen wacht je zo lang op hun en je hoort toch niks . Ik zou het niet aanraden om bij AliExpress te bestellen. Afz.Sarda

Op 8 mei 2024 bestel ik een ebike in de aanbieding en betaal ,260.99 euro. Geen bevestiging, staat niet in mijn account en verder niets meer vernomen ondanks mondelinge klacht

Slecht kan niet leveren dus geld weg wordt niet terug gestort.

Waardeloos , onbetrouwbaar, onlangs oplader besteld en alleen kabeltje in de brievenbus gevonden, zonder oplaadpoort, bah, nooi en nooit meer iets bestellen

Meer AliExpress reviews