Ik kies zelf van a.s.r. reviews

Er zijn 1.915 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Het invullen ging erg gemakkelijk. en de premie is niet te duur, als de rest van het contact en de voorwaarden ook zo goed zijn krijgen jullie een 10 van mij.

Super alles snel geregeld TOO

Ik kon snel en op een duidelijke manier deze verzekering afsluiten!

Top service geen klachten

Snel, goedkoop en goede service

Alles is zeer overzichtelijke qua aanvragen. Polis is ook heel duidelijk en je krijgt alles snel binnen. Groene kaart via de post vind ik ook erg fijn.

Goed en snel geregeld

Eenvoudig en duidelijk

Tot volle tevredenheid deze verzekering aangegaan

Tot nu toe snelle service

De enige verzekering die meedenkt en bereid is de auto tijdelijk ook bij vertrek naar het buitenland te verzekeren. Uniek!

Snel geregeld. Vriendelijke service

Nog geen evaring alleen verzekering afgesloten

✓ Ik kies zelf van a.s.r. Hi John, Welkom bij Ditzo! Mochten er vragen zijn dan horen we dat graag. Maak er nog en mooie dag van! Groetjes, Gi-gi

Prima website,erg duidelijk.

Goed, verder geen problemen.

Nog nooit problemen gehad met Ditzo.

Eenvoudig en duidelijk

Ik kon binnen 10 minuten de verzekering van mijn auto afsluiten.

Ik ben nieuw voor Ditzo en ik heb geen ervaring

Ik weet nog niet hoe ditzo is omdat ik het net vandaag heb afgesloten maar dit ging heel gemakkelijk.

Makkelijk de verzekering afgesloten. Prima informatie.

Het invullen en het maken van de keuzes was vrij gemakkelijk. Helaas miste ik wel eventuele hulp bij het opzeggen van de oude verzekering (overstapservice).

De hoofdreden dat ik de Ditzo reisverzekering neem is de offpiste dekking bij wintersport. Dit stond nergens in de informatie. Het invullen ging op zich soepel. Het invullen van datums kan wat duidelijker (is 1 maart, 1-3 of 3-1?) voor mensen die vaker op buitenlandse websites zitten. Ronduit onduidelijk was de laatste vraag of verzekerde de laatste 5 jaar schade heeft gehad op welke verzekering dan ook.

✓ Ik kies zelf van a.s.r. Hi Peter, Bedankt voor je feedback! Dat is een hele goeie over de datums. Gelukkig kunnen we ook via de kalender de datum aangeven. De slotvraag over het schadeverleden wordt gesteld om het risico te bepalen. Zou je met mij willen delen welk gedeelte van de vraag onduidelijk is? Ik hoor graag van je! Groetjes, Gi-gi

Goed service, zeker een aanrader.

Snel geregeld en duidelijk via internet

Overzichtelijk duidelijk en begrijpelijk

Snel afgesloten en goede premie

Na telefonisch contact met medewerker over dat ik mijn oude autoverzekering nog niet kon opzeggen, maar wel een nieuwe verzekering wilde afsluiten kreeg ik hierover heldere uitleg en de medewerker was erg vriendelijk en aardig. Top

Eerst niet goed in kunnen loggen (week geduurd) maar na een telefoontje is mijn account geactiveerd

Snel en makkelijk geregeld

Meer Ik kies zelf van a.s.r. reviews