Centraal Beheer reviews

3.4
Positief20%
Neutraal3%
Negatief77%
PeriodeLaatste 12 maanden202220212020
Lid
Christiaan
17-04-2023

Als je zoekt op Centraal Beheer dan zeggen ze over zichtzelf: Centraal Beheer is opgericht om mensen te helpen. Iedere dag weer.

Ik heb per mail mijn verzekering opgezegd en wat krijg ik per mail terug: een ontvangstbevestiging met daarin de volgende tekst:

Wij beantwoorden geen vragen per mail;

Wij veranderen uw gegevens niet als u dit per e-mail vraagt (een e-

mail kan eenvoudig misbruikt worden door anderen bla bla)

Laat het ons weten als u ons iets via e-mail stuurt (ja kom nou dat kun je toch zien).

Met andere woorden. ze proberen je het vooral moeilijk te maken EN e-mail is als een bedrijf het gebruiken wil handig voor mij, gaat snel, goed voor het milieu etc. maar als IK wat wil mailen dan is het opeens gevaarlijk.

En dit geldt niet alleen voor Centraal Beheer maar hou es op! Stuur mij maar een polis per post. Want het kan mij geen ene moer schelen of ik morgen die post heb of over 5 dagen.

Gina
17-04-2023

Klushulp Centraal Beheer ingeschakeld voor lekkage aan een radiator

De monteur , aardige man, is geweest en gezegd dat de radiator vervangen moest worden, (veel roest en gaatjes). Hij heeft een offerte gedaan: kosten 800 euro (oude radiator afkoppelen,, aanschaf nieuwe radiator en aansluiten), echter oude radiator wordt niet afgevoerd, moet jezelf voor zorgen, vind ik raar. Aan de kapotte radiator heeft hij niets kunnen doen. Het heeft me wel 100 euro gekost, want je betaalt altijd een uur en servicekosten.Houd hier rekening mee! Ik ga bij andere installatiebedrijven offertes opvragen, want ik laat alle radiatoren in mijn flat nu vervangen.

Victor
16-12-2022

De Klushulp Service van Centraal Beheer is een drama. Na een aantal slechte ervaringen was ik toch zo onverstandig om weer eens een beroep op ze te doen. Het lijkt namelijk zo handig. Heb 4 uur lang voor niets zitten te wachten. Ik zou niemand aanraden om er gebruik van te maken.

Stefan
Deze klacht is opgelost
25-11-2022

Via Klushulp zou onze CV-ketel worden gecontroleerd. De planning van Centraal Beheer is niet op orde, waardoor we al weken wachten op een onderhoudsbeurt die keer op keer last-minute uitgesteld wordt.

De eerste afspraak werd een werkdag van tevoren zonder overleg verplaatst. Zelf maar even gebeld om aan te geven dat we die dag niet thuis waren, dus werd het verplaatst naar weer een nieuwe datum, maar ook deze werd kort van tevoren afgezegd omdat het "niet meer paste in de planning van de vakman".

Telefonisch kon ik voorkeursdata doorgeven voor een nieuwe afspraak. Na duidelijke geruststelling dat de vakman echt zou kunnen is er weer een nieuwe afspraak gemaakt. Een dag van tevoren werd ik echter gebeld met de mededeling dat het weer verplaatst was.

Ik ben benieuwd hoe vaak de riedel van nieuwe datum -> "het past toch niet in de planning" -> nieuwe datum, zich nog gaat herhalen. Ondertussen maar op zoek naar iets anders.

Herbert
28-10-2022

Nooit mee in zee gaan. Komen afspraken niet na, bellen niet terug, en bel je zelf. Zijn ze er niet.

Maarten
05-10-2022

Maand geleden schade gemeld. Heb een bericht gehad dat ik even moet bellen. Helaas niet te doen wachttijden tussen de 40 en 50 minuten Dit is niet te doen ik ga al mijn verzekeringen bij Centraalbeheer weg halen‼️

Yildirim
05-10-2022

Via Centraal beheer had ik een Achmea rechtsbijstand, heel erg teleur gesteld zo een verzekering met een erg slecht rechtsbijstand wacht meer dan 6 weken een antwoord. Zonder voor me tijd en geld hoop dat ik rond krijg en ook gelijkt andere verzekering zoeken. Een grote NUL

Ilyas Kilic
26-09-2022

Een ingediende klacht op 10 augustus is nog steeds niet in behandeling genomen. Zo traag en moeizaam allemaal. Als ik wist had ik nooit voor Centraal beheer gekozen. Je zou denken dat ze professioneel bezig zijn, maar dat klopt niet. Heel jammer voor reputatie van Centraal Beheer.

Ruud
24-09-2022

Ik wil mijn auto verzekering wijzigen bij CB; maar in Mijn CB krijg ik de melding: u heeft geen producten bij CB.

[ik betaal elke maand al 3 jaar lang premie aan CB]; hoe is dit mogelijk?!

Marc
14-09-2022

Is telefonisch niet te bereiken, of je moet bereid zijn meer dan 20 minuten in de wacht te staan.

Zo ga je niet met je klanten om!

Petra
07-09-2022

Al jaren lang trouwe klant en nu is mijn zoon tegen zijn deur gevallen en is deze uit de schanieren en door gescheurd. Geprobeert te maken maae geen resultaat. Aangezien het een huishuis is en ik wel een hiirdersbelang verzekering heb is het toch niet verzekerd aangezien ik deze deuren niet zelf geplaatst heb. De woningbouw wilt dat ik deze deur zelf betaal en dit lijkt mij echt iets voor de verzekering.

Helaas gaan ze niet betalen.

Na 2 jaar geleden een fikse dubbele premie verhoging omdat de verzekering die ik had niet meer aangeboden wordt ga ik nu echt overstappen. Dit was de druppel.

Rob
19-08-2022

Op terugreis uit het buitenland stil komen te staan met pech op de parkeerplaats Bruggelen op de A1. In eerste instantie maar de ANWB gebeld voor een eerste diagnose. ANWB was snel ter plaatse en auto moet op transport. Afgesproken met de ANWB eerst de reisverzekering te benaderen. Vanaf hier begint het gedoe. Alarmcentrale centraal beheer gebeld. doorverbonden omdat ik bij binnenland zit, dit moet afgehandeld worden bij "buitenland". Enorme wachttijd dus na een half uur maar opgegeven. Pechhulp alarmnummer Nederland van centraal beheer gebeld. Kunnen niks voor mij betekenen omdat pechhulp onderdeel van de reisverzekering is. Ik word doorverbonden met de alarmcentrale. Uiteindelijk contact met Eurocross. Hier het hele verhaal gedaan, mevrouw geeft aan dat ze niks kan betekenen maar moet doorverbinden. Uiteindelijk 40 minuten in de wacht gestaan en maar opgegeven. ANWB gebeld en die heeft het met transport en vervangend vervoer opgelost terwijl dit daar niet geregeld was.

Shabita
09-08-2022

Ik ben al meer dan 25 jaar trouwe klant van Centraal beheer. Bijna nooit schade. De laatste paar jaar wat meer pech. Lekkage in de schuur, waterschade in de keuken en helaas is er laatst een meisje tegen mijn auto aangereden. Lekkage in de schuur waardoor mijn kussens voor de lounge set is gaan schimmelen en watervlekken. Bon ingeleverd voor de nieuwe set. krijg van de 1300 euro 600 vergoedt, omdat alleen mijn kussens beschadigd waren. waar in godsnaam haal ik alleen kussen in de juiste afmeting.

Keukenschade, wordt timmerman gestuurd die nieuwe kast maakt. leuk die kleurverschil en als kers op de taart. iemand anders rijdt tegen mijn auto aan. geschatte kosten €600.- . Moet toch schade expert erbij komen. weer naar de garage, los van bellen waarbij je minimaal een half uur kwijt bent en geheen en weer naar garage, mijn kosten als zzper zijn hoger dan de 600,- euro.volgende keer krijgen ze een boodschappen pakket als premie. kijken of ze daar blij mee zijn!

Roy
04-08-2022

Vanmorgen om 09:01 gebeld omdat ik nog niks had vernomen van de klusman en werd mij door CB verteld dat de aanlooptijd kan duren tot 10:00. Om 10:36 nogmaals gebeld en na 46 minuten kreeg ik bericht dat niemand eigenlijk weet waarom de elektricien niet is komen opdagen. Ik zou worden teruggebeld. Om 12:09 werd ik gebeld door de electricien (een andere dan de eerste afspraak) en die zou komen voor een intake gesprek wat al had plaatsgevonden op 14 Maart. Hij zou mij terugbellen nadat hij met CB heeft gesproken. Ik heb niks meer vernomen van zowel CB als klusman! De competentie vanuit CB zo enorm slecht is dat afspraken niet worden nagekomen, andere klusman worden ingeschakeld zonder mij als klant op de hoogte te houden, niemand iets kan betekenen op de dag zelf.

CB heeft er nu voor gezorgd dat een totale aanschaf en verbouwing van 40k+ in de vertraging valt waaronder mijn kinderen van 5 en 6 de dupe worden van een vertraging van keuken en puinhoop. BELACHELIJK!

AMC
21-07-2022

Walgelijk bedrijf. Ze hebben snel vooroordelen en stellen op basis van hun vooroordelen, vragen die een gigantische inbreuk op je privacy zijn. Hondsbrutaal als je het mij vraagt. Ik ben permanent diep teleurgesteld in ze. Mij zijn ze in ieder geval kwijt, tot nooit meer.

Raad eens
18-07-2022

Ik heb al jaren een reis/annuleringsverzekering en tot mijn tevredenheid . Laatste beroep op annulering was na een ongeluk,waardoor wel op vakantie zou kunnen gaan , maar dat mijn plannen daar om veel te wandelen niet door kon gaan. Dat heb ik uitgelegd en daarom werden toch al mijn reis en verblijfkosten en parkeerkosten vergoed en ook die van mijn zus,omdat ik alle boekingen had gedaan. Ze vroegen niet eens naar de reisverzekering van mijn zus, hoewel mijn zus daar bij haar verzekering een beroep op kon doen.

Enig minpuntje is dat na een online melding ze niet snel reageren maar na mijn telefoontje werd het direct afgehandeld

JaBa
03-07-2022

Eindelijk een verzekering waar je ook verzekerd bent.

Na de meest dramatische ervaringen bij bedrijven zoals aon, anwb, unigarant, sns en meeus nu zowaar een verzekeraar die niet probeert overal onderuit te komen.

Wat een opluchting.

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Carol
18-05-2022

Kan 0 sterren ook?

Waardeloze verzekeraar. Ze geven zichzelf een 8,9 voor klantenbeoordeling, maar dat is makkelijk als je jezelf punten mag geven. Bij mij scoren ze iig niet hoog. Tel. onbereikbaar, vergoeden nooit wat door te schermen met de kleine lettertjes. Na 30 jaar ellende ga ik weg bij deze uitknijpers. Ze moeten zich schamen voor hun slechte service en schadevergoedingen, waar je bijna nooit recht op schijnt te hebben! Ik had veel eerder weg moeten gaan!

Nb. een schade ( door lekkage ) die ik bij ze gemeld heb en volledig door hun klusteam afgehandeld zou worden. Terwijl er NIKS afgehandeld is, ontvang ik wel een mail met een enquete hoe ik de afhandeling heb ervaren. Nou 2 mei gemeld, na 2 weken nóg steeds niks vernomen! Ze mogen echt de pot op van mij. WAARDELOOS!

Ray
13-05-2022

Stichting Achmea rechtsbijstand (SAR) is onbetrouwbaar gebleken. Ik heb al maanden een geschil met de SAR over het kostenbudget bij de SAR weet men zogenaamd niet of en hoeveel budget er voor mijn zaak beschikbaar is.

Ondanks dat ik als gesprekspartner o.a. digitale opname heb gemaakt van uitspraken en afspraken, weet men zich niet aan gemaakt afspraken te houden. Mijn advocaat maakt overuren aan de discussies met de SAR tijd en geld welke eigenlijk aan de aangebrachte zaak zou moeten worden besteed. Ondertussen loopt mijn geschil met de wederpartij hierdoor ernstige vertraging en schade op.

UIt transcripties (slecht een selectie) blijkt dat de behandelaar van de SAR op 22 december 2021 herhaald toezegt om telefonisch contact op te nemen met de advocaat omtrent het budget. En de SAR vervolgens op merkwaardige wijze op 18 januari 2022 zich op het standpunt stelt dat dit nooit gezegd is en dat alles verkeerd is opgevat …terwijl in ondubbelzinnige bewoording. klip en

Michiel
05-04-2022

Eind februari storm schade gemeld. Melding nog steeds niet in behandeling genomen. Telefonisch is Centraal Beheer niet bereikbaar, wachttijd is altijd meer dan een uur. Terugbelverzoek ingezet, maar niet teruggebeld op aangegeven tijdstip. Al 2x officiele klacht ingediend via website, ook daar wordt niet op gereageerd.

Meer Centraal Beheer reviews