Deze pagina is samengesteld na analyse van 79.998 recente reviews uit 4 bronnen.

Alle afspraken nagekomen. Binnen 24 geleverd. Pure top

Altijd goeie service Bezorging is accuraat en op tijd. Terugsturen is ook nooit een probleem!

Overzichtelijke webshop, scherpe aanbiedingen en bovendien fijne service. Doen wat ze beloven, heel prettig!

Scherpste prijs. Volgende dag in huis. Top.

Komen wat mij betreft altijd hun afspraken na. Problemen worden direct en goed opgelost. Voor mij is Coolblue een bedrijf die het snapt!

Netjes en snel geleverd. ! tip een sd kaartje verzenden in een doosje wat net niet door de bus past lijkt mij wat overdreven. Een enveloppe met bubbeltjes plastic had ook gekund en past ook door de brievenbus. Maar voor de rest is top

Ik kan niet anders zeggen dat ik tevreden ben. Alles gewoon volgens afspraak. En goed lachse boys die alles binnen brachten. Ook al eerder gebruik gemaakt van retour/reperatie services die vlot verliepen. Mss alleen iets duidelijker zijn over wat er gebeurt was. Verders niets anders dan lof

Een van de fijnste webwinkels waar ik o.a. mijn elektronica spullen koop. Altijd behulpzaam en goede bezorgservice!

Ik heb afgelopen vrijdag een tv gekocht bij Coolblue, de bezorgers waren netjes op tijd, ook waren ze zeer vriendelijk ze wilden zelfs de tv even via achter brengen. Zeker aan te raden.

Volgens afspraak en verwachting geleverd. Snel en gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Bevestiging en factuur op de mail. Niet op aan te merken! :)

Al jaren klant en ben altijd heel tevreden over mijn bestellingen.

Lekker snelle levering, vriendelijke bezorger.

Wij hebben een vriezer besteld. We kregen op tijd een tijdslot te horen. Daarna belde de bezorger keurig om aan te geven dat hij er een kwartier later zou zijn. De bezorger was vriendelijk, spontaan en hij legde ons duidelijk uit wat we met de vriezer moesten doen voordat we hem aan zouden sluiten. Ook vertelde hij welke acties we moesten ondernemen als er iets ‘mis’ zou zijn met de vriezer en dat Coolblue hem dan weer op zou komen halen. Al met al (weer) een positieve ervaring met Coolblue. Bedankt!

Coolblue is zeker de beste website om alles wat betreft electronica te bekijken, vergelijken en te bestellen. Snelle levering en als er een probleem is een nog betere service. Kortom we kunnen niet meer zonder coolblue!

Snelle levering, komt na wat zij adverteren.

Ik koop graag bij coolblue omdat ze zeer deskundig personeel hebben, daarbij ook eerlijke levertijden, dus een geweldige shop!

Ik ben heel blij en trots op mijn product. Jullie zijn héél klant vriendelijk duidelijk in het uitleggen. En jullie hebben geduld. De klant is bij jullie echt koning.😊👍👍.

De VORTEX SOLO monoculaire verrekijker vergroot 8× , ideaal te gebruiken zonder statief , mooie lichtsterkte van 36 mm. , met standaardclip voor riembevestiging én meegeleverd etui voor riembevestiging , scherp stellen gaat snel , helder beeld , dus kwalitatief 👍 , zeker zijn prijs waard . echt een aanrader!

De doos van de tuinslang was al deels kapot. Daarnaast was de gebruiksaanwijzing niet aanwezig en zat er een opgedronken flesje water in van de vorige koper?

Pakketjes altijd netjes ingepakt, service ook erg goed.

Zoals altijd, feilloos. Snelle bevestiging, factuur, timeslot van een uur voor bezorging (met de fiets, sustainable!). Een voorbeeld voor elke online propositie.

Uitstekende service. Snelle levering.

Puike producten, vriendelijk personeel en een keigoede service heb ik ondervonden! Driewerf hulde!

Bestelling niet compleet. Meteen opgelost

Prima service netjes bezorgd op de afgesproken tijd

Sbelle levering, goede prijs-kwaliteit en duidelijke productomschrijving.

Keuze gehad uit goeie opties en volgende dag elektr. grasmaaier in huid,was nodig ook!

Laatst een koel vrieskast gekocht. Zou geleverd worden op vrijdag . zat deze niet in de auto. Zou de andere op maandag pas krijgen Alles wat uit mijn koelkast kwam kon ik weggooien. Mijn ouders hadden vlees gekocht voor in de vriezer deze is die vrijdag bezorgt en stond te vergaan op mijn aanrecht. Coolblue zou mij hiervoor 50 euro geven. Ik ging er niet mee akkoord. Ze zouden binnen 4 dagen contact met mij opnemen maar tot op heden ( 3 weken geleden) nog steeds niets gehoord) Ben er zeker niet blij mee .

Al verschillende producten besteld op coolblue van klein naar groot maar ze hebben echt een goede service. Allemaal vriendelijke mensen en geen vraag is te veel. Ze komen afspraken na en installatie is top

De coolblue website is heel duidelijk. Service 100/100! Mijn bestelling kwam op de juiste dag en een dagje ervoor kreeg ik nog een mailtje met het exact uur en een reminder. Mooi pakketje met heel mijn bestelling erin zonder enkel probleem. Dankuwel Coolblue!