Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.043 recente reviews uit 4 bronnen.

Goede en overzichtelijke web site, bestellen en betaling afronden helder en duideljik, levering snel en goed, je hebt er weer een blije klant bij.

Het bestelde artikel is binnen de 24 uur geleverd.

Snel en netjes ontvangen

Door leveringsproblemen kon ik niet mijn gewenste laptop bestellen. Ik ben prima geadviseerd om een goed alternatief te kunnen kiezen en heb die inmiddels in mijn bezit. Leverdatum wordt duidelijk vermeld en je krijgt er gratis Norton antivirus bij (voor 1 jaar). Helemaal top!

Nieuwe tab besteld, A7 32 gb. Mooie prijs kwaliteit verhouding. Alleen jammer dat je geen apps op de memory card kan zetten. Alleen maar andere bestanden zoals foto’s, muziek ed. Kan een reden zijn om de 64 gb te kiezen. Coolblue leverde zoals beloofd de volgende dag op het aangegeven tijdstip. Zoals altijd tot dusver.

Bij Coolblue heel wat apparatuur besteld voor onze verhuizing. Top en vlot aangeleverd en ook nogeens prima geïnstalleerd allemaal door de bezorgers 👍🏻

Snelle levering van de producten.

Wekker binnen 13 uur al door Coolblue geleverd, topservice. Wekker voldoet aan de verwachting-omschrijving.

Als niemand het op voorraad het ligt het hier wel in de winkel!

Perfecte snelle levering van K7 Karcher hogedrukspuit. Duidelijker info dan Amazon. Wat you see is what you get. En snel.

Altijd een prima service en vlotte afhandeling en niet te vergeten goede adviezen en voorlichting, ga zo door!

Snelle levering, leuke bezorgers, kortom top service.

Echt een betrouwbaar top bedrijf. Van af bestelling tot aan de deur en alles ertussen wat er met je pakket gebeurd betreft inpakken verzenden - waar het op het ogenblik is tot aan de deur. Heerlijk een partij die doet wat ze zeggen! En de service is ook Top. Met andere worden: Heeft u iets nodig groot of klein dan moet u echt bij Coolblue zijn :) 10+

Zeer tevreden over coolblue. Vaak zijn de producten goed geprijst en hoef ik niet verder te zoeken. Duidelijke omschrijvingen en de service vanuit coolblue ben ik altijd dik tevreden over. Ik koop veel via coolblue omdat het een duidelijk, fijn en betrouwbaar bedrijf is.

Ipad gekocht. Toelichting op het product is zeer uitgebreid met prima installatie handreikingen en tips. De levering is verder snel en betrouwbaar.

Perfecte service, zoals altijd. Kon exact volgen hoe laat mijn bestelling geleverd zou worden, heel fijn!

Heb bij Coolblue al veel besteld en, afkloppen, nog nooit een probleem gehad. Dit keer een monitor waar ik heel blij mee ben: iiyama ProLite. Niet duur, want dat kan ik niet betalen, maar dat ding zwaait alle kanten op, zelfs verticaal te gebruiken, grappig. Dit keer niet door Coolblue bezorgd maar door PostNl. Moest van jullie de groeten aan de bezorger doen: heb ik gedaan en toen begon de bezorger ook te glimlachen.

Had een bericht eerst ontvangen dat het onderweg was van DHL, maar dat was een bericht dat ik niet had moeten openen, was een bericht met VIRUS, schrikken het is gelukkig goed gegaan.

Zoals altijd weer snel geleverd . Prima service met een goede prijsstelling . Coolblue is er for You!

Eergisteren een SSD gekocht, gisteren bezorgd. Ben weer helemaal happy. Daarnaast vind ik hun reclame écht bij hun passen, want ook die reclame bezorgd me een glimlach ;-)

Coolblue vind ik 1 van de weinige sites die echt klantgericht zijn. Er is voor elk probleem telkens een oplossing geweest, in mijn geval en ervaring.

Heldere communicatie en snel geleverd

Ik heb onlangs de apple watch 6 bij coolblue besteld, ik had al veel goede dingen over ze gehoord en wilde deze keer zelf gebruik maken van de goede service. Op de website stond vermeld voor 23:59 besteld. Morgen gratis bezorgd. Dit sprak mij uiteraard aan. Ik heb toen ook de apple watch besteld en kreeg een track and trace toegestuurd. Hierop zag ik tot mijn verbazing dat post.nl de bezorging een dag later gepland had staan. Eventjes gebeld met de klantenservice van coolblue en hun hebben toen alsnog voor mij geregeld dat het pakketje dezelfde dag alsnog gewoon bij mij aankwam. Was dit niet gelukt stond er een kleine vergoeding tegenover om mij tegemoet te komen. Dit is top service! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering. Product erg fijn!

Vanaf het bestellen tot aan bezorging ging het gesmeerd. Leuke bezorger.

Pc doet het goed, niks mis mee

3x PS5 bundel in winkelwagen, 1x tot afrekenen, maar site ging down. Niet erg professioneel van een shop zo groot als coolblue.

Fijn dat je op de website makkelijk producten kunt vergelijken en dat alles snel geleverd wordt!

Mijn bestelling netjes op tijd en volgens afspraak geleverd

Drie maanden geleden kochten we bij Coolblue een Haier wasmachine. Tot dan toe altijd goede ervaringen met Coolblue gehad. Nu gaat hij afgelopen vrijdagavond stuk. Zaterdag gebeld en reparatie aangevraagd. Omdat ik woensdag nog niet was teruggebeld voor een reparatieafspraak, maar weer eens teruggebeld. We kunnen niet lang zonder wasmachine. Allereerst zou het doorgezet worden naar de back-office, maar ik vroeg om een telefoonnummer zodat ik zelf de afspraak kon maken. Die kreeg ik, maar bleek van een callcenter van Haier zelf (in Belgrado) te zijn. Van hun kreeg ik wel het nummer van de reparateur: CE Repair Services. Deze gebeld en ze hadden de melding binnen gekregen. Naar aanleiding van de klachtomschrijving waren door hun al onderdelen besteld voor de monteur (bekend probleem?). Maar daarom kon ik pas een afspraak maken op zijn vroegst over twee weken! Oftewel, weken zonder wasmachine; en dat met iemand met Colitis Ulcerosa thuis (darmziekte) waardoor meer was, kind in militaire dienst met elk weekend veel was etcetc. CE Repair Services verwees me voor een oplossing voor de tussenperiode naar Coolblue. Ik daar weer in de wacht. Uiteindelijk een jongeman aan de lijn die mij en mijn vrouw niet netjes te woord stond. Geen oplossing aangeboden! Alleen maar schermen met back-office, geen machine voor tussenliggende tijd, zou teruggemaild worden voor kosten wasserij (niet gebeurd), en gewoonweg onbeschoft (en je/jij wat ik niet zo gepast vond). Uiteindelijk werd de verbinding gewoon verbroken nadat de emoties bij mijn vrouw te hoog opliepen voor de persoon aan de telefoon. We zijn echt BOOS op Coolblue met alles voor een glimlach. Nu heb ik maar een tweedehands machine gekocht uit pure nood, maar eigenlijk is dit SCHANDALIG. Ze zijn weer een paar klanten kwijt hierdoor.