Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.044 recente reviews uit 4 bronnen.

Mijn ervaring is heel goed te no

Ik was op zoek naar een nieiwe stofzuiger. Door de mogelijkheid om goed te kunnen filteren en verschillende artikellen te kunnen vergelijken ben ik tot een goede keus gekomen. Optie van gewenste leverdag vindt ik ook prettig, heb je toch invloed op wanneer het mij uitkomt qua bezorging. Tot nu toe blij met mijn aankoop.

Krijg de producten altijd goed geleverd, een keer iets teruggestuurd en werd vriendelijke geholpen

Goede omschrijving van het artikel Bodygroomer. Mooie website. Omschrijving klopt met de werking. TOP. Goede tracking.

Zaterdag een artikel besteld, zondag als afgesproken keurig bezorgd. Je kon zelfs vis de post.nl app volgen waar de bezorger was en hoeveel klanten er nog voor je waren! Top

Ik werd goed over de status van mijn bestelling geïnformeerd. Coolblue doet wat hij zegt. Product is zoals omschreven.

Zaterdag besteld en zondag in huis. Helemaal klasse. Kan niet sneller en dan ook nog voor een goede prijs./

Mede dankzij de "Coolblues keuze" heb ik snel en eenvoudig een goede camera gevonden. Wel koos ik vanwege online reviews e.d. voor het net wat luxere, recentere model, maar het label van Coolblue bracht me goed op weg. Vreemd was wel dat er een bundel werd aangeraden met extra lens, terwijl juist die lens al in de doos zat in de uitvoering die ik koos. Bij het afhalen in de winkel werd daar echter niet moeilijk over gedaan en werd die extra lens simpelweg niet aangeslagen. Al met al nette ervaring dus. En mooie foto's (maar dat ligt toch echt aan de camy, niet aan Coolblue ;-))

Hele snelle service en zeer vriendelijke bezorger.

Bestelling was honderd procent. Dus: ben je aan nieuwe spullen toe En zoek je naar een geschikte tent Dan ben je op je juiste plaats bij Coolblue.

Waar ik bij andere webshops 3 dagen moest wachten op levering, kreeg ik mijn oplader bij Coolblue de volgende dag geleverd: op een zondag! Perfect!

TV-beugel aangeschaft via Coolbue met een arm van 120 cm van sterke en goed funtionerende kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de geboden service en aflevering van de gevraagde goederen

Snelle en coronaproof levering zelfs op zondag! Perfecte service!

Fijn dat Coolblue 7 dagen in de week bezorgd en mijn pakketje gewoon op de fiets kwamen brengen.

Snelle levering (ook op zondag!)

Spontaan idee de ene dag en de volgende dag gerealiseerd.

Ik had mijn Galaxy Buds op zaterdag besteld en had ze zondag al binnen!

Binnen 1 dag in huis.

Op locatie in Arnhem een laptop opgehaald. Eerste keer voor mij in een winkel van Coolblue en ik ben onder de indruk van de service in vergelijking tot de concurentie; Mediamarkt etc. Ga zo door!

Snel geleverd op een fiets(!) en mooie milieuvriendelijke verpakking

Bij CoolBlue heb ik nog nooit iets meer van Service kunnen wensen en heb ik altijd met 100% vertrouwen producten gekocht. Mocht het niet goed zijn dan twijfel ik er niet over dat zijn het oplossen. Fysiek of telefonisch. Advies doen ze ook goed. Daarom koop ik vaak bewust bij CoolBlue ondanks dat ik op m'n centen let en er misschien 5% extra marge op zit.

Het bestellen bij Coolblue is op een prettige manier klantvriendelijk. Je krijgtbbijna de neiging om meer te gaan bestellen. De verdere afhandeling van de bestelling verloopt natuurlijk.

Levering ging heel vlot en communicatief

Ik bestel bij coolblue omdat ze ongeloofelijk goede service bieden. Coolblue staat bekend om de kwaliteit die ze leveren en de goede service mocht er iets mis gaan. Dit heb ik zeker gemerkt. Plus coolblue is het enige bedrijf dat het echt leuk is om paketjes binnen te krijgen. Er staan altijd grappige teksten op en vind het altijd weer leuk om hier iets te krijgen.

Ipods besteld en opgehaald. precies zoals het moet. snel en efficient. bon in de mail.

Op maandag zou het pakket bezorgd worden. Je krijgt een tijdslot. Helaas zegt het niks, want ik kreeg een mail ver na het tijdslot dat het vandaag niet gaat lukken. Dan verwacht je dat het de volgende dag gebeurd, maar ze komen nu pas woensdag.

Snel en keurig op tijd bezorgd. Heel vriendelijke chauffeurs. Coolblue geweldig

Alles perfect ,super op tijd geleverd

Goed werk geleverd en zelfs op zondag