Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.048 recente reviews uit 4 bronnen.

Moest plots afleveringsdatum en -tijd verplaatsen: was geen punt. Hulde!

Ik wist precies wat ik wilde doen met mijn aankoop , heb dat kenbaar gemaakt bij de advieslijn, en er zijn producten geselecteerd die aan mij wensen voldoen, en aan de hand daarvan kon ik me keuze maken

Duidelijke website, goede prijs en redelijk snel geleverd

Snelle bezorging, ook duurzaam met de fiets. Dik tevreden!

Naast een compleet aanbod en snelle levering ben ik erg blij met de uitgebreide productbeschrijvingen!

Asus mesh systeem nodig, volgende dag in huis. En als 1 van de weinige webshops netjes verpakt met schokdempend materiaal in de doos. Top!

Prima service. Ze nemen de tijd voor je.

Ik was op zoek naar een nieuwe screenprotector voor mijn telefoon. Via de website is het makkelijk om passende producten te vinden. Vervolgens binnen een paar klikken kunnen bestellen en betalen. Volgende dag mijn protector in huis. Perfect.

Zeer vlotte en correcte levering van besteld product! Ben daar erg content over.

Snelle levering en de telefoon was goed verpakt.

Perfecte service en klantgericht. De levering werd uitstekend uitgevoerd zowel het plaatsten als het weghalen.

Ik snap dat Corona het allemaal moeilijk maakt en dat er maatregelen nodig zijn. maar jullie gaan daarin erg ver en heb mijn laatste bezoek niet als prettig ervaren om samen met mijn dochter twee (toch best voor veel geld) aankopen te doen.

Snelle levering en reacties van klantenservice.

De chauffeurs van coolblue zijn met de was/droogcombinatie naar de derde verdieping gelopen en vervolgens met deze via de keuken naar het balkon en terug naar de kamer ernaast gegaan en perfect afgesloten.

Levert altijd op tijd en goede klantenservice!

Top bedrijf. Komen afspraken na en super service.

Snelle levering, overzichtelijk, super fijn!

Heb met veel plezier m’n bestelling opgehaald zonder poespas. Op een leuke en vriendelijke manier geholpen. Het ging snel en alles duidelijk. De volgende kies ik weer voor jullie!

Makkelijk bestellen via de site; gratis thuis bezorgd of lekker zelf ophalen in de winkel - wat ik heb gedaan. Goede informatie bij ontvangen van het product.

Wederom een goede ervaring op coolblue.nl. De gemaakte belofte wordt nagekomen. Keurig bezorgd volgens afspraak en netjes verpakt.

Goede producten geleverd

Wat een verademing, echte mensen, een vriendelijk woord, service tot in de puntjes.

Gewoon altijd goed ;)

Zeer tevreden klant geheel volgens planning verlopen

Een fantastische bedrijf met een hele goede service zorgt dat we elke keer weer terug komen.

Vandaag besteld, morgen thuis klopte weer als vanouds

Goed bezorgd en op de hoogte gehouden wanneer ze komen en vriendelijke chauffeurs, de oude tv meegenomen. Ben heel content met mijn nieuwe tv. Goed gedaan Cool Blue?? Annemieke Verbeek

S’avonds besteld en volgende dag geleverd. Goede service, droger aangesloten en oude weer mee. Erg vriendelijk personeel!

2de kans product gekocht maar is gewoon top

Heb via Coolblue. Een scheerapparaat en trimmer besteld . Binnen één dag was het in huis en top zo kom ik weer mooi en glad voor de dag.