Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.118 recente reviews uit 4 bronnen.

Ik had altijd hele goede ervaring met Coolblue. Top klantenservice en leveren snel. Ik bestelde daar de afgelopen jaren heel veel producten. 2 jaar geleden bestelde ik een Nest/Google camera. Deze camera ging vorige week plotseling kapot om onverklaarbare redenen. Ik nam contact op met coolblue en zoals altijd is de klantenservice vriendelijke en word ik goed geholpen om het product ter reparatie terug te sturen. Mogelijk dat het gerepareerd kon worden en ze zouden kijken of dit binnen de garantie viel. 2 dagen later krijg ik een bericht. Product kan niet gerepareerd worden en de garantie is verlopen. De vriendelijkheid en begrip wat ik gewend was bij Coolblue is bij de afdelingen Retouren van ander niveau als de reguliere klantenservice. Ik heb meerdere keren aangeven dat de technische levensverwachting van een camera van 379 euro zeker langer is als 2 jaar. Ik kreeg meerdere keren te horen dat de garantie verlopen was en dat het daarmee eigenlijk klaar was. Ik verwacht geen vervanging van het product. Maar een middeling van een product wat net een maand uit de garantie is, was wel op zijn plaats geweest naar mijn idee. Coolblue "alles voor een glimlach" (binnen de garantie)

Fijne en behulpzame bezorgers/installateurs!

Product snel bezorgd door vriendelijke Coolblue bezorger. Aanrader!

Helemaal volgens verwachting.

Wat de reclame op tv beweert, heb ik zelf exact hetzelfde ervaren. Wasmachine uitgezocht omdat de oude na 20 trouwe dienstjaren met pensioen is gegaan. Vergelijken en uitzoeken is erg handig op de website en de app. Ik had ook nog een voucher en die kon ik eenvoudig bij betalen gebruiken. Ging allemaal als vanzelf, en zo zie ik dat graag. Communicatie over de aankoop en levering liep soepel en was erg duidelijk en verhelderend. Inderdaad, binnen 15 minuten voor levering werd ik gebeld en 19 minuten later stonden de Coolblue-mannen voor de deur. Erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik wilde zelf de wasdroger van de oude wasmachine tillen maar dat werd afgeraden omdat het een zwaar ding is en nog belangrijker, ik had geen veiligheidsschoenen aan. Dus de mannen deden dat voor ons. Alles ging perfect. Wasmachine werkte voordat men wegging. Oude machine ging mee. Eigenlijk niets dan lof. Ik kan het iedereen aanbevelen, super goed!

Aankoop van teefoon, normale prijs met als verassing 5 Euro korting. Super snel geleverd. Netjes verpakt. Goede tips voor gebruik en aansluiten op de website van CoolBlue. Zeer tevreden

Snel levering en goede prijs

Snel deskundig afhandeling

Snel product kunnen vinden en bestellen. ‘S avonds besteld en ‘s ochtends geleverd. Helaas product niet naar wens maar daar Coolblue ook niets aan doen. Retourservice wellicht nog beter dan bestelgemak zo mogelijk. Hier kunnen nog heel veel webwinkel van leren zoals bij de rode M.

Zondagavond om 21:00 nog even een printer bestellen, die op maandag binnen krijgen om 14:00. Tsja, wat kan ik daarover nog zeggen anders dan; als je op zondagavond een pilsje teveel op hebt en je besluit om on-overhoopt een printer te kopen die je niet perse nodig hebt - dan is Coolblue je beste vriend :). Top service.

Bij een aankoop van 1300 euro had wel een tasje gemogen bij het afhalen

Blij met de snelle bezorging

Overzichtelijke webshop, handige zoek/filterfuncties, veel reviews over de produkten. dat maakt dat ik zelf goed de produkten kan uitzoeken, die ik nodig heb. Artikelen worden netjes en stevig verpakt en snel (vlgs afspraak) geleverd, vaak al de volgende dag!

Hetgeen ik zocht was makkelijk te vinden en te bestellen. Snelle levering. Ik geef nooit een 10 want kan altijd beter.

Zoekt prima naar producten. Heeft advies indien gewenst. Heeft relatief gezien de beste prijs. Kortom mijn winkel.

Nog nooit zo.n zooitje meegemaakt Ik heb een camera die stuk is al 2 keer opgestuurd en 2 keer retour gekregen zonder dat er iets aan gedaan is .het smoesje is dat er geen serienummer op staat terwijl die gewoon in de doos is bij gesloten ze zijn te lui om in de verpakking te kijken . Ik koop nooit meer via dit hopeloze bedrijf En zal het ook aan niemand aanraden

Ik heb van de week nog een lovende menig gegeven over Abdel dat hij mij zo goed had geholpen. Echter nu blijkt dat hij toch minder deskundig was dan verwacht. De splitter laat 2 x hetzelfde zien ipv dat ik aan verschillende dingen kan werken en de monitorbeugel paste niet op de schermen wat hij aan de telefoon nog gecheckt had.

Tweede keus telefoon besteld, was aan de verpakking te zien, aan het product niet, mooi systeem. Informatie voorziening is goed, product is goed.

Prima service door bezorgers

Het product, de Apple Pencil 2 , was er binnen 24 uur van bestellen. Hij was snel geleverd en onbeschadigd. En de informatie over de tijd was correct en actueel. Ik ben erg tevreden met deze ervaring

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Gekozen om wasmachine te laten plaatsen en aan te sluiten door vriendelijke bezorgers.

Zeer korrekte corespondentie over levertijden Betalingen. Echt aan bevelen. SUCCES IS GEEN TOEVAL>

Goede service snelle levering goed en veilig verpakt

's avonds een Was Machine besteld, gewoon, BAM de volgende dag, zoals belooft, geleverd.

Zaterdagavond besteld en zondagmorgen al binnen, echt een goede service

Zoals altijd super snel geleverd. Altijd betrouwbaar dat Coolblue.

Op zaterdag bestellen en op zondag op de fiets bezorgd. Helemaal top!

Op zaterdag einde dag wat bestellen en zondag afgeleverd. Top!

Breed assortiment, kwaliteit en snelle levering.

Fijne ervaring door al meerdere producten hier te hebben besteld! Snelle levering en geen gezeik!