Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.119 recente reviews uit 4 bronnen.

Onze nieuwe wasmachine was heel makkelijk besteld. De site is overzichtelijk en de product specificaties duidelijk en compleet. Helaas was bezorging op de volgende dag niet meer mogelijk, maar de dag daarna wel. De bezorging was prima op tijd en de bezorgers waren netjes en hebben het apparaat perfect geïnstalleerd. Ik miste alleen de glimlach die ik verwacht had van de bezorgers. Maar dat is dan ook het enige minpuntje. :-)

Klopt als een bus! Je besteld en Tadaaaa.daar is je pakketje ?. Gewoon top!

Gemakkelijk bestellen en betalen en dan de volgende dag al het bestelde in huis. Parfait!

Ik ben al heel lang klant bij Coolblue, en de bestellingen ove ettelijke jaren zijn niet meer te tellen. Van usb snoertjes tot en met computers en andere electronica. Werd altijd goed en op tijd geleverd. Problemen worden perfect opgelost zonder poespas. Houden zo.

Service helemaal top alle naar behoren en netjes volgens de regels

Erg snelle levering en top service!

Op Zondag een blender besteld, maandag geleverd. KEUS GEMAAKT! Zeer goed.

Goede prijs en product combinatie, makkelijk te bestellen zonder ingewikkelde formulieren

Wasmachine besteld, andere dag bezorgd en aangesloten. Prima service met vriendelijke bezorgers. Alles volgens afspraak, beslist aan te bevelen. Cool Blue. Klopt.

Hele goeie ervaring en snelle levering, volgens afspraak

Gezocht naar een product van Gardena . Coolblue kwam er het beste uit. Snelle levering en afhandeling. Top!

Door de vele mooie keuzemogelijkheden en mijn uiteindelijke keuze ,zat ik in gezonde spanning te wachtten en gelukkig was mijn keuze eindelijk thuis. Direct werd duidelijk dat door de vele mooie keuzemogelijkheden mijn keuze perfect gekozen was en ik hier reuze kang plezier van zou hebben. Gelukkig zijn er heel veel keuzemogelijkheden dus zal ik er zeker voor kiezen om terug naar Coolblue te gaan om weer voor een ander geluk te kiezen. Want. De keuze is reuze bij Coolblue ?

Levering keurig op tijd

Perfect bedrijf om zaken mee te doen

In de loop van de jaren meerdere dingen besteld en nooit problemen ondervonden!

Makkelijk te bereiken website en veel aanbod. Geen vertragingen niks, top!

Gelijk de volgende dag mijn pakket gekregen.

Ik had een goed scherm nodig voor mijn foto’s bewerken en websites maken. Dit scherm is in de juiste hoogte te verstellen en geeft een helder beeld! Zeer geschikt als je foto’s of dergelijke in betere kwaliteit wil zien.

De website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik, prijs was zeer goed voor het product. Bestellen is simpel, en levering op de dag die ik aangegeven had. Levering op de dag zelf keurig in het aangegeven tijdvak door een vriendelijke bezorger. Product in goede staat ontvangen, heel blij mee!

Keurige afwikkeling heel vlot bezorgd voor een scherpe prijs.

Goede service, aardige mensen

Ik ben, Thijmen 11 jaar Ik heb lang nagedacht over wat ik wil hebben Van mijn verjaardags geld. Ik heb veel reviews gekeken van onder andere Power Unlimitid, uiteindelijk heb ik er voor gekozen een oculus quest 2 te kopen. Ik kon het makkelijk bestellen met de betaal mogelijkheden die ik had. En de volgende dag was het er al. Ik ben erg tevreden over hoe jullie plus en min punten op de website aangeven, vooral bij het aanschaffen van iets duurs als een vr headset weet je wat je kan verwachten. Groeten, Thijmen

Grandioos, snel , geweldige service

Echt top service, Super duidelijk op de website, Snelle bezorging, Snel een mail gekregen met info/track&trace, mooie website, goede videos op youtube waar jullie sommige producten testen. Mijn complimenten!

Goeie service en klantvriendelijkheid Wat ik hebt gekocht was snel verzonden Coolblue echt met een glimlach Zal hier weer kopen bedankt

Goede sevice en vlug geleverd echt super

Levering zou zondagmiddag 11 april plaatsvinden. T&T code gevolgd en eerder thuis gekomen.email dat het niet geleverd kon worden. 12 april geleverd zonder excuses en toen ik vroeg waarom het fout was gegaan werd er geantwoord dat het in de verkeerde bestelling was meegegaan.maar U heeft hem nu toch. jammer van Coolblue

Goede service vriendelijk personeel goeie hulp

Eersteklas apparatuur, zeer snelle en efficiënte levering

The delivery was really quick but the installation-team doesnt care about planning it seems. I am not yet living at the place where wasmachine was to be installed. I requested installation to be after 5pm which was supposed to be ‘no problem’ But the experts texted me that they are coming at 15:30; again reached out to coolblue who said they will only come after 17:00 no worries, they have only started. But the experts called me at 15:20 and said at 15:30 or no installation today. Lot of back-and-forth. “Absolutely Inconvenient”. Now planned for tomorrow after 17:00 but no guarantee that it’ll happen at that time.