Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.119 recente reviews uit 4 bronnen.

Snel, goede spullen, top

Geweldige communicatie en service. Ik kreeg 15 minuten van te voren een berichtje dat de bezorger er bijna was. Een erg prettige manier van werken!

Via de site een keuze gemaakt welke ipad ik wil. Fijn dat er in de titel van de producten al wordt aangegeven om hoeveel geheugen het gaat. Scheelt, dat je niet op elk artikel hoeft te drukken om de specificaties te bekijken. Daarnaast een erg snelle levering! Dat was super. Bedankt Coolblue

Ik koop zelf zo nu en dan wel eens wat bij Coolblue. Voor 23:59 besteld? Mogen in huis! En dit is echt zo! Als je vragen hebt staan er altijd mensen voor je klaar. Wanneer ik de blauwe doos weer zie staan krijg ik spontaan een glimlach op mijn gezicht! Kuddos naar alle werknemers! Jullie zijn stuk voor stuk toppers

Snelle en goede levering

Had per direct een camera voor een zoom meeting nodig. S' avonds besteld en de volgende morgen in huis. Direct aan de slag dus!

Prettige organisatie om bij te kopen. Snelle levering volgens de afgesproken datum en tijd. Via de app gemakkelijk en redelijk snel contact te leggen bij vragen. Ervaar alles als zeer positief.

De ene dag besteld en de volgende dag had ik het al in huis, altijd super snel geleverd en ik bestel graag bij coolblue omdat ze ook goede service verlenen op gebied van garantie.

Mijn nieuwe 24 inch IPS monitor (de AOC i2490PXQU/BT) bevalt mij geweldig en verruimt letterlijk en figuurlijk van online gezichtsveld!

Prima webshop en komen met de fiets als het kan!

Wij hebben een Nitendo Switch besteld voor onze zoon en deze was razendsnel binnen. Wel zo fijn als je het beloofd hebt en het is er dan ruim op tijd.

Coolblue heeft een vriendelijke en snelle service, product is altijd optijd in huis en bezorgers zijn ook vriendelijk. Al met al een top service!

Mooie tweedekans TV gekocht. 11 uur savonds besteld, en de volgende ochtend om 10 uur in huis.

Gezocht gevonden besteld en geleverd volgens afspraak.

'S avonds besteld.daar krijg je meteen een bevestiging van en de volgende morgen in huis. Vakkundig verpakt, bezorgd door post.nl. Prima service en het voelt persoonlijk.?

CoolBlue heeft goede klanten service en reageren altijd zeer snel.

Super snelle afhandeling. Had het apparaat met spoed nodig, om 21:00 besteld en de volgende dag voor 12:00 in huis. Wist dat jullie goed waren, maar zo goed was zelfs boven mijn verwachting. Bedankt en ga zeker zo door.

Snelle levering. Goede service! Helemaal top

Tefal pan besteld, volgende dag al geleverd, top! Een kleine opmerking Coolblue, denk eens aan passende verpakking, wel zo prettig voor het milieu.

Ook al zijn de winkels dicht, per telefoon kan je passend advies en een eerlijke mening krijgen. Dankzij het advies nu dankbare eigenaar van een Roomba!

Very easy and Convenient

Wat een service?, s avonds besteld,volgende dag in huis, op de Coolblue fiets?

Kwam een sympathieke dame op de fiets een papieren zak afleveren met daarin mijn Oculus Quest 2. Super dat er zo milieu vriendelijk wordt geleverd en meegedacht. Goede service, snel geleverd en volledig aan de verwachtingen voldoen. Dat is toch genieten :-)

Snelle levering zoals beloofd. Goed service. Heel tevreden.

Snelle en duidelijke levering van Coolbue. Heel blij met deze OnePlus Nord.

Gekocht voor het bewaren van hondenvoer. Het is een ruime diepvriezer en het is super dat hij op ons deel kan staan. Blij mee.

Groot assortiment, goede prijs, snelle levering. Wat wil je nog meer bij online aankopen. Voldoet ook nu weer aan de, inmiddels hoge, verwachtingen.

Service altijd goed en altijd snel geleverd. Zowel online als fysiek in de winkel wordt ik altijd goed geholpen.

Goede spullen voor een eerlijke prijs en snel in huis kortom top. ??

Reageren snel op de chat en de geleverde service is geweldig