Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.119 recente reviews uit 4 bronnen.

Bij Coolblue zocht ik een gimbal voor mijn smartphone. Door de uitgebreide review filmpjes kwam ik al snel tot mijn keuze. De gimbal werd binnen 24 uur geleverd!

Betrouwbaar bedrijf. Goed bezig!

Bij bestellen van een wasmachine waren beide bezorgers mooi op afgesproken tijd, tilden het nieuwe apparaat 2 trappen op en het oude weer 2 trappen af, sloten de nieuwe machine aan, gaven uitleg en dat alles heel vriendelijk en open. En dat alles binnen 30 minuten. Mooie ervaring

Voorheen haalde ik altijd alles bij de MediaMarkt, maar na een aankoop bij Coolblue ga ik toch voortaan dat bij Coolblue doen. Coolblue is meestal ietsjes duurder maar daar tegenover krijg je een uitstekende service en een mooi glimlach voor terug! Ik heb gemerkt dat de MediaMarkt het zelfde wilt doen, maar dat lukt ze niet.

In een winkellandschap dat steeds meer gedomineerd wordt door zielloze ecommerce kolossen waar je direct na het afrekenen van je winkelmandje tot nummer gereduceerd bent en vooral moet hopen dat er nooit iets mis gaat, heb je vanaf het moment dat je bij Coolblue bestelt tot en met het moment dat je een product retourneert of laat repareren het gevoel dat je begrepen en gehoord wordt. Ik wou dat ik kon zeggen dat ik overdrijf maar het is gewoon zo. Een verademing!

Stel je koopt een schuurmachine van een gerenomeerd merk. Ik noem de naam niet, want de fabrikant treft geen enkele blaam. Volgens de specificaties die op de website van Coolbleu staan aangegeven, is de machine geschikt voor gebruik van klittenbandpapier. Bij 'bevestigingsmethode schuurpapier' staat aangegeven: Klem, Klittenband. Ook staat er een groen vinkje bij 'Klittenband bevestiging schuurpapier'. Verder niets. Mag ik er dan van uitgaan dat de machine geschikt is voor gebruik van klittenbandpapier? Dacht het wel! Wat blijkt na aankomst van de machine? Voor klittenband moet een extra zool worden besteld. En wat zegt de klantenservice van Coolblue? Beste Simon, ik snap dat dit onduidelijk is! Wat mijn collega (het was inmiddels mijn derde mail) probeert aan te geven is dat het onderdeel niet erbij wordt geleverd, maar dat we wel proberen uit te leggen bij de specificaties dat het mogelijk is om hier gebruik van te maken. Dan dien je dit ergens anders te bestellen. Volgens mij zeg je dan 'de fout ligt niet bij ons' en 'jij bent te dom om het te begrijpen'. Cool.

Alles prima geregeld.

Volgende dag in huis zonder gedoe. Verpakt in een kartonnen zak en geen onnodig grote dozen

Maandag besteld en dinsdag geleverd ik was er erg blij mee

De manier waarop Uw monteur de TV moest aansluitern was zeer moeilijk, vanwege de plaats van de kast waarin de TV geplaatst moest worden en de situatie van de stekkerdoos. Hij deed dit zonder commentaar, vandaar mijn waardering.

Altijd is de afhandeling van je aankoop snel Altijd is de afhandeling van je aankoop goed Altijd is de afhandeling van je aankoop correct Altijd wordt je vriendelijk te woord gestaan bij vragen Altijd

Prima aanbod, snel verstuurd in degelijke verpakkingen

Levering volgens afspraak. Netjes van tevoren gebeld, helemaal tevreden.

Reeds vaker hier een bestelling geplaatst voor diverse witgoed en elektronische apparaten en nog nooit een klacht ergens over gehad. Prima onderneming!

Bij Coolblue koop je voordelig en wordt je product snel en (indien mogelijk) milieubewust geleverd. En bovendien hoef je niet de hele dag thuis te zitten wachten: je krijgt een leveringswindow van een uur en 15 minuten van te voren een berichtje dat de koerier er bijna is. Was alles in het leven maar zo eenvoudig!

Om te beginnen was dit de beste aanbieder met de gunstigste prijs/kwaliteitverhouding. Vervolgens was de communicatie en de klantbelofte heel goed. En de bezorging was stipt op tijd en (heel duurzaam) met de fiets. Top!

Afgelopen maandag een artikel bij jullie besteld, is makkelijk te bestellen en het betalen gaat ook super. De volgende dag had ik het product al in huis wat ik erg prettig vond.

Vandaag besteld, morgen in huis wordt perfect nagekomen. Via sms zelfs een berichtje ontvangen dat de bezorger eraan komt. Top.

Heel goed ontvangen!

Snelle levering duidelijk aangegeven wanneer je het pakketje ontvangt. Goed telefonische uitleg op mijn vragen. .

Perfecte dienstverlening en een mooi product dat per fiets afgeleverd werd. Chapeau.

Alles top gecommuniceerd. Netjes 15 minuten van te voren gebeld. Top service bij levering en goede uitleg over garantie!

Met zo’n groot assortiment én zo’n snelle levertijd ben je als bedrijf niet snel meer onderscheidend. Waar Coolblue zich wel onderscheid van de rest is met hun service, de aankleding van hun verpakkingen en het gemak waarmee je een bestelling kunt plaatsen! Ga zo door ?

De bezorgers waren behulpzaam en kwamen met alle nodige info voor mijn koelkast.

Perfecte service van de bezorger!

Het is snel en vertrouwen in goede orde gehandeld en geleverd

Bestellen ging gemakkelijk De prijs was uitstekend

Prima levering van wasmachine! Klantvriendelijk en erg behulpzaam. Komen afspraken na op het afgesproken tijdstip. Aanrader!

Omdat onze stofzuiger het begeven had zochten we een nieuwe. Zit ik op zondag na 23.00 uur wat te Web-sailen en je raadt het al. Coolblue verkoopt precies de machine die wij zoeken. Beloven ze dat ie morgen thuis staat indien ik hem voor 24.00 uur betaal. Dat willen we meemaken. En ja hoor, maandagmorgen wordt ie coronavrij voor de deur neergezet. Blijkt het ook nog een fantastisch apparaat te zijn. Jammer dat er een goede doos omheen zat met merknaam en zo. Mis ik die leuke blauwe doos als speelding voor de katten, maar ach, je kunt niet alles hebben.

Makkelijk te vinden op internet. Duidelijke omschrijving. Makkelijk te bestellen. Makkelijk op te halen. Ik ben tevreden.