Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.125 recente reviews uit 4 bronnen.

Goede geluidskwaliteit, lange accuduur en werkt goed op samsung. Ze zijn helaas niet geschikt om te sporten.

Er is zoveel onrust bij online bestellen,maar dat hebben bij jullie nooit gehad

17 maart 2021 ik wil een Novatio Inpulse 49 bestellen (midi controller) Gebeld met de klantenservice en gevraagd of het artikel op voorraad was, ben daar later door Coolbleu over teruggebeld met de mededeling artikel op voorraad. € 204,00 overgemaakt wat wordt er de volgende dag geleverd een hogedrukreiniger. Zending door mij geweigerd en mede retour genomen door Post NL. Geen uitleg ontvangen van Coolbleu ja alleen E-mails in de trend wat vervelend hé. Maar plusminus 10 dagen later wel vragen., hoe bevalt het nieuwe instrument, en of ik Coolbleu aanbeveel bij een ander NEE DUS. Verveld is dat men als klant er niets meer van hoort met een strekking waar het nu fout gaat en wie heeft het door mij bestelde artikel ontvangen of was er helemaal geen Novation Inpulse 49 op voorraad Nee had ook een antwoord geweest.

De site is helder, duidelijk, goede filter mogelijkheden en een goed assortiment. Begin deze week een prullenbak besteld. Snel bezorgd. Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden. Als er iets is fonologie heb vraag word ik altijd vriendelijk te woord gestaan. Medewerkers denken met je mee.

De ene dag bestelt en de andere dag al bezorgt ,kon gelijk ermee aan de slag. prima voor elkaar.

Om 22:30 besteld de volgende dag om 13:00 uur in huis prima gedaan

Heel tevreden over mijn bestelling bij Coolblue

Goeie en snelle levering donderdag middag besteld en vrijdag thuis dus lekker snel in deze tijd

Een correcte bezorging

Duidelijk informatie, snel verzenden.

Huion tablet gekocht twv 914 euro, kwam onbeschadigd aan en de bezorger had nog de schade doos genoteerd. Verder ook gloednieuw en werkt perfect. Hield mijn hart al vast want sta zelf op de service afdeling en weet hoe fout het kan gaan. Hier een dikke 10 voor jullie NPS score ;)

Na eerdere miscommunicatie binnen het bedrijf bij een eerdere levering. Hebben ze deze bestelling alsook de oplossing bij de “misgelopen “ levering top behandeld. Volgende keer weer Coolblue.

In de avond bestelt en de volgende morgen rond 11 uur ontvangen

Mooie producten en scherpe prijs en ook nog optijd bezorgd Altijd leuk om de bestelling te plaatsen

Altijd snel en betrouwbaar.bevalt het niet? Eenvoudig terug te sturen! Mijn 1e keuze!

Zeer duidelijke uitleg over de telefoon op de website met een leuke extra aanbieding. Bestelling is erg vlot verlopen. Al met al zeer tevreden met de nieuwe telefoon.

Bestelling netjes en op tijd geleverd

Mooie aanbieding en binnen 24 uur geleverd. Helemaal blij met de nieuwe televisie.

23.45 besteld, volgende dag 13.30 in huis. Super, niks op te merken verder. Producten besteld obv de duidelijke beschrijving en reviews

S'avonds besteld en andere morgen netjes bezorgd.

Duidelijke site, gekregen wat ik verwachtte.

Het voordeel van home scholing is dat er altijd iemand thuis is. Thuis om het bestelde cadeau voor dochterlief, dat je natuurlijk besteld bij Coolblue, in ontvangst te nemen. Met de duidelijke instructie voor zoonlief om goed op te letten of de coolblue fiets al voor de deur staat ging ik naar kantoor. Zoonlief had de eerste 3 uur vrij maar verzekerde mij dat hij op tijd uit zijn bed zo zijn vanwege een online toets. Na het beloofde sms’je een kwartier voor levering belde ik zoonlief. GEEN GEHOOR. Eerst dacht ik het ergste er zou toch niet iets gebeurd zijn. Dat kon niet want hij is vastgeplakt en 1 geworden met zijn telefoon. Na 6 keer bellen nog geen gehoor. O nee straks staat de Coolblue bezorger voor de deur en er is niets zo naar als je dan thuis komt en het bestelde cadeau is er niet. Ook niet geheel onbelangrijk hij moet een toets maken. Ik ontvang een mailtje. Melissa heeft het pakketje gelukkig afgeleverd bij de buren. En zoonlief, die is gelukkig wakker geworden omdat Melissa aanbelde. Hij was nog net op tijd voor zijn toets. Dankzij Coolblue kon hoe toets op tijd gemaakt worden en kon ik ‘s avonds genieten van het blije gezicht van mijn dochter. Waar het bezorgen van een product al niet goed voor is Thanks Coolblue

Coolblue heeft een goede prijsstelling (niet altijd de goedkoopste) en ook in deze tijd een betrouwbare snelle levering. Dat is erg prettig.

Ruime keuze, goede omschrijvingen. Prijzen competatief. Correcte aflevering binnen de opgegeven tijd. Kortom: een tevereden klant

AirPods apple na garantie termijn fantastisch geregeld. Uiteindelijk een nieuwe set ontvangen nadat de oude set niet meer functioneerde. Top Coolblue

Goed aanbod, ik kon precies vinden wat ik zocht. Werd goed op de hoogte gehouden over de levering, en die was zeer snel. Het artikel was bovendien duurzaam verpakt en werd op de fiets gebracht.

Espressoappaat, scheerapparaat en cups werden binnen 12 uur geleverd! Kwalitatief prima artikelen voor realistische prijzen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Op woensdagavond een nieuwe telefoon besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Super fijn!

Vind de Tweedekans Producten een mooi initiatief. Alleen heb ik het mijne tot op heden nog niet gekregen. Ik was helaas niet thuis bij de bezorging, in plaats van een briefje in de brievenbus kreeg ik een mail ter bevestiging van de levering ondertekend door ik weet niet wie, zonder verder enige informatie over waar mijn product dan was. Nu in afwachting van de klantenservice, maar vind de gang van zaken erg slordig.

Zoals altijd bij Coolblue was mijn bestelling er snel. Het product voldeed aan de omschrijving op site.