Snel en goed service
Productinformatie was zeer duidelijk waardoor het makkelijk beslissen was. Bestelling volgens afspraak afgeleverd .Dus zeer tevreden.
Snelle levering en goed tracking systeem.
Bestelling zeer duidelijk en de afhandeling geweldig super.
Een elektrische tandenborstel besteld. Snel geleverd en de tanden worden weer blinkend schonen. Ikzelf blij en de tandarts blij.
Bestelling gedaan, maar na betalen bedacht ik me en wilde een tweede kans artikel. Het geldbedrag was de volgende ochtend alweer op mn rekening. En het artikel ook. Top
Fijne bezorging, fijne bezorgers en een algehele prettige ervaring. Alles volgens afspraak
De TV die ik besteld had kwam wat later dan eerder voorgespiegeld, maar alles is verder netjes opgelost en ik heb zelfs een kleine compensatie ontvangen voor het ongemak. Verder houd ik van de humor van Cool Blue. Een afleverbevestiging met de ondertitel: “De tijd van onbezorgdheid is voorbij!” Daar kan ik wel mee lachen.
De schuurmachine na ontvangst uitgepakt en ik ben meteen een tafelblad gaan schuren. Het machientje werkt perfekt voor dit doel: het is niet zwaar en het ligt lekker in de hand. Fijn ook dat er standaard schuurpapier werd meegeleverd.
Snelle correcte levering, met exact zelfde projecten de goedkoopste
Altijd, elke keer weer de ervaring dat het bestelde supersnel, uiterst correct en adequaat geleverd wordt.PET AF!
Goed als je naar ze belt ze helpen je correct en de volgende dag heb je het volgens afspraak in huis
Ontzettend goede services door de twee bezorgers/installateurs van Coolblue! Snel, vriendelijk en bekwaam!
Onlangs een nieuwe koptelefoon uitgezocht: dat ging makkelijk dankzij duidelijke beschrijvingen (mét handige filmpjes!). Laat in de middag besteld en al de volgende dag, vroeg in de middag binnen: klasse! Goed verpakt (in een passende doos), dus geen overtollige verpakking.
Snelle levering van mijn chromecast, makkelijk te installeren
Ik kreeg 15 minuten van tevoren een sms met de a.a.t. Klopte als een bus (hoewel:fiets in dit geval). Op de minuut nauwkeurig werd er door de bezorger (met een glimlach) aangebeld en werd mij (met een glimlach) het bestelde overhandigd. Coolblue for president!
Apparaat is snel geleverd. Eenvoudig de gegevens over te zetten van ander apparaat. Blij mee
Goede communicatie Scherpe prijzen Lekkere nazorg Toppie!
Er is nooit discussie over iets. Laptop kreeg na bijna twee jaar een paar falende toetsen. Teruggekregen met nieuw toetsenbord erin.
Fijne weegschaal gekocht, woog zwaarder dan gedacht ?
Compleet aanbod, snelle levering en als een van de weinige online retailers in staat om een online aankoop tot een beleving te maken. Leuk ook hoe zij de verzenddoos leuk weten te maken.
Coolblue is wellicht niet de allergoedkoopste, maar wanneer je een snelle levering en goede service wilt ben je bij Coolblue aan het juiste adres.
Op 11 maart 2021 heb ik een Philips airfryer XL gekocht en die was keurig op tijd afgeleverd en bevalt prima.
Bestelling ging, zoals altijd, erg makkelijk. Ik kon zelf aangeven wanneer de iMac geleverd werd. Een avondlevering had mijn voorkeur. Materialen snel geleverd, goed verpakt en compleet.
De ene dag besteld, volgende dag geleverd. TOP! De aangegeven tijd die je door krijgt kan afwijken met het daadwerkelijke moment(je krijgt op tijd bericht dat ze onderweg zijn, dus geen probleem).
Een baardtrimmer bestelt bij onze blauwe vrienden en de volgende dag netjes aan de deur bezorgd. Bezorgster kwam op de fiets en zo draagt Coolbleu ook nog bij aan een blauwe lucht:-) ben erg tevreden, nu super tevreden
Meerdere aankopen gedaan (wasmachine, randapparatuur voor computer). Altijd de dag erna geleverd, geen problemen bij retourzendingen en bij het brengen van de wasmachine goede service (zoals beloofd)
Binnen 4 uur had ik mijn product in handen dankzij topservice!
Veel producten duidelijke site snelle levering
Ik vind de manier van producten weergave en de overzichtelijk vergelijking manier handig en maakt de keuze makkelijker. Prijzen zijn redelijk maar kunnen wel ietsje zachter.