Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.178 recente reviews uit 4 bronnen.

Een nieuwe laptop besteld bij Coolblue. Deze was in de aanbieding en daarmee de goedkoopste in vergelijking met andere webshops. Coolblue zegt dat zij de eerstvolgende dag leveren, en weten dit ook waar te maken, in tegen tot veel andere webshops. Top!

Telkens als ik iets bestel word ik vanaf de bestelling tot aan het leveren super fijn op de hoogte gehouden. Ik wil een ga geen eens meer naar een andere elektronica winkel. Bestel direct bij Coolblue en een dag later al in huis. Zelfs nog goedkoper dan expert of de Mediamarkt.

Prima bezorging. Goede hulpvaardige medewerker .

Ik ben dus al sinds de release opzoek naar een PS5, maandenlang heb ik dagelijks de drops in de gaten gehouden en de nieuwsartikelen. Maar dit alles veranderde toen ik zag staan dat er een loting kwam bij Coolblue met het idee in mijn achterhoofd dat ik zou verliezen schreef ik mij in, enkele dagen later. Gewonnen! Ik win normaal gesproken nooit zulke lotingen. Ik wil graag Coolblue bedanken voor deze geweldige kans, qua de klantenservice en de bestelling zelf verliep alles heerlijk. Dinsdag de bestelling gedaan en woensdag stond die al aangesloten aan mijn tv. Ik raad Coolblue aan de mensen die graag een snelle en behulpzame ervaring willen hebben, over het personeel zelf is ook niks te klagen ik heb alleen maar leuke en behulpzame gesprekken kunnen hebben met ze. Ook leuk dat de Coolblue Twitter zo actief is, dat maakt het net wat specialer! Samengevat: Geweldige winkel, als je nog electronica zoekt weet je nu waar je moet zijn!

Via Coolblue een ring deurbel besteld. Zeer tevreden, zeker ook gezien de lage prijs. Top!

Makkelijk bij het zoeken simpel in bestellen. Keurig doen wat wordt toegezegd

Goede manier om aan te kopen, duidelijke informatie, poespas met bestellen en juist/snel gelevert.

Top geleverd en snel ook. Straks effe zien of het werkt

Ik dacht na een slechte ervaring met een webshop ik kijk weer eens bij mijn oude bleu Dat was jaren geleden . Dus ok ben weer terug!

Super snelle levering!

We hadden een artikel, deurbel gekocht, tweede kans product. Deze was reeds half/geheel geïnstalleerd en daar door waarschijnlijk niet meer te matchen, zender en ontvanger . Deze zonder problemen terug gestuurd. Een andere ontvangen en die doet het!

Altijd helpen en bedankt voor ps5 snelle reactie van klantensupport

Prima service, ze dien wat ze beloven?

De winkelervaring was prima maar de bezorging was zeker niet met een lach. Product is verder prima

Snelle levering, goed verpakt pakketje. Beter dan bol.com die op het moment veel dropshippers toelaat om via bol.com te verkopen. Coolblue heeft zijn eigen magazijn waardoor alles sneller en fijner is voor klanten. Top personeel en zorgen voor een korreltje zout tussen de mailtjes! Super tof!

Nieuwe samsung wasmachine bij cool blue gekocht en na drie maanden begint het te haperen, na meerdere beloftes om te repareren omdat het nog in de garantie termijn valt, steeds niets gebeurt. Dus ik koop nooit meer bij Cool Blue

Duidelijke informatie voor de koop, snelle levering en uitstekende garantie en service. Koop er regelmatig en zal dat blijven doen.

Alles goed verzorgd

Alle logistieke stappjes worden zeer duidelijk gecommuniceerd. En dat tot aan de deur. Super ingeregeld allemaal.

De ene dag besteld en de volgende dag al in huis en dat op een zondag. Ik was helemaal blij verrast.

Om 23.45 een tv en soundbar besteld voor de verjaardag van mijn moeder en de volgende dag 12.30 afgeleverd. een uur na de aankoop netjes een sms met de bevestiging en tijdblok zodat je meteen kunt plannen dat er iemand thuis is en ze bellen van 15 min van te voren op voor ze aankomen. ook dat klopt. Tevens beleefde bezorger die nog een last minute verandering doorvoerde. mama was superblij btw. Coolblue? Perfect 10!

Items die ik had besteld werden snel geleverd!

Van de filmpjes en instructies op de website tot de super fijne bezorging tot in de woonkamer, Coolblie blijft de beste.

Los van de blijdschap van de inloting voor de PS5, was de afhandeling, de persoonlijke begeleiding bijzonder goed en uniek. Mogen andere winkels een voorbeeld aan nemen.

Ik was op de hoogte waar mijn bestellen was en wanneer die binnen zou zijn. En tips over de product .vond ik heel fijn om te weten .

Top ervaring 2 keer mijn producten om 21:00 besteld alle 2 de kerende volgende dag nog voor 12:00 binnen

Ik ben zeer tevreden, het bestellen ging super makkelijk. Coolblue heeft een grote keuze in het aanbod en ook concurrerende prijzen. De afhandeling ging ook goed en de levering ook conform afspraak

Goede service en hele snelle levering. Had hem om 23:00 besteld volgende dag meteen in huis.

Besteld, volgende dag geleverd :D Coolblue ga zo door! Scherp geprijsd, € 10 minder betaald dan bij andere aanbieders!

Het product 'een pizzarette' voor een concurrerende prijs op de website gevonden en binnen 1 dag op de vermelde tijd geleverd. Simpelweg doen wat je beloofd!