Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.186 recente reviews uit 4 bronnen.

Een iphone SE gekocht, deze bleek binnen een dag defect. Contact gezocht via de klantenservice. Binnen 15 min geregeld dat er een nieuw toestel werd geleverd. De oude konden we retourneren. Heel snel en simpel geregeld. Heel fijn gezien het om een zakelijk toestel ging.

Net 10 minuten na twaalven op vrijdag besteld , onze longhi koffie automaat, even waren we bang dat we tot na het weekend moesten wachten maar tot ons geluk werd hij al op zaterdag geleverd

Tweede kans product besteld, maar na afronden betaling en bevestigingsmail werd product niet geleverd. Reden er was iemand anders mij voor geweest volgens CoolBlue. WhatsApp en telefonische wachtrij erg lang, maar na half uur toch iemand telefonisch gesproken en hebben we een deal kunnen sluiten. Dus geen factuur binnen na een paar uur dan heb je grote kans dat er niet geleverd kan worden.

Nu horen we de stofzuiger bijna niet meer maar de zuigmond over laminaat komt wat geluidsnivo er royaal boven uit , ik ga maar expirimenteren om dat geluid de nek om te draaien middels 'glijmateriaal' op de zuigmond te bevestigen .

Wij wonen in een nieuwbouwwijk in lengel wie nog niet goed is aangegeven op navigatie systemen de bezorgers konden waarschijnlijlk in eerste instantie de weg niet vinden en kwamen vanaf sheerenbergh, een 500 meter verderop lopend onze nieuwe samsung 75 inch tv bezorgen in perfecte conditie. En de bezorgers ook??

Snelle levering, goede service!

Ik ben zeer tevreden

Uw klantgerichtheid en vriendelijkheid is blijkbaar op de bezorger van PostNL overgegaan!

Spullen snel geleverd en goed verpakt. Wel een beetje overdreven grote dozen. Waren wel makkelijk open te krijgen

Snel geleverd en precies wat ik er van verwachte

Alles volgens plan en afgesproken. Top bedrijf.

Het door ons gewenste artikel was tot ons verdriet overal uitverkocht. Dankzij de simpele manier van Coolblue, om op de hoogte te worden gehouden van product beschikbaarheid, konden we binnen twee dagen toch ons gewenste product bestellen. Zo fijn!

Kobo libra zaterdag ontvangen. Bij Media Markt maandag 20 euro goedkoper. Ik leg uit dat ik de tablet terwijl het gebruikt is kan terug sturen en dan krijg ik wel 180 euro terug. Dus cool blue geeft liever 180 euro terug dan het verschil. Groetjes Angelique

Goede kwaliteit, goed op de hoogte gesteld over levering

Makkelijk bestellen en geleverd op de dag die ons het beste uitkwam. tv voldoet aan onze wensen, prima formaat en prima beeld.

Niks op aan te merken

Vrijdag avond besteld. Zaterdagmiddag in huis! Super fijn.

Eenvoudig besteld via de app ,kies je dag en de tijd. Netjes op de hoogte gehouden via de mail van de status. En track en tracé werkt super. Exact op tijd. En nemen gelijk de oude mee. In1 woord TOP.

Ik had al vrij laat op de avond iets besteld, maar die zelfde avond kreeg ik al een mail dat het dag erna verstuurd en geleverd zal worden. Zo'n snelle service kom je niet vaak tegen.

Goede uitleg bij de bezorging en tevens een correcte levering van de bestelde producten.

Vrijdagavond Dali Oberon speakers besteld zaterdagmiddag thuis geleverd. Perfecte afhandeling en mooie service

Prima geregeld. Alleen kregen we een mail dat het pakketje niet meer bezorgd kon worden vanwege drukte,terwijl wij het al in huis hadden. Maar voor de rest super

Het product dat ik heb gekocht is in goede staat geleverd. Ik zal zeker weer iets bestellen bij coolblue.

Mooie tablet besteld en alles werkt perfect! De volgende ochtend stond de bezorger al voor de deur. Prima geregeld Coolblue! Bedankt.

Een monitor, webcam en USB-hub besteld en direct de volgende dag ontvangen. Zo hoort het, maar niet elk bedrijf maakt die belofte waar. Coolblue wel!

Impuls aankopen, die precies volgens lever tijd worden geleverd. HAPPY CUSTOMER

Goede kwaliteit, snelle levering, leuke prijs

De site van cool blue is overzichtelijk met een goede en duidelijke uitleg. Vaak goede aanbiedingen en meestal ook net iets goedkoper. Regelmatig bij Cool blue besteld, nog nooit problemen gehad.

Op tijd volgens afspraak geleverd. En behulpzame mail voor installatie printer.

Afgelopen vrijdag 29 januari heb ik een wasdroger gekocht. Dit was een tweedekansproduct. Op de foto´s bij dit product waren twee foto´s toegevoegd waarop de krassen waren aangeduid. Dit met een rode magnetische pijl die op het product was geplakt om de plaats van de krassen aan te geven. De aangepaste prijs in combinatie met de plaats van de krassen (zijkant van de machine) hebben mij doen besluiten voor dit product te gaan. Bij levering blijkt echter dat er goed zichtbare krassen zitten op de het kunststof oppervlak van de deur. Alsof de deur langs een muur is geschuurd of bij het laden/lossen de wand van de bus heeft geraakt. Erg jammer, want had ik dit vooraf geweten dat had ik een andere prijs verwacht of eventueel een ander product gekozen.