We kopen vaak bij U zowel online en de winkels vooral die in Den Haag is een topwinkel maar ook de toon of voice is erg klant vriendelijk maar wat belangrijk is jullie maken deze toon ook waar.
Door de leuke grapjes en de goede service (zowel in de winkel als online) vind ik coolblue een fijne winkel.
Coolblue heeft altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding! Als ik iets bestel weet ik al heel snel wanneer ik iets binnen krijg! (Meestal de volgende dag al!)
Prima bezorgproces, met voldoende informatie over tijden per mail en sms. Erg vriendelijke bezorger, echt een feestje.
Ik ben op zoek naar een nieuwe smart TV en ik mis met grote regelmaat bij de informatie het jaar van release. Vorig jaar heb ik een 2e TV gekocht en ik kwam er achter dat deze van 2016 was. Ik vind dat jullie hier transparanter over moeten zijn,
Bestelde artikelen snel en correct ontvangen.
Diverse keren al wat gekocht, altijd snelle levering, fijne zoekmachine met goede productfilters. Af en toe loont het om verder te kijken voor goedkopere prijzen, al lever je dan vaak in op bezorgsnelheid of vergelijkingsmogelijkheden.
Wat ik ook bestel, de mannen komen altijd met een glimlach en zijn heel vriendelijk. Niet alleen de prijzen zijn de reden dat ik bij Coolblue bestel, maar zeker ook de bezorging.
Met Coolblue zijn we dik tevreden.Het personeel helpt ons altijd goed en is erg aardig.Daaromkopen we er graag. .
4 weken geleden een Hue bridge ter reparatie opgestuurd. Nog steeds niet retour. Iets kopen gaat altijd erg snel maar o wee als het gerepareerd moet worden.
Snell service volgede keer besteld ik weer
Geweldig dat je een teruggestuurd product, dat in perfecte staat is, ook nog tegen korting kan kopen. Daarnaast was de verzending snel. Dat alles, samen met de mooie taal op de doos, maakt het net een kadootje.
Leuk, ontspannen en actie. Nice cool guys in blue! ? Totaal blij met alles. ???
Als ik wat wil bestellen kijk ik altijd eerst of coolblue het heeft, de service van coolblue is fantastisch!
Ik had de BOSE box in eerste instantie bij Bol.com besteld. De levertijd was 14 dagen. Na 8 dagen kreeg ik een mail dat de BOSE box niet leverbaar was. Ik heb toen bij Coolblue besteld en de volgende dag werd de box geleverd. Top!
Bewust gekozen voor coolblue gezien de levering. Ik had mijn artikel nodig omdat ik met renovatie in het huis bezig was, helaas is dit niet heel serieus opgepakt en moest ik het met een standaardantwoord van hun kant doen.
Wanneer een product door meerdere bedrijven wordt aangeboden kies ik altijd Coolblue als dat mogelijk is. Je weet dan dat je bestelling aankomt wanneer ze zeggen dat het aankomt. Ook is de bezorging altijd efficiënt en met een glimlach. Mocht je niet thuis zijn, dan bellen ze je. Top service!
De websitebouwers eis duidelijk, werkt goed. bestellen daardoor makkelijk. ook in winkel uitleg van een kenner. snel thuisbezorgd en ik waardeer het heel erg dat dat op de fiets gebeurd!
Overzichtelijke site en super snelle bezorging. Verbeterpuntje: pakket was klein en had in de brievenbus gepast, had niet extra in een kartonnen doos gehoeven.
Makkelijk en snel besteld en geleverd
De bestelling werd snel uitgevoerd
Wat ik het meest waardeer in coolblue is niet alleen de veelgeprezen savonds-besteld-morgen-in-huis, maar de mentaliteit die overal in doorklinkt. De bezorgers zal je nooit betrappen op onredelijk- of mopperend gedrag. Dit krijg je denk ik nooit voor elkaar als je een verveldende werkgever bent.
Bezorger waren snel en vriendelijk
En zo is het
Op de website was veel informatie beschikbaar over het product, zowel in de specificaties als de reviews. Daarbij ook het meest gunstig geprijsd. Na bestelling wordt het product ook snel geleverd. Heel blij met de service!
Keuze maken van laptop ging eenvoudig doordat ik ze eenvoudig met elkaar kon vergelijken. Daarna was de bestelling snel in huis.
Complimenten weer coolblue!? Maandagavond een tv besteld inclusief ophangbeugel en dinsdag ochtend werd de tv hier al heel vroeg bezorgd, mega fijn! Aardige en nette bezorgers die even goed tekst en uitleg gaven. Weer 10 punten gescoord coolblue, nooit gedoe bij jullie, top!
Snelle levering, super!
Coolblue heeft een heel fijn filter systeem per productgroep waarbij je makkelijk kan selecteren wat je wel en niet wilt. Je keuze kan je dan makkelijk vergelijken. Wat je ziet krijg je ook en na een paar klikken is je pakket de volgende dag binnen. Altijd prettig bestellen bij deze site!
Besteld op maandag de volgende dag dinsdag in huis Keurig verpakt en goed afgeleverd.