Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.234 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle levering, goed product.

Super fijn, mijn tweedekans monitor doet het perfect en super snel geregeld. Ook alle andere producten zonder problemen ontvangen en een heerlijke website.

Super snel Verzonden!

Wasmachine zaterdagavond besteld, zondag geleverd en aangesloten. Oude machine weer afgevoerd. Kan niet anders zeggen, top gedaan!

Op zoek naar een snoerloze stofzuiger. Veel keus bij Coolblue. Duidelijke informatie en waarderingen. Vrijdag besteld zondag in huis. Prima.

Hele hele goede service

Snelle levering, betrouwbaar. Goedkoop.

Een prachtige horloge gezien bij Coolblue. Deze dag later al in huis. In een woord; fantastisch! Enorm bedankt!

Met veel humor en snel bezorgd

Ik bestel, heb het de volgende dag( op zondag) in huis! Zeer tevreden.

Zeer vlotte en keurige levering. Pakket goed verpakt. En goede informatievoorziening. Prettig om zaken te doen. Grt H-D.

Snel en simpel nieuwe uitgekozen en besteld. Daarna duidelijke en juiste info over levering. Levering prima binnen de aangegeven tijd.

Coolblue kon als eerste leveren, en zonder blik in de straat

Zeer snelle levering en producten voldoen aan onze verwachtingen!

Levering met de fiets, heel goed voor het milieu en alsnog snel binnen. Producten zijn zoals verwacht gewoon goed!

Waar je bij bol.com in drukke tijden een paar dagen langer moet wachten i.v.m. drukte, zorgt Cool Blue dat je inderdaad de volgende dag je spullen al in huis hebt; heel belangrijk als je printerinkt op blijkt te zijn.

Hele snelle levering. Ze houden je ook goed op de hoogte voor alles. De producten zijn ook gewoon normale prijs en niet duurder dan andere website.

Prima Radio ben er erg blij mee

Ze belden netjes een kwartier voor tijd op dat ze kwamen. Het product zetten ze netjes bij je binnen neer. Ik ga hier zeker vaker mijn apparaten bestellen!

Keurig op de dag geleverd en op tijd die was doorgegeven. Perfect

Super snelle levering ondanks deze drukke tijd.

Op 1 januari een bestelling gedaan en op 2 januari ontvangen. Op de website is het makkelijk om het gewenste product te vinden. Een keuze maken is eenvoudig dankzij de vele reviews en de filteropties.

Vrijdag 1 januari besteld, 2 januari bezorgd

Ik ben erg blij met de snelle levering Hij zou geleverd worden tussen 16:00 / 17:00 Maar hij werd al om even over 15:00 geleverd. En via de track en trace kon ik het product volgen Dus binnen 24 uur kon ik weer wassen

Goede informatie op de websites, duidelijk en hele goede communicatie met klantenservice. Top!

Snel geleverd en tevreden over het product

Buying from Cool Blue is always a smooth process, from finding exactly what you need to checking out and receiving your package, everything runs smoothly. 10/10.

Zoals ik van coolblue gewend ben, was het deze keer ook weer een goede levering, en ook nog eens snel in huis. Top!

Perfecte organisatie en goed gemotiveerd personeel

Snelle levering en goed verpakt