Levering was uitmuntend binnen 24 uur levering en dat nog op 2e kerstdag.
Coolblue is echt super fijn en heeft een fantastische service
Snelle leveringen, voldoet aan al mijn wensen
Op eerste kerstdag s'avonds besteld en daarop volgend een mail gehad dat het op zondag geleverd zou worden. ik had niet verwacht dat het zou komen op een zondag maar dit was wel het geval top service!
Goede prijs verhouding en zelf prettige ervaringen met coolbleu tot nu toe
Voldoende informatie op coolblue.nl om een keuze te maken voor de bij mij best passende laptop. De laptop werd een dag na bestelling keurig verpakt thuis afgeleverd. Via email met tips voor correcte installatie ontvangen en online video uitleg van hoe en wat. Zelfs een digibeet kan hiermee uit de voeten.
Was een mooie kerstdeal en werd lekker snel geleverd. Plus een goed product!
Op de overzichtelijke site snel mijn product geselecteerd en besteld. De volgende dag werd het al geleverd. Top.
Ben zeer Tevreden. Vooral met het levering van het bestelde producten. Heb gekozen om maandag te laten leveren heb op zondag ontvangen. Alleen tlefonisch moest ik wel lang gaan wachten maar het medewerker was heel vriendelijk en als nog tevreden Heel erg bedankt
Ik had op kerstavond een klein pakketje besteld en tot mijn verbazing werd deze derde kerstdag al door een koerier, in de stromende regen, per fiets bezorgd. Grote klasse voor deze supersnelle service
Komen hun belofte waar wanneer je je bestelling binnen hebt.
De bestelde producten waren snel in huis. Bij thuis levering zoals de wasmachine en droger een duidelijke uitleg. Ook retourneringen werden snel afgehandeld. Defecten aan apparaten werden snel opgelost zonder moeilijke vragen. Kortom erg te tevreden over de leveringen, retouren en service.
Alles was millieuvriendelijk echt top
Super snel en goed getimed werd mijn artikel bezorgd. Heb zo mijn eigen feestje gehad.
Ondanks de drukte bij PostNL is de bestelling oprijd aangekomen ondanks dat het zondag was.
Heerlijke winkel, top klantenservice en een goede bezorgdienst, al met al zeer tevereden
Graag bestel ik bij Coolblue. Wat ik helemaal cool vond, is dat de bezorger mij belde dat hij te vroeg was en voorstelde om mij even op te wachten. Zo aardig! Stond ie dan, met zijn bakfiets, blij met Coolblue, blij met de spullen.
22 december in alle drukte besteld en de volgende dag was het er al! En dat zo vlak voor de kerst. Helemaal geweldig. Vriendelijke chauffeur.
Ik was op zoek naar een Apple Pencil en zocht gewoon weer eens op bol.com, maar Coolblue was veel sneller en goedkoper! En dan ook nog eens op zondag met zo’n kek fietsje door sympathieke jongeman bezorgd. Helemaal fijn.
Snel levering ondanks de grote drukte. Top gedaan
Goede communicatie, zending was in verband met drukte een dagje vertraagd, keurig op de hoogte gehouden door coolblue. Prettige ervaring zoals gewoonlijk.
Had een 2e-kans Bosch Prof. slijptol besteld, zouden wat krassen op zitten. Kerstavond besteld, zondag 27e keurig geleverd. Stond versteld van de staat, was nagenoeg nieuw en moest goed kijken naar de krasjes. Desondanks een hele mooie korting gekregen en die krasjes komen er na 1x gebruik toch wel op. Erg tevreden, volgende keer kijk ik weer eerst bij de 2e-kansjes!
Altijd wel de beste prijs. En de levering is ook altijd verbazingwekkend snel. Helpdesk is overigens ook altijd zeer behulpzaam.
Bijzonder dat zelfs tijdens deze hectische kerstperiode de bestelling keurig op tijd is geleverd. Top
Jullie hebben op tijd geleverd top??
Ik had tijdens het bezoeken van de site naar twee items gekeken en blijkbaar aangevinkt in het winkelwagentje. Bij het controleren van het winkelwagentje dit gezien, maar blijkbaar het verkeerde item gedeletet. Bij levering bleek ik een wasmachine te hebben besteld i.p.v. een droger. Ze koste ook precies het zelfde bedrag. Geen probleem bij de mannen van Cool Blue, ze hebben hem niet uitgeladen en de andere dag waren ze er al met het juiste item. Bedankt voor de snelle levering en dat tijdens de Kerstdagen. Bedankt mannen!
Reeds lange tijd koop ik met enige regelmaat producten online bij Coolblue en via de winkel in Eindhoven. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Site is makkelijk toegankelijk en de communicatie is duidelijk en correct.
Heb vandaag mijn Senseo gekregen, helaas voldeed die niet aan de normen maakte raar geluiden app gestuurd en kreeg gelijk te horen ik hem terug kon sturen en morgen wordt er gelijk een nieuwe geleverd super fijn kijk eens uit
Top snel besteld
Levering te volgen met track en tracé